MTT Nyári Tábor - 2004
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Éowyn! írta: Alyr: a csekket belehet fizetni az OTPben! odamész a pénzbefizetős ablakhoz, és odaadod a csekket, hogy ezt szeretnéd befizetni, ilyen egyszerű
Tegnap nekem valaki aszondta, h OTPben a postai csekkel semmit nem tudnak kezdeni.
Netes átutalás?
Életembe először van pénz a számlámon (a jó, másoccor) félek h netről leszedik...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- brokkoli
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- keshu
- Nem elérhető
"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- brokkoli
- Nem elérhető
De most akkor nem értem. Csekken is lehet befizetni, nem? Pontosabban: az is jó, ha csekken fizetem be, ugye?
Ana, vmikor kaphatok tőled még MTTs csekket, hogy tagdíjat tudjak befizetni...? Vagy utáljam át inkább?
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Tekintve h az eccerű ember aki nem jár naponta fórumra (sőt) ugyan konstatálja, hogy a levélben azt írjátok, hogy OTP meg minden, de a csekken ugyanaz a számlaszám szerepel...
(nekem egyébként egyúttal Áfi csekkét is elküldtétek... )
Más: nem akarunk szervezni OTP-bénzbefizetős talit? Vagy csak én vagyok ien gyáva?
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
már az értesítés is megjött, minden rendbenKincső írta:
csudi írta: Morgana, Kriszana,
En biza baromi regen befizettem mindent. Nehogy azt mondjatok, hogy nem jott meg a penzmag... Ez megagáz lenne, hogy franc esne a postába.
Csudi
Lehet, hogy a pénz megjött, csak az értesítés nem, amit az OTP küld. Ne aggódj!
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Kincső
- Nem elérhető
csudi írta: Morgana, Kriszana,
En biza baromi regen befizettem mindent. Nehogy azt mondjatok, hogy nem jott meg a penzmag... Ez megagáz lenne, hogy franc esne a postába.
Csudi
Lehet, hogy a pénz megjött, csak az értesítés nem, amit az OTP küld. Ne aggódj!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- csudi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Csudi
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Fiona írta: Csak azt akarom kérdezni, hogy lesz-e esténként megint filmvetítés??
És ha lesz akkor lehet filmeket vinni???
Filmvetítés lesz, de messze nem minden este.
Köszönjük szépen a felajánlást, de a filmekről a szervezők gondoskodnak.
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Fio
- Nem elérhető
És ha lesz akkor lehet filmeket vinni???
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- kriszana
- Nem elérhető
Csincike, a ha átutalsz, azért nem kell bemenni az OTP-beRabyn írta: Ana, hogy tudok OTPbe fizetni ha KPvel akarok fizetni? egyszerűen beadom a csekket meg a pénzt és csókolom? Ugyanis az száz, hogy apám nem fogja átutalni:((
A KP-vel fizetsz, akkor megnyomod a "lakossági folyósázmla" nevezetű gombot, letéped a sorszámot, megvárod míg kiírja a számodat, és a megfelelő ablakhoz sétálsz.
1 verzió: KP + csekk
Odaadod a pénzt + a csekket és azt mondod: "Pénzt szeretnék befizetni"
Néni/bácsi elveszi a pénzt meg a csekket, begépeli a megfelelő dolgokat, ha szükség van rá visszaad, és 2 perccen belül távozhatsz a feladóvevényeddel együtt.
2. verzió: KP + számlaszám kis papiroson
Odaadod a pénzt, és azt mondod: "Szereték befizetni a Magyar Tolkien Társaság számlájára X összeget. A befizető: XYZ, Bp 1111 ABC utca 11. szám. A Közlemény rovatba legyen szives odaírni, hogy Nyári tábor 2 részlet"
Néni/bácsi elveszi a pénzt meg a csekket, begépeli a megfelelő dolgokat, ha szükség van rá visszaad és 2 perccen belül távozhatsz a feladóvevényeddel együtt.
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
2.:Sajnálom, hogy így megosztottam a népet; nem állt szándékomban. Abban pedíg biztos vagyok, hogy nem fogunk a foci miatt programokat kihagyni (erről majd én gondoskodom: labdamegvonás estébé )
3.: Torna itánt is érdeklődnék. Permí szívesen felajánlaná, hogy segít a levezetésében, de fél, hogy abból erőnléti edzés lenne
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- kriszana
- Nem elérhető
NEM, nem mindegy!Ulmo írta:
Alyr Arkhon írta: Most akkor otp-ben kell fizetni, vagy lehet postán is?
Alyr: te befizetheted mindkét helyen, sőt kötelező mindkét helyen
Egyébként tökmindegy, csak a posta mostanában kicsit lassú, így az OTP-ben befizetve hamarabb megérkezik a pénz az MTT OTP-s számlájára.
OTP-ben fizessetek kérlek benneteket!
- Morgana
- Nem elérhető
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Ulmo
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Most akkor otp-ben kell fizetni, vagy lehet postán is?
Alyr: te befizetheted mindkét helyen, sőt kötelező mindkét helyen
Egyébként tökmindegy, csak a posta mostanában kicsit lassú, így az OTP-ben befizetve hamarabb megérkezik a pénz az MTT OTP-s számlájára.
- Milendoria
- Nem elérhető
Nólindir írta: Ja, és akkor Cica és Ranamarth is bevéve! Egész sokan leszünk itt!
Én is szeretnék!!!! (bár az igaz, hogy nem nagyon tudok, de lelkesedésem van!! )
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Silcucc
- Nem elérhető
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Nólindir írta:
Tekintsem kihívásnak?De itt a másik csapat fiúkból áll majd
De remek felfogóképessége van itt valakinek
Na jó, ez OFF...
Our knees do not bend easily
- Aranna
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Léli (Deriana) írta:
Rayan írta: Legyen reggeli torna!! Ne mindennap, de én szívesen tartok és kellemes ébredés és még vicces is.
Öh, izé, lehet, csak ne kötelező... (jó, tudom, egy program se kötelező..) hadd aludjanak azok, akik lusták ilyesfajta tevékenységhez, mint össze-vissza ugrálás a felkelő nap fényében...
Egyetértek, másrészt ilyen csoportos izében nem veszek részt még akkor se ha kedvem van a testmozgáshoz a reggeli nap fényében...
Más részről jó dolog arra ébredni, hogy mások hogy gyötrik magukat amíg én pihenek...
(tudom h ez gonosz volt...)
lehet reggeli torna, de akkor ne legyen kötelező! én például szívesen tartok magamnak reggeli tornát pl úgy hogy egy ideig forgolódok az ágyban utána meg a poharat amiben mondjuk kakaó van a számhoz emelgetem... utána meg visszafekszem az ágyba, mert rosszul vagyok a kakaótól, szóval kb perc újabb fekvés...
Amúgy én aerobikot tudnék tartani nektek, mert a szinkronkorizok és ahhoz kell...persze elég durván nyomjuk és néha én sem bírom...amúgy meg zeném sem lenne hozzá...mind csak egy ötlelt volt...
itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
- Julcsi_
- Nem elérhető
Shimán!Drizzt írta: Ejjmár', minél több az akadály, annál izgalmasabb
Na de kérlek, mikor mondtam én ilyet valaha is? Semmi nagy lélegzetű dolog tényleg, csak SZERETNÉNK FOCIZNI EGY 20 PERCET! (Ennyit a fiúk is fognak!) Hát olyan kivitelezhetetlen ez?Brisa írta: Roppant csalódottak lennénk, ha ezek után a 10 nap alatt mindenki csak focizni akarna.
Tekintsem kihívásnak?De itt a másik csapat fiúkból áll majd
Ja, és akkor Cica és Ranamarth is bevéve! Egész sokan leszünk itt!
argh
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Léli (Deriana) írta:
Rayan írta: Legyen reggeli torna!! Ne mindennap, de én szívesen tartok és kellemes ébredés és még vicces is.
Öh, izé, lehet, csak ne kötelező... (jó, tudom, egy program se kötelező..) hadd aludjanak azok, akik lusták ilyesfajta tevékenységhez, mint össze-vissza ugrálás a felkelő nap fényében...
Egyetértek, másrészt ilyen csoportos izében nem veszek részt még akkor se ha kedvem van a testmozgáshoz a reggeli nap fényében...
Más részről jó dolog arra ébredni, hogy mások hogy gyötrik magukat amíg én pihenek...
(tudom h ez gonosz volt...)
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Aranna
- Nem elérhető
Felagund írta:
De itt a másik csapat fiúkból áll majd
(amúgy perme eléggé vizuális típus... )
hát ha nem bánod a fiú csapatba meg pláne nem jelenzkezem...nem a foci tudásom miatt, mert az még a csajfociba is kevés lenne! a dolog egyéb problémákba ütközik...
itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
- Léli
- Nem elérhető
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Aranna írta:
Alyr Arkhon írta:
Szvsz roppant csalódottak lennénk, ha olyan programok lennének, hogy 10 napig focizni kéne helyette...
De ismervén a tábor szervezőit ettől aligha kell tartani.
hát én szvsz inkább kihagynám a focit, suliban az utsó tesiórákon csajfoci volt, és...hát...nektek is van lelki szemetek...képzeljétek el...eléggé gáz volt! szóval nézőnek jelentkezek inkább...
De itt a másik csapat fiúkból áll majd
(amúgy perme eléggé vizuális típus... )
Our knees do not bend easily
- Aranna
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Szvsz roppant csalódottak lennénk, ha olyan programok lennének, hogy 10 napig focizni kéne helyette...
De ismervén a tábor szervezőit ettől aligha kell tartani.
hát én szvsz inkább kihagynám a focit, suliban az utsó tesiórákon csajfoci volt, és...hát...nektek is van lelki szemetek...képzeljétek el...eléggé gáz volt! szóval nézőnek jelentkezek inkább...