- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
PJ-t legutóbb mikor megnéztem a TTT-t egyértelműen láttam a csatában. A Kürtvár fölötti három felhajtható ajtó (nem tudom mi a nevük) egyikén kihajol és lándzsát hajít az orkokra de a hegyiemberek közt én se láttam őt.
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Penngaladiel: Itt van. A helm-szurdoki csatajelenetnél van
a "második blokkban", ha jól emlékszem...
shaira írta: P.J. a TTT-ben:
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 366921.jpg
Lesznek huornok?! Ez egyszerűen csodálatos... Nem is tudom mit
szóljak... Emotikumok ezrei vagy semmi, az amivel kifejezhetem
boldogságom.
Gandalfhoz csak annyit tennék hozzá, hogy, ha 10 ezren voltak az orkok
és egész éjszaka gyilkolták egymást még akkor se lehettek 5 ezernél
kevesebben. Tehát 2 ezer rohír mit sem ért volna velük szemben... (Ez
MIND a film szerint volt. )
- Elanor
- Nem elérhető
PJ nem kétszer szerepelt a TTTben? A dúnföldi vadember, meg a Helm szurdokban lándzsát hajító ember... nem?
I feel complete when I feel sick inside
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Elrond
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: A huornoknak én is nagyon örülök, nagyon hiányoztak!!!
Azon viszont meglepődtem, hogy az a dúnföldi vadember nem PJ... akkor ki lehet?
Én úgy tudom, hogy PJ egy rohír volt...
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
YEHAW! :bounce:
Ez tudjátok mit jelent (azon kívül, hogy könyvhű jelenet lesz)?
Kijavítják a film egyik komoly hibáját: azt, hogy a csatának túl hirtelen, túl váratlanul lett vége, s nem érteni, hogyan győztek. Így már megváltozik az egész ostrom lezárása....
Remélem, ez tényleg igaz hír, s nem kamu...
- adastra
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ghargoqurk írta: Szóval 222 perc. Nem rossz, nem rossz... Mindenestre 43 perc tényleg teljesen újjá fogja tenni a filmet. Nagyon várom már novembert.
Egyébként már a FOTR bővített is teljesen új hangsúlyokat adott a filmnek és borzasztóan örültem neki, mert pont azok a részek kerültek bele, amit hiányoltam, miután a film után elolvastam a könyvet még1x: pl. ahogy elmondja Gandalf a gyűrűverset Elrond tanácsában, a lórieni tündék ajándékai, stb., meg persze, hogy szegény Legolas 2 mondatnál végre többet is mondott, mert úgy vettem észre az ő szövegeiből vágtak a legtöbbet. És be is kell vallanom, mióta megvan a bővített, már nem is nézem a csonkítottat minek? Szerintem a bővített az igazi, a PJ szerint való. Úgyhogy most is bőszen bízom benne, hogy megint azokat a jeleneteket rakja vissza bele, amik nekem is hiányoznak (Pl. az ent ital, meg a huornok Helm's Deepnél)!
"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor
- Supersonica
- Nem elérhető
Read more here: www.mtv.com/news/articles/1471227/200304...jhtml?headlines=true
Vote here: www.mtv.com/onair/movieawards/ma03/
SZAVAZNI
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Azon viszont meglepődtem, hogy az a dúnföldi vadember nem PJ... akkor ki lehet?
- Ulmo
- Nem elérhető
"Apparently, nearly all of this new footage will consist of character scenes. There will be a good deal of Treebeard expansion as well as Huorns at Helms Deep. Also of interest was that Jackson denied that he was one of the Dunland wildmen. His only cameo was the Rohan spear chucker at Helm's Deep. "
Vagyis előkerülnek a huornok! :hello:
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Ulmo írta: (Az Öregerdőt meg a Sírbuckákat tessék végre elfelejteni. Ha ezek bekerültek volna a FotR-be, kb 18 éves korhatára lett volna a filmnek. Ezt külföldön nagyon komolyan veszik!)
Miért pont az Öregerdő és a Sírbuckák lenne olyan félelmetes, hogy meg kellene emelni a korhatárt? 8O
A nazgulok és Mória jelenetei már megadnák a korhatár emelésének lehetőségét. Ez nem mentség... Én is Gandalf mellett szavazok Ezek a kedvenc részeim voltak és leesett az álam a moziban, mikor Frodóék hipp-hopp, Bríben találták magukat (akkor még elég tájékozatlan voltam). Hogy magyarázod Töbörlyuk kimaradását?
Ez már tényleg csak időhatár kérdése volt, nem koré... A bővítettbe igazán beletehették volna. (Igaz, nem értették volna Frodó fondorlatos gondolatmenetét... )
Azt nem értem, hogy Samu és Szméagol/Gollam hogy beszélhet Frodóról... Ők lényegében esküt ellenségek. Nem hiszem, hogy Samu Gollamnak fogja elmondani az aggályait Frodóval kapcsolatban. Már inkább egy holt-lápi hullának...
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Ulmo írta: (Az Öregerdőt meg a Sírbuckákat tessék végre elfelejteni. Ha ezek bekerültek volna a FotR-be, kb 18 éves korhatára lett volna a filmnek. Ezt külföldön nagyon komolyan veszik!)
Miért pont az Öregerdő és a Sírbuckák lenne olyan félelmetes, hogy meg kellene emelni a korhatárt? 8O
A nazgulok és Mória jelenetei már megadnák a korhatár emelésének lehetőségét. Ez nem mentség... Én is Gandalf mellett szavazok Ezek a kedvenc részeim voltak és leesett az álam a moziban, mikor Frodóék hipp-hopp, Bríben találták magukat (akkor még elég tájékozatlan voltam). Hogy magyarázod Töbörlyuk kimaradását?
Ez már tényleg csak időhatár kérdése volt, nem koré... A bővítettbe igazán beletehették volna. (Igaz, nem értették volna Frodó fondorlatos gondolatmenetét... )
Azt nem értem, hogy Samu és Szméagol/Gollam hogy beszélhet Frodóról... Ők lényegében esküt ellenségek. Nem hiszem, hogy Samu Gollamnak fogja elmondani az aggályait Frodóval kapcsolatban. Már inkább egy holt-lápi hullának...
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- hódica
- Nem elérhető
svindler írta: Ujabb jelenetek Faramirrol amint a haradiakkal vivott csata utan magaban topreng a haborurol
Faramir megmutatja Frodonak es Samunak az Osgiliathbol kivezeto utat
Faramir megtalalja Boromir kurtjet (mintha valahol azt olvastam volna lesz visszatekinto jelenet amiben Boromir lathato - Faramir es Denethor tarsasagaban, illetve Boromir halala?)
Ezek -szerintem- nyugodtan beleférhettek volna a moziváltozatba is. Innen remekül ki fog jönni Faramir "igazi" énje. legalábbis bízom benne
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Ellana
- Nem elérhető
"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/
- Eldafinde
- Nem elérhető
Ez nagyon jó lesz!!! 8O
Főleg az, hogy tisztázódik, hova a túróba megy Arwen. A mozinézők többsége azt hiszi, Arwen szedi a cuccost, és azon melegében elhajózik melegebb éghajlatra...
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Ilmen írta: Most már csak az a kérdés, hogy mi az a + ami abba a 43'-ben szerepel.
A neten keringenek velemenyek arrol, hogy milyen uj jelenetek lesznek. Garanciat nem vallalok, de a tobbseguk valoszinuleg lesz. Kb. ez varhato:
Arwen egy tornacra, Elrondhoz rohan fel Volgyzugolyban
Arwen a Narsil szilankjaival
Arwen a volgyzugolyi tundekkel megerkezik Lothlorienbe
Bilbo amint Elronddal es Arwennel beszel Volgyzugolyban
Elrond arrol beszel, hogy az emberek es tundek szovetsegenek vege immar
A tundek tanacsa ahol arrol dontenek reszt vegyenek-e a haboruban az emberek oldalan
Legolas azon mergelodik, hogy a tundek nem segitenek az embereknek
Tovabbi jelenetek Eowynrol az Aranycsarnok elott
Sauron orkjai csatlakoznak az uruk-hai orkokhoz a Sarn Gebir utan
Tovabbi jelenetek, melyekben Trufa es Pippin az uruk-hai orkok kozt lathato
Trufa es Pippin azon tunodik vajon mi lesz veluk ha az orkok megtudjak, hogy nincs naluk a Gyuru
Az uruk-hai es a Sauron orkjai kozti vita hosszabb lesz
Az uruk-hai orkok betornek a barlangokba Helm szurdoknal - Eowyn szembeszall veluk
Samu es Frodo hasznaljak a Galadrieltol kapott kotelet (talan lesz egy jelenet ahol lemasznak vele)
A hobbitok es Gollam utazasa hosszabb lesz
Samu arrol beszelget Gollammal, hogy mennyire megvaltozott Frodo, mikozben Frodo alszik
Frodo es Samu dulakodasa hosszabb lesz
Ujabb jelenetek Arwenrol es Aragornrol
Eomer amint orkokkal csatazik miutan kitiltottak Rohabol
Eomer amint Theodredet kimenti egy utkozetbol
Aragorn megtalalja Theodred lovat, Bregot
Sok uj jelenet Szilszakallrol, az ent ital is bekerul majd a filmbe
Lesznek entek a Helm szurdoki csatanal
Ujabb jelenetek Faramirrol amint a haradiakkal vivott csata utan magaban topreng a haborurol
Faramir megmutatja Frodonak es Samunak az Osgiliathbol kivezeto utat
Faramir megtalalja Boromir kurtjet (mintha valahol azt olvastam volna lesz visszatekinto jelenet amiben Boromir lathato - Faramir es Denethor tarsasagaban, illetve Boromir halala?)
Gimli felfedezik a barlangokat Helm szurdoknal
- Ulmo
- Nem elérhető
(Az Öregerdőt meg a Sírbuckákat tessék végre elfelejteni. Ha ezek bekerültek volna a FotR-be, kb 18 éves korhatára lett volna a filmnek. Ezt külföldön nagyon komolyan veszik!)
- Gandalf
- Nem elérhető
- Legolin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
... - very mátalo...
- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/
- Ilmen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Gandalf írta: ... miért nem lehetett már a FOTR-t is ennyire megcsinálni? Miért kell a 2. részt pozitívan diszkriminálni az elsőhöz képest? ....És ha a ROTK Bővítettje még hosszabb lesz, az megintcsak kiszúrás lesz az előző két résszel szemben... Igazságtalannak érzem. Miért nem lehetett volna mindhármat 4 órásra megcsinálni???
Miért lenne diszkrimináció ha egyik rész hosszabb, mint a másik? Senki nem mondta az elején, hogy 4 órásnak kell lenni az egyes részeknek. Ráadásul, ahogy a FotR maradtak ki jelenetek, úgy a TTT-ből is és itt még elég sok minden meg is lett változtatva. Szerintem csak örülhetünk ennek a 222'-nek, ugyanúgy, mint a FotR 200'-nek (- a névsor).
Szerintem nem 3 különálló résznek kellene tekinteni a filmeket, hanem egy kb. 650-670' filmnek.
Úristen, még leírni is sok!
Ú i vethed nâ i onnad.
- Leguanember
- Nem elérhető
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- Lili
- Nem elérhető
Miután beírtam a hozzászólást sejtettem,hogy erre fogsz asszociálni,de nem az itteni emberekre gondoltam,hanem családom egyes tagjaira...Adelard írta:
Lili írta: A pattogatott kukoricát meg én is utálom a moziban,főleg mikor a velem lévő kedves egyének esznek mellettem...
A Frodós talira gondolsz?Bocsi....
Sztem semmi gáz nincs azzal,hogy a TTT bővítettje,hosszabb leszmint a FotR-é... A FotR bővítetje úgy jó,ahogy van.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Húúú, de örülök ennek a 222 percnek! Már csak azért is, mert az ráfér videóra és akkor biztosan látni fogom... (Nekem nincs DVD-m :bawling: )
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
www.netpiac.hu/display/index.pht ... ek_id=2264
Szméagol átalakulása pedig nagy valószínűséggel csak a harmadik filmben lesz.
- zsoffija
- Nem elérhető
És akkor ugyi a TTT-é is?
mucály azt megvenni!(de ha azt kivárom,türelmem és önuralmam határtalan... :crying: )
Pl rajta lecc Széagol átalakulása...
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2: