A Megye követei - Beszélgetések
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Leguanember írta: A népszínműre való tekintettel lehet, hogy visszaállíttatom a titkosítást a topikra. Szerintetek szükséges?
Bár most néztem, lhet még új témát nyitnom, hátha azt lehet titkosítani külön a csapatnak, és akkor nincs ilyen dilemma.
Sztem jól jönne az a titkos topic, ha tényleg lehet olyat...
Ryana-Ildikó: mesélhetnél vmit, milyen bolognais magyarszakosnak lenni, hátha véletlenül én is oda jutok
Amúgy meg irkáljatok, h. mi van Veletek!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ryana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Newra
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Kincső (Thilanna) írta:
Van valaki közülünk aki megy/menne Győrbe?
Én nagyon gondolkodom rajta...
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Kincső
- Nem elérhető
Van valaki közülünk aki megy/menne Győrbe?
- Leguanember
- Nem elérhető
Kedves népek!
december 9én lesz egy nagyon zsír Törp találkozó, ahová várjuk minden nép küldötteit. A találkozó Győrben leszen megejtve cukrászda teázó satöbbi helyszíneket érintve. Pontos időpont még nincsen egyeztetve, de akit érdekel a téma, dobjon meg egy privivel, hogy számítsak rá, és értesítsem ha megvan az indulás és egyéb
Nóli
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Newra
- Nem elérhető
Eruntale/Hanna írta: És ma vagyok három éves a fórumon.... :szipp:
Gratula! :bounce: :dance: :hello: :cheers:
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Kincső (Thilanna) írta:
Eruntale/Hanna írta: Sono pazzi questi romani....
Cos'é con i romani pazzi?! Non capisco la "összefüggés" [size=9:2au4zw32](ezt nemtom olaszul )[/size] con la salmonella...
Ó. bocsánat, ez egy Asterix- képregényből vett idézet, amit Obelix mondogat, mikor Rómában van, és egy csomó olyan dologgal találkozik, aminek nyilván van értelme, de ő nagyban nem látja át, és menhirhurcoló lelkétől merőben idegen, mint nekem a szalmonellaivás
(Mellesleg egy nagyon jó kis fordítási trükk, mert Sono Pazzi Questi Romani=S. P. Q. R. )
És ma vagyok három éves a fórumon.... :szipp:
- Niph
- Nem elérhető
Fimbrethil írta: Niph: náluk csomoan járnak unalmas elöadásra izgalmas könyvvel(ha elég nagy a terem/hallgatoi létszám)
hehe...tavaly harmadévben, Társadalomegészségtan/Népegészségtan előadásokon a Gyu-t szépen ujraolvastaam.........
És még a Büszkeség és Balítélet is sorra került Karriertervezés és életpályamenedzsment előadáson............. :evil3: :tongue: :tongue: :sungl: :itscool: :biggrin2: :sungl: :biggrin2:
Szóval nem új keletű ez a dolog............... :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :sungl: :sungl: :tongue: :tongue:
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Leguanember
- Nem elérhető
De megy majd az ungabunga, ne aggódj!
Kgy helyszín meg félreszervezés áldozata lett, tehát NEM a Batyi alapnál leszünk, és még nincs póthely. Azt hiszem, ma du. lesz vezetőségi.
Nézzétek a fórumot!
Minden más hiábavalóság.
- Olosta
- Nem elérhető
Kár, hogy nem voltatok sokan vasárnap, pedig íjászat közben néha gondoltam rátok (bár olyankor lőttem mellé ).
Csótányról jut eszembe: multkor Edit barátném kiborított véletlenül egy kis cukrot a konyhában, de gyorsan feltakarította, nehogy megcsótányosodjunk. Öh.... na mindegy...... vicces lett volna..... vagyis nem.......
Holnapra kérhetek egy kis ungákat, meg bungákat? Olyan délután négytől fél hatig? Írás-, könyv- és sajtótörténet zh-m lesz, aminek nagyon kéne sikerülnie, de ez a mumustantárgyam.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Leguanember
- Nem elérhető
Bár most néztem, lhet még új témát nyitnom, hátha azt lehet titkosítani külön a csapatnak, és akkor nincs ilyen dilemma.
Minden más hiábavalóság.
- Fimbrethil
- Nem elérhető
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Kincső
- Nem elérhető
_Newra írta:
Niph/Elentári írta: hm... csak egy kérdés mit is akartok a népi színművünkel?????? :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:
Nekünk olyan is van? :eek4: :evil3:
Kicsit kibővíteni és előadni farsangon.
(Igen, Newra, csak az ellenség megtévesztésére neveztük el így )
- Newra
- Nem elérhető
Niph/Elentári írta: hm... csak egy kérdés mit is akartok a népi színművünkel?????? :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:
Nekünk olyan is van? :eek4: :evil3:
Szánom-bánom, hogy nem lehettem ott vasárnap pedig nagyon szerettem volna. (Még az infókat is megkerestem hozzá.)
Legközelebb remélem találkozunk!
- Niph
- Nem elérhető
Fim: ezzel vedd úgy h megbánva........ nem mintha tudtam volna menni, de ami késik az nem múlik.... :biggrin2: :sungl:
eh... tuúléltem a múltkori továbbképzést, hozzáteszem az oktatom helyet........ :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
:crap: Hozzáteszem hogy szerettem volna kissé melegebb éghajlatra kivánni....... 4,5 órán keresztül mást nem hallgattam...csak hogy vállalkozás így....vállalkozás úgy......... :deal: :crap: :crazy: /csak mert nagyon a vállakozás felé akarják terelni ezt a szakmát/...........
szal rém unalmas volt, ugyhogy az utlosó 1,5 órát azzal töltöttem hogy bámultam a semmibe........ és vágtam az unott pofákat mint mellettem mások........ :biggrin2: :tongue: :biggrin2:
hm... csak egy kérdés mit is akartok a népi színművünkel?????? :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:
Üdv:Niph
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Fimbrethil
- Nem elérhető
hát igen az ingyensüti, az nagyon jo volt:))))))))
szoval mindenki legyen szomoru h nem volt ott,é s bánja meg a bünét, de nagyon, meg ilyesmi
- Newra
- Nem elérhető
Dobtatok csótányt a jégen?
