A 2. rész - A Két Torony
- Leguanember
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Elanor
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Gandalf írta: Azt olvastam, hogy a Bővített Változatban már láthatjuk Denethort is... hacsak ki nem vágják...
Ez komoly??? Hmm.. micsoda meglepő infok
Ez - ha tényleg így lesz - egyfelől jó, mmint a mi szempontunkból, de egyébként meg sztem nem vmi szerencsés egy vadonatúj szereplőt a bővített változatban szerepeltetni először, dehát PJ tudja...
I feel complete when I feel sick inside
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Ghargoqurk írta: Na de ez a Két Torony topic. Szerintem már az is óriási teljesítmény hogy a TTT megelőzte a Fotr-ot, és egyáltalán ilyen messze jutott. Nem jellemző hogy a második részek előbbre jutnak.
Szerintem ez logikus.Hallotak róla nem nézték meg a moziban, de azért videón megtekintették. Ez nagyon jó! Akkor már megnézték moziban is. Én emlékszem, hogy a FotR-on olyan átlagos mozi tömeg volt (amennyit én moziba járok) a TTT-n meg már el se fértünk, úgy tolongtunk.
Mi lesz a RotK-on? 8O
- netrunner
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Ghargoqurk írta: A Titanic mint romantikus film tényleg jó. De mint nagyszabásu látványos film nagyon gyenge. Látszik a festett háttér stb...
Most én is kicsit off leszek:
A Titanic-ról pont fordított a véleményem. Mint romantikus film sz*r (nem vagyok amúgy sem egy romantikus film rajongó, de szerintem annál a GYU-s romantikus jelenetek is jobbak), mint látványos film jó.
Most az hogy láttszanak a festett hátterek... a GYU-ba talán nem láttszanak??
NetRunner
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Na de ez a Két Torony topic. Szerintem már az is óriási teljesítmény hogy a TTT megelőzte a Fotr-ot, és egyáltalán ilyen messze jutott. Nem jellemző hogy a második részek előbbre jutnak.
A harry-től már nem kell tartani...nagyon lejárt (szerencsére )
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- Leguanember
- Nem elérhető
Érdekes: a Phantom Menace azért támaszkodott a megelőző trilógiára, a Titanic katasztrófája megrázta és azóta is foglalkoztatja a világot, a Harry Pottert nagyon nyomták a marketingesek a könyvek sikere után, s Tolkien történetei is világszerte meghódították az embereket. Csupa olyan film, amely már népszerű alapokra épült, nem csoda, hogy a legnagyobb bevételt ezek érték el. Hmmm. Elmélkedtem egy kicsit
Minden más hiábavalóság.
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- Robert B
- Nem elérhető
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
www.boxofficemojo.com/alltime/world/
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Robert B
- Nem elérhető
PJ válaszol arra a kérdésre, hogy miért változtatta meg ennyire Faramir karakterét:
Peter Jackson: For a short time, yeah. We made that change, just to use that example -- and this is really where being a filmmaker differs from being a writer. You make decisions as a filmmaker and, rightly or wrongly, you change things if you think they need to be changed. We wanted the episode with Faramir in this particular film to have a certain degree of tension. Frodo and Sam were captured. Their journey had become more complicated by the fact that they are prisoners. Which they are in the book for a brief period of time. But then, very quickly in the book, Tolkien sort of backs away from there and, as you say, he reveals Faramir to be very pure. At one point, Faramir says, "Look, I wouldn't even touch the ring if I saw it lying on the side of the road."
For us, as filmmakers, that sort of thing creates a bit of a problem because we've spent a lot of time in the last film and in this one to establish this ring as incredibly powerful. Then to suddenly come to a character that says, "Oh, I'm not interested in that," to suddenly go against everything that we've established ourselves is sort of going against our own rules. We certainly acknowledge that Faramir should not do what Boromir did and that he ultimately has the strength to say, "No, you go on your way and I understand." We wanted to make it slightly harder, to have a little more tension than there was in the book. But that's where that sort of decision comes from.
The reality is that The Two Towers is the slightest of the books, I think. We kind of have all the memorable moments of the book in the film and what we've done is to actually enhance and add bits of story that weren't in the book. For instance, we have Frodo and Sam arguing with each other at one point in the movie so that you can see that the tension of what they're doing is getting to them. And that wasn't in the book, but we wanted to develop these characters a bit.
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- Robert B
- Nem elérhető
Nagy hírem van!!!!!
43 perces lesz a TTT kibővített!!!!!!!!!
Csekkoljátok le a hivatalos oldalt!!!!!!
www.lordoftherings.net/index_400_hv_presell.html
MINDENKI!!!!!!!
HURRRRRRRÁÁÁÁÁ!!!!!!!!
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Dez
- Nem elérhető
Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
- Ery
- Nem elérhető
Cerebrum írta: No, és ők Arwen mögött nem Elladan és Elrohir? Benne voltak a FOTR bővítettjében...
kep.tar.hu/cerebrum/images/pic2340442.jpg
Azt hiszem igazad van, erre már én is gyanakodtam korábban. Mindenesetre nagyon gyanús...
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Cerebrum
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: Annyi bizonyos, hogy eddig nem láttunk képeket Elladanról és Elrohirról... Félek, hogy nem lesznek benne a sztoriban.
No, és ők Arwen mögött nem Elladan és Elrohir? Benne voltak a FOTR bővítettjében...
kep.tar.hu/cerebrum/images/pic2340442.jpg
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Cerebrum
- Nem elérhető
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Artemisz
- Nem elérhető
MIICSODAAAA????? NA, EZ MÁR TÉNYLEG MINDENNEK A TETEJE!! És majd Arwen személyesen adja át neki a zászlót is, amit készített? Netán a hajón is ott áll majd Aragorn mellett? Beáll tán harcolni is? Brr!!! Hát, nem tudom, mit képzel ez a PJ!! És még ez nevezi magát Tolkien-rajongónak!! Huh! :down:Cerebrum írta: Hááát, a Tolkien Online-on ezt olvastam: "Possibly, Elladan and Elrohir will NOT appear. It is Arwen who will bring the reforged Narsil to Aragorn and also tell him of the prophecy of the 'Paths of the Dead'"
Mondjuk nekem eleve nem tetszett, hogy amolyan "hálivúdi" módon túlzottan kidomborítja a szerelmi szálat. Szerintem ez nem illik bele a mű hangulatába!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ulmo
- Nem elérhető
- Dez
- Nem elérhető
Szméagol írta: Nem értem mire ez a nagy "izgalom"... , mm Minas Morgullal kapcsolatban. Hogy miért? Mert nem értem, hogy hogy hagyhatnák ki...
Nem is fogják, hiszen a filmkönyv szerint benne lesz, leforgatták a hozzá tartozó jeleneteket.
Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
- Nilraen
- Nem elérhető
Én a magam részéről már teljesen szanaszét izgulom magam,nagyon várom a ROTK-ot...de a bemutatóig is még 8 hónap van
Lehet hogy már fölrakta v.ki de ime egy kis ROTK(kevés ugyhogy ne éljétek bele magatokat...)
www.warofthering.net/downloads/rotktrailers.shtml
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Leguanember
- Nem elérhető
Minden más hiábavalóság.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Nem értem mire ez a nagy "izgalom"... , mm Minas Morgullal kapcsolatban. Hogy miért? Mert nem értem, hogy hogy hagyhatnák ki... Egyszerűen kihagyhatatlan és nem csak érzelmi, hanem történeti okokból is.
Lehet tudni, hogy M.o.-on mikor jön a mozikba A Király visszatér?
Aranymag írta: Ez egy gyönyörű elképzelés...
Sztem egy "félbehagyott" jelenettel fog kezdődni( mondjuk Arwennel) nem egy teljesen újjal.
Igen, mivel ez a koncepció volt a TTT-ben is (Mória), valószínűleg a ROTK-ban is valami hasonló megvalósítás lesz.
- bea/mag
- Nem elérhető
Sztem egy "félbehagyott" jelenettel fog kezdődni( mondjuk Arwennel) nem egy teljesen újjal.
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- Cerebrum
- Nem elérhető
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
Nem rossz képek amiket beraktál. A képet már láttam Ulmo jóvoltábol de a maketteket eddig még nem. Őszintén szólva ez az első olyan épület a Lotr-ban ami nem hasonlít arra ahogyan eredetileg elképzeltem . Ebből kifolyólag annyira nem is tettszik. Na de filmben biztosan jó lesz
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered