A 2. rész - A Két Torony

Több
21 éve 5 hónapja #120043 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Gandalf írta:
Ez Cirith Ungol Tornya.
Szméagol és Déagol pedig nem lesz a Bővített TTT-ben.

:oops: :oops: :oops:

Ok.köszi

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #120033 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Nilraen írta: Nem lehet hogy ez Minas Morgul??(szerintem az a piros folt nem Szauron szeme...)

www.warofthering.net/photos/rotkmiscella...epages/image23.shtml

Ez Cirith Ungol Tornya.
Szméagol és Déagol pedig nem lesz a Bővített TTT-ben.
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #120032 Írta: Nilraen
Nem lehet hogy ez Minas Morgul??(szerintem az a piros folt nem Szauron szeme...)

www.warofthering.net/photos/rotkmiscella...epages/image23.shtml

Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #120031 Írta: Nilraen
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #120029 Írta: Nilraen

Gandalf írta: Pedig könnyen lehet, hogy csak Gollamot akár 10 percig is mutatják. Szerintem az ő történetének mindenképpen a Banyapók Odúja előtt kell tisztázódnia. Mert utána már másra helyeződik a hangsúly, hisz Szméagol 'meghal' ott az alagútban, utána már csak Gollamként találkozunk vele.

Hát igen ezért gondoltam hogy ő is fog szerpelni,de akkor már csak azt nem értem hogy hol lesz az mikor láthatjuk Szméágol és Déágol történetét,annak a résznek benne kell lennie ugyanis vannak képeim róla...

Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #120025 Írta: Gandalf
Pedig könnyen lehet, hogy csak Gollamot akár 10 percig is mutatják. Szerintem az ő történetének mindenképpen a Banyapók Odúja előtt kell tisztázódnia. Mert utána már másra helyeződik a hangsúly, hisz Szméagol 'meghal' ott az alagútban, utána már csak Gollamként találkozunk vele.
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #120020 Írta: Nilraen
Sziasztok!
Részben egyetértek veletek(mármint lehet hogy nem lesz elég hosszú a Banyapók)de nem hiszem hogy túl hamar ott lesznek,mert ott lesz ugye a Narsil és még utána Aragorn és Arwen is szerepelni fog (gondolom)meg aztán a Keresztút,a sereg kivonulása,és ami még senkinek nem jutott eszébe,Gollam,szerintem lesz benne olyan rész ahol mutatják hogy lelkiismeretfurdalást érez(amiért rájuk "uszitja" Banyapókot)Persze ez csak az én véleményem....lehet hogy tökre nincs igazam :oops:
(de igy nem biztos hogy olyan hamar odaérnek) :?

U.i.:Ezt most nem ugy értettem hogy 10 percig folyamatosan Gollamot fogják mutatni(csak ő is benne lehet...)

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119890 Írta: Ghargoqurk
Ghargoqurk válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Igen a keresztúttal is bizonyára fogják húzni az időt. Csak attól félek hogy odáig húzzák hogy aztán a Mordori rész meg túlzottan rövidra lesz véve.
De nem hinném hogy a Narsil kovácsolása után Aragornékkel folytatódna a jelenet. A filmnek átfogó kerete ado hogy Fordóékkal kezdik és azzal fejezik is be. Nem tudom hogyan de szvsz ezt a szokást megtartják. Részemről a befejezéstől sem félek. Nem hinném hogy Arwen halálával lenne vége, lehet hogy benne lesz de nem azok lesznek az utolsó képkockák. De mindez még nagyon soká lesz felesleges találgatni, elég majd csak összel elkezdeni, vagy a Rotk trailerek után.

Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119887 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Sziasztok!

Na, igen. De ha így lesz, akkor a Narsil Andurillá kovácsolása után mindenképpen Aragornékkal kezdenek, ami ugye, akárhogy is magyarázzuk, logikátlan. :roll:
Felmerült bennem még egy kérdés: A Kereszt út, meg a dübörgés, a sötétbe borulás benne lesz. A Könyvben a legnyomasztóbb jelentetek közé tartozik az. (A hideg futkosik a hátamon... :? ) Márpedig ezzel Aragornék nélkül is lehetne húzni az időt...
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119755 Írta: Ghargoqurk
Ha jobban belegondolok tényleg igaza van Ulmonak. A Banyapók valószínű nem lesz annyira az elején. A film legelső részében valaószínű Frodóék kevesebbet szerepelnek és majd a Palantír megszerzése lesz a lényeg. És ha Szarumán meghal Vasudvardban akkor még az is beletellik egy kis időbe.

A Fotr-ban bizony csak a kapuk láthatóak de azt magamtól is kitaláltam hogy az Minas Morgul. Nagyon várom a részt mikor Frodóék látják kivonulni a sereget. Valószínű az is megdöbbentő jelenet lesz.

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119743 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Én még minidg nem értem, miért féltek attól, hogy Banyapók a film elejére kerül. Szvsz inkább a film közepe táján jelenik meg (már ha PJ megtartja az időrendet), el is kell jutni az odújához, és a TTT végétől még hosszú az út odáig.

leguanember: a FotR-ben csak Minas Morgul kapuját lehetett látni, a teljes város látványa kicsit más lesz.
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119739 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Igen, Banypók valóban elveszti a jelentőségét, ha a film elejére kerül. De őszintén szólva mag Banyapók egy nagy horror elem és nagyon izgalmas, bár egy kicsit szokatlan lenne, hogy nincs semmi előkészítés. MI a lényeg? Csavardi Samu válaszúton. Gimlire azt írta Tolkien Móriában, hogy az arca elé húzta csuklyáját, erre ott "hisztizett". Samura azt, hogy éjszaka költözött a szívébe......

Minas Morgul mindenképpen benne lesz. A kivonuló sereg, a megmoccanó hobbit-akarat... Ez kihagyhatatlan. :wink: :?
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119730 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Sziasztok!

Ha Minas Morgult szeretnétek megnézni, akkor tessék elővenni A Gyűrű Szövetsége videokazettát vagy DVD-t, és megtekinteni az Isildur beszámolója c. jelenetet(Gandalf Minas Tirithbe tart, egyébként Barad-Dur látképével kezdődik). Gollam visítása hallatszik, majd mutatják a Frodó keresésére induló Lidérceket. No, ahonnan ők kivágtatnak, az Minas Morgul. Többen is megerősítették, PJ is.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119698 Írta: Ghargoqurk
Köszi Ulmo !

Én nem tudom hogy akadsz rá ilyenekre, de nagyon jó kép. Bár nem tudom ennek a képnek mennyi köze lesz a a ROtk-hoz

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119680 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Ghargoqurk írta: Az is elgondolkoztatott hogy részemről még nem láttam képet Minas Morgulról. Vajon miért ?

Igaz, hogy még csak látványterv, de sokat elárul:
www.aintitcoolnews.com/image/minasmorgul.jpg
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119646 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Valszeg nem azzal fognak indítani, de biztos, hogy az elején lesz. És - hogy legyen idő a többi résznek... - biztos nem lesz vmi hosszu, pl. oan hosszu nem lesz, mint Mória... És Samu nem ájul el, követi az orkokat a toronyba rögtön? Ezekről miért nincs infó? És miért nincsenek képek?

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119644 Írta: Ghargoqurk
Sesy:

De !! Én pont ettől félek. Szerintem így hogy a banyapok szinte rögtön a film elején lesz eléggé elveszti majd a hatását.
Az is elgondolkoztatott hogy részemről még nem láttam képet Minas Morgulról. Vajon miért ?

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119643 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Reméljük azért ez nem fordul majd elő...
Bár PJ eddig még nem okozott nagy csalódást, nekem meg semennyit, így bizakodva tekintek a jövőbe. De ha a banyapókos és a Szürkeréves jelenetet elrontja, akkor mérges leszek... :evil:

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119638 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Mivel még nincs RotK-s topic...

Sztetek nem fog a Banyapók odúja kevésbé izgalmas lenni, amiért egyben lesz a Tornyos résszel? Mmint, hogy csak egy esemény, és egy iesmivel indítani sztem nem jó... És ezt is úgy fogják megcsinálni, hogy megszakítják, hogy adjanak egy kis Legolast és Arwent? :evil:

PJ tényleg nem őrülhet meg ennyire... nem gondol a rajongókra? :x

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119619 Írta: Nilraen

Szméagol írta: Nem hiszem, hogy Arwen halálával fejeződne be... Azért ennyire még PJ sem őrült meg. :? :wink:

Hát reménykedjünk....

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119591 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Szerintem megismételheti... Az a jelenet annyira szép volt, hogy még én is elsírtam magam (tényleg). Példának ott van Szarumán ugye, de ha a FotR bővítettet nézzük ott azt ismétlik meg a Tükörben, ahogy Legolasék néznek Frodóra... :roll:

Nem hiszem, hogy Arwen halálával fejeződne be... Azért ennyire még PJ sem őrült meg. :? :wink:
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119469 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Hello Lyana!

Egyébkén én is új tag vagyok és restellem, hogy eddig nem köszöntem semeikőtöknek! Így most én is köszönök: Helló mindenkinek!
:lol:

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119468 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Nilraen!

Dobtam egy mailt...
Nem tudom, hogy jó vagy rossz hír-e de 5 megányi képanyagom van a kibővítettből és a RoTK-ből. Én ezt elküldöm neked, viszont ha lesz időd a legjobbakat feltennéd majd ide? Én hülye vagyok a fórumok kezeléséhez és nem tudom, hogy kell képet beilleszteni...

Köszi!

Morgul

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119467 Írta: Lyana
Lyana válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Hello mindenki!
Én egy új tag vagyok. Nem túl régóta, de eddig még sajna nem volt időm írni. :oops: Most viszont szeretnék köszönni mindenkinek.
Szóval: Hello mindenki! 8)

"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119439 Írta: Nilraen
Morgul!Keresem ,keresem de nem találom a Gorbag és Sagrat képet!Bocs :oops: Ha valahol találkozom vele első dolgom lesz hogy felrakjam...

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119432 Írta: Nilraen
Köszi Ghargoqurk!Egyébként lehet hogy igazad van,és jól meg lesz csinálva!Nekem csak a "mert ugy kevés szerepe lett volna Frodóéknak" mondattal van bajom,de ha megoldja hogy Frodó fontosabb cselekedetei benne legyenek akkor nagyon fogok örülni....ha a ROTK jól fog sikerülni én (majdnem) mindent megbocsájtok P.J.nek

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119427 Írta: Ghargoqurk
Nilraen:
Egyrészről elég elképzelhetetlennek tartom hogy ugyanaz a jelenet lenne benne a Rotk-ban, mivel Pj nem szokott ilyen gyenge rendezéssel előrukkolni hogy már egy látott jelenetet hoz elő. Tudom Szarumánról is ugyanazok a képek vannak egyes helyen a TTT-ben mint a Fotr-ban de az sokkal rövidebb. Viszont az meg mellette szól hogy a TTT-ben én nagyon úgy láttam hogy a halott Aragorn és a mellette álló Arwen Minas Tirith-ben vannak...szóval ha így nézünk rá akkor sokminden kitellik még PJ mestertől :D

Ahogy mindenki én is nagyon félek, hogy elcseszik de mindentől függetlenül bízok PJ-ben. Higyjétek el nagyon nagy film lesz a legjobb a három közül, még ha elsőre szokatlan is lesz ugyanúgy mint a Fotr vagy a TTT

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119425 Írta: Gandalf
Lehet, bár nem hinném, hogy kétszer ugyanazt mutatnák... meglátjuk.
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119422 Írta: Nilraen
Lenne egy kérdésem:ugyebár a TTT-ben láthattuk Aragorn halálát (Elrond egyik párbeszébében amit Arwennel folytatott)szerintetek a Rotk-ban ugyanez lesz benne?

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119421 Írta: Nilraen
Sziasztok!

Cerebrum írta: (Legalábbis én ezt éreztem a könyv végén. "Ezzel ért véget Középföldén a Gyűrű Szövetsége..." :crying: )

Ezzel én is igy voltam... :crying: :crying:
de ha azzal lesz vége hogy Arwen meghal...nem mondom hogy az nem szomorú,de szerintem jobb lenne ha Samu mondatával lenne vége ("Hát hazaértem.")

U.i.:Morgul,már nem tudom ,hol volt a kép (Sagrat ,Gorbag) de megpróbállom megkeresni neked..

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.893 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére