Farsang 2008

Több
16 éve 9 hónapja #353104 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Farsang 2008
A Mathom-díjat az elnökség dönti el, ezért az info kukac tolkien hu-ra várjuk a szavazásokat, a pontos szavazati számokat természetesen továbbítani fogjuk a farsangos címetekre! :wink:
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353103 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Farsang 2008
Kincső, köszi az infót!
az info'kukac'tolkien.hu-hoz nincs hozzáférésünk, és ahhoz és nem is biztos hogy mindenhez közünk van ami arra a mailre megy. beszélek Ulmo-val, hogy lehet-e átmeneti tolkienes címünk e célból (pl olyan, hogy gandalf_mathom_2008'kukac'tolkien.hu), vagy regelek egyet mondjuk a yahoo-n. (Ulmo, ha erre járnál, priviben utolérsz 4-ig, thx)

szóval szvsz a 2 díjnak egy külön erre létrehozott emailcímre kéne menni, hogy könnyebben át lehessen tekinteni. és aztán természetesen informáljuk a Mathom díj várományosáról a vezetőséget. a farsang2008'kukac'tolkien.hu-ra szvsz menjen a többi mail, tehát, a műsorra jelentkezőké elsősorban.

holnap írok infót, ma Gondolinmegbeszre megyek és későn megyek haza, munkahelyről meg nem tudok mindent elintézni 8)

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353102 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Farsang 2008
A vezetoseg'kukac'tolkien.hu-ra nem tud írni, csak az, aki rajta van a listájukon! (a spamok miatt) Kérünk egy műlödőképes Mathom-díj mailt - info'kukac'tolkien.hu?

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353101 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Farsang 2008
Köszönöm, Tünde ;) nekem rendszeresen nem jut eszembe ez a haver :oops: különben is, felépülőben vagyok anyagismeretvizsgából, ne kérd, hogy ilyenek is eszembe jussanak :P :o ff:

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja - 16 éve 9 hónapja #353100 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Farsang 2008
google a barátunk :lol:
Budakalász - Faluház, Szentendrei út 9.
www.faluhaz.hu

ha jól emlékszem a vezetőség emilcímre csak belső kör küldhet, úgyhogy ennek gyorsan járj utána!!!!!

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja - 16 éve 9 hónapja #353098 Írta: Esgal
No, testvéreim a Professzorban, itt az ígért tájékoztatás, és némi összefoglaló annak, aki elolvassa ;)

Helyszín:Budakalász Faluház, mint az közismert :) pontos címet perpill nem tudok mondani, ha lelőtök se, de örömmel jelentem, hogy ezen a kis tájékoztató jellegű tacepaón kívül a legtöbb fórumlakó kapni fog farsangi meghívót, és abban benne lesz.

Időpont:2008. február 16. Kapunyitás 7 órakor, záróra hajnalban, tart, míg áll a bál ;) Természetesen a produkciókkal készülők hamarabb jöhetnek, és próbálhatnak a helyszínen, illetve mindazok, akik esetleg segítenének nekünk díszíteni, szendvicset kenni, és egyebek. Aki esetleg vidékről jön, de olyan időpontban ér be a vonata, hogy nem tud magával mit kezdeni, azt szeretettel várjuk :)

Jegyárak:
elővételben: 800 Ft.
5% kedv.: 760 Ft. (szervezőknek és pártolóknak)
15% kedv.: 680 Ft. (rendes MTT-tagoknak)
helyszínen: 970 Ft.

Programok

Műsor lesz az eddigi hagyományoknak megfelelően. Várjuk mindenki produkcióját, aki úgy érzi, hogy teljesítményével hozzá tud járulni az est fényének emeléséhez. Elsősörben farsangi hangulathoz illeszkedő produkciókat várunk - tehát főleg ének, tánc, és az lehet vidám is ám ;) természetesen jöhet vers, monológ, ilyesmi is, de lehetőleg, ha már szavalás meg ilyesmi, valami vidámmal gyertek. Ami természetesen nem azt jelenti, hogy minden tragikus hőst visszaküldünk a kapuból, hanem azt, hogy ez esetben fel kell kötni a felkötnivalót ;)

Lesz királyválasztás, szintén a hagyományoknak megfeleőlen. A fent említett meghívóban kitérünk rá, miért is van szüksége Gondornak új királyra ;) annyit elmondanék egyelőre, hogy próbák lesznek, valamint újításként a leendő uralkodónak már nem csak a próbákon, hanem előtte a bál folyamán is roppant ügyesnek kell lennie, ha ezekre a babérokra tör ;) A dolog lényege: lesz egy játék-féle, olyasmi, mint a halloweenen, amiben természetesen nem kötelező részt venni, sőt, kimaradni belőle roppant egyszerű (zavarni tehát remélhetőleg senkit nem fog), mindenki más viszont akár jól is szórakozhat ;)

A KASZINÓ SORSA ELLENBEN KÉRDÉSES MÉG. Nem igazán akarok ijesztgetni senkit, de ha senki sem jelentkezik legalább osztónak, akkor maximum annyit tudunk tenni az ügy érdekében, hogy kirakunk nektek egy pakli kártyát, és az lesz a kaszinó. Többet sajnos nem tudunk tenni értetek :( pedig igen sok munkám feküdt benne, hogy vonzóvá tegyem az állást (jaja, egészen 10 percig gondolkodtam a hirdetésen :P ), még versenyképes bérezé... akarom mondani, belépőkedvezményt is ígértem, hát ne mondjátok, hogy nem tettünk meg mindent... az senkit se riasszon vissza, hogy esetleg kezdő, vagy hogy nem tud fél hátratett kézzel csukott szemmel kártyát keverni, mert olyan emberünk van, aki betanítja, olyan nincs, aki abban az időben ráérne. Uff.

Lesz jelmezverseny, igazán ínyenc díjakkal, megéri kitalálni valami eredetit, és akár még dolgozni is vele ;) Egyébként öltözék gyanánt a hagyományos báliruha lenne az elvárt. Hogy a hosszú offokat és poénkodásokat megelőzzük: nem, nem lehet sorozatgyilkosnak öltözni (akik úgy néznek ki, mint bárki más), és nem lehet Nightwish/vagy egyéb együttes, amihez pólód van/-rajongónak sem lenni. Tessék szépen felöltözni :) Egyébként a maszk még egy komoly javaslat, mert úgy tűnik, idén is lesz legszebb-maszk verseny, már csak ezért is megéri ;) már csak a hangulat miatt is örülnénk, ha szemüveges vagy, akkor akár vaalmi jóféle arcfestés is megtenné - mindez természetesen nem kötelező, de ha eszerint jársz el, nem nézünk rád sandán ;)

Lesz zene meg tánc, igyekszünk változatosak lenni. Lesz mire táncolni, meg bulizni, DJ-k már akadnak, de ha van ötleted, mivel lehet megmozgatni a jónépet, és korszakalkotó playlistek tengődnek otthon nálad a lomtárban, akkor nosza, írj. esgal@freemail.hu

Kajaügyben is döntés született. Igyekeztünk olyan megoldást találni, ami szó szerint és átvitt értelemben is mindenkinek szája íze szerint való, és végül megszültük.
A kajához mindenképpen hozzá kell járulni valamilyen formában. Erre azért van szükség, mert a költségvetés meglehetősen szűkös kereteket biztosít nekünk a helyszíni étkeztetésre (azért persze lesz valamennyi), ha e tekintetben a helyszínre bíznánk magunkat, az fejenként és a jegyen kívül 1000 forintot jelentene - ezt pedig kicsit erősnek éreztük. Tehát, a következő a helyzet: vagy hozol kaját (ez lehet szendvics, saláta, chips a tescóból vagy a kisboltból, bármi), vagy pedig a helyszínen a jegyáron felül kérünk 300 Ft-ot. Reményeink szerint ez nem túl nagy összeg, és igen egyszerű megoldás mindazoknak, akik nem szeretnének még a boltbamenéssel sem vesződni, de akinek gazdaságosabb úgy, az hozhatja a saját felajánlását a közjó érdekében (nyilván nem nézzük, hogy a ropi, amit hoztál, csak 80 Ft volt, tehát lehet spórolni ;) ). A kövek jöhetnek, de visszadobjuk :D Itt jegyezném meg, hogy aki jön nekünk segíteni szendót kenni aznap délután, az mentesül a kajajegy-fizetési, és a kajahozási kötelezettségek alól (persze nem dobjuk ki, ha hoz valamit, sőt ;) )

Még egy nagyon fontos dolog!!! Mint minden évben, idén is osztunk Gandalf-díjat és Mathom-díjat. Aki nem tudná, vagy elfelejtette volna, annak itt egy kis összefoglaló, és a jelölések lehetőségei.

Gandalf-díjat az elnökség azon tagja kaphat, akivel a legutóbbi évben a legjobban meg voltatok elégedve, azaz az az ember, aki szerintetek megérdemli. Ennek okán szintén a gandalf_dij@tolkien.hu emailcímre kérnénk írni, feltüntetve benne, hogy kit jelölsz, és miért. Egyébként díjat nem kötelező adni (volt már rá példa, hogy nem lett kiosztva), vagyis csak akkor lesz, ha elegen érzitek úgy, hogy van kinek. Ha nem szavaztok, mert nem érzitek szükségét, akkor senki sem fog kapni.

Mathom-díjat a tagságból kaphat bárki, aki nem elnökségi tag, és sokat tett a Társaságért. Ezt a díjat az elnökség ítéli oda, tehát ha nem csalódom (és valószínűleg nem, még nem szóltak, hogy rosszul tudjuk) nekik, az info@tolkien.hu emailre kell küldeni a nevét annak, akit jelölsz, és egy indolkást hozzá. Természetesen itt sem kötelező senkit jelölni, de örülni fogunk, ha mégis megteszed. Egyébként, ha a díjakról való példálózásánál tartunk, mintha már arra is lett volna példa, hogy Mathomot egyszerre több ember kapott, úgyhogy ne fogjátok magatokat vissza.

Egyelőre azt hiszem, ennyi, van még kérdés? Tegyétek fel!

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #353081 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Farsang 2008

Esgal írta: elrondiel@yahoo.co.uk :arrow: ide az írjon Artemisznek, aki szeretne kaját felajánlani a farsangra. Ha hoz, mit hoz.

Valamint az is, aki szeretne bál előtt szendvicseket összerakni, sütit tálalni és effélék. Előre is köszönöm!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
Több
16 éve 9 hónapja #352976 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Farsang 2008

Dreamer_KF írta: Nno, úgy tűnik, nem tudok jelen lenni, egyéb program okán :(

:( :(:(

máj&máj

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #352906 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Farsang 2008
Nno, úgy tűnik, nem tudok jelen lenni, egyéb program okán :(

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja - 16 éve 9 hónapja #352904 Írta: Kincső

Alyr Arkhon írta:

Kincső (Thilanna) írta:

Attila írta: Valószínűleg hülye kérdés, de ha jól emlékszem (ími enm biztos) akkor az lett megbeszélve, hogy majd a farsangon lesz kiosztva a Csavadí(j) is. Vagy az még most nem aktuális?

Nem, tavaszi és őszi talin, és még mindig várom Ankalimon rábólintását a szövegre, azért nincs kint. :evil:

Írj neki smst, vagy hívd fel.

Már mondtam neki párszor, esetleg ha következő vezetőségin Ti is megemlítenétek neki... nem szeretnék ezért még külön telefonálgatni.
(dezmárittOFF)

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #352902 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Farsang 2008

Kincső (Thilanna) írta:

Attila írta: Valószínűleg hülye kérdés, de ha jól emlékszem (ími enm biztos) akkor az lett megbeszélve, hogy majd a farsangon lesz kiosztva a Csavadí(j) is. Vagy az még most nem aktuális?

Nem, tavaszi és őszi talin, és még mindig várom Ankalimon rábólintását a szövegre, azért nincs kint. :evil:

Írj neki smst, vagy hívd fel.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #352882 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Farsang 2008
Üdvözletem!

OFF
Na, akkor az a tisztújító közgyűlésig most már nem is lesz kint :twisted:
Ej, de aljas vagyok ma.
OFF OFF

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #352879 Írta: Kincső

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #352875 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Farsang 2008
Valószínűleg hülye kérdés, de ha jól emlékszem (ími enm biztos) akkor az lett megbeszélve, hogy majd a farsangon lesz kiosztva a Csavadí(j) is. Vagy az még most nem aktuális?

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #352862 Írta: Esgal
de igen, pénteken jönnek erre is az emailcímek, h hova lehet.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #352858 Írta: Tünde
belevau más témában

még nem láttam szavazást Gandalf és Mathom díjra. Az végülis nem most lesz kiosztva?

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #352800 Írta: Esgal

Namarie írta: Kedves Esgal és minden szervező!

Tudom, most fogtok agyonütni, joggal, de: az információhalmazban totál elkavarodtam, és nincs időm vissazolvasni. :oops: :oops: :oops:

Láttam két email-címet, ezekkel kapcsolatben szeretném megkérdezni a következőket:
- a két cím
- melyik mire való?

Szvsz ez nem kizárólag nekem lesz jó, hanem többeknek is.

Köszönöm!

Agyonütni nem foglak, de azért eddig nem olyan bonyolult, úgyhogy minimum csúnyán nézek rád :twisted:
Eddigi "emailek":
farsang2008@tolkien.hu :arrow: ide lehet írni annak, aki fel akar lépni. mivel, hogyan.
elrondiel@yahoo.co.uk :arrow: ide az írjon Artemisznek, aki szeretne kaját felajánlani a farsangra. Ha hoz, mit hoz.
esgal@freemail.hu :arrow: ide meg az írjon, aki DJ vagy osztó/krupié szeretne lenni a farsangon.

Ennyi az egész, még semmi olyan fontos nem történt, amiről lemaradnál, vagy ne érne rá később megnézni. Ami fontos, azt úgyis igyekszünk úgy intézni, hogy a lap tetjén maradjon, és rögtön lehessen látni.

Az infókról annyit, hogy a legfontosabb alapokon kívül egy nagyobb infodömping várható, úgy péntek magasságában. Reszkessetek! :twisted:

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #352789 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Farsang 2008
Kedves Esgal és minden szervező!

Tudom, most fogtok agyonütni, joggal, de: az információhalmazban totál elkavarodtam, és nincs időm vissazolvasni. :oops: :oops: :oops:

Láttam két email-címet, ezekkel kapcsolatben szeretném megkérdezni a következőket:
- a két cím
- melyik mire való?

Szvsz ez nem kizárólag nekem lesz jó, hanem többeknek is.

Köszönöm!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #352765 Írta: Esgal
ÁLLÁSAJÁNLAT

Krupiét és részmunkaidős DJ-t keresünk farsangi rendezvényre.

Krupié

Az ideális jelölt:
-tud 1től 10ig, valamint bubitól ászig számolni
-látott már kártyát közelről. nem baj, ha csak magyart, egyelőre az is jó
-szeretne nekünk segíteni a farsangon, és ezért jegykedvezményben részesülni
-nem szeretne a kaszinó elmaradása miatt szomorú, elégedetlen arcokat látni
-előny, ha kedveli Korda Gyurit

Részmunkaidős DJ

Az ideális jelölt:
-hallott már zenét
-látott már rádiót messziről, de előny, ha inkább hallotta
-néha eltalálja, mik a népszerű számok (mindegy, hol)
-ismeri a következő segédeszközök használatát: számítógép, egér, WinAmp, MediaPlayer, vagy hasonló zenelejátszó program, CD, DVD, pendrive (akár vagylagos alapon)
-nem tud élni anélkül, hogy egy óráig ne ő mondja meg, mire táncoljanak és bulizzanak önfeledten a farsangolók
-szeretne a segítségéért ő is kedvezményben részesülni

A jelentkezők bármely pozícióra az esgal kukac frímél pont hu emailcímre küldjék a fényképes önéletrajz
helyett egy sima levelet, hosz szeretnének.

Köszöntem!

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #352536 Írta: Kincső
Régi és új farsangszervezőknek és bálozóknak szeretettel... :twisted:
klikk

Remélem nem csak mi nevettünk rajta (magunkon :P ) anno :D ;)

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #352410 Írta: Esgal
Akkor kajatopik-témát jegeljük mostantól, jó? ;) A helyzet az, hogy a kaja megoldása eddig meglehetősen elnagyolt vázlatban volt, mert mostanság lesz csak aktualitása. Én mindenesetre örülök, hogy szóba került, mert van mihez viszonyítani, hallottuk a tagság véleményét, ami nem rossz. Ellenben, amíg nem döntünk erről, addig tényleg nem érdemes idegeskedni, igyekszünk a lehető legtöbb emberhez alkalmazkodni. Csigalom, nyugavér ;)

A meghallgatás időpontjáról: szintén fontos a nyugalom ;) meghallgatásidőpont még nincs fixre, nem sokkal lesz a farsang előtt, de azért nem az utolsó pillanatra akarjuk hagyni, mert azt meg kell értenetek, ha előző nap derül ki, mennyi műsor lesz, akkor nagyon nehéz belőni a többi program helyét is. de azt nyilván sejtitek, hogy a nagy többségnek jó időpontot választunk majd, és senki előtt nem vágjuk be az ajtót, ha hűdeszeretne szerepelni, de nem ér rá épp akkor. ez esetben kitalálunk egy konstruktív megoldást ;) egyelőre 10 a valószínű, de szeretném HANGSÚLYOZNI, hogy ez még nem tény. ki fogja magát derülni.

a kezdet: egyelőre 99% a 7 órás kezdés, előtte természetesen próbálhat, akinek próbálnivalója van, a többiek meg segíthetnek pakolni, és szendót kenni, ha korábban jönnek ;)

"Cégünk mindig az Ön rendelkezésére áll, Asszonyom."

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #352405 Írta: Orsie

Vénia /Kénia/ írta: Orsie a világért sem szeretnék kötekedni, de ha már te hívtad fel a figyelmet vmivel lejjebb a pontos postolvasásra... :roll:
szóval Kincső pont azt írta, hogy tavaly már nem működött olyan jól a dolog...

Vénia, Kincső azt írta be, hogy az eddigi farsangokon is az volt a szokás, hogy vittünk kaját, illetve, hogy tavaly kevesebben hoztak, mint amire számítottak. sehol sincs leírva, hogy "már nem működött jól."

abban igazad van, hogy kevés az idő, kényszer nincs, és remélem nem lesz lőporos a hangulat.

Aeglos, köszi az észrevételeket, főleg az utolsó bekezdést, én is valami ilyesmire gondoltam. a továbbiakban az ételekkel kapcsolatos dolgokat Artemiszre bízom, az ötleteket pls neki írjátok meg és ha lehet ne cseteljük szét a topikot, az eddigi észrevételeket köszönjük.

most inkább az érdekelne, hogy a kaszinóról ki mit gondol, legyen, ne legyen, hogy legyen? ha Alison nem tudja vállalni akkor van aki vállalkozna a levezénylésre? azért merült fel, mert KÖMF-ön pl minden este volt pókerparti és tavaly volt a Farsangon kaszinó, tehát vannak akiknek fontos lehet és ez nekünk is fontos szempont.

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #352404 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Farsang 2008
Szerintem a Farsang költségvetése kibír néhány színes-díszes papírtálcát, amire ízlésesen rá lehet pakolni a sütiket. Halloweenen sem a műanyagdobozból figyeltek a kis sütik, még a csipszet is kiraktuk szép lila és türkiz színű műanyagtálcákra. :D (Bocsi, hogy folyton a Halloweennel jövök, de nekem az viszonyítási alap, mivel én szerveztem ott a kaját.) Egyébként a bélelt-borított cipősdoboz is jó ötlet...

Artemisszel mélyen egyetértek a rendelt kaja általános minőségéről.
Tényleg akkor már 100x inkább a sajtosrúd meg a ropi.

Felmerült az az ötlet is, hogy vegyük meg a kaját közös pénzből és csináljunk szendvicseket előtte. Ez nyílván így lesz, de nem lehet ebből meglenni egy egész este folyamán. (Ergo ennyi mennyiséget brutális legyártani.) Sajnálnám azt, aki odamegy délre, és egész délután paradicsomot, uborkát és tojást szeletel, amíg a többiek otthon készülnek a bálra... Még akkor is, ha önként és dalolva teszi. Ezt senkitől nem lehet elvárni.

Legyen néhány tálcányi előre gyártott szendvics, ezen kívűl meg éljünk hozottból. Aki meg annyira kényelmetlennek és méltatlannak érzi, hogy hozzon 2 zacsi csipszet, vagy nápolyit, az meg járuljon hozzá 400 forinttal. (Ugyanis 2 zacsi csipsz kerül ennyibe, és nehogymár az járjon jobban aki nem hoz, mert akkor éhenhalunk. :) ) Szerintem így a kecske is jóllakik a kápszta is megmarad...

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #352403 Írta: Vénia
Vénia válaszolt a következő témában: Farsang 2008
Orsie a világért sem szeretnék kötekedni, de ha már te hívtad fel a figyelmet vmivel lejjebb a pontos postolvasásra... :roll:
szóval Kincső pont azt írta, hogy tavaly már nem működött olyan jól a dolog...

szvsz ez már veszett fejsze nyele idén, túl közel a farsang, és term. a szervezők döntenek, de az év folyamán talán meg kéne rágni még egyszer ezt a témát, mikor csak véleményeket ütköztetünk, nincsenek szervezők, meg résztvevők, sem nyakunkon a kényszer. mert nekem is lenne észrevételem a témában, de ha ezt tovább folytatjuk, akkor csak a vita fokozódik és a hangulat válik lőporossá, a szervezőket meg nem hagyjuk szervezni.

tehát hagyjuk most már ennyiben a dolgokat, de szvsz fontos lenne, hogy ez a kaja vs. olcsójegy dolog megvitatásra kerüljön majd mondjuk egy másik topicban máskor- esetleg kiegészülve az idei tapasztalatokkal is!

"Vajon bekerülünk-e valami regébe vagy
énekbe, fel fogják-e olvasni vaskos
könyvekből hosszú-hosszú évek múltán
is"
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #352402 Írta: Orsie
kedveseim, századszor is: nem tudunk mindenki kedvére tenni.
többször nem szeretném elmondani..

Kincsőnél a pont.
tavaly működött a dolog és hoztatok étket. ha tavaly ment és működött most miért kell ellene ágálni?
amint azt írnám be, hogy kaja-pia benne van az árban és 2-300 Ft-tal többe kerül a belépő, tucat másik ember írna be ide dühösen, szomorúan, stb, hogy ez így nem jó, mert miért kell annak is fizetnie a többletet aki nem akar annyit enni és inkább nem eszik.
bocsi, de szervezőként meg kell hozni egy döntést. úgy érezzük, hogy a többségnek fontos az olcsóbb jegy.
szvsz a bállal nem ütközik a hozott kaja. igen, lehet cipősdobozban hozni, vagy akár műanyagban is és a dobozokat utána eltesszük szem elől.
mivel talán a Budapestiek vannak többségben, tőlük kérnénk, hogy süssenek, hozzanak valami mást mint rágcsálnivalót. egy részét az ételnek úgy fogjuk megoldani, hogy Artemisz segítségével szerzünk hozzávalókat és helyszínen készítünk belőle szendvicseket, hidegtálat.
csak annyit kérek, hogy aki végképp semmi mást nem tud hozni, az hozzon rágcsálnivalót - ezt csak nem olyan nehéz hozni? és elfelejteni sem lehet olyan könnyen, ha százszor beírom ide :D

Kincső, tetszik a javaslatod.

kérek mindenkit, hogy ne kifogásoljon mindent azonnal - megteszünk mindent amit lehet!

Attila: nagyon köszönjük!

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #352400 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Farsang 2008
Ha megyek, márpedig úgy tűnik akkor valószínűleg muffint fogok vinni, mert az jól szállítható, kibírja a vonat, a metró, a busz a...stb. közelkedési eszközöket. Vagyis strapabíró... :twisted:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #352399 Írta: Balrog
Balrog válaszolt a következő témában: Farsang 2008
Köszi!
Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #352398 Írta: Tünde
itt, egy egész oldallal odébb kellett volna lapozni :evil:

Orsie / Fraktál írta: no akkor örömhírem van minden kedves érdeklődő számára:
ezennel a hivatalos bejelentés:
a 2008-as MTT Farsang időpontja: Február 16 szombat!
helyszín: Budakalász Faluház - ahol tavaly is.
kapunyitás várhatóan este 7-től, hajnalig!

Jegyárak:
elővételben: 800 Ft.
5% kedv.: 760 Ft.
15% kedv.: 680 Ft.
helyszínen: 970 Ft.
A kedvezményeket az alapszabályban meghatározottak szerint lehet igénybe venni, azaz a tagság formája alapján, emellett a helyszínen segítő, munkát vállaló embereknek is biztosítjuk.

a jegyárusítás tervezett időpontjai az elkövetkező pár napban kerülnek kiírásra.

egyúttal felkérnék mindenkit, aki szeretne színpadi produkcióval hozzájárulni a Farsanghoz, hogy kezdjen el gondolkozni, mit és milyen terjedelemben ad elő, és ha megvan, akkor ne habozzon és írjon a farsang2008@tolkien.hu címre! a meghallgatás(ok) időpontját hamarosan közzétesszük, de annyit elárulok, hogy január második felében várhatóak. a műsorok összessége nem haladja meg a másfél, maximum 2 órás időintervallumot. a színpadi, kreatív produkciók után pedig táncos buli lesz hajnalig, többféle zenei blokkal, a suttyó diszkótól az MTT slágereken át a gótos elszállós vonulatig, szeretnénk mindenki kedvére tenni.

nyitótáncot is szeretnénk, ezért felkérjük a táncos szekciót, hogy legyenek kedvesek élni az alkalommal és találjanak ki valami frenetikusat!

a tavalyihoz hasonlóan italt a helyszín biztosít, ételt pedig az MTT, az élelmezési felelősünk Artemisz.

tervezzük helyszíni kaszinó működtetését is a tavalyihoz hasonlóan, illetve természetesen idén is lesz királyválasztás és ehhez kapcsolódó vetélkedők.

a többi részlet a következő pár napban kerül publikálásra, és nemsokára kiküldjük a Fórumon regisztrált e-mail címekre a meghívókat is.

Téma zárolva.
Több
16 éve 9 hónapja #352397 Írta: Balrog
Balrog válaszolt a következő témában: Farsang 2008
Hol lesz a farsang és mikor?
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.488 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére