- Köszönetek: 0
MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Szavazás: Mekkora anyagi problémát jelent a nagytábor részvételi díjának kifizetése? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Nagyon fontosnak érzem a nagytábor intenzív Tolkien élményét, ha kell többet szívesen fizetnék érte. |
|
6 | 16.2% |
Ez az összeg nem okoz problémát, ennyi előtermthető egy ilyen időtartamú és programkínálatú táborért |
|
18 | 48.6% |
Egyértelműen az anyagiak döntenek: abba az MTT táborba fogok menni, amelyik olcsóbb. |
|
4 | 10.8% |
Mindenképpen a Relax tábor érdekel csak. Ha sokkal olcsóbb lenne, akkor sem választanám a nagytábort |
|
7 | 18.9% |
Mindkét táborba el szeretnék menni, és nem okoz problémát kifizeti mindkét részvételi díjat. |
|
2 | 5.4% |
Szavazók száma: 2 ( Sünee, sylvia ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- kriszana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Toma gazda írta: az elfoglalhatja a szállast aki korábban érkezik?
Aeglos írta: Akik külön utaznak: Júlis 22-én 11 órától lehet érkezni.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Toma gazda
- Nem elérhető
vagy ha többen akarják hallhgatni több fülhallgatót meg elosztót
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Holtak vezére
- Nem elérhető
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Toma gazda
- Nem elérhető
szerintem jobb lenne egy afféle szabályozás hoyg közös megeggezéssel leht bármiféle zktést cináln
minennek vétójoga van.
ha valaki(k) a vétót nem veszik figyelembe forduljanak a tábvezekhez.
- Toma gazda
- Nem elérhető
Fürdő: Az egyik szárnyban szobánként van egy nagy fürdő. Itt be lesz osztva, hogy mikor használják a lányok, mikor a fiúk. (Fiúk reggel, lányok este.) (Ezt szigorúan be kell tartani ) A másik szárnyban van külön fiú-lány mosdó. (De ott nincsen szobánként...)
szerényvéleményem szerint jobb lenne ha az egyik fiú a másik pedig lány fürdő lenne avagy nem lenne időkorlát, mert nem akarom a napi sarat lefekvés előtt a hálózsákomba vinni.
- Toma gazda
- Nem elérhető
- Aeglos
- Nem elérhető
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Aeglos
- Nem elérhető
Vonat indulása: JÚLIUS 22. 09:40 Budapest, Déli pályaudvar. DÉLI!!! TALÁLKOZÓ: 09:20 Déli pályaudvar, jegypénztárak. (Kör alakú jegypénztár van.) A táborozókat a jegypénztáraknál a csapatvezetőik fogják várni, és velük utaznak majd le a táborba.
FIGYELEM! : A VONATJEGYET MAGADNAK KELL MEGVENNED. RETÚRJEGY IDEÁLIS. A BUSZKÖLTSÉG KB 150 FT LESZ!!!
A HÁLÓZSÁKOT NE HAGYD OTTHON! VÁRGESZTES ÁGYNEMŰT NEM BIZTOSÍT!!!
ELSŐ NAP VACSORÁT KAPUNK ELŐSZÖR VÁRGESZTESEN. Hideg élelemről, szendvicsről, innivalóról, édességről első nap ebédre mindenki maga gondoskodik!
Akik külön utaznak: Júlis 22-én 11 órától lehet érkezni.
SZOBABEOSZTÁS: Olyan szobába kerülsz, amilyet megjelöltél a kérdőíven. Lányok és fiúk lehetnek egy szobában. Nem csapatonként lesznek a szobák. A pihis szobában minden zajkeltés szigorúan tilos. A bulis szobában lehet zenét hallgatni, szerepjátékozni esténként, szórakozni stb... De a takarodó ott is szigorúan érvényes! (Különben másnap reggel mindenki álomkórós lesz ) A szoba"beosztást" nem vesszük majd komolyan, de abban bízunk, hogy a társaira mindenki tekintettel lesz, sőt még az éjjeli nyugalmukra is.
Fürdő: Az egyik szárnyban szobánként van egy nagy fürdő. Itt be lesz osztva, hogy mikor használják a lányok, mikor a fiúk. (Fiúk reggel, lányok este.) (Ezt szigorúan be kell tartani 8O ) A másik szárnyban van külön fiú-lány mosdó. (De ott nincsen szobánként...)
Ütő, szúró, vágó fegyvert, vagy fegyvernek látszó tárgyat a táborba hozni szigorúan tilos. Ez alól kivételt képez az íj (utazásnál a nyílvesszők a táska mélyén bebugyolálva, valamint használata csak a tábor programjainak keretében, felügyelettel) a kisbicska (azért nem küldünk senkit haza, ha felvágta az almáját).
Sátrat ne hozzon senki. Sátorban aludni NEM lehet. Aki mégis hoz, attól elkobozzuk!
Házirend: Ez ki lesz függesztve a táborban, és aki megszegi az azonnal hazamegy a pénze visszatérítése nélkül. Ide is bekerül majd a tábor előtt néhány nappal, hogy mindenki tudja előre, mire számítson, de a nagy része már ismert, mivel a jelentkezési lapon alá is kellett írni egy hasonló nyilatkozatot.
Lényeg, hogy cigarettázni és alkoholt fogyasztani a tábor területén szigorúan tilos. 18 éven aluliaknak pedig a tábor területén kívül is tilos a tábor időtartama alatt. Minden tábori program fakultatív, kivéve 2 db programot. Aki ezekre nem jön, szintén könnyen a vonaton találhatja magát.
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Kincső
- Nem elérhető
Szeretnék érdeklődni a mélyentisztelt Táborvezetőségtől, hogy lesz-e olyan pár óra szabadidő, amiben olyasmi, mint gitár-önképző tartható. Ugyanis legalábbis Hyarnustar népének lenne igénye rá, de úgy sejtem, hogy néhány más nép tagjainak is
Tehát ha nem lenne gond, akkor szerveznénk magunknak ilyen alkalmat. [size=9:e8yjez9o](Nem azért mert kevésnek vagy rossznak tartjuk a tábori programokat, vagy antiszockodni akarunk, szó sincs erről! )[/size]
Előre is köszi a választ
_______
Nevek júli 13-ig (akihez nincs más írva, annak 2.r.):
Mau
HV
Ancalima
Léli
Míriel 1.r.
Józsa Sára
Kincső (Thilanna)
Pippin (Kinga)
Milendoria
Liszka József
Icke
Maglor
Gilgolwen
Eldamyn
Rózsa
Olosta
Nima
Cala
Luthin
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Panni
- Nem elérhető
Erre én is kíváncsi lennék meg arra is, hogy mikortól lehet megérkezni annak, aki egyénileg megy...Toma gazda írta: az elfoglalhatja a szállast aki korábban érkezik?
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Angwen
- Nem elérhető
Jó, ha egyharmada fiú! De aggodalomra tényleg semmi ok. Ne félj, nem lesz semmi gond ebből. Bejáratott hagyomány. És soha eddig nem lett belőle semmi "túlkapás".Kel-Thuzad írta: Egyébként a szobák hogyan lesznek? mert a Hyarrostarban vagyunk 18-an. Ennek a fele fiu, fele lány. És még ezen belül is bulizós meg pihenős. Most akkor mi van? Vagy úgy, hogy csoportok vegyesen?
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Rion Pendragon
- Nem elérhető
- Toma gazda
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
E. Eia Ayna írta:
Felagund írta: Minden kedves númenori polgár számára ajánlom EZT a képet (de különösen azoknak, akik a Dúnadánok barátaitól származnak)
Ehh... azok a régi szép idők.. harc a Sors piros festéke ellen
Go Elendil!
Jesszus de régen volt tényleg, a Sors piros festéke
Dúnadánok barátai rúlz!
A következő embereknek érkezett még meg a pénze júli 8-ig (frissebb bankkivonat még nincs!):
Esgal 2.r.
Fimbrethil 2.r.
Mzboy 2.r.
Ery 2.r.
Szürke 2.r.
Stara 2.r.
Drizzt 2.r.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Laurelen
- Nem elérhető
Ancalima Anarórë írta:
Gilgolwen Nimrandir írta: Más: Röplabdázásra lesz lehetőség a táborban? Bár sajnos labdát nem tudok vinni (mert nincs) de jó volna játszani.
Na, lesz? Mert én veszek szívesen labdát (most láttam leárazva)
naggyon jó lenne ha vennél!!! van egy pár szép lapos rét a vár környékén:)
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Gilgolwen Nimrandir írta: Más: Röplabdázásra lesz lehetőség a táborban? Bár sajnos labdát nem tudok vinni (mert nincs) de jó volna játszani.
Na, lesz? Mert én veszek szívesen labdát (most láttam leárazva)
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
Felagund írta: Minden kedves númenori polgár számára ajánlom EZT a képet (de különösen azoknak, akik a Dúnadánok barátaitól származnak)
Ez lesz a csapatcímeretek? (:
AURE ENZULUVA!
- Rabyn
- Nem elérhető
Csináljatok majd sok sok képet!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Ehh... azok a régi szép idők.. harc a Sors piros festéke ellen
Go Elendil!
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
- Csele
- Nem elérhető
Holtak vezére írta:
Csele írta: VESZPRÉMIEK! meg környékbeliek....
Meg szeretném kérdezni, hogy hogyan mentek Várgesztesre, mert idén én is Vp-ből megyek és csak valami nyakatekert útat találtam...
mit szólsz a Veszprém-Budapest-TatabányaVárgesztes útvonalhoz?
vagy Veszprém-Alsóörs/Balatonfüred/Balatonalmádi-Budapest-Tatabánya-Várgesztes? (így útba esik Székesfehérvár, továbbá a déli pályaudvarra megy a vonat, és szerintem onnan megy Tatabányára is..)
Jessszum pepi! És Pécset nem akarod útbaejteni?
Én mindenképpen a buszra szeretnék odaérni, mivel rengeteg csomagom lesz.
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Cala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Gilgolwen Nimrandir írta:
Magam is csatlakoznék hozzátok, ha lehet. (Győr --- Ács --- Tatabánya) Bár valószínűleg Ácson nem fog megállni, úgyhogy vagy Győrben, vagy Komáromban találkozunkLagoril/Niéla írta: Már egyszer megkérdeztem: mikor és honnan indul Tatabányán a különbusz? Csak mert nem Pestről jövök, hnem a nyugati határ felől, és szeretném úgy időzíteni a vonatot... mellesleg Silima is arról jön.
Az első levélben az áll, hogy A Budapest felől érkezők 10:46-ra érnek Tatabányára, így nekünk is ekörül kellene megérkeznünk. (Nézegettem az elvirát, de ezt intézzük privben inkább)
én is én is szeretnék csatlakozniiii hozzátok!
...
- Toma gazda
- Nem elérhető
- Toma gazda
- Nem elérhető
kb 7 kor indul és 11:20 ra van gesztesen
még nemtudom honnan indulok
fehérváról vagy veszprémből
- Holtak vezére
- Nem elérhető
Csele írta: VESZPRÉMIEK! meg környékbeliek....
Meg szeretném kérdezni, hogy hogyan mentek Várgesztesre, mert idén én is Vp-ből megyek és csak valami nyakatekert útat találtam...
mit szólsz a Veszprém-Budapest-TatabányaVárgesztes útvonalhoz?
vagy Veszprém-Alsóörs/Balatonfüred/Balatonalmádi-Budapest-Tatabánya-Várgesztes? (így útba esik Székesfehérvár, továbbá a déli pályaudvarra megy a vonat, és szerintem onnan megy Tatabányára is..)
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Lagoril/Niéla írta: Már egyszer megkérdeztem: mikor és honnan indul Tatabányán a különbusz? Csak mert nem Pestről jövök, hnem a nyugati határ felől, és szeretném úgy időzíteni a vonatot... mellesleg Silima is arról jön.
A levélben az "ajánlott útvonal" alatt ott van, hogy a vonat mikor ér Tatabányára. A busz szvsz legfeljebb egy fél órával később indul, szóval így lőjétek be!
Ranamarth: Lesz, hozd! (mindkettőt)
Our knees do not bend easily
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
[size=9:ex58tp7e]és bocsi,hogy ezzel zaklatlak titeket[/size]
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető