- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- Nilraen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Gandalf írta:
Ez Cirith Ungol Tornya.
Szméagol és Déagol pedig nem lesz a Bővített TTT-ben.
Ok.köszi
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Nilraen írta: Nem lehet hogy ez Minas Morgul??(szerintem az a piros folt nem Szauron szeme...)
www.warofthering.net/photos/rotkmiscella...epages/image23.shtml
Ez Cirith Ungol Tornya.
Szméagol és Déagol pedig nem lesz a Bővített TTT-ben.
- Nilraen
- Nem elérhető
www.warofthering.net/photos/rotkmiscella...epages/image23.shtml
- Nilraen
- Nem elérhető
A képek:
www.warofthering.net/photos/rotkgollum/imagepages/image1.shtml
www.warofthering.net/photos/rotkgollum/imagepages/image2.shtml
www.warofthering.net/photos/rotkgollum/imagepages/image3.shtml
www.warofthering.net/photos/rotkgollum/imagepages/image4.shtml
- Nilraen
- Nem elérhető
Gandalf írta: Pedig könnyen lehet, hogy csak Gollamot akár 10 percig is mutatják. Szerintem az ő történetének mindenképpen a Banyapók Odúja előtt kell tisztázódnia. Mert utána már másra helyeződik a hangsúly, hisz Szméagol 'meghal' ott az alagútban, utána már csak Gollamként találkozunk vele.
Hát igen ezért gondoltam hogy ő is fog szerpelni,de akkor már csak azt nem értem hogy hol lesz az mikor láthatjuk Szméágol és Déágol történetét,annak a résznek benne kell lennie ugyanis vannak képeim róla...
- Gandalf
- Nem elérhető
- Nilraen
- Nem elérhető
Részben egyetértek veletek(mármint lehet hogy nem lesz elég hosszú a Banyapók)de nem hiszem hogy túl hamar ott lesznek,mert ott lesz ugye a Narsil és még utána Aragorn és Arwen is szerepelni fog (gondolom)meg aztán a Keresztút,a sereg kivonulása,és ami még senkinek nem jutott eszébe,Gollam,szerintem lesz benne olyan rész ahol mutatják hogy lelkiismeretfurdalást érez(amiért rájuk "uszitja" Banyapókot)Persze ez csak az én véleményem....lehet hogy tökre nincs igazam
(de igy nem biztos hogy olyan hamar odaérnek)
U.i.:Ezt most nem ugy értettem hogy 10 percig folyamatosan Gollamot fogják mutatni(csak ő is benne lehet...)
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
De nem hinném hogy a Narsil kovácsolása után Aragornékkel folytatódna a jelenet. A filmnek átfogó kerete ado hogy Fordóékkal kezdik és azzal fejezik is be. Nem tudom hogyan de szvsz ezt a szokást megtartják. Részemről a befejezéstől sem félek. Nem hinném hogy Arwen halálával lenne vége, lehet hogy benne lesz de nem azok lesznek az utolsó képkockák. De mindez még nagyon soká lesz felesleges találgatni, elég majd csak összel elkezdeni, vagy a Rotk trailerek után.
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Na, igen. De ha így lesz, akkor a Narsil Andurillá kovácsolása után mindenképpen Aragornékkal kezdenek, ami ugye, akárhogy is magyarázzuk, logikátlan.
Felmerült bennem még egy kérdés: A Kereszt út, meg a dübörgés, a sötétbe borulás benne lesz. A Könyvben a legnyomasztóbb jelentetek közé tartozik az. (A hideg futkosik a hátamon... ) Márpedig ezzel Aragornék nélkül is lehetne húzni az időt...
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
A Fotr-ban bizony csak a kapuk láthatóak de azt magamtól is kitaláltam hogy az Minas Morgul. Nagyon várom a részt mikor Frodóék látják kivonulni a sereget. Valószínű az is megdöbbentő jelenet lesz.
- Ulmo
- Nem elérhető
leguanember: a FotR-ben csak Minas Morgul kapuját lehetett látni, a teljes város látványa kicsit más lesz.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Igen, Banypók valóban elveszti a jelentőségét, ha a film elejére kerül. De őszintén szólva mag Banyapók egy nagy horror elem és nagyon izgalmas, bár egy kicsit szokatlan lenne, hogy nincs semmi előkészítés. MI a lényeg? Csavardi Samu válaszúton. Gimlire azt írta Tolkien Móriában, hogy az arca elé húzta csuklyáját, erre ott "hisztizett". Samura azt, hogy éjszaka költözött a szívébe......
Minas Morgul mindenképpen benne lesz. A kivonuló sereg, a megmoccanó hobbit-akarat... Ez kihagyhatatlan.
- Leguanember
- Nem elérhető
Ha Minas Morgult szeretnétek megnézni, akkor tessék elővenni A Gyűrű Szövetsége videokazettát vagy DVD-t, és megtekinteni az Isildur beszámolója c. jelenetet(Gandalf Minas Tirithbe tart, egyébként Barad-Dur látképével kezdődik). Gollam visítása hallatszik, majd mutatják a Frodó keresésére induló Lidérceket. No, ahonnan ők kivágtatnak, az Minas Morgul. Többen is megerősítették, PJ is.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
Én nem tudom hogy akadsz rá ilyenekre, de nagyon jó kép. Bár nem tudom ennek a képnek mennyi köze lesz a a ROtk-hoz
- Ulmo
- Nem elérhető
Ghargoqurk írta: Az is elgondolkoztatott hogy részemről még nem láttam képet Minas Morgulról. Vajon miért ?
Igaz, hogy még csak látványterv, de sokat elárul:
www.aintitcoolnews.com/image/minasmorgul.jpg
- Sesy
- Nem elérhető
~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
De !! Én pont ettől félek. Szerintem így hogy a banyapok szinte rögtön a film elején lesz eléggé elveszti majd a hatását.
Az is elgondolkoztatott hogy részemről még nem láttam képet Minas Morgulról. Vajon miért ?
- Dez
- Nem elérhető
Bár PJ eddig még nem okozott nagy csalódást, nekem meg semennyit, így bizakodva tekintek a jövőbe. De ha a banyapókos és a Szürkeréves jelenetet elrontja, akkor mérges leszek...
Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
- Sesy
- Nem elérhető
Sztetek nem fog a Banyapók odúja kevésbé izgalmas lenni, amiért egyben lesz a Tornyos résszel? Mmint, hogy csak egy esemény, és egy iesmivel indítani sztem nem jó... És ezt is úgy fogják megcsinálni, hogy megszakítják, hogy adjanak egy kis Legolast és Arwent?
PJ tényleg nem őrülhet meg ennyire... nem gondol a rajongókra?
~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
- Nilraen
- Nem elérhető
Szméagol írta: Nem hiszem, hogy Arwen halálával fejeződne be... Azért ennyire még PJ sem őrült meg.
Hát reménykedjünk....
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Szerintem megismételheti... Az a jelenet annyira szép volt, hogy még én is elsírtam magam (tényleg). Példának ott van Szarumán ugye, de ha a FotR bővítettet nézzük ott azt ismétlik meg a Tükörben, ahogy Legolasék néznek Frodóra...
Nem hiszem, hogy Arwen halálával fejeződne be... Azért ennyire még PJ sem őrült meg.
- Robert B
- Nem elérhető
Egyébkén én is új tag vagyok és restellem, hogy eddig nem köszöntem semeikőtöknek! Így most én is köszönök: Helló mindenkinek!
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Robert B
- Nem elérhető
Dobtam egy mailt...
Nem tudom, hogy jó vagy rossz hír-e de 5 megányi képanyagom van a kibővítettből és a RoTK-ből. Én ezt elküldöm neked, viszont ha lesz időd a legjobbakat feltennéd majd ide? Én hülye vagyok a fórumok kezeléséhez és nem tudom, hogy kell képet beilleszteni...
Köszi!
Morgul
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Lyana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Én egy új tag vagyok. Nem túl régóta, de eddig még sajna nem volt időm írni. Most viszont szeretnék köszönni mindenkinek.
Szóval: Hello mindenki!
"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."
- Nilraen
- Nem elérhető
- Nilraen
- Nem elérhető
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
Egyrészről elég elképzelhetetlennek tartom hogy ugyanaz a jelenet lenne benne a Rotk-ban, mivel Pj nem szokott ilyen gyenge rendezéssel előrukkolni hogy már egy látott jelenetet hoz elő. Tudom Szarumánról is ugyanazok a képek vannak egyes helyen a TTT-ben mint a Fotr-ban de az sokkal rövidebb. Viszont az meg mellette szól hogy a TTT-ben én nagyon úgy láttam hogy a halott Aragorn és a mellette álló Arwen Minas Tirith-ben vannak...szóval ha így nézünk rá akkor sokminden kitellik még PJ mestertől
Ahogy mindenki én is nagyon félek, hogy elcseszik de mindentől függetlenül bízok PJ-ben. Higyjétek el nagyon nagy film lesz a legjobb a három közül, még ha elsőre szokatlan is lesz ugyanúgy mint a Fotr vagy a TTT
- Gandalf
- Nem elérhető
- Nilraen
- Nem elérhető
- Nilraen
- Nem elérhető
Cerebrum írta: (Legalábbis én ezt éreztem a könyv végén. "Ezzel ért véget Középföldén a Gyűrű Szövetsége..." :crying: )
Ezzel én is igy voltam... :crying: :crying:
de ha azzal lesz vége hogy Arwen meghal...nem mondom hogy az nem szomorú,de szerintem jobb lenne ha Samu mondatával lenne vége ("Hát hazaértem.")
U.i.:Morgul,már nem tudom ,hol volt a kép (Sagrat ,Gorbag) de megpróbállom megkeresni neked..