Tábori logisztika

Több
16 éve 5 hónapja #363092 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tábori logisztika
Például, mert nem minden csapvez akar egy rendhez tartozni.
A csapvezek nincsenek kötelezően besorolva a rendekhez, aki akar, csatlakozhat, aki nem, az nem, valakik meg többmindent is ki szeretnének próbálni.

De végleges döntés még nem született erről, ez az én javaslatom.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #363087 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Tábori logisztika

Gandalf írta: Továbbá (flood rulz) javaslom, hogy a csapvezek kapjanak minden rendi topichoz hozzáférést az egyszerűség kedvéért. :idea:

BELEVAU
Bár nem akarom megkérdőjelezni a főszervezők döntéseit, ennek a lépésnek az értelmét (indokát) majd szeretném tudni. Még egyelőre a "minden rend lássa a többi rend topicját" kérésen is gondolkozom.
BELEVAU OFF
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #363085 Írta: Gandalf
Továbbá (flood rulz) javaslom, hogy a csapvezek kapjanak minden rendi topichoz hozzáférést az egyszerűség kedvéért. :idea:
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #363066 Írta: Gandalf
Egy megoldási javaslat a csapat-variálásokra:

Sirgont átraknánk Brandiréktól Esgalhoz, Adelardot Angwenéktől Brandirhoz (hogy ne legyenek kevesen). Nem hinném, hogy Angwen ragaszkodna Adelardhoz a csapatában.

Csak ötletelek. :P
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #363052 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Tábori logisztika
a csapatot beszéljük meg élőben az érintett csapvezekkel szvsz, Adelardot meg megpróbálnám átrakni én is.

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #362987 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Tábori logisztika
Üdv!

A csapatbeosztásos kérdést tényleg át kell gondolni, azt az egy problémásabb személyt átrakni, sajnos 100% a kooperáció akadálya.

Alyr marad, ahol van, aki hisztizik feleslegesen, azt nem kedveljük. Adelard kérdését körbejárhatjuk, hátha.

(Alyr: utálom azokat, akik nem képesek mondjuk egy röpke emailt, vagy sms-t megküldeni, hogy gáz van. Aki szeretne változtatni, és kiszivárgott infók alapján dönteni, az nyilván van annyira tökös, h. jelentkezik. Na, Adelard kérése ezért sokkal tisztességesebb, mint Alyré).

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #362965 Írta: Gandalf
Alakul...

Adelard írta: Szia! csak azt szeretném mondani, h én elsősorban a tánc miatt jelentkeztem a táborba. igazából semmilyen más rendben nem akartam lenni. Meg lehet akárhogy oldani h átkerüljek??? akárhol elférek, vékony vagyok:P még soha nem volt olyan h ne abba a rendbe vagy csapatba kerültem volna, ahova kértem magam uh most különösen csalódásként ért ez a dolog. Ha nem lehet átrakni, akkor lehet azt, hogy véletlenül mindig átlógjak??? :P Azért megyek táborba ha megyek, h jól érezzem magam... és kézművesrendben nem fogom :(

Téma zárolva.
Több
Több
16 éve 5 hónapja #362928 Írta: gillz
omg, alyr tényleg hisztizik :rotfl:
jófejek leszünk, vagy nevelőcélzatúak? (Drímőr, mint főszervező, mi a véleményed?)

A Brandiros kérésről aza a véleményem, amit írtam levélben is: keressen rá megoldást ő egy másik csapvezzel közösen. Én pl nem érzem úgy, h más csapatnál jobb helye lenne az úriembernek, de nyilván ő máshogy látja.

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #362916 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #362907 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #362904 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Tábori logisztika
Elküldtem nektek a leltár listáját. Ha gondoljátok tegyétek ki a csapvez-rendvez topikba, hogy válogassanak belőle, mi kell nekik. Nyilván ésszerű határok mellett. ;) Jó lenne, ha egy utánfutóra felférnénk. :)

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #362902 Írta: Gandalf
A fáklyák a raktárban elegendőek lennének, ha mind kifogástalan állapotban lennének, de tartok tőle, ez nem áll fenn. Igazából csak a használhatatlanokat kéne lecserélni, amelynek a kanóca már túl rövid vagy szétfoszlott, esetleg eltört a bambuszrúd valahol, esetleg nem lehet őket leszúrni már a földbe. És kell fáklyaolaj is azutántöltésükre, meg plusz pótkanócok, de mintha ezek is lettek volna raktárban.

Talárból sztem fekete, de olyan, amiben nem kap hőgutát tűző napon, valami jól szellőző. A varrást még kitaláljuk, nem nulladk napon kéne ezzel foglalkozni.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #362901 Írta: dorwinion

Gandalf írta: De próbáljunk diplomatikusabbak lenni a megfogalmazásokban, és a felesleges " :evil: "-szmájlikat kihagyni! :wink: Nyugalom! Mi sem akarjuk felzabálni őket.

És még egy anyagigény:
Bölcs Emlék-őrünk szeretne egy könnyed talárt is, valami egyszerű, olcsó anyagból, ha ez nem gond.

Én úgy gondolom, hogy diplomatikusan fogalmaztam. Ha a mérges fej benne maradt, akkor elnézést, szándékomban állt kiszedni.

A talár megoldható, anyag van dögivel a raktárban. Milyen színű kell? Varrassuk meg valakivel, vagy elég, ha összetűzzük néhány biztostűvel?
(A 0-ik napon ott lesz Nudli és Esgal is, a varrást ott is meg lehet ejteni.)

Fáklya különböző méretben, de kb. 25-35 darab van a raktárban. Vegyek még hozzá? (A 90 centis kb. 300 pénz. 20 db-ot még lehet hozzá csapni, ha kell.)

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #362876 Írta: Gandalf

dorwinion írta: Jó lesz odafigyelni, hogy a gyeplőt ne engedjük ki a kezünkből! Kincső -szerintem durván - átlépte a hatáskörét, és még egy kicsit sem lett szúrva. Rabyn válogat, Esgal pedig simán számon kér. Ez nem demokrácia, és nem is kívánságműsor. Egyszerűen nem ők diktálnak, a kutyafáját!
Erre nagyon oda kell figyelni, különben felzabálnak bennünket!

Nem fognak felzabálni minket, ne aggódj! De próbáljunk diplomatikusabbak lenni a megfogalmazásokban, és a felesleges " :evil: "-szmájlikat kihagyni! :wink: Nyugalom! Mi sem akarjuk felzabálni őket.

És még egy anyagigény:
Bölcs Emlék-őrünk szeretne egy könnyed talárt is, valami egyszerű, olcsó anyagból, ha ez nem gond.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #362874 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Tábori logisztika

dorwinion írta: ...de a tünde gyűrűt csak tudja a rendvez prezentálni...

Tudja. :D

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #362859 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Tábori logisztika

Gandalf írta: Ulmo dolgozik már a rendi topicokon, holnap reggelre kész az első meglepetés a táborozóknak. :P

Rendi topicok előálltak. Akiknek nem volt regisztrációjuk, azokat sajnos nem tudtam felvenni a rendjük csoportjába. Őket remélhetőleg a rendvezek tájékoztatják valahogy.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #362849 Írta: dorwinion
Jó lesz odafigyelni, hogy a gyeplőt ne engedjük ki a kezünkből! Kincső -szerintem durván - átlépte a hatáskörét, és még egy kicsit sem lett szúrva. Rabyn válogat, Esgal pedig simán számon kér. Ez nem demokrácia, és nem is kívánságműsor. Egyszerűen nem ők diktálnak, a kutyafáját!
Erre nagyon oda kell figyelni, különben felzabálnak bennünket!

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #362846 Írta: dorwinion

Gandalf írta:
Hanna azt mondja, ő már elküldte a rendi anyagigényét.

Nem kaptam meg. A citromail lenyelte kb. két heti levelezésemet. Kérem küldje el újra. Köszi!

- 4 db természet-szellem jelmez (gillz, Dreamer, Dorw, Gandalf)

Konkrétabban kicsit? Így nehézkes lesz. :) Jó lenne, ha leírná mindenki, hogy neki mire van szüksége.

- csapvezeknek vmi megkülönbözttő jelzés? Ötlet?

Szerintem ez szükségtelen.

- Kémiai anyagok lángszínezésre

Azért erre majd kitalálok valami alternatív megoldást. Ha tudtok valamit ezzel kacsolatban, ne tartsátok magatokban.

- Természetes hangszerek (dobok, csörgők stb.)

Tavaly vettek egy csomó hangszert. Ha találok olcsó csörgőket, akkor veszek, ha nem, akkor csinálok egy párat babból meg dobozkákból.

- Minden Emlék-őrnek egy-egy jellegzetes tárgy a múltjából, amit csak később szereznek meg: Pl. egy tünde Gyűrű (eregioni), egy tünde vándorköpeny (sötét-tündék), valamilyen tünde hangszer? (lindoni), díszes fejék vagy fejpánt (fekete númenori), hétágú ezüstcsillag (hűséges númenori), állatbőr (erdei embereké), egyszínű fekete fejkendő (folyami kalózok, de ne legyen rajta minta), mithril-rög? (móriai), ???? (ered luini)
Ezekhez kérek még töleteket!!!!

ez nagyjából megoldható, de a tünde gyűrűt csak tudja a rendvez prezentálni valahogyan? (Ha nincs, akkor szerzünk. Venni nem vennék, mert apróka, és könnyen elkallódhat a raktárban a későbbiekben.) A 7 ágú ezüst csillaggal majd Nudlit megkeresem. Mérete? Kitűző legyen?
Ered Luin: lámpás?

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #362799 Írta: Gandalf
Ulmo dolgozik már a rendi topicokon, holnap reggelre kész az első meglepetés a táborozóknak. :P
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #362775 Írta: gillz
jaja, annis menjen Rabynhoz, ha nincs egyéb

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #362772 Írta: Gandalf
Öm, Annist elvesztettük valahl útközben, és kimaradt a csapatlistáról. Hova rakjuk? Rabyn?
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #362766 Írta: Gandalf
Ezt írta:

Esgal írta: Szia!

Örültem volna, ha szóltok, mit terveztek a csapatommal, akkor is, ha béta verzió még.

Mi az oka, hogy Ankalimont áttettétek máshová? Akár személyes, akár szakmai az indok, szerintem épülésemre szolgálna, ha tudnám.

Én azért közöltem a nyílt szervezői topikban az infoimat Kincső csapatáról, hogy Kincső ne érezze, hogy hátbatámadják. Úgy vélem, az lett volna a tisztességes, hogy nekem ugyanígy szóljatok, hogy mi van készülőben.

Említettem a topikban, hogy Orsieval már átbeszéltük ezt a csapatot minden lehetséges aspektusból. Mi Ankalimont is belevettük a koncepcióba, és nem örülök, hogy most változtatnunk kell ezen - ha mégoly keveset is. Nem véletlenül kardoskodtunk mindketten, hogy nem akarunk cserélni.

Üdv:

Esgal

Én ezt válaszoltam:

Gandalf írta: Szia

Nem terveztük előre, menet közben variáltuk át az egészet, mert úgy döntöttünk, így jobb lesz Ancinak, aki anno egyébként is Ratz csapatába akart kerülni. Nem csak ő lett átrakva, elég sok embert átpakolásztunk, ráadásul nem csak csapatból csapatba, hanem keresztbe-kasul cserélgettünk. Ha mindegyikről kikérjük a véleményeteket, az még napokig eltartott volna. Egyébként nálatok szinte minimális a változás, Ancit lecseréltük Remzyre, ennyi az egész, más csapatokban durvább változások is vannak.

Bízunk Benned és Orsieban annyira, hogy tudjuk, ez nem fog különösebb gondot okozni majd Nektek. :wink:
Üdv:
Gandalf

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #362765 Írta: gillz

Leguanember írta:

gillz írta: no, kihirdetjük a csapatokat és rendeket? :

Kincső megelőzött titeket, ejnye.

én nem versenyeztem vele 8) Esgal mit reklamált, amikor nem is nála van?o.O

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #362762 Írta: Gandalf
Kiegészítés:
- És még kellenek a csapatelőadásokhoz ember, tünde, törp, nazgúl, ork jelmezek is, de azokat majd a raktárból kiválogatjuk...
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #362758 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Tábori logisztika

gillz írta: no, kihirdetjük a csapatokat és rendeket? :

Kincső megelőzött titeket, ejnye.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #362756 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Tábori logisztika
Amint Gandalf írta, van Bombadil-jelmezem saját, és hozom is.

Amit kérnék mégis így átgondolva, mégsem teljes, egy darab sárga színű festéksprayt kérek szépen, egy régi csizmát feláldozok az ügynek, sárga csizmát nem olyan egyszerű szerezni, farsangra jelmezkölcsönzőből volt, ahol egy olyat tartanak, és az is drága volt.

Tehát, ha létezik:
1 db sárga színű festékszóró, akril asszem amit használni tudnék.

Kérlek, tartsátok titokban a jövetelemet, ne Bombadilt, hanem hogy én leszek az.

Köszi!

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #362749 Írta: Gandalf
gillz:
Ulmonak már megírtam a rendeket és az új változásaikat, amint visszajelez, azok a topicok egyben nyílhatnak is meg. Azt mondja, szerinte a kavarodás elkerülése végett először mindenki csak a maga rendi topicját láthassa és pár nappal később az összeset (csak olvasásra). Hm?
A csapatokat először a csapvezeknek mutassuk be, s utána a táborozóknak? Bár már látták őket, hiszen Esgal reklamált is nálam Ankalimon-ügyben...

Dorw:
Hanna azt mondja, ő már elküldte a rendi anyagigényét.

A keretjáték-anyagigény:

Jelmezek:
- 4 db természet-szellem jelmez (gillz, Dreamer, Dorw, Gandalf)
- 1 db Bombadil Toma jelmez (Ádámnak, de lehet, hogy ő azt egyénlieg megoldja, mint farsangra)
- csapvezeknek vmi megkülönbözttő jelzés? Ötlet?
- színes arcfestékek és vmien henna 8)

Kellékek:
- Fáklyák. Sok fáklya.
- Világoszöld kreppapírral bevont befőttesüvegek spárgával megkötve, bvennük mécses. Ezekből minél több, annál jobb.
- Esetleg csillagszóró?
- Kémiai anyagok lángszínezésre
- Fákra műborostyánok, műfagyöngy, ilyesmi, amiel kidekorlálhatjuk a Ligetet
- Természetes hangszerek (dobok, csörgők stb.)
- Misztikus zenék
- Számítógép, hangfal, erősítő, mikrofon
- Minden Emlék-őrnek egy-egy jellegzetes tárgy a múltjából, amit csak később szereznek meg: Pl. egy tünde Gyűrű (eregioni), egy tünde vándorköpeny (sötét-tündék), valamilyen tünde hangszer? (lindoni), díszes fejék vagy fejpánt (fekete númenori), hétágú ezüstcsillag (hűséges númenori), állatbőr (erdei embereké), egyszínű fekete fejkendő (folyami kalózok, de ne legyen rajta minta), mithril-rög? (móriai), ???? (ered luini)
Ezekhez kérek még töleteket!!!!

Egyéb:
- A vetélkedőknek nem tom, milyen legyen az anyagigényük. Kellenek sporteszközök, mindenféle labda, háló, ilyesmi...
- A csapatküldetések anyagigényéről szintén nem tudok még mit mondani... remélem, nem lesz nagy.
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362738 Írta: gillz
no, kihirdetjük a csapatokat és rendeket? :

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362735 Írta: dorwinion
Nos, az a helyzet, hogy Márkkal csakis és kizárólag szombaton tudunk vásárolni menni. Remélem tudunk haladni, és a délutáni körre odaérünk.
Viszont Rózsának ma szólnom kell, hogy mennyi pénzre van szükségem a shoppingoláshoz. Tehát szükségem van egy kb. listára legalább, hogy mit kell vennem a keretjátékhoz!
[size=9:2qm5ugl0]Gandalf: szólj légyszi Hannának is![/size]

A jó hír az, hogy a kaja elméletileg jobb lesz, mint tavaly - ha minden jól megy :wink: .
Viszont a költségvetésünk 80 ezerrel rövidebb, mint a tervezett...

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.488 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére