MTT Nagy Nyári Tábor 2005.
Szavazás: Mekkora anyagi problémát jelent a nagytábor részvételi díjának kifizetése? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Nagyon fontosnak érzem a nagytábor intenzív Tolkien élményét, ha kell többet szívesen fizetnék érte. |
|
6 | 16.2% |
Ez az összeg nem okoz problémát, ennyi előtermthető egy ilyen időtartamú és programkínálatú táborért |
|
18 | 48.6% |
Egyértelműen az anyagiak döntenek: abba az MTT táborba fogok menni, amelyik olcsóbb. |
|
4 | 10.8% |
Mindenképpen a Relax tábor érdekel csak. Ha sokkal olcsóbb lenne, akkor sem választanám a nagytábort |
|
7 | 18.9% |
Mindkét táborba el szeretnék menni, és nem okoz problémát kifizeti mindkét részvételi díjat. |
|
2 | 5.4% |
Szavazók száma: 2 ( Sünee, sylvia ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Léli
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Idhren írta:
Holtak vezére írta:
76,5% os szerintem..
67,5%
Tehát a diákok kevesebb mint a felét fizetik (harmadát)
Ezért a jegyed ára: 480 oda/ 960 retúr
Elég hajmeresztő nem?
[size=9:2aniigzu]Szerintem hajmeresztőbb a diák retúr Szegedre 1252ért, de most mindegy [/size]
Ellenben hozzáfűzném, amit írtál: SENKI ne vegyen RETÚRT!!!! Ugye nem felejtettétek el? Mert ha valaki retúrt vesz, bizony visszafelé megbűntetheti a kalaúz, lévénhogy addigra az a jegy már nem lesz érvényes, ablakon kidobott pénz....
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Idhren írta:
Holtak vezére írta:
76,5% os szerintem..
67,5%
Elég hajmeresztő nem?
Nekem itthonról volt a csak oda 307 Ft.
Innen pont 100 km de még így is csak 3 (és nem kettő, mert a 3. nap 24. órájáig) nap a retúr. Arréb kéne költöznöm egy kilométerrel.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Idhren
- Nem elérhető
gilloth írta: Köszi!
És akkor még egyet kérdezek (csúnyán kihasználva leendő táborozó társaimat ): a szobák elfoglalása várhatóan kb. hogyan fog történni? A pihizősök meg a bulizósok is megkeresik egymást, aztán szépen feltöltik a szobákat? Elnézést a naivitásomért, de még sohasem voltam MTT táborban. Vagy majd meglátjuk?
Szívemből kérdeztél, én is ezen töröm a fejem...
Valaki adjon felvilágosítást *szépennéz*
- gilloth
- Látogató
És akkor még egyet kérdezek (csúnyán kihasználva leendő táborozó társaimat ): a szobák elfoglalása várhatóan kb. hogyan fog történni? A pihizősök meg a bulizósok is megkeresik egymást, aztán szépen feltöltik a szobákat? Elnézést a naivitásomért, de még sohasem voltam MTT táborban. Vagy majd meglátjuk?
- Idhren
- Nem elérhető
Holtak vezére írta:
76,5% os szerintem..
67,5%
Elég hajmeresztő nem?
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Léli
- Nem elérhető
Holtak vezére írta:
Panni írta:
gilloth írta:
Nólindir írta: A buszjegy ára 156 Ft lesz, visszafele ugyanannyi, tehát összesen 312 Ft.
..Ami azt jelenti, hogy nemdiák esetében cirka 630 Ft oda-vissza jegyárra lehet számítani? (igaz, jókor kérdem )
Szerintem kb igen. Lehet, hogy tévedek, de a diák asszem 75%-os kedvezmény és nem 50%-os.
76,5% os szerintem..
67,5%os..... látom, a számolást a táborban nem lehet majd akárkikre bízni
- Holtak vezére
- Nem elérhető
Panni írta:
gilloth írta:
Nólindir írta: A buszjegy ára 156 Ft lesz, visszafele ugyanannyi, tehát összesen 312 Ft.
..Ami azt jelenti, hogy nemdiák esetében cirka 630 Ft oda-vissza jegyárra lehet számítani? (igaz, jókor kérdem )
Szerintem kb igen. Lehet, hogy tévedek, de a diák asszem 75%-os kedvezmény és nem 50%-os.
76,5% os szerintem..
úgyh inkább 1327 körül
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Panni
- Nem elérhető
gilloth írta:
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- gilloth
- Látogató
- Virág
- Nem elérhető
Mert a hálózsák egymagában elég kemény, nem
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
- Léli
- Nem elérhető
Ágyneműt nem biztosítanak, ez annyit jelent, hogy párnát is vinnie kell annak, aki szeretne párnán aludni, vagy elég hálózsákot?
- Panni
- Nem elérhető
De akkor ezek szerint más formában még lehetKincső (Thilanna) írta: [size=9:ztnhgt6i](különben olyan formában hogy "rendek" nem lesz)[/size]
- Kincső
- Nem elérhető
[size=9:2ntogwg0](különben olyan formában hogy "rendek" nem lesz)[/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Niph
- Nem elérhető
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Gandalf
- Nem elérhető
- brokkoli
- Nem elérhető
Nemtudom miért nem kaptam meg...
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Aeglos
- Nem elérhető
Indulás: Július 22-e péntek
A vonat 09:40 -kor indul a DÉLI pályaudvarról.
Találkozó: 09:00 jegypénztárak
Ne vegyetek retúr jegyet, mert csak 2 napig érvényes! A diákjegy Tatabányáig 202 ft!
A korai találkozóra azért van szükség, hogy megvehessük a jegyet, és helyet is foglalhassunk a vonaton!
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Aeglos
- Nem elérhető
Akik még nem fizették be a tábordíjat, nagyon szégyelljék magukat!
Nem értem, hogy hogyan lehetséges, hogy a befizetési határidő után tíz nappal, a tábor kezdete előtt egy nappal, még mindig van olyan ember, aki NEM FIZETETT EGY FORINTOT SEM!
Komolyan mondom, kamatoztatni fogom a tartozásotokat, mivel más rendes emberek pénzéből fizettük ki a Ti előlegeteket is. Ha tényleg fontos a tábor, legyen már annyi időd, hogy eltold a képed a bankba! (Tisztelet a kivételnek, aki szólt, hogy csak ekkorra meg ekkorra tudja összeszedni a pénzt, és hozza táborba. Ilyen ember az alábbi listában 2, azaz kettő van...)
Azért elgondolkodtató...
Íme a lista:
Vewy
Jaco
Ladislas (2. részlet hiányzik)
Ankalimon
Míriel (2. részlet hiányzik)
Brandír (2. részlet hiányzik)
Gumipók
Artemisz [size=9:3ebkb7j7]Tök jó, hogy Téged úgy könyveltünk el, hogy nem jössz, erre írod azt az sms-t, hogy mégis 4 napra. Tudod jókor... Meg lehet még oldani, gyere le, nem lesz baj, csak mindezt egy hónappal ezelőtt kellett volna tisztázni.[/size]
Galen (2. részlet hiányzik)
cara mia
A civil nevetek abc sorrendjében...
Tessék fizetni, különben maradtok mosogatni! :evil3:
Ja, még valami. Ha valaki tegnap utalta át a pénzt, az mégis rajta van a listán, mert nem jelenik meg a számlán rögtön az átutalt összeg. Szóval ha már fizettél, és mégis rajta vagy, ez lehet az oka. Ebben az esetben elnézést kérek Tőled!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Idhren írta:
Alyr Arkhon írta: Volt szó egy második levél küldéséről. Ezt mindenki megkapta már, csak én nem?
Ezt e-mailben kaptuk meg.
Ha ott sem érkezett meg, reklamálj
Én bizony nem kaptam. Kinél kell reklamálni?
Másik e-mail címre küldték a második levelet, mint amit megadtam és amire a csoportcsatlakozási infót kaptam. persze hogy nem láttam.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Idhren
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Volt szó egy második levél küldéséről. Ezt mindenki megkapta már, csak én nem?
Ezt e-mailben kaptuk meg.
Ha ott sem érkezett meg, reklamálj
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Panni
- Nem elérhető
Nólindir írta:
Szerintem de. Én legalábbis viszek, jó az ha van...Niph/Elentári írta: Egy kérdés, idén ne cippeljünk magunkkal vizipisztolyt???? vagy eléggé ramaty egy idő lesz???????
Az én vizipisztolyomban még velemi víz van Bár a legnagyobb része már elpárolgott...
- Virág
- Nem elérhető
Aeglos írta: Az időjárásról a www.met.hu oldalon lehet előre érdeklődni. Rögtön a főoldalon van egy olyan oszlop, hogy Budapest. Alatta egy gonb, hogy "előrejelzés" ha erre rányomsz megjelenik a Budapesti időjárás 6 napos előrejelzése. Jobb oldalt meg van egy gördülőmenü, ahol kiválaszthatod Tatabányát. Ott megvilágosodik mindenki előtt az időjárás egészen hétfőig.
Akinek nincs ideje megnézni, annak elárulom, hogy hétvégén és hétfőn borult lesz az idő, és hétfőn zápor is lehet. Tovább nem tudom, mert az még nincs fennt. De ne cuccujézzen könyörgöm senki, mert napos tábort akarok!!!
Várgezstest is meglehet nézni!!! Ott még vasárnap is esik
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
- Melian
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Most akkor féljünk?
Nos igen, tekintve a látogatni vágyó társaság összetételét, asszem, nem ártana felkötni a gatyót :sungl: :evil2:
(egyikünk vérszomjasabb, mint a másik... )
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Melyanna/ *gézamalac* írta: Sziasztok,
ha minden rendben lesz, vasárnap (24-én) meglátogatja a Kedves Táborlakókat egy Szofi+Mecsi+Melian különítmény
Addig is pusz
Most akkor féljünk?
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Melian
- Nem elérhető
ha minden rendben lesz, vasárnap (24-én) meglátogatja a Kedves Táborlakókat egy Szofi+Mecsi+Melian különítmény
Addig is pusz
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Aeglos
- Nem elérhető
Akinek nincs ideje megnézni, annak elárulom, hogy hétvégén és hétfőn borult lesz az idő, és hétfőn zápor is lehet. Tovább nem tudom, mert az még nincs fennt. De ne cuccujézzen könyörgöm senki, mert napos tábort akarok!!!