A 2. rész - A Két Torony
- Ilmen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
svindler írta: Peter Jackson ugy nyilatkozott A ket torony extended DVD novemberben fog megjelenni.
A film 43 perccel lesz hosszabb, mint a moziban vetitett, igy osszesen 222 perc lesz!
Most már csak az a kérdés, hogy mi az a + ami abba a 43'-ben szerepel. De sokára lesz még az a november!! Viszont már alig várom. :bounce:
Ú i vethed nâ i onnad.
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- Sorel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ghargoqurk írta: Dez azt hiszem egy kicsit félreértetted amit írtam. Nekem nem a romákkal van bajom. De nem láttad azokat a romákat. Nem vagyok előítéletes de azért hülye sem annyira hogy bizonyos emberekről ne tudnám megállapítani a színvonalukat. Ha az a pár cigó olvasta a könyvet akkor én felakasztom magam. Rendben lehet hogy csak a filmért rajongtak, de akkor is. húsz kilós aranylánc a nyakában, bűzlöttek a piaszagtól és ordítoztak a mozi előtt. Szóval a primitív embereket nem tűröm legyen az roma vagy akármi. Hidd el Dez azok az emberek nagyon nem odavalóak voltak
Én azt hiszem, te azért meglehetősen "előítéletes" vagy.
- Sorel
- Nem elérhető
Luinefaciel írta: Szóval, aki ezentúl LotR-os ágyneműt szeretne, semmi akadály. Itt rendelhető:
www.ninight.co.uk/Girls_and_Boys_Characters.htm
Az hagyján, de 50% poliészter? Az majdnem olyan, mintha nejlonzacskóban aludnánk...
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Szóval, aki ezentúl LotR-os ágyneműt szeretne, semmi akadály. Itt rendelhető:
www.ninight.co.uk/Girls_and_Boys_Characters.htm
- Adelard
- Nem elérhető
Lili írta: Fú,én egyszer ültem a TTT-nél első sorba,mert jóhiszeműen vetítés előtt félórával vettem meg a jegyet,mert azt hittem február vége felé már nem olyan sokan kíváncsiak a filmre...Ez a mozizás bizti maradandó élmény marad,mert télleg nem semmi a hang onnan előlről...Mondjuk a szememnek nem tett épp jót...
hát az tényleg nem volt semmi..
Lili írta: A pattogatott kukoricát meg én is utálom a moziban,főleg mikor a velem lévő kedves egyének esznek mellettem...
A Frodós talira gondolsz?Bocsi....
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Suzina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Szerintem nagyon jó volt a film. Mind a kettő.
Amikor megszereztem videón (Bregalad) napokig azt néztem .
Naponta min. 1szer.
- Lili
- Nem elérhető
Hát azt hiszem ez a nap legjobb híre!!! 222 perc azért nem semmi,de addig még vhogy ki is kell bírni. Mikor lesz már november?svindler írta: Peter Jackson ugy nyilatkozott A ket torony extended DVD novemberben fog megjelenni.
A film 43 perccel lesz hosszabb, mint a moziban vetitett, igy osszesen 222 perc lesz!
Fú,én egyszer ültem a TTT-nél első sorba,mert jóhiszeműen vetítés előtt félórával vettem meg a jegyet,mert azt hittem február vége felé már nem olyan sokan kíváncsiak a filmre...Ez a mozizás bizti maradandó élmény marad,mert télleg nem semmi a hang onnan előlről...Mondjuk a szememnek nem tett épp jót...Eldafinde írta: Vagy pedig tökszembe a vászonnal kell a jegyet venni.
Így pont a képedbe kapod a filmet, úgy jön a hang, hogy száll a hajad tőle...
Magyarul bele kell ülni a vászonba -aztán indul a kaland, totál benne vagy a filmben...
Érdemes sokadik megnézésre ezt is kipróbálni
A pattogatott kukoricát meg én is utálom a moziban,főleg mikor a velem lévő kedves egyének esznek mellettem...
- Eldafinde
- Nem elérhető
Így pont a képedbe kapod a filmet, úgy jön a hang, hogy száll a hajad tőle...
Magyarul bele kell ülni a vászonba -aztán indul a kaland, totál benne vagy a filmben...
Érdemes sokadik megnézésre ezt is kipróbálni
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Ha már ennyire belementünk...
Zsoffija, a patogatott kukorica nekem is a rémálmom. A legidegfeszítőbb jelenetek általában a legcsendesebbek is. És akkor meghallod a csámcsogást és a zörgést. Egyszer egyik kedvenc részemnél (Gollam és Szméagol beszélgetésénél) valaki közvetlenül előttem akkorát szürcsölt az italából, hogy visszhangzott a terem. Na, akkor elegem lett egy kicsit és akkorát rugtam a székébe, hogy az én lábam érezte meg. De szerencsére ő is...
De, amit a világon mindennél jobban gyűlölök, az a WC-re menés. ARRRGGH! Nem lehet igaz, hogy nem bírnak ki 3 órát WC nélkül, ha előtte közvetlenül elmegy... Húúúú! Ezen úgy fel tudom húzni magam.
Mindenesetre kijelentettem, hogy, aki az én társaságomból a RotK közben enni akar, annak kilököm a kezéből. Most gondoljatok bele! Frodó és Samu éhezik és szomjazik Mordor pusztáján és mellettem... Tudom, hogy a GYU-t nem lehet "megszentségteleníteni", de ez azért már a bunkóság magas foka.
Lehet, hogy egyedül megyek a RotK-ra?
- adastra
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
svindler írta: Peter Jackson ugy nyilatkozott A ket torony extended DVD novemberben fog megjelenni.
A film 43 perccel lesz hosszabb, :dance: mint a moziban vetitett, igy osszesen 222 perc lesz!
YEEEEESSSSSSSSSSSSSSS! :itscool: :cheers: :dance:
De hogy bírom ki odáig? : :bawling:
"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- Dez
- Nem elérhető
Ghargoqurk írta: Egyébként én nem szoktam tűrni hogy beszélgessenek mellettem, nem azért fizetek hogy primitív gettóharcosok vagy kisgyerekek beszélgetését halgassam.
Öhhhm... Hát én sehol nem hallottam, hogy ne lehetnének a GYU rajongói romák...
Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
- Ilmen
- Nem elérhető
Az a legjobb, amikor egyedül vagy az egész teremben. Sajna a GyU-t így nem tudtam megnézni, de szerencsémre nekem nem voltak gondjaim filmnézés közben. :bounce:
Ú i vethed nâ i onnad.
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
Dehát ez nem így volt. Kb háromnegyed 12-ig minden rendben volt amikor is olyat láttam hogy nem tudtam eldönteni sírjak-e vagy röhögjek.
Megállt a pénztár előtt 5 vagy 6 akkora útszéli tőzsgyökeres cigány hogy azt már mutogatni kellett volna. Én nem tudom tényleg komolyan gondolták-e ezt, dehát valószínü igen mert vettek jegyet és bementek (szerencsére nem abba a terembe amelyikbe én).
Nem tudom normálisan viselkedtek-e mindenestre örülök hogy más terembe kerültek.
Egyébként én nem szoktam tűrni hogy beszélgessenek mellettem, nem azért fizetek hogy primitív gettóharcosok vagy kisgyerekek beszélgetését halgassam.
- Eldafinde
- Nem elérhető
Még jó, hogy hangos a film -nemhiába...
Természetesen meg kell nézni az első előadást, de ilyenkor számolni kell a zavaró tényezőkkel is.
Vagy szerencséd van, és csak rajongók kapkodták el a jegyeket a premierre, ilyenkor nagy(obb) a csend ...
Vagy, mivel sokan vannak, és nem csak megszállottak; ezért van bizony alapzaj is...
Egyre terjed a LotR-mánia -gondoljatok bele: van, aki most olvassa, vagy, megveszi a videót, és így naná, hogy a 3. résznek lesz a legnagyobb a nézettsége.
Mondhatni: GYŰRŰZIK!!!!
- zsoffija
- Nem elérhető
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Mint látjátok csak a HP 1. része előzi meg a LotR-t és azt hiszem ez érthető. A HP-t jobban várták, mint a LotR-t, de persze hatalmasat koppant.
Még őszinte rajongók is azt mondják a HP-re, hogy nagy csalódás volt. Most ezért kellett késleltetni A Gyűrűk Urát?
U.i.: Legutóbbi mozis élményem a TTT-vel:
Mögöttünk egy rendkívül naív anyuka beül a filmre alig 7 éves gyerekével a "16 év alatt nem ajánljuk" filmre. A kicsi semmit sem ért folyamatosan kérdezősködik méghozzá hangosan. Egyedül Gimli poénjain nevetgél... A feliratokat nem tudja elolvasni, így a Helm-szurdoki csatát túl harsogva "suttogja" gyermeke fülébe az anya a feliratot.
A legjobb beszólás: Pippinék haza indulnak Szilszakállal, erre nyávogós, visítós hangon megszólal a gyerek: "A faemberek miért nem segítenek, anyuuuu???"
- Leguanember
- Nem elérhető
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Elanor
- Nem elérhető
És nem is lehet őket összehasonlítani, max annyit lehet mondani, hogy kinek melyik tetszik jobban, és miért, aztán annyi. (A rajongók úgysem fogják tudni meggyőzni egymást, kár is erőlködni )
I feel complete when I feel sick inside
- Eldafinde
- Nem elérhető
Ha a műfajtól eltekintünk, és úgy hasonlítjuk össze a filmeket, akkor.. khmmm...sincs a "ladik" a kanyarban ...
A mondanivalót tekintve sem. (pláne)
Mennem kell órára ... Namárie!
- bersel
- Nem elérhető
Bár szerintem nincs szükség rangsorolásra!!!!! A Titanic és a LotR bármely része nem összeegyeztethető!!!!!! Ha esetleg a Titanicban lenne tünde ork, vagy mondjuk vmi fantasztikus lény, vagy a LotR -ben lenne sűlyedő hajó akkor lehetne hasónlítgatni, de ez az eset nem áll fenn!!!
Death! Ride, ride to ruin and the world's ending!
- Eldafinde
- Nem elérhető
- Dez
- Nem elérhető
Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
- Ilmen
- Nem elérhető
Ú i vethed nâ i onnad.
- Eldafinde
- Nem elérhető
- bersel
- Nem elérhető
1. holtversenyben: LotR:FotR, TTT, RotK
és csak innen jönne a ladik!!!!
Bocsássatok meg csak ábrándozom!
Asszem amúgyis mindegy annak a lélekvesztőnek! Ha már sűlyed akkor sűlyedjen minden téren el!
Death! Ride, ride to ruin and the world's ending!