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Leguanember
- Nem elérhető
Olvadt nagyon?
Minden más hiábavalóság.
- Kincső
- Nem elérhető
Eruntale/Hanna írta: Sono pazzi questi romani....
Cos'é con i romani pazzi?! Non capisco la "összefüggés" [size=9:nyt9cgvs](ezt nemtom olaszul )[/size] con la salmonella...
Jó szórakozást vasárnapra, aki megy!
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Leguanember írta: Volt egy veszprémi orvos, dr. Rédey Barnabás, aki saját magán kísérletezett különböző Salmonella baktériumokkal. Csinált húsleves-táptalajt, elszaporította a bacikat, aztán megitta, majd várta a hatást. (A teljesség és a hitelesség kedvéért: láz, hasmenés, hányás, pár nap alatt elmúlik.)
Párr nap???? Kettő hét! És azt hittem, belehalok! És mások úgy isszák, mint a sört??????
Sono pazzi questi romani....
- Ryana
- Nem elérhető
De Fimmel legalább ketten ott leszünk vasárnap 10kor! Esetleg beírom a talikba is, és akkor lehet jönnek többen is, ha nem baj, h nem csak hobbitok.
- Ilmadrin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Hétfőn 4 irodalom tételből kell felelnem és még matekversenyre is készülök.
Úgyhogy tanulnom kell hétvégéhéééén!!!
:crying: :bawling: :crying:
Szóval érezzétek jól magatokat!
:closed:
És csinálkjatok képeket!!!
"Csak egyszer kiteszed a lábad az útra,
és már el is jutottál, ki tudja hová?"
- Fimbrethil
- Nem elérhető
( de most télleg, ne ugy mint multkor(-; )
- Irunien
- Nem elérhető
Nekem nem jó most ez a hétvége, max. szombat...
Nem lehetne esetleg-e hogy nem mostan, hanem máskor?...
(ha nem akartok szombaton menni...)
én szeretnék, de a vasárnap nagyon züüürős.....
iruhobbit...
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Leguanember
- Nem elérhető
Le tudunk faragni fejenként egy százast, ha valaki vesz egy hétvégi bérletet 9000 Ft-ért, avval bemegyünk, ahányan vagyunk (11 fő mehet be vele) 800 Ft-ért. 820 Ft-ra jönne ki matem. Ami marad, az jó lesz későbbre a tulajdonosnak. Bár lehet, hogy túl sok fakszni lenne. Hm?
Mégiscsak egy százas, a megtakarításból vehetünk finom forró teát.
Vagy családokat szervezünk, ki megy el 14 éven alulinak? Esetleg a helyszínen be lehet szervezni bevállalós hetedikes-nyolcadikosokat... Bár ha én lennék akkora, és olyan kéréssel jönnének hozzám, hogy lehetnénk-e a szüleid, akkor nem gondolnék semmi jóra..
Nudli, bocs a tömör felszólításért! Szóval esélyes még decemberben egy Kabarénézés? És ha már ott leszünk, kicsit kellene foglalkoznunk a népi színművünkkel.
Rozsomák komám, ma ellátogattam első mikrobiológia előadásomra is, eddig a gyakorlatokról meséltem. A Salmonella törzseket, a Yersiniosist és a vérhast tanultuk.
Volt egy veszprémi orvos, dr. Rédey Barnabás, aki saját magán kísérletezett különböző Salmonella baktériumokkal. Csinált húsleves-táptalajt, elszaporította a bacikat, aztán megitta, majd várta a hatást. (A teljesség és a hitelesség kedvéért: láz, hasmenés, hányás, pár nap alatt elmúlik.) Gondosan jegyzetelt, de magyarul publikálta erdményeit, és főként kongresszusokon, szóban, így még Mo.-n sem annyira ismert.
Most nyolcvanöt év körül lehet, él, és mondhatni immunis a szalmonellafertőzésre. Az önkísérletek vége felé már úgy itta a baktériumtenyészeteket, mint mások a sört, és meg sem kottyant neki.
Minden más hiábavalóság.
- Ryana
- Nem elérhető
[size=9:1t4k9nt5](Amúgy csak összehasonlításképp: Pécsen 500 a kori 3 órára és 550 a belépő. Ha van kedvetek levihetlek vmikor Pécsre Titeket. )[/size]
- Kincső
- Nem elérhető
Inkább tényleg gyertek HNE-re szombaton (vagy mindkettőre)
Amúgy köszi mindenkinek
És kitartást mindenkinek mindenhez.
- Olosta
- Nem elérhető
_Newra írta: Olosta: Előző számod, akkor törölhetem?
Ja.
Ühm.... a vasárnapi korizást kihagyom. Jó szórakozást Néktek!
Jövő héten közgyűlésen viszont találkozunk (akikkel találkozunk).
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Fimbrethil
- Nem elérhető
600Huf per ora télleg elég sok, meg én a 900as beugrot is sokallom de egyszer élünk...
Niph:sajnálsajnál...vigyél egy jo könyvet és sutyiba olvasgass, nálunk elöadásra is járnak igy...