111. születésnap - 2003. január 3.

Több
22 éve 1 hete #82034 Írta: Szanten
Szanten válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Valakinek kérdése van a rajzpályázattal kapcsolatban írjon privát üzenetet.

"Te csak azzal törődj, hogy mit kezdj az idővel, ami megadatott."
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #82023 Írta: Szanten
Szanten válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
A Magyar Tolkien Társaság rajzpályázata

Mint közismert Tolkien „A Gyűrűk Ura” című művéből, a 111. születésnapnak nagy jelentősége van: „…épp száztizenegy éves lesz, vagyis eléri a három egyest, ami különös szám, és igen tiszteletreméltó kor a hobbitok közt.”

A Magyar Tolkien Társaság a XX. század egyik legnagyobb írója, az utolérhetetlen mítosz teremtő és nyelvész életműve előtt tisztelegve nagyszabású rendezvényt szervez „Egy rég várt ünnepély” címmel 2003. január 3-án, J.R.R. Tolkien 111. születésnapján, a Palace Cinemas Mom Park Moziban (Budapest, XII, Alkotás út 53.). A Magyar Tolkien Társaság együttműködve a rendezvény támogatóival ez alkalomból rajzpályázatot hirdet.
Pályázatunk célja, hogy a gyermekek és a felnőttek között ismertebbé tegyük J.R.R. Tolkien életművét, írásait, illetve az azok által inspirált egyéb alkotásokat.
Olyan alkotásokat várunk, amelyek tárgya J.R.R. Tolkien valamelyik, Magyarországon is megjelent művéhez („A Babó”, „A Gyűrűk Ura”, „Szilmarilok”, „Elveszett mesék”, „A Gyűrű keresése”) vagy „A Gyűrűk Ura” filmhez kapcsolódik, akár egy konkrét részlet, akár elvont koncepció, párhuzam formájában.
Jelentkezési tudnivalók:
 A rajz, festmény bármilyen papíron, táblán beküldhető, illetve lehetőség van elektronikus (számítógépes) technikával készült művek készítésére és beküldésére.
 Hagyományos technikával készült képek esetén a méret képeslap nagyságtól a A/3 méretig terjedhet; az számítógépes grafikák mérete maximum 50 MB lehet.
 Bármilyen hagyományos anyag, és technika használható, elektronikus formában kizárólag .BMP, .TIF és .JPG formátumú, a pályázó nevére utaló elnevezésű fájlt tudunk elfogadni (.JPG esetén kérjük, hogy a képminőséget r ontó tömörítést ne használjanak a pályázók).
 Egy személy legfeljebb két rajzzal pályázhat!
 A hagyományos technikával készült művek hátlapján jól olvasható formában fel kell tüntetni az alkotó nevét, életkorát, értesítési címét, telefonszámát és e-mail címét (ha van).
 Az számítógépes grafikákhoz a kép fájl nevével azonos .TXT kiterjesztésű szövegfájlban kell megadni az alkotó nevét, életkorát, értesítési címét, telefonszámát és e-mail címét (ha van).
Kategóriák:
A versenyt három kategóriában hirdetjük meg: felső tagozatos általános iskolások (10-14 éves kor), középiskolások (14-18 éves kor) és felnőttek (18 év felett) részére.
Értékelés
A rendezők és a szponzorok értékes díjakat ajánlottak fel, amelyeket kategóriánként 3-3 pályázónak ítél oda a zsűri. A pályázat szponzorai emellett különböző értékes különdíjakat is odaítélnek.
A zsűri által kiválasztott művekből az MTT az „Egy rég várt ünnepély” helyszínén, valamint a www.tolkien.hu-n, a Magyar Tolkien közösség honlapján szervez kiállítást.
A nevezés módja
A hagyományos technikával készült rajzodat erre a címre küldd be ajánlott küldeményként: MTT rajzverseny, Magyar Tolkien Társaság, 1071 Budapest Városligeti Fasor 3. I/3. Az elektronikus formátumú rajzokat 2 MB méret alatt az mtt@razorpoint.hu e-mail címre, 2 MB méret felett pedig CD-n rögzítve a fenti postacímre lehet elküldeni, ajánlott postai küldeményként.
Ha az elsők között szeretnéd megtudni a rajzverseny eredményét, akkor 2002. december 25-től keresd fel ismét a www.tolkien.hu oldalait, ahol megtalálhatod majd a nyertesek névsorát, valamint a díjazott munkákat is.
Beküldési határidő: 2002. december 20. éjfélA kiválasztottakat és díjazottakat 2002. december 25-ig értesítjük.
További információk: www.tolkien.hu/palyazat
A meghirdető a pályamunkák kiállítási, felhasználási, sokszorosítási jogát fenntartja, a beérkezett műveket nem küldi vissza.

"Te csak azzal törődj, hogy mit kezdj az idővel, ami megadatott."
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #81960 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Bármire szükség van, írjatok, mindent megteszek amit tudok...
(még rajzolni is rajzolnék, ha nem tudnám, hogy teljesen értelmetlen...) :)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #81959 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Mivanmá' menafórum

Nagyon hamarosan konkrét dolgokat fogok írni ide. Egyelöre anyit, hogy

1- A rajzpályázat kiment, köszönhetöen sokaknak (valszeg nem tudok mindenkiröl ezért nincs névsorolvasás, de azért külön köszönöm mindenkinek)
2- Félig megddig megállapodtunk minden támogatónkkal a nagyoktól kezdve a legkissebbig.
3- van egy igen jó programunk idö beosztással
4- van néhány meghívott vendégünk

Kell még

1- néhány dekorátor (Gumipóknál jelentkezzenek)
2- néhány, 8-10 un rendezö, akik a programok lebonyolításában részt vesznek, valamint a Lassi pultnál állnak természetesen váltásban.
3- "nekem egy másik fej, mert ez tele van rég" (nároz)
4- stb.

nae'mmegvót

"Kane o Keizai Suru"
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #81946 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Even,

En is beszallnek! Privat ment.

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #81893 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Bármi hír van a jan 3-mal kapcsolatban,
kérlek írjatok privit vagy mailt.
Továbbra is fenntