MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Szavazás: Mekkora anyagi problémát jelent a nagytábor részvételi díjának kifizetése? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Nagyon fontosnak érzem a nagytábor intenzív Tolkien élményét, ha kell többet szívesen fizetnék érte.
6 16.2%
Ez az összeg nem okoz problémát, ennyi előtermthető egy ilyen időtartamú és programkínálatú táborért
18 48.6%
Egyértelműen az anyagiak döntenek: abba az MTT táborba fogok menni, amelyik olcsóbb.
4 10.8%
Mindenképpen a Relax tábor érdekel csak. Ha sokkal olcsóbb lenne, akkor sem választanám a nagytábort
7 18.9%
Mindkét táborba el szeretnék menni, és nem okoz problémát kifizeti mindkét részvételi díjat.
2 5.4%
Szavazók száma: 2 ( Sünee, sylvia )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
19 éve 3 hónapja #266966 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
", de vsz az is segít, ha van legalább egy felnőtt a szervezők között." By Panda. LOL :D DD.
Nem tudom megállni, hogy ne írjak. Ez így értelmes mondat ugye? Na mindegy. Várható volt, hogy a mostani tábori topic hangulata különbözni fog az egy évvel ezelőttitől. Majdnem mndenki mondott olyan dolgot, amiben maximálisan igaza van, ugyanakkor jópáran csak a saját szemszögükből képesek és/vagy hajlandóak nézni a dolgot.
Vannak dolgok, amiket újra. és újra megemlítenek, pedig elmondták már a táborban mi volt a baj. Pl a kapuzárás. Ez volt az egyetlen eset, amikor külön elismerte a szervező gárda,h hibázott, mert ugye kétféleképpen tudták mi a teendő. Nem őket mentegetem, de szálljunk le erről a dologról. Uncsi. A királlyal kapcsolatban majdnem minden rosszul sült el (nem kell rosszra godolni :P P). Ebből is tanultunk (by the way egy mosolyt még a király arcán is szívesen láttam volna). A csúcs mindenképp az volt, amikor a szokásos módon éhesen beültünk vacsizni, észrevettük, hogy végre, kivételesen normális kaja van, és elkezdtünk volna enni. Már az első két másodpercben észrevettem, hogy a kaja hideg. Tosz se tudja mikor tálalták, valamint azt, hogy bazzeg, ezt is elsózták. NA nem baj, azért együnk...ennénk, mert ugye várjunk, mer a király, aki komoly képpel mered maga elé, majd még fel is háborodik, nem eszik még. Hallgassuk meg a produkciókat (aimből az egyik kisértetiesen hasonlított egy nemrég hallott másikra :P . Elnézést az utólagos kritikáért, de a produkció csak arra volt képes, hogy tovább idegesítsen...az meg hab a tortán, hogy miközben ment ez a humorosnak szánt darab, elkezdtünk nevetni...nem azon, de tulajdonképpen lényegtelen...erre ránk szóltak, hogy legyünk csendbe...hát nem az volt az előadás vagymi célja, hogy nevessünk ? Nem értem...Mindegy. Az egyesek cuccából való elemelés meg...inkább nem írok semmit. Hogy jön ahhoz bárki (legyen szervező vagy nem), hogy hozzányúl (hozzászó :D D) bárki cuccához...énnemistudom hogy gondolták. Csak remélni tudom, hogy azóta megbánták már eme rettentő rossz ötlet végrehajtását. Az alkohol és dohány tilalom pedig még mindig a törvények betartása miatt kell, ha jól tudom. Azért az vicces volt, akkor is, amikor Csincinek elérték a személyi izéjét :) . Alapvetően ott a probléma, hogy nagy számban vannak 18 év alattiak is és felettiek is egy MTT-s táborban. Míg az előbbiek miatt indokolt egy ilyen tilalom a törvényesség betartása miatt, az utóbbiak joggal kérdezhetik, hogy hogy képzelik azt a szervezők, hogy felnőtt emberként korlátozzák őket. Megjegyzem ma már a 18 év alattiak közül is sokan dohányoznak, nekik jelent igazán problémát a dolog (nyilvánvalóan). Jó megoldás ? Nemtom, mondja az, aki okosabb nálam.
Olvastam, hogy Kincső írt a keretjátékról, és az emberekről, akik minek jönnek a táborba, ha nem érdekli őket. Hát öhm. Egy: a keretjáték kissé ööö...nem volt jó na. Egyszerűen kélptelen voltam igazán beleélni magam egy csomó szituációban, mert erőltetett volt (pl az ezredik levél). Így nem hibáztattam senkit (hogy is tehettem volna?), aki úgy érezte ez nem kell neki igazán. A többi dologgal kapcsolatban meg. Jaco nem csak rossz hangulatot keltett, sőt...egyszerűen kimondta amit mások nem (mertek?).
Jacoponak remek észrevételei vannak, kár hogy nem képes a megfelelő stílusban leírni őket. Mindegy, azért értettük meg minden :P . Amit te vársz, az olyan, mintha egy diák írna egy kettes dolgozatot, és a tanár csak arról beszélne, és azt dícsérné, amit tudott. Azért ezt mégse. Amit meg nem értesz (talán mert fiatal vagy), arról nem biztos, hogy írnod kéne. Persze megteheted, így látjuk, hogy bizonyos kor alatt bizonyos dolgok minek tűnnek. Szorri' az enyhén offenzív hangvételért.
Vegyük észre, hogy akik sorra írják a pozitív dolgokat, ők is őszinték, és nekik is igazuk van, hiszen mi még mindig nagyon jól érezzük magunkat együtt. Ugyanakkor ők is vegyék észre, hogy nem azért írhatnak lelkendezve a táborról, mert olyan jól meg volt szervezve, és össze volt rakva. Alapvető, és néhol hajmeresztő hiányosságok voltak a szervezésben (pl. vega menü, tejfölös kenyér reggeli, ágynemű hiánya...mosson, ha ennyit fizetek vazzeg...számítógép körüli káosz, tábvezek közti egyeztetés néhol szinte teljes hiánya, tábvezek veszekedése a táborlakók előtt...hiába...van, ami nem tartozik a "nép"re, ha már azt akarjátok, hogy jól érezzék magukat,és még sorolhatnám).
Van mégegy dolog, amiről szeretnék írni. Ez pedig a 'keletlakók'kal való bánásmód. Az egy dolog, hogy a keretjátéknak ezt a részét is elszúrták...sztem akkor ezen már senki nem lepődött meg igazán...najó biztos volt olyan...de a szállás körüli dolgok nekem határozottan ellenszevesek. Persze én azt tudom, amit nekem elmondtak. Ez alapján azonban nem fair, hogy ki kell fizetniük a szállást, főleg úgy, hogy csak ott tudják meg. Ez az egész eset emberileg elfogadhatatlan. Nekem.
Mindennek ellenére jól éreztem magam, és hiányoztok. Voltak emberek, akikkel egész sok időt tölthettem, és így jobban megismerhettem és megkedvelhettem őket (ez elsősorban te vagy Bandir).
Egyenlőre ennyit, a teljesség igénye nélkül. Ja, a koncert jó volt, sőt zsír :) , anáék ébresztése szintén zsír :P .
Jaés', Ery grat' a diplomához, amit a tábor alatt átvettél (ppphhhotthhheeerrr :P ).
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266964 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Ettől féltem, hogy robbanni fog a bomba!Sokat gondolkoztam ezen az ART + antiszoc dolgon, vagyis a J féle világszemlélet és a giccses tünc viselkedés tábori összezörrenésén, és egy-két dologra rájöttem!J a maga módján jól fogalmazta meg a dolgokat, és az uccsó 3-4 nap programjai nekem is tetszettek bárki szervezte is őket, gondolom Icke lelkifröccse hatott némikép.Én nagyon jól éreztem magam és tudom, hogy azért volt munkájuk a szervezőknek és ezért KÖSZÖNET is!
Ez a fajta ellentét amire fentebb utaltam a csapaton bellűl is kialakult, de úgy érzem a gyertyás, csapaton bellűli dumálás után ráébrettünk, hogy jó kis csapat vagyunk és meg van a közös nevezőnk, és jól is tudjuk érezni magunkat közösen.
Ez kéne a társaságon bellűl is!
Mindkét félnek igaza van, csak a saját hibáit nem veszi észre!!!!!!!
Jaco valóban finomabban fogalmazhatna és inkább a kezébe vehetné a dolgokat persze hasonlóan ahhogy az a többi emberre jellemző, s nem lázadóként.
A tábvezek pedig jobban odafigyelhetnének legközelebb mindenkinek a reakcióira a résztvevők között,hisz a kapcsolatfelvétel hasznosabb mint a kirekesztés.
Arra is kéne figyelni, hogy ne válljon a Tolkien tábor megszokott lefolyásuvá, programúvá!
J-ék sem azért mentek a táborba, hogy bomlasszák a hangulatot, hanem mert őket is érdekli Tolkien világa, talán egy kicsit más szemszögböl.
De ők is értékesek ha fejleszetni akarjuk e kultúrát, mint bárki más aki eljött.Szerintem a koncert legalább annyi embernek tetszett, mint amennyinek Ankalimon relaxszációs beszéde a réten.Nekem mindkettő!
Tessék megérteni: együtt sokkal többre vihetjük.Én minkettő társasággal nagyon jól éreztem magam,sőt a tábor minden lakójával, valakivel jóbban, valakivel csak részben, de megtaláltam mindenkivel a közös nevezőt.
Részemről hiányoltam a több ismeretterjesztő progit és a nagyobb számú beszélgetést vagy mesélést a tűz körül!
Nagyon hiányzik a tábor!
Elég a fikázásból!
Tessék inkább új ötletekkel előálni és közösen dolgozni!
Ne csak ismerjétek a Tolkien álltal megalkotott világot,mint valami töri leckét, hanem érezzétek is át, mint egy lehetséges világszemléletet

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266953 Írta: casaubon
casaubon válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
nos. nem nagyon szoktam itten hozzászólni, de úgy érzem, most megéri.

szerintem nem az a lényeg hogy ki mennyire élvezi a keretjátékot vagy nem, egyszerűen nem kellene kötelezővé tenni, és nem kellene kidobolni az embereket az ágyukból reggel, főleg nem egymással elvégeztetve ezt a munkát, mivel úgy még szídni sincs szívem szerencsétlent aki fölver reggel hét harminckor.

az alapvető probléma szvsz. ott van, hogy sokan elvi kérdést csinálnak a dologból, és itt - bár nem ez az elsődleges célom -, támogatnom kell jacopo-t. szerintem sem menne tábor keretjáték nélkül, de nem értem, hogy miért a hitében sértek meg valakit ha nem veszek részt benne, csak mert el lett cseszve; másrészt azt sem értem, hogy miért szívügye valakinek hogy mi milyen színdarabot csinálunk - ilyen alapon én is ordíthatnék hogy a ***star csapatéban miért nem volt egyetlen avantgarde elem sem, merthogy én ugye csak abban hiszek.. :wink:

továbbá azt sem értem, hogy miért nem lehet dohányozni egy olyan helyen, ahol a szobákat leszámítva szinte mindenhol hamutartók jelzik ennek lehetőségét. az alkoholtilalommal részben egyetértek, de véleményem szerint már a helyi személyzet felé is egy aljas húzás megtiltani az alkoholárusítást, főleg úgy, hogy némelyeknek lehet, némelyeknek nem.

a királyról nem szólok semmit, nekem nem vitték el a cuccaimat, de nem kellett volna fokozni a feszültséget.

a kapuzárást meg végülis sikerült megoldani, de fel nem foghatom, hogy miért kellett pattanásig feszíteni a húrt, amikor már eleve problémák voltak a 'keletlakók' érkezésével is. én béketűrő ember vagyok, de amikor egyik percben azt ordítják nekem föl a körfolyosóra hogy menjek le népgyűlni, a másikban pedig megkérdezik hogy mégis mit képzelek hogy az udvaron tartózkodom, az enyhén szólva idegesítő.

azt hiszem befejezem, úgyis hiába beszélek megértésről. teljesen mindegy már hogy az mtt relációjában mit beszélünk itt a táborról, mert egyértelműen nem társasági problémáról van szó, inkább morálisról. (mellesleg ezért szólok hozzá én is, aki ugye nem vagyok emtétés.)

ezzel együtt nem volt sz*r a tábor, ahogy sokan állítják, és bár meglehetősen sok mindent elszerveztek a táborvezetők, én nem éreztem rosszul magamat.[/b]

jó tényekből jó mesék
ez egy balfasz nemzedék
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266951 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Aeglos ugyan azt kérte, hogy a szervezéssel kapcsolatos észrevételekkel Cuénak írjunk mailt, mégis csatlakoznék és ide írok.

Határozott véleményem, hogy a táborszervezőknek sok csapatépítő cuccot kéne végigcsinálni, hogy képesek legyenek együttműködni és gyorsan dönteni.
Sokakat ismételve: erős hangú ember közölje a közölnivalót.
Nem jó, ha a szervezők azt akarják, hogy éljük bele magunkat a szerepjátékba, míg ők maguk nem teszik (nem mindannyian). Aztán még jó lene, ha nem omolna össze az egész keretjáték azért, mert valamit elcseszetetek/nem beszéltétek meg rendesen előre.
Ha egyszer elvállaltátok, hogy szervezitek ezt a tábort, akkor szervezni kell, amíg végetér, és nem csak úgy abbahagyni közben, kilencvenvalahány ember várta a 8., 9. és 10. napon, hogy történjen már valami. Szóval legyenek tudatában a felelősségnek a következő tábor szervezői. És ha lehet, ismerjék a keretjáték minden részletét.
A keretjátékon kívül pedig tessék normálisan szervezni (mi mikor hol van és miért), akár kockás füzettel, de vsz az is segít, ha van legalább egy felnőtt a szervezők között.

Nagyon jól éreztem magam egy hétig (hogy aztán nem, az az én hibám, mert lám, volt aki élvezte, hogy nem volt majdnem semmi program).
És akkor felsorolós- megköszönős.
Köszönöm a várat, a zászlókat, a zászlófestést és az erdőt. Köszönöm a nyulat, a csapatokat és A csapatot. Vitány várának és hogy későn vettük elő a térképet, a két futárszerepet, a lándzsahegyet és a szövetséget. A csapatpólót, a nyulas fejpántot és a fáklyaolajat a vízben. A pincérnek, hogy nem nyakazott le pohárnokoskodás közben, Illének a táncot az andustaros darabban, a keletlakókat és a croissant- t. Hogy lent is volt vécé és nem kellett mindig felcaplatni a lépcsőn, a rajzfilmslágereket, a trailert és a kirándulásokat. Köszönöm a szervezőknek, a tündéknek, a csapvezeknek és a hyarrostarosok ébresztését, amit beépítettem az álmomba. Köszönöm az Orrostarok ébresztését, amiből kétszer is repetáztam. Vewynek, Silimának, Yavannának, Rózsának, Eiának, Cuénak, Szofinak, Niphnek, Kincsőnek és Eglarnak, hogy annyit beszélt. Külön köszönöm Staranak, hogy segített karkötőket készíteni, és mindenkinek, hogy hordtátok. Köszönöm Gilgnek, Erynek, Maglornak, Idhrennek és Brandírnak, köszönöm a kókuszokat és Wilsont. Köszönöm Ickének, hogy csak úgy mellesleg megemlítette, 16 évesenk nézett, Szürkének a kérdést, hogy ugye nem akarok rászokni erre a nevetésre, Alyrnak, hogy én még inkább nemnormális vagyok, Angwennek, HV- nek, Lebinek, Patiszonnak, Eruntalénak, Ringnek és Launak. Köszönöm a életem első elcsapott szúnyogjának nyomán a tenyeremen szétfolyó vért, a csapatpólót és hogy sokak pólóját aláírhattam, a sárga tengeri mutymutyot, a táncokat, a vizet és hogy ha volt is feszültség, az mindig levezetődött valahogy. Köszönöm mindenkinek, aki eljött és aki nem jött el, akit kifelejtek és akinek nem tudom a nevét. Köszönöm a poharakat, a brethilt, a gyertyázást és a teljes pajzsfalat. Köszönöm, hogy 10 napig nem rágtam a körmömet- mert festékes volt, az Aladarion és Erendist angolul, az összetartást és a sivatagban elszántan vánszorgó tündéket. Forostar népének a meghívást a dinnyézésre, a rakott kelt, a vigyorgó alsógatyát, a diós tésztát és a barackot, meg a csokinyulat és a marcipánnyulat. Köszönöm Orrostarék előadását és Forostaréknak is mindkettőt, Rionnak és Andustar népéből való Jánosnak, hogy elviselték, ahogy találgatom ki kicsoda. A majdnem- Napfelkeltét. Köszönöm a batikolt pólót, a tündekeresést, az erdős meditációt Ankalimonnak, a vegyülést, az utolsó estét és az utolsó éjszakát. Köszönöm Tolkiennek. Köszönöm, hogy hegyenk fel és hegyről le, köszönöm az Ainulindalét, a számháborút és Felagundnak az elengedést, köszönöm a királynak, Ladisnak, a reggeli szellőnek és a napsütésnek.
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266947 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Morgana írta: Más kérdés, hogyha még moderátor lennék, a trágár részét kitörölném, de már nem vagyok az. Így járt a fórum.

Majd még jövök.

Igen, így járt, de azért van még moderátor, aki figyel.

Ana, Jaco: mindketten felnőtt emberek vagytok. Ne nézzen már ki úgy minden itteni hozzászólásotok, mint a felhőtlen éjszakai égbolt... lehet kultúremberként is fogalmazni. Köszi.
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266946 Írta: Jacopo Belbo
Jacopo Belbo válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Kincső:

ad1: ha már a tényszerűségnél akarunk maradni, két darab kötelező program is volt. ezzel semmi baj nincs is. :)

ad2: a "keretjáték"-mentes tábor ötlete alapvetően egy hülyeség. ha valaki alkeszpartyt akar szervezni, az szervezzen alkeszpartyt, és annyi. másrészt úgy érzem, hogy én a magam részéről senkit az égvilágon nem beszéltem le arról, hogy részt vegyen a keretjátékban - én a megvalósítási "módját" kritizáltam, amit egyébként bajos lenne módnak nevezni, de ez mindegy.

ad3: amit írtam, az határozottan építő jellegű kritika. ha destruktív kritikát akarok írni, akkor az nagyjából úgy nézne ki, hogy "a ***** anyátokat ******** ***, ez egy nagy rakás **** volt, és egyébként is, csak lsdvel tudtam elviselni az egészet".

ad4: én is ember vagyok, meglepő módon. mint a hogy a tábvezek is, meglepő módon. mindazonáltal, azt hiszem, a konstruktív jellegű kritikának igenis megvan a maga helye, és ha egy ilyen méretű rendezvényen valaki jól elkefél valamit, akkor még nem kellene pluszba vigasztalgatni is, hogy "legközelebb majd jobban sikerül". ez nem egy lélektani kísérlet, basszus.

Nellas:

utálom, amikor valaki annyira gyáva (vagy annak tetteti magát), hogy kisbetűkkel írja be a nekem szóló utóiratot. nos, egy szót sem ejtettem azért, hogy hadd rúgjak már be a táborban, sőt, az a véleményem, hogyha valaki kábé öntudatlanságig leissza magát táborban, azt küldjék haza a fenébe. ennyi. vegyük már észre, hogy az "ebéd után beülök a presszóba meginni egy sört", és a "totál berúgok" között meglehetősen sok árnyalatnyi különbség van.

Gandalf:

abszolúte nem érzem magam sem destruktívnak, sem antiszocnak. na jó, antiszocnak igen, ilyen szempontból alapvetően elrontott jellemem van, de ez egyrészt nem tartozik ide, másrészt pedig az mtt meglehetősen sokat javított rajta. :)
nem hinném, hogy bárkinek is hátat fordítottam volna - meglehetősen sokszor megpróbáltam kultúráltan közölni a problémákat: nos, kábé mindenki szart rá. alapvetően mindenki szarik mindenkire, amig el nem kezd anyázni. akkor viszont lehet utálni. qed, ennyi. még a mostani "destruktív" kritikámat is, ahogy észrevettem, meglehetősen rosszul sikerül interpretálni, de ez valószínűleg az én hibám - soha nem voltam jó irodalom területén. ;)

és igen, valóban azon kell fáradozni, hogy ne kövessék el ugyanezeket a hibákat. ezért is írtam le ezt a sok baromságot, valóban helyenként helyteleníthető stílusban. de ez talán nem meglepő - hogy is mondjam, ha az embernek felnyomják 170re a vérnyomását, akkor becsúszik egy-két csúnyább szó. alighanem nem vagyok elég kultúrált sem. ;)

Morgana:

valóban ezt tanultuk tolkien bácsitól is. tiszta jó, nem? :D
kár, hogy mások nem tanulták meg. :D

egyébként meg, azt hiszem, az már önmagában is konstruktív, hogy megpróbálom szépen összefoglalni azt, hogy mi volt nagyon elrontva. ez persze alapvetően csak azért van, mert én is lelkesedem ezért az egész tolkieni maceráért, még ha ez viszonylag kevéssé hihető is - csak hát, lássuk be, mint mindenhol, itt is vannak elrontott dolgok, amikről nem hallgatni kellene, hanem megoldani őket. qed, amen, perkód. bocs, lehet, hogy nemsokára megyek aludni. :)

ja, állítólag voltak páran, akik azt hitték, hogy végig be voltunk füvezve. köszönöm szépen, ez határozottan jól esett. :D bár végülis a házirendben nem volt benne, hogy nem szabad drogozni, szóval lehet, hogy igazatok volt.

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266944 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Gandalf írta: Azon kéne inkább fáradoznunk, hogy jövőre a leendő tábvezek ne kövessék el ugyanazokat a hibákat! :wink: Ehhez azonban az együttműködésed kell, s nem a szembenállásod!

Gandalf, ezen fáradoztunk az első két tábor után, hogy ez ne történhessen meg idén...

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja - 19 éve 3 hónapja #266943 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Én viszont úgy gondolom, hogy igenis szükség van arra, hogy mindenki a maga őszinte véleményét leírhassa. Semmi teteje nincs annak, ha mindenki arról ömleg, hogy mi milyen csodás volt. Abból nem tanulunk, csak áltatjuk magunkat.

Merthogy a negatív kritika is épít. Sőt.

Félre ne értsetek, nem degradálok itt senkit, főleg nem azokat, akik (szinte) maradéktalanul jól érezték magukat a tíz napban, de helyet kell adni minden véleménynek.

Ezt tanultuk Tolkien bácsitól is, nem igaz?

A lentebb leírtak jó része jogos, éppen csak a stílusán vagytok fennakadva. De ha Jacoponak ez a véleménye, amit meg akar osztani, és vette a fáradtságot, hogy leírja ezt a sok szöveget, akkor minimum elolvassuk (főleg a tábvezek) és elgondolkodunk rajta (főleg a tábvezek), mint igenis releváns reakción. Mert ez is egy vélemény. És ha nyers is, őszinte.

Más kérdés, hogyha még moderátor lennék, a trágár részét kitörölném, de már nem vagyok az. Így járt a fórum.

Majd még jövök.

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266942 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Ad1. semmilyen program nem volt kötelező. Ad2. Aki jelentkezett a NagyTáborba, annak tudnia kellett, hogy jelentős lesz a keretjáték, a két tábor koncepciója erről szólt (abba most ne menjünk be hogy mennyire jó ötlet, már nem tudunk változtatni rajta), hogy aki keretjáték-mentesebbet szeretne, az menjen a relaxba. Sztem alig volt több, mint tavaly, és ha néhányakat nem is érdekelt annyira, csendben kivonhatta magát, de nem tudom, miért zavarta őket az, hogy pl. a tábvezek benne maradnak a szerepben, vagy mások komolyabban veszik. Ha mi, akik élvezzük a keretjátékot, toleráljuk azt ha valakit nem érdekel annyira (nem mondom, h. mindenki ezt tette, csak magamért felelhetek), Ti is toleráljátok hogy ez inkább erről szólna. Mi, azaz hogy csak magamról beszéljek, én nem veszem véresen komolyan a keretjátékot, de igenis élvezem és fontosnak tartom.

Igen, kell valami megoldást találni arra, hogy vannak emberek akik nem a keretjáték hanem a haverok kedvéért akarnak táborba menni, és mivel nem osztható egyértelműen két részre a társaság, a relax&nagytábor nem bizonyult megfelelő megoldásnak.
DE.
Ha jelentkezel a táborba és aláírod a jelentkezési nyilatkozatot, miután elolvastad a tábor koncepcióját, amiben benne volt hogy ez egy ilyen keretjátékos tábor lesz, ne úgy gyere oda hogy bomlasztasz.
A vezetőségben és a táborszervezőkben a tábor kezdetén, sőt a két tábor meghirdetésekor minden bizonnyal a legjobb szándék volt. Hogy nem úgy sült el ahogy szerették volna, az nem hiszem hogy csak és kizárólag az ő hibájuk, de ha az is lenne! Vegyétek már észre, hogy ők is időt, pénzt, fáradtságot nem kímélve Értetek dolgoznak, emberek és nem tévedhetetlenek! Ez nem egy profi szervezet, egymásért dolgozunk. Ha nem tetszik ami jelenleg van, ne bomlasztással, tüntető elkülönéssel, pfujolással, beszólással jelezzétek, hanem azt mondjátok meg, szerintetek hogyan lehetne jó megoldást találni, mindenkinek! Azzal, amit néhányan a táborban tettek, vagy amit Jacopo a mostani hozzászólással elértél, csak a rossz hangulatot keltették/-ted, nem segítettél semmit. Úgy sem lehet 100 embernek tábort szervezni, főleg hogy idén is nagyon sok új volt, hogy nincs szinte semmi program mindenki elvan a haverjaival spontán. Ha csak a haverokkal szeretnél bulizni, ne várd el másoktól, hogy megszervezzék neked a lehetőséget és aládrakják a párnás széket meg a szádba a sültgalambot. Szervezd meg magadak. A Tábornak ennél többről kell szólnia, rengetegféle igényű embert kell kielégíteni, és ez nem könnyű feladat.
Összefoglalva, mégegyszer:
Építő jellegű kritikát írjatok. :idea:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266941 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Jaco, nagyon sok mindenben igazad van (azért nem mindenben!), de biztos vagy benne, hogy a destruktivitásod és antiszoc viselkedésed volt a legjobb reakció ezekre? :roll:

Meghatározó eleme vagy a közösségnek, ezért felelősséged van Neked is azért, hogy mások jól érezzék magukat, de ha Te inkább hátat fordítasz segítségnyújtás helyett, az egyébként (néhol) jogos kritikád inkább bomlasztó, mint építő lesz.

Nagyon remélem, hogy ennek ellenére az érintettek nem megsértődni fognak, hanem a megfelelő következtetéseket vonják majd le a hozzászólásodból, mégha a stílusod helyenként hagy némi kívánni valót maga után.

Azon kéne inkább fáradoznunk, hogy jövőre a leendő tábvezek ne kövessék el ugyanazokat a hibákat! :wink: Ehhez azonban az együttműködésed kell, s nem a szembenállásod!
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266940 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Nellas írta: Szeretnék köszönetet mondani az összes tábveznek, különösképpen a két főszervezőnek, Aeglosnak és Julcsinak a felejthetetlen napokért. :D

[size=9:1jkqurm7]Ui.: Tudom, nem az én dolgom, de egyesek minek jönnek táborba, ha a keretjátékot hülyeségnek tartják, + azt fejtegetik, hogy gáz az alkoholtilalom? :? [/size]

Én pedig szeretnék köszönetet mondani a tábor lakóinak, hogy jelenlétükkel emelték a tábor fényét.
EZ nem a táborszervezők eredménye.
Az, hogy ki menniyre érezte jól magát - engem leszámítva (mert nekem igenis rányomta a hangulatomra a bélyegét a kibaszottul szar szervezés) - egyáltalán nem függ össze azzal, hogy majdnem minden hibát elkövettek, amit csak lehet.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266936 Írta: Nellas
Nellas válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Szeretnék köszönetet mondani az összes tábveznek, különösképpen a két főszervezőnek, Aeglosnak és Julcsinak a felejthetetlen napokért. :D

[size=9:uxtjnkad]Ui.: Tudom, nem az én dolgom, de egyesek minek jönnek táborba, ha a keretjátékot hülyeségnek tartják, + azt fejtegetik, hogy gáz az alkoholtilalom? :? [/size]

"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266935 Írta: Jacopo Belbo
kedves Kincső: én is.

tudod, az utolsó két-három nap elég jó volt az erőszakolt baromságok nélkül - nem csoda, hogy végül a poszt-tábori kérdőívben mindenki azt fogja írni, hogy baromi jó volt az egész. :)

pszichikai számolgatások rúúúúúlz :)

(ahogy ezt szokás mondani: a tábor nem azért volt jó, mert bármit is jól szerveztek volna meg benne - azért volt jó, mert viszonylag konvergens társaság vagyunk. ennyi.)

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266933 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Érdekes Jacopo, én itt elég sok embert látok aki jólérezte magát... :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja - 19 éve 3 hónapja #266932 Írta: Jacopo Belbo
akkor most mint fő-fő destruktív elem a táborban, én is élménybeszámolnék, mert az jó nekem. bár, ankalimon óta tudjuk, hogy az én véleményem nem releváns, sőt, én nem tartozom a "tábor célközönségéhez" - na, ez a hozzáállás megnyugtat, ilyenkor jövök rá arra, hogy nem csak nekem van még helyem az ideggyógyászaton.

szóval hát volt ez a meglehetősen érdekesre sikeredett táborbigyó, ami így hetedik nap környékére már elég jelentős feszültségeket sikerült kitermeljen magából - bevett nyugtatókról majd küldöm a számlát -, amit aztán végülis zseniális módon megszüntettek a keretjáték lefújásával. amit persze nem kifejezetten propagáltak, de hát az efféle kommunikációhiány amúgy is meglehetősen jellemző volt az egész hóbelevancra.

nekem személyesen három dolog szúrta igazán a szememet. az első és abszolúte legnyilvánvalóbb az a kaja mennyisége és/vagy minősége volt - igen, én ilyen rohadt haspók vagyok, de sajnos az emberiség 99%-ára jellemző az, hogyha nem zabálhat be normálisan, és pláne, közben még baromságokkal fárasztják az agyát, meg "ne nyúljunk húsz percig a kajához, mert jelen van a Nagy és Szent Király" (bocsánat, ulmo, ez természetesen nem a te személyed ellen irányul) programokat szerveznek. na ez übergáz, tessék normálisan kajálni hagyni az embereket, és nem csodálkozni meg anyázni, hogyha szépen csapatostól kivonulunk közben a francba.

a másik meglehetősen közröhej kategória a királynak való adózás megoldása volt - legalábbis nagyon überalázatos módon szerény véleményem szerint persze -, tudniillik oké, adózzunk. semmi baj. pakoljuk össze a sok vackot, amit csináltunk, aztán válogassanak belőle, meg vigyék el. viszont az, hogy végigsétálnak a szobákon, meg beletúrkálnak a cuccokba, az enyhén frusztráló. hogy is mondjam, kevés dolgot viselek rosszabbul, mintha beletúrkálnak a mocskos alsóneműimbe (még ha csak képletesen is). ez a megoldás, basszuskulcs, nemhogy a jóízlés határain van túl bőven, de már körülbelül az egy-nulla-hét határait feszegeti - na meg persze a pszichikai terrorét, azért tök jó érzés éjszaka hallgatni szegény kis tizenkevéséves kislányokat, hogy a csúnya király elvitte az alvós macijukat. hát b****tok meg, kedveseim, akik kitaláltátok ezt az übernagy f***ságot. vegyük komolyan a rohadt keretjátékot, és bőgjük végig, mert tolkiennek csak és kizárólag könnyekkel és vérrel lehet tiszteletet adni. és akkor most kis kitérő: hyarrostaros előadással, azzal természetesen nem, mert túl elvont, és hogy az ugyebár "nem művészet". igazából nem szeretném pontosan tudni, hogy ki érzi magát olyan helyzetben, hogy eldöntheti, hogy mi a fene is az a "művészet". ja, és hogy "a világ nem hiperkarmából meg kassákból áll" - tényleg nem. csak azt hiszem, igazából meglehetősen unalmas az, hogy évek óta semmi mást nem csinál ez a remek kis társaság "színjátszás" meg "színdarabírás" néven, minthogy sz*r, patetikus szövegeket ír, ilyen "És akkor Gil-Galad tünde szemei fényével tekintett a tűnékeny ködbe vesző tájra, s felsóhajtott: Ó, szerelmem!"-stílusban (bocs az improvizációért, tudom, hogy ez még sz*r patetikus szövegnek is sz*r). aztán meg persze előadja. igazából ilyen "feldolgozás"-dolgokról hallottatok már egyáltalán? már bocsánat, hogy ilyen támadó stílben nyomom itt a vakert (ami sz*r, de a haverod vagyok, és a világ megint nem csak hiperkarmából áll), de azért talán észre kellene venni, hogy a csodálatos és nagyszerű tolkieni életmű gondozása és értelmezése nem (csak) abból áll, hogy fanfictionöket csinálunk, netán hótklasszikus és überpatetikus stílben lenyomjuk színpadon az egészet. kétségkívül megvan annak is a maga helye, ugyanúgy, ahogy a neoavantgárd hülyéskedésnek.

huh. tudom, nem bírom a kritikát. :) persze kérdéses, hogy lehet-e kritikának nevezni az "ez nem művészet"-mondatot. szerintem nem... de biztos tévedek. :)

na, nagyon elszaladt velem a ló, még pofázok kicsit a harmadik nagyon cikis dologról. a harmadik nagyon cikis dolog a hetedik napi kapus baromkodás volt. szóval én tudom, hogy szép dolog a keretjáték, meg überkomolyan kell venni, de megintcsak nem tudom elképzelni, hogy mi a búbánatos ferde francért kellett összehozni ezt a "kizárjuk a kintieket, és majd reggel találkozunk"-baromságot. szóval van az udvaron kábé ötven ember, aki szeretne legalább kezet fogni a kintlevőkkel, neadjisten puszit adni nekik, vagy valami, de nee, ne tegyünk ilyet, várjuk meg a reggelt, mert vegyük nagyon komolyan a keretjátékot, mert az jó lesz nekünk. emberek, szerintem azért nem ártana észrevenni, hogy alapjáraton nem mi vagyunk a tolkieni életműért, hanem a tolkieni életmű van az emberekért. ezzel a várbezárással sikerült egész jó koncentrációs tábor-hangulatot teremteni, úgyhogy végülis akiket zavart, hogy hiperkarmát meg e projektet gitározgatunk az udvaron, ti. hogy "ez nem illik a tábor hangulatához" - elég nagyot tévedtek. illett hozzá. a végső állapot pláne. :) bár nekem a legjobban a hiperkarma zöldpardon című számából tetszett az a részlet, ami egyértelműen a keretjátékról szólt (lehet, hogy mégis van jelentés?) - "aki írta, az az égből nézi, ott az első sorban ül, és mégsem érti, csak bámul rám, hogy minden rendben - neki könnyebb minden"; ja, miközben a nép ordított, hogy engedjék őket egymáshoz, tök jó volt látni, bemenvén a tábvezek megbeszélésére azt a csokimajszolgatást, (bár lehet, hogy azt lamorak látta? franc tudja.) meg elégedett vigyort - na, ilyenkor nem kell csodálkozni, hogy valami hozzám hasonló bunkó paraszt bemegy hívatlanul, és elküld titeket a *****ba, kedves tábvezek. igen, ezt nagyon elb*sztátok. :) )

ehhez kapcsolódóan elnézést kell kérnem a gitárperformanszomnak azon részleteiért, ahol valakinek a felmenőit emlegettem. azok természetesen nem tehetnek semmiről, az összes többivel továbbra is maradéktalanul egyetértek. (ja, aeglos, bocs, nem hallottam, hogy ordítasz ki az ablakon, csak utólag mesélték - így jártál, hangosabb vagyok. hehe.) egyébként meg nem volt benne a táborszabályzatban, hogy nincs szólásszabadság. tegyétek bele jövőre, az is jó lelki terror eszköz, mint az a király kis alvósmaci-lenyúlás... :)

volt még pár kisebb gáz dolog - például az alkoholszabályozás igazán közröhejesre sikerült ezzel az elitista "aki lamorakkal vagy kriszanával van, az ihat"-dologgal. gonoszabbak most rájöhetnek, hogy igazából azért lógtam annyit együtt lamorakkal, hogy jóóóóól berúghassak. nyilván. :) )

érzem, hogy közeledek a végéhez (hip-hip-hurrá), mert már magamon is gúnyolódom. szeretnék azért megköszönni is pár dolgot még.

mindenekelőtt szeretném megköszönni, hogy zárható volt a zuhanyzó ajtaja. ez hasznos, hogyha az ember el akar különülni. szóval ez kétségkívül jobb volt, mint a tavalyi táborban :) )

továbbá kifejezetten kellemes volt a társaság is, azt hiszem. például határozottan jó volt, hogy volt alkalmam lamorakkal zenélni, még ha jól el is csesztük a 'koncertet'. sőt, aludni is jó volt. meg beszélgetni sok hülyével, meg színdarabot csinálni. :) )

hát ennyi. ez az üzenetem. így utólag azért kár, hogy utolsó nap nem jelentették ki, hogy "és akkor most mindenkit térítés nélkül hazaküldünk" - ahányszor ez a mondat kicsit más szerkezetben elhangzott a tábor során, hát júj... szóval azt hiszem, az a baj, hogy ti nem nekünk akartok tábort csinálni. illetve olyat még esetleg, mint az utolsó két-három nap, erőltetett dolgok nélkül, amikor az ember már nem kényszeredetten, hanem őszintén mosolygott. szóval tényleg nem mi vagyunk a tábor célközönsége. ennek a tábornak a célközönsége valamiféle idealizált "akár meg is halunk tolkienért"-jellegű társaság lett volna, olyan vallási fanatikus-féle. bocsánat, ez nekem nem megy. meg a legtöbbeknek szintén nem. így jártunk, tudom...

csókolom.

ui. kösz az embereknek. amihez nem volt köze a szervezésnek, az jó volt. :D

[size=9:3akj4el8]*közkívánatra moderálva by Minc*[/size]

Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266928 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Ne legyen augusztus utolsó hétvégéje, mert akkor relax tábor látogatás lesz.

Én is nagyon köszönök mindent.
Tényleg kár köszönő listát írni.
Túl sokan vagytok. :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266925 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Képek arról a két napról amikor lent voltak a gonosz keletlakók.
www.freeweb.hu/musicen/mttlatogato.htm

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266922 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Köszönet Aeglosnak, Julcsinak és mindenkinek, aki részt vett a tábor szervezésében! Felejthetetlen volt ez a 10 nap.

"Elen síla lúmenn' omentielvo."
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266890 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
OFF

Ranamarth (Endóriel) írta: ...köszönet:
:arrow: fq-nak,amiért megosztotta velem a titkát

Nem olyan hűdenagy titok az... De azért tudtam, hogy Neked elmondhatom nyugodtan, és nem röhögsz ki. :) /OFF

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266880 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Esgal írta:

Rana az aláírásában írta: Mazohista hitvallás:
A jó,rossz.
A rossz,jó.
Tehát JÓ!
/by egy nagyon okos ember/
/Ery közvetítésével/

Az öcsémtől szedte :) és eredetileg így hangzik:
Ha rossz, akkor jó.
Ha jó, akkor rossz, tehát jó.

Neked van,igazad.Ery is így mondta,csak én írtam le rosszul.... :oops: :roll:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266877 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Rana az aláírásában írta: Mazohista hitvallás:
A jó,rossz.
A rossz,jó.
Tehát JÓ!
/by egy nagyon okos ember/
/Ery közvetítésével/

Az öcsémtől szedte :) és eredetileg így hangzik:
Ha rossz, akkor jó.
Ha jó, akkor rossz, tehát jó.

A tábor meg vegyescsalamádé volt, inkább jó, mint rossz. Külön köszöneteket, élménybeszámolókat majd egy időben bővebb helyzetben rittyentek ide (hö, idő? már évek óta nem láttam...eszp), de azért még elmondanám, hogy éljen soká Forostar csapata! :)

Esgal Forostar csapatkiáltását reprodukálandó írta: Ti mind egyéniségek vagytok!
Mi mind egyéniségek vagyunk!
Én nem...
Kuss!

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266872 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Ulmo-Tar-Aldarion királynak válasz egy korábbi kérdésére:
1. igen, éhesek voltunk, mi párbajozók
2. de azt hozzátenném, hogy az előző napi pohárnoksági műsor része volt az a "párbaj", úgyhogy nem okozott különösebb gondot előadni.

De megérte.

:D

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266865 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Aeglos írta:

Holtak vezére írta: Mikor lesz ha lesz tábor utáni találkozó?

Előreláthatóan augusztus utolsó hétvégéjén.
Fortiriosbéliek kapnak tájékoztató levelet!

Csak halkan jegyezném meg, hogy a Relax-tábor augusztus utolsó szombatján ér véget. Ha lehet, a szervezők számoljanak ezzel.
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266864 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Holtak vezére írta: Mikor lesz ha lesz tábor utáni találkozó?

Előreláthatóan augusztus utolsó hétvégéjén.
Fortiriosbéliek kapnak tájékoztató levelet!

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266856 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
én is annyi mindent mondanék,de azt hiszem a köszönetekből is éppen elég lesz...a többi remélhetőleg a Lassiban olvashatjátok majd :roll:
tehát köszönet:
:arrow: a legjobb csapvez helyettesnek,Angwennek
:arrow: a legjobb csapveznek,Szónak
:arrow: a legjobbnak,Erdának
:arrow: a legjobb csapatomnak,Hyarnustarnak.Neketek külön járna köszönet,de azt inkább a külön topicba írom
:arrow: Cue-nak és Eglarnak,a támasztüncöknek
:arrow: Celebromnak,a "szépfiú"-nak
:arrow: fq-nak,amiért megosztotta velem a titkát
:arrow: Brandírnak,amiért jó "THIMI"kapitány volt és végül csak megjegyezte a nevem
:arrow: A Forostar népnek,amiért tiszteletbeli tagja lehettem és együtt őrjáratozhattunk
:arrow: Erynek a csillagképekért,a mazohista támogatásért és a bizalomért,amit irántam tanúsított
:arrow: Alyrnak a kitartó harcokért és a szép foltokért,meg amiért felvihettem a dombon...meg a THK felvételiért
:arrow: Felagundnak a Fingolfin szerepért és eleve az íjászat támogatásáért...
:arrow: a Tábvezeknek a csodás 10 napért
:arrow: Ádámnak a kedves szavakért és bíztatásért és hogy jobban megismerhettem.

Annyi minden van,amit megköszönnék és annyi mindenki van még,de nem tudok mindenkit felsorolni :oops: ...de a szívemben mindenki ugyanazona lépcsőn áll... 8)

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266848 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.

Meleth_lin írta: OFF:

Serrana írta: :arrow: Niélának hogy a maga módján összefogta a csapatot

[size=9:14omk5b9]Ez gonosz, de ha belegondolok igazad van :twisted: [/size]

Abszolút egyetértek....

Nodehogy én is írjak valamit...... 20án marhára nem akartam táborba menni, ahogy 21én sem... De nem volt más választásom, amolyan "elkerülhetetlen rossz"nak tartottam az egészet, mint az érettségit.... aztán végül mégis egész jól éreztem magam :) Köszönhető kiemelkedően a csapatnak (mínusz egy fő), mert mi elitisták voltunk, és a legjobb csapat a táborban 8) Szóval valami élménybeszámoló:

Népgyűlés a Déliben, Brandir vörös haja, Anczy Apa vonatozik, Jacó gitárja :D , várakozás a buszra, ami késik (következtetés: Anczy rendelte, vagy legalábbis hozzá igazította az érkezését), Ana és a pénzgyűjtés, gyaloglás lejtőn fölfelé :? , szobafoglalás, Forostar szoba RULZ, pihi, ismerkedés....
Másnap színdarabírás négyesben Alyrral, Kölyökkel és Mauval (1 jelentnél Ery segítsége... vaj'h melyiknél? :D ), marhajó volt, ezen a napon véstem a kezemre a végig meglévő feliratokat: Fehér Sólyom és Aino Laine;
Másnap próbák, élvezetes, leszámítva egy incidenst, ami beismerem, meglepett, illetve Kölyök lepett meg akkor, majd előadás, méghozzá sikeres, és éljen :) , majd este csapatdinnye verőfényes reflektorfényben :D
A többi nap már kissé összemosódik...Hétfő éjjeli őrség, amit inkább átaludtam, kedden ébresztés és pohárnokság, valamint nyomozós játék, ami nagyon jó volt, és ickével kettem felállítottuk a majdnem tökéletes elméletet, és büszke voltam akkor magunkra :) , volt valamikor (hétfő?) túra, amire nem mentem el, helyette Esgallal megterveztük a csapatzászlót, meg elkezdtük megcsinálni, aznap megírtuk Alyrral a humoros darabot (azt hiszem...), Csütörtökön ostrom, ami tök élvezetes volt, szombati számháborúra meg szívesen elmentem volna, ha a kedvem olyan lett volna, de örülök, hogy aki ottvolt, jól szórakozott.
Pakolás, csapatdinnye külsősökkel, csomózós játék, gyaloglás :? , utazás :sleepy: .....

Köszönöm:
:arrow: A tábor szervezőinek, hogy összehozták ezt az egészet
:arrow: Forostar népének (egy személyt leszámítva), hogy elitisták voltunk, valamint a jólsiekrült előadásért
:arrow: Kölyöknek mindent, amit ott tett és nem tett
:arrow: Eglárnak, hogy megismerhettem, és neki, valamint Cuénak a csütörtöki/pénteki beszélgetéseket
:arrow: Rózsának a beszélgetéseket
:arrow: Drizztnek, Leguánnak és Eiámnak az öleléseket
:arrow: Brandirnak a vendégszereplést, és hogy még mindig Brandir :)
:arrow: Orostar népének a trailert :)
:arrow: A Balbál Csülhének a szövetséget

És most így hirtelen csak ennyi jut az eszembe....

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266830 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
OFF:

Serrana írta: :arrow: Niélának hogy a maga módján összefogta a csapatot

[size=9:xdmbebgr]Ez gonosz, de ha belegondolok igazad van :twisted: [/size]

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266827 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Mikor lesz ha lesz tábor utáni találkozó?

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja - 19 éve 3 hónapja #266811 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Köszönőlista:
:arrow: Erynek hogy csap.vez.-ünk volt
:arrow: Esgalnak, Szofinak, Eruntalénak, Pippinnek, Melethlinnek, Legolinnak, Alyrnak, ickének, Maunak, Lutinnak, Sirgonnak, Aldarionnak, Hv-nak, Lélinek, Rózsának hogy csapattársaim voltak
:arrow: Pippinnek hogy elhozott az MTT-hez
:arrow: KKKKK-nak ( Külön Kiküldött Karkötő Kereső Komandó) a kellemes hangulatú "sétáért" ( Pippin, Lutin, Rózsa)
:arrow: Niélának hogy a maga módján összefogta a csapatot
:arrow: Lutinnak és Esgalnak a reneszánsz táncért
:arrow: ickének és Legolinnak az ütőfázáért
:arrow: Alyrnak a röhögésekért
:arrow: Lélinak a csapatelőadásért
:arrow: Rózsának hogy hazahozott
:arrow: az Lebinek hogy tök sötétben mellettem jött a sziklás úton miközben a fáklya jó 20m-mel előttünk járt így megakadályozta hogy visszaforduljak
:arrow: Eianák a kedves kis megszólalásért ami a pólómon kötött ki és az aláírásom lett
:arrow: Leguánnak hogy a túra után a lejtő utolsó szakaszán Hát.. lényegében felvonszolt
:arrow: mindenkinek akivel beszélgettem, röhögtem egy jót ( őket nem sorolom fel túl sokan vannak)

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!
Téma zárolva.
Több
19 éve 3 hónapja #266793 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Happi tree friends

napfelkelte várás

locsolás vizipuskákkal

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?: