- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- Elanor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Gandalf írta: Biztos, hogy a második film Bővített Változata is megjelenik VHS-en?
Ne ijesztgess! A Szövetség is megjelent VHS-en (persze extrák nélkül), ez miért ne jelenne meg?
Sil ez mennyire hivatalos info? Éowyn, mint konyhatündér? Na, erre befizetek
I feel complete when I feel sick inside
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Egyébként vadiúj spoilerek a TTT bővítettről:
katt ide
Egy hosszú Boromir-Faramir-Denethor flashback jelenet, az "Éomer hazaviszi a sebesült Théodredet" és az "Aragorn megszelidíti Bregót" meg az entvizes jelenetek mellett lesz egy csomó olyan dolog is, amiről eddig nem volt szó:
Pl.:
- Az egyik jelenetben Éowyn megpróbál konyhatündérkedni, és felszolgál Aragornnak valami saját készítésű pörköltszerűséget... aki szegény hősiesen legyűri...
- Éowyn énekel Théodred temetésén, stb.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Gandalf
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Nekem az a Gollam bábu elég ...köhöm... taszító. Nevetségesen néz ki. Bezzeg a tavalyi! Az milyen szép volt.
Ugye lesz majd közös DVD nézés? Én még az elsőt se láttam... :bawling:
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
És össz. lesz 20CDs extra változat
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Ulmo
- Nem elérhető
Klikk ide
- Cerebrum
- Nem elérhető
Finwe írta: Nekem pl az nem tetszett a Két toronyban amikor Gandalf kiűzi Theodenből Szarumánt. Szerintem itt nyugodtan lehetett volna ragaszkodni a könyvhez. Villám belecsap az Aranycsarnok tetejébe, besüt a nap és a nap fényében változik át a király arca. Ez szép lehetett volna. Így viszont olyan klisés "ördögűzés" lett a dologból.
Nekem így sokkal jobban tetszett, mint a könyvben. De hát ízlések és pofonok...
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Legolin írta: Ghargoqurk: elváltoztatás az elöregítésére gondoltam, ha így érthetőbb
Hát igen . Nekem így is úgy is érthető de akor is Denethort írtál .
Azl meg hogy Denethor nagyobb dolog mint a Lembas, természetes de miért zavar minket hogy egyes nézők nem értik majd ? Az a lényeg mi élvezzük. Nem ?
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- Robert B
- Nem elérhető
Nem az elváltoztattással van a gond, hanem azzal, hogy Théoden, nem pedig Denethor változott el...
Ha a szöveged újraolvasod még azt is észreveszed, hogy önmagaddal kerültél ellentmondásba a kis nyelvbotlásoddal...
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Legolin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
... - very mátalo...
- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
Denethor elváltoztatása ? Nem írtál el valamit ?
Nekem az az egyik jelenet amivel nem tudok megbékélni. NEm értékelem hogy zombit csináltak Théodenből, egész máshogy képzeltem ezt az átváltozás dolgot. ( Jó mondjuk Meduseldet sem így képzeltem)
ÉS tényleg lehetett látni az átmenetet, úgyértem volt egy váltás amikor érezni lehetett a két arc kicserélődését
- Legolin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A bővített változatba hogy kerül Denethor, ha a 2. rész végén még bőven nem jutottak el odáig? Bár erre már rájöttem, amikor írtátok pl. Faramirt.
Kár, hogy később jöttem, mert már Gandalf lelőtte a poént, de ez a "Denethor nagyobb dolog, mint a lembas", ez haláli!
Szerintem Denethor elváltoztatása tényleg jól volt megcsinálva, a film előtt még nem hittem, hogy ezt így eltalálják.
(Egy felkiáltójel , dísznek.)
... - very mátalo...
- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/
- Nilraen
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
Ó, igen! Én tulajdonképpen nem is vettem észre az átmenetet, már olyan értelemben, hogy jó formán csak a végeredményt láttam. Annyira "enyhe" volt az átváltozás.
Mondjuk az én képzeletemben nem volt ennyire elöregedett "zombi"-szerű... Teljesen normális, csak egy nagyon sötét a tekintete.
én most az előbb megint megnéztem a jelenetet és ha végig a szemét nézi az ember azért látszik ahogy "kitisztul"...meg a haján is látni meg megszűnik az a zombifehérsége is...
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Ó, igen! Én tulajdonképpen nem is vettem észre az átmenetet, már olyan értelemben, hogy jó formán csak a végeredményt láttam. Annyira "enyhe" volt az átváltozás.
Mondjuk az én képzeletemben nem volt ennyire elöregedett "zombi"-szerű... Teljesen normális, csak egy nagyon sötét a tekintete.
- brokkoli
- Nem elérhető
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Sorel
- Nem elérhető
Finwe írta: Nekem pl az nem tetszett a Két toronyban amikor Gandalf kiűzi Theodenből Szarumánt. Szerintem itt nyugodtan lehetett volna ragaszkodni a könyvhez. Villám belecsap az Aranycsarnok tetejébe, besüt a nap és a nap fényében változik át a király arca. Ez szép lehetett volna. Így viszont olyan klisés "ördögűzés" lett a dologból.
Szerintem is ez az egyik legdurvábban hatásvadász /leggyengébb/ jelenet a filmben.
- Finwe
- Nem elérhető
- Nilraen
- Nem elérhető
Sziasztok!
Nem tudnátok mondani egy oldalt,ahol megtalálható az a kép amelyikkel a második filmnek vége van.(rajta:Szauron szeme,a Végzet hegye és a Nazgúlok)!!!! FONTOS LENNE
- shaira
- Nem elérhető
lordoftherings.net/homevideo/ima ... nlarge.jpg
Szerintem szép is, jó is....csak a kezembe lehetne már....
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Ezek nem a hivatalos borítók, egy rajongó csinálta őket, mert nem tetszett neki az egyen-borító...Ghargoqurk írta: Ezek ugye csak a két lemezes dvd borítói ?
A 4 lemezesnél a már belinkelt sötétbordó borító lesz ugye ?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
Ezek ugye csak a két lemezes dvd borítói ?
A 4 lemezesnél a már belinkelt sötétbordó borító lesz ugye ?
AZ tény hogy a bővített csak a rajongóknak készül (bár ha nekik készül akkor lehetne kicsit hosszabb is . De ettől függetlenül nem hinném hogy Denethor szerepét túlzásba vinnék....ha olyan sokat szerepelne akkor már lenne róla hírunk konkrétan mint ahogy a többi sok sok bővített részről is (szvsz).
- Elanor
- Nem elérhető
Gandalf írta:
Denethor valóban nagyobb dolog, mint a lembas.
Ez naon aranyos volt!
Egyébként nem hinném, hogy Denethornak komoly felvezetése lenne a TTT-ben. Biztos csak mutatják egy pillanatig, ahogy ül a székén megtörten, ölében a kürt darabjaival.
Lehet, hogy így lesz, de sztem ennek nem sok értelme lenne... nem tudom, nem tudom... ha már beleteszik a bővítettbe, akkor sztem érdemes lenne többet mutatni belőle... az előbb arra gondoltam, hogy az átlagos mozinézők nem nagyon értenék, hogy ki ő, de aztán rájöttem, hogy a bővített vált. nem az átlagos nézőknek szól... szóval én már nem tudok semmit
- Lara
- Nem elérhető
- Mamusz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Gandalf
- Nem elérhető
Denethor valóban nagyobb dolog, mint a lembas.
Ez naon aranyos volt!
Egyébként nem hinném, hogy Denethornak komoly felvezetése lenne a TTT-ben. Biztos csak mutatják egy pillanatig, ahogy ül a székén megtörten, ölében a kürt darabjaival.
- Elanor
- Nem elérhető
Szméagol írta:
Ez olyan dolog lesz, mint a FotR bővítettben a lembas. Arról se tudhattak a "mezei" mozi nézők, még se hiányzott senkinek a magyarázat az ott létükre.
Honnan tudod???? Jó, persze, gondolom, ha tényleg a bővítettben mutatkozik be Denethor, akkor azért meg lesz oldva, hogy a mezei mozinézőknek is érthető legyen, ettől én nem félek, de ez akkor is furcsa.
- Nilraen
- Nem elérhető
Gandalf írta: Azt olvastam, hogy a Bővített Változatban már láthatjuk Denethort is... hacsak ki nem vágják...
Ezt én is olvastam,szerintem (is) Faramir visszaemlékezéseiben fog szerepelni,mert nem tudom elképzelni,hogy a bővitettet továbbviszik mint a "mozi verziót"... :hein:
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Elanor írta: Ez - ha tényleg így lesz - egyfelől jó, mmint a mi szempontunkból, de egyébként meg sztem nem vmi szerencsés egy vadonatúj szereplőt a bővített változatban szerepeltetni először, dehát PJ tudja...
Ez olyan dolog lesz, mint a FotR bővítettben a lembas. Arról se tudhattak a "mezei" mozi nézők, még se hiányzott senkinek a magyarázat az ott létükre.
Igaz Denethor valóban nagyobb dolog, mint a lembas. Bár...mégis csak a lembas tartotta életben őket sok helyen.