A 2. rész - A Két Torony

Több
21 éve 6 hónapja #123766 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Gondolom az lehet benne, mikor a kezébe adják a fia megrepedt kürtjét. Lesz egy csomó visszaemlékezés Faramirról és Boromirról, Sean Beannek vissza kellett mennie még forgatni Új-Zélandra. Hú, ha benne lesz, PJ elhúzza a mézesmadzagot...(Őszintén remélem)

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123724 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Gandalf írta: Azt olvastam, hogy a Bővített Változatban már láthatjuk Denethort is... hacsak ki nem vágják...

Ez komoly??? Hmm.. micsoda meglepő infok :)
Ez - ha tényleg így lesz - egyfelől jó, mmint a mi szempontunkból, de egyébként meg sztem nem vmi szerencsés egy vadonatúj szereplőt a bővített változatban szerepeltetni először, dehát PJ tudja... :roll:

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123722 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Azt olvastam, hogy a Bővített Változatban már láthatjuk Denethort is... hacsak ki nem vágják...
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123663 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Sziasztok!

Ghargoqurk írta: Na de ez a Két Torony topic. Szerintem már az is óriási teljesítmény hogy a TTT megelőzte a Fotr-ot, és egyáltalán ilyen messze jutott. Nem jellemző hogy a második részek előbbre jutnak.

Szerintem ez logikus.Hallotak róla nem nézték meg a moziban, de azért videón megtekintették. Ez nagyon jó! Akkor már megnézték moziban is. Én emlékszem, hogy a FotR-on olyan átlagos mozi tömeg volt (amennyit én moziba járok) a TTT-n meg már el se fértünk, úgy tolongtunk.
Mi lesz a RotK-on? 8O
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123594 Írta: netrunner
netrunner válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Ghargoqurk írta: A Titanic mint romantikus film tényleg jó. De mint nagyszabásu látványos film nagyon gyenge. Látszik a festett háttér stb...

Most én is kicsit off leszek:
A Titanic-ról pont fordított a véleményem. Mint romantikus film sz*r (nem vagyok amúgy sem egy romantikus film rajongó, de szerintem annál a GYU-s romantikus jelenetek is jobbak), mint látványos film jó.
Most az hogy láttszanak a festett hátterek... a GYU-ba talán nem láttszanak??

NetRunner
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123589 Írta: Ghargoqurk
Ghargoqurk válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Elmélkedtél de teljesen igazad van. A Titanic mint romantikus film tényleg jó. De mint nagyszabásu látványos film nagyon gyenge. Látszik a festett háttér stb...
Na de ez a Két Torony topic. Szerintem már az is óriási teljesítmény hogy a TTT megelőzte a Fotr-ot, és egyáltalán ilyen messze jutott. Nem jellemző hogy a második részek előbbre jutnak.

A harry-től már nem kell tartani...nagyon lejárt (szerencsére )

Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123546 Írta: Leguanember
Az tuti, hát. De azért nem moslék. Néha erőltetett, de vannak finom mozzanatok, megható pillanatok benne. Feleakkora felhajtást érdemelt volna, mint amit kapott. Azért az a 13(?)Oscar túlzás. Most másodszor láttam, és jobban tetszett.
Érdekes: a Phantom Menace azért támaszkodott a megelőző trilógiára, a Titanic katasztrófája megrázta és azóta is foglalkoztatja a világot, a Harry Pottert nagyon nyomták a marketingesek a könyvek sikere után, s Tolkien történetei is világszerte meghódították az embereket. Csupa olyan film, amely már népszerű alapokra épült, nem csoda, hogy a legnagyobb bevételt ezek érték el. Hmmm. Elmélkedtem egy kicsit

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #123436 Írta: Ghargoqurk
Talán még majd a harry gyereket is megelőzi. A rotk tuti ezen a listán is nagyon jó lesz a de hogy azt a moslékot az elején semmi nem előzi meg az sajnos tuti. :cry:

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #122735 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Mindjárt leelőzi a Star Wars: Episode 1-t!!! 8O

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #122732 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
A Két Torony már a 4. minden idők legsikeresebb (legtöbb bevételt hozó) filmjei között... :D Megelőzte a Jurassic Park-ot is.

www.boxofficemojo.com/alltime/world/

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #122585 Írta: Robert B
Egy kis érdekesség az angolul tudóknak (akik még nem olvasták).
PJ válaszol arra a kérdésre, hogy miért változtatta meg ennyire Faramir karakterét:

Peter Jackson: For a short time, yeah. We made that change, just to use that example -- and this is really where being a filmmaker differs from being a writer. You make decisions as a filmmaker and, rightly or wrongly, you change things if you think they need to be changed. We wanted the episode with Faramir in this particular film to have a certain degree of tension. Frodo and Sam were captured. Their journey had become more complicated by the fact that they are prisoners. Which they are in the book for a brief period of time. But then, very quickly in the book, Tolkien sort of backs away from there and, as you say, he reveals Faramir to be very pure. At one point, Faramir says, "Look, I wouldn't even touch the ring if I saw it lying on the side of the road."

For us, as filmmakers, that sort of thing creates a bit of a problem because we've spent a lot of time in the last film and in this one to establish this ring as incredibly powerful. Then to suddenly come to a character that says, "Oh, I'm not interested in that," to suddenly go against everything that we've established ourselves is sort of going against our own rules. We certainly acknowledge that Faramir should not do what Boromir did and that he ultimately has the strength to say, "No, you go on your way and I understand." We wanted to make it slightly harder, to have a little more tension than there was in the book. But that's where that sort of decision comes from.

The reality is that The Two Towers is the slightest of the books, I think. We kind of have all the memorable moments of the book in the film and what we've done is to actually enhance and add bits of story that weren't in the book. For instance, we have Frodo and Sam arguing with each other at one point in the movie so that you can see that the tension of what they're doing is getting to them. And that wasn't in the book, but we wanted to develop these characters a bit.

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #122066 Írta: Ghargoqurk
Tudom hogy már lejárt az Arwenes téma, de azért beírom. Gondolom sokaknak megvan Brian Sibley-től A filmtrilógia készítése című könyv. A 25. oldal jobb alsó sarkában a Helm-szurdoki csatából van egy kép. A kép közepén Aragorntól balra ha a szemem nem csal Arwen fejecskéje látható……Úgy látszik ez a kép még régebbi annál mikor PJ meggondolta magát hogy mégis kihagyja. Ez csak azért is mondom, hogy nem feltétlenül kell még a képekre sem alapozni. Szóval a Rotk esetleges nem tetsző képei is könnyen lehet hogy változnak még.

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #121242 Írta: Robert B
FIÚKKKKK!!!!! LÁNNYOKKKK!!!!!!
Nagy hírem van!!!!!
43 perces lesz a TTT kibővített!!!!!!!!!
Csekkoljátok le a hivatalos oldalt!!!!!!
www.lordoftherings.net/index_400_hv_presell.html

MINDENKI!!!!!!!

HURRRRRRRÁÁÁÁÁ!!!!!!!!

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #120575 Írta: Sil
Aglarond:
www.decipher.com/lordoftherings/ ... 04352.html

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #120571 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Én eddig azt hittem, Arwen bátyjai a Tanácson is részt vettek! :o Vagy nem ők vannak többek közt Elrond mellett?

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #120570 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Cerebrum írta: No, és ők Arwen mögött nem Elladan és Elrohir? Benne voltak a FOTR bővítettjében...
kep.tar.hu/cerebrum/images/pic2340442.jpg

Azt hiszem igazad van, erre már én is gyanakodtam korábban. Mindenesetre nagyon gyanús...

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #120507 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Penngaladiel írta: Annyi bizonyos, hogy eddig nem láttunk képeket Elladanról és Elrohirról... Félek, hogy nem lesznek benne a sztoriban.

No, és ők Arwen mögött nem Elladan és Elrohir? Benne voltak a FOTR bővítettjében...

kep.tar.hu/cerebrum/images/pic2340442.jpg

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #120501 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Annyi bizonyos, hogy eddig nem láttunk képeket Elladanról és Elrohirról... Félek, hogy nem lesznek benne a sztoriban.
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #120493 Írta: Cerebrum
Ezek végülis csak híresztelések, nem feltétlenül kell komolyan venned őket. Januárban majd úgyis meglátjuk mi lesz (és mi nem)...

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #120483 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Cerebrum írta: Hááát, a Tolkien Online-on ezt olvastam: "Possibly, Elladan and Elrohir will NOT appear. It is Arwen who will bring the reforged Narsil to Aragorn and also tell him of the prophecy of the 'Paths of the Dead'"

MIICSODAAAA????? NA, EZ MÁR TÉNYLEG MINDENNEK A TETEJE!! És majd Arwen személyesen adja át neki a zászlót is, amit készített? Netán a hajón is ott áll majd Aragorn mellett? Beáll tán harcolni is? Brr!!! Hát, nem tudom, mit képzel ez a PJ!! És még ez nevezi magát Tolkien-rajongónak!! Huh! :down:
Mondjuk nekem eleve nem tetszett, hogy amolyan "hálivúdi" módon túlzottan kidomborítja a szerelmi szálat. Szerintem ez nem illik bele a mű hangulatába!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #120402 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Svindler végre megnyitotta a 3. rész - A király visszatér topicot (örök hála neki :hello: ), tehát mostantól csak a Két Toronyhoz tartozó hozzászólások jöjjenek ide!
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #120392 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Szméagol írta: Nem értem mire ez a nagy "izgalom"... :roll: :wink: , mm Minas Morgullal kapcsolatban. Hogy miért? Mert nem értem, hogy hogy hagyhatnák ki...

Nem is fogják, hiszen a filmkönyv szerint benne lesz, leforgatták a hozzá tartozó jeleneteket.

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #120388 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
sziasztok!
Én a magam részéről már teljesen szanaszét izgulom magam,nagyon várom a ROTK-ot...de a bemutatóig is még 8 hónap van

Lehet hogy már fölrakta v.ki de ime egy kis ROTK(kevés ugyhogy ne éljétek bele magatokat...)
www.warofthering.net/downloads/rotktrailers.shtml

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #120385 Írta: Leguanember
A mozineten 2004. január 8-a van beírva. Eddig nem hallottam olyasmiről, hogy előbbre hoznák(azért lehetne esetleg, mivel most nem lesz Harry Potter; csak 2004 nyarára készül el Az azkabani fogoly).

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #120383 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Sziasztok!

Nem értem mire ez a nagy "izgalom"... :roll: :wink: , mm Minas Morgullal kapcsolatban. Hogy miért? Mert nem értem, hogy hogy hagyhatnák ki... Egyszerűen kihagyhatatlan és nem csak érzelmi, hanem történeti okokból is.

Lehet tudni, hogy M.o.-on mikor jön a mozikba A Király visszatér?
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #120303 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Aranymag írta: Ez egy gyönyörű elképzelés... :)
Sztem egy "félbehagyott" jelenettel fog kezdődni( mondjuk Arwennel) nem egy teljesen újjal.

Igen, mivel ez a koncepció volt a TTT-ben is (Mória), valószínűleg a ROTK-ban is valami hasonló megvalósítás lesz.
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #120234 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Ez egy gyönyörű elképzelés... :)
Sztem egy "félbehagyott" jelenettel fog kezdődni( mondjuk Arwennel) nem egy teljesen újjal.

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #120159 Írta: Cerebrum
Én annak örölnék a legjobban, ha Szméagollal és Déagollal kezdődne a ROTK és pont úgy végződne, ahogy a könyvben. Samu hazér, a karjaiba kapja Elanort, majd a kamera távolodni kezdene tőlük, egyre magasabbról látnánk Középföldét, a kamera tovasuhanna Eriadortól, látnánk Gondort, a Bakacsinerdőt, Rohant stb., közben Galadriel hangját hallanánk, aki elmondaná, mi lett a sorsa a Szövetség többi tagjának, majd valami ilyesmit mondana a legvégén: ... mert megváltozott a világ, és soha nem lesz már olyan, mint azelőtt volt...

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #120104 Írta: Ghargoqurk
Sil:

Nem rossz képek amiket beraktál. A képet már láttam Ulmo jóvoltábol de a maketteket eddig még nem. Őszintén szólva ez az első olyan épület a Lotr-ban ami nem hasonlít arra ahogyan eredetileg elképzeltem :? . Ebből kifolyólag annyira nem is tettszik. Na de filmben biztosan jó lesz

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #120071 Írta: Sil

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.822 másodperc

SSL Security