- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- Nilraen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Emberek, ez a "Nazgul a Szürkerévnél" kezd olyan lenni, mint a TTT "szerelmi háromszöge". El kellene felejteni
ezzel én is teljesen egyetértek,külömben is Szauron bukásánál muszály bennelenie ahogy a nazgúlok elpusztúlnak.nem tudnám elképzelni hogy Szauronnak vége nekik meg nem :eek4:
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Sesy
- Nem elérhető
És akkor se az legyen a lényeg, hogy Arwen bánkódik Aragorn miatt! Aragorn király lesz, jó, szerepeljen annyit, amennyit kell - de a filmben mostmár inkább Rohan meg Gondor háborúja a fontos, meg Aragorn, meg hogy Aragorn szakít Arwennel, nem a Gyűrű küldetés!
~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
- Elanor
- Nem elérhető
Szerelmi szál: engem igazából nem is az dühít, hogy ennyi szerelmes jelenet van benn. Én csak azt nem bírom, hogy Arwennek olyan szerepeket adnak a filmben, ami a könyvben még csak utalás szintjén sincs. Hogy ő ment Frodóért a Gázlóhoz, Helm szurdokban harcolt (?), ő fogja elvinni a Narsilt, stb...
Egyszer olvastam egy nagyon lehúzós cikket a filmekől, ahol sok mindennel nem értettem egyet, de pont ott le volt írva, hogy az egyik nagy hibája a filmeknek, hogy az az Arwen, akit Tolkien "alkototott" soha nem harcolt volna. Nem, ő egy tünde hercegnő, akinek kvázi az a dolga, hogy otthon üljön, és várja a szerelmesét (és persze a zászlóvarrás). Akit az apja minden bajtól óv, és csak akkor lép újra színre, amikor a háborúnak vége, és jöhet a házasság, a happy end.
I feel complete when I feel sick inside
- bersel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Death! Ride, ride to ruin and the world's ending!
- Dez
- Nem elérhető
Samu+Frodó+Gollam és Gandalf a legfontosabb szereplők. Ők tették a legtöbbet Középfölde megmentéséért. Nem akarok személyeskedni, de Aragornban benne van, hogy király lesz. Neki a nehéz élet, a csaták árán megszerzett trón a sorsa. (És az elődeié is, mert ha nem került volna elő a Gyűrű, Aragorn is kószaként hal meg...) Kardozik, és kész. Ennyi.
Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
- bersel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Na ennyit mára
Death! Ride, ride to ruin and the world's ending!
- Sorel
- Nem elérhető
Sesy Olórea írta: Lehet, hogy ez a legkarakteresebb érzelmi szál, csak az a baj, hogy sokkal fontosabbnak állítják be, mint a többit, míg a könyvben nem volt ien nagy jelentősége...
Lehet, hogy nem esett róla sok szó a könyvben, de attól még jelen volt. Nehéz elképzelni Tolkientől egy olyan megjegyzést, hogy pl. " és akkor Aragorn hanyatt feküdt a fűben, nézte a csillagokat, és Arwenre gondolt..."
- Sesy
- Nem elérhető
Sorel írta: Szerintem Aragorn legalább olyan fontos szereplő a harmadik részben, mint Frodóék.
Miért utáljátok szegény Arwent annyira? Ti panaszkodtok, hogy az érzelmekkel szemben a csatajeleneteken van a filmben a hangsúly!
A barátságon és hűségen kívül ez az egyik legkarakteresebb érzelemi szál, ami megjeleníthető a filmben.
Jó, én nem azt mondom, hogy Aragorn ne szereljen, de a TTT-ben nagyrészt róla van szó!
Lehet, hogy ez a legkarakteresebb érzelmi szál, csak az a baj, hogy sokkal fontosabbnak állítják be, mint a többit, míg a könyvben nem volt ien nagy jelentősége...
Ulmo: igen, tudom, de annyira dühít...
- Sorel
- Nem elérhető
Sesy Olórea írta: Ugye ezt nem gondolják komolyan?!!!
Már nem azért, de a Narsil összekovácsolását a film elejére tenni??? Mi értelme van?? És mi lesz, azzal fog kezdődni, hogy Arwenecske, a szegény, szenvedő amazon elviszi a kardot hősszerelmes Aragornnak?? Eddig úgy volt, hogy Frodóékkal kezdődött a prológus után, de most...?
Frodéknak alig van szerepük a RotK-ban??
Viszont miért Aragorn és Arwen halálról fog beszélni Galadriel?????
Hát Samu? Trufáék? Ha már mindenképp beszélni kell, akkor a
főszereplőkről legyen szó, és ne arról a nyafka, nyávogós tünde hercegkisasszonyról, akinek 3 percnyi szerep miatt a stáblistán a harmadik helyet adták!!!
Hogy lehet így elrontani a végét? Könyörgöm, a kedvenc részem, minek oda ez??? Ott nem Aragorn és Arwen a fontosak, ott Frodó és Samu fontos, a barátságuk, meg, hogy Frodó végre nyugalmat talál... Naon köszönöm, ez csak azt eredményezi, hogy a vége előtt ki kell majd menni a filmről
Ennyit a könyvhűségről!!!
(bocs a kifakadásomért...)
Szerintem Aragorn legalább olyan fontos szereplő a harmadik részben, mint Frodóék.
Miért utáljátok szegény Arwent annyira? Ti panaszkodtok, hogy az érzelmekkel szemben a csatajeleneteken van a filmben a hangsúly!
A barátságon és hűségen kívül ez az egyik legkarakteresebb érzelemi szál, ami megjeleníthető a filmben.
- Adelard
- Nem elérhető
Nilraen írta:
Elanor írta: Azt hogy kell érteni, hogy Szauron szolgájának csak az orrát és száját látjuk majd? Szauronnak jut a szem, neki meg a többi, vagy hogy? (Esetleg olyan felszerelésben lesz, amiből csak az látszik ki...?)
Aha, sztem csuklyában lesz.. máshogy furcsa lenne
A Fekete Lovasok a Szürkerévben sztem is hülyeség.
[size=9:ag2cjhc4]Kéne egy TROTK-os topic. [/size]
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Ulmo
- Nem elérhető
Cerebrum írta:
Nilraen írta: Vagy P.J. remekelt megint ,de azt nagyon nem ajánlom neki :nono:
Vagy ezt úgy kell érteni, hogy: a film utolsó jeleneteiben Szürkerévet láthatjuk majd. Stop. A Fekete Lovasok elhagyják Középföldét. Stop.
Emberek, ez a "Nazgul a Szürkerévnél" kezd olyan lenni, mint a TTT "szerelmi háromszöge". El kellene felejteni
Sesy: kicsit eltúlzod a dolgot. Még 8 hónap van a bemutatóig, ne hordjuk le előre a filmet!
- Sesy
- Nem elérhető
Gandalf írta: Eddig sem Frodóval kezdődött....
Jó, pontosítok: hobbitokkal.
Nem közvetlenül, hanem az alcímet mindig akkor irták ki, mikor hobbitok voltak. És a hobbitokkal (itt már tényleg Frodóval és Samuval) zárult le a két film!
- Dez
- Nem elérhető
Mert ha ez tényleg ilyen formában lesz megcsinálva, akkor...
...hát akkor szerintem majdnem minden rajongójának csalódást okoz vele PJ.
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Sesy
- Nem elérhető
Már nem azért, de a Narsil összekovácsolását a film elejére tenni??? Mi értelme van?? És mi lesz, azzal fog kezdődni, hogy Arwenecske, a szegény, szenvedő amazon elviszi a kardot hősszerelmes Aragornnak?? Eddig úgy volt, hogy Frodóékkal kezdődött a prológus után, de most...?
Frodéknak alig van szerepük a RotK-ban?? Ugyan, kit izgat az a pár száz oldal, ami róluk szól? Így viszont biztos csak átszaladnak majd Mordoron, Samu nem fog énekelni, Cirith Ungol tornya pár perc lesz, és lehet, hogy a Végzet-hegyés részt is lerövidítik, hogy a néző-csalogató csata kellőképp beleférjen! És miért az a leglátványosabb rész???
Szauront láthatjuk, remek! Elveszti minden titokzatosságát és félelmetességét. Miért kell belerakni, miért nem lehet csak beszélni róla? Úgy sokkal félelmetesebb!
Ez a FL Szürkerévben kis elírás, gondolom... (mert ha nem 8O )
Viszont miért Aragorn és Arwen halálról fog beszélni Galadriel?????
Hát Samu? Trufáék? Ha már mindenképp beszélni kell, akkor a
főszereplőkről legyen szó, és ne arról a nyafka, nyávogós tünde hercegkisasszonyról, akinek 3 percnyi szerep miatt a stáblistán a harmadik helyet adták!!!
Hogy lehet így elrontani a végét? Könyörgöm, a kedvenc részem, minek oda ez??? Ott nem Aragorn és Arwen a fontosak, ott Frodó és Samu fontos, a barátságuk, meg, hogy Frodó végre nyugalmat talál... Naon köszönöm, ez csak azt eredményezi, hogy a vége előtt ki kell majd menni a filmről
Ennyit a könyvhűségről!!!
(bocs a kifakadásomért...)
Ja, és a Megye megtisztítása az lesz, mint amit Frodó lát a Tükörben... az is persze jól lerövidítve, hogy a csatákra meg a tünde-mellékszereplőkre jusson idő!
- Dez
- Nem elérhető
Nilraen írta: Déágol és Szméágol: www.warofthering.net/photos/rotkgollum/imagepages/image3.shtml
Sőt!
oirac.com/photos.php?id=243
- Nilraen
- Nem elérhető
- Nilraen
- Nem elérhető
Legolin írta: :eek2:
Egyébként, Nilraen honnan van a cikk?
.
nem tudom ,már nem emlékszem...
- Nilraen
- Nem elérhető
Arden Borough írta: de e szerint a cikk szerint meghal Szarumán még mielőtt elfoglalná a megyét!
akkor hogy és mit fognak felszabadítani?
lehet hogy Szarumán helyett csak egy bandita a sok közül lesz a Főnök...
- Legolin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Egyébként, Nilraen honnan van a cikk?
Ezek után még jobban várom a 3. részt.
... - very mátalo...
- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/
- Arden Borough
- Nem elérhető
akkor hogy és mit fognak felszabadítani?
Örökké nem eshet...
- Nilraen
- Nem elérhető
- Arden Borough
- Nem elérhető
nem hiszem hogy ez a része a cikknek igaz lenne!
Örökké nem eshet...
- Nilraen
- Nem elérhető
Azt hogy kell érteni, hogy Szauron szolgájának csak az orrát és száját látjuk majd? Szauronnak jut a szem, neki meg a többi, vagy hogy? (Esetleg olyan felszerelésben lesz, amiből csak az látszik ki...?)
Az is lehet,hogy úgy mutatják majd mint Szauron szemét,csak kicsit kisebb lesz(na meg nem a szeme hanem az orra és a szája)lehet hogy hülyeség amit mondok... és elég furán is nézne ki :hein: (DE LEHET)
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- Legolin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Érdekes lenne, ha Déagol megfojtásával kezdődne a ROTK, én arra
lennék kíváncsi, hogy nézne ki Szméagol és Déagol hobbitként ?
Azt viszont nem értem, ha a Narsil összekovácsolása lesz, akkor miért
ilyen későn mutatnák? 8O
Augusztus 26., nov. 18., az nagyon soká lesz!%
... - very mátalo...
- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/
- Cerebrum
- Nem elérhető
Nilraen írta: Vagy P.J. remekelt megint ,de azt nagyon nem ajánlom neki :nono:
Vagy ezt úgy kell érteni, hogy: a film utolsó jeleneteiben Szürkerévet láthatjuk majd. Stop. A Fekete Lovasok elhagyják Középföldét. Stop.
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Nilraen
- Nem elérhető
- Nilraen
- Nem elérhető
- Cerebrum
- Nem elérhető
Nilraen írta: A film utolsó jeleneteiben Szürkerévet láthatjuk majd, ahol a Fekete Lovasok elhagyják Középföldét.
Micsoda? :eek4:
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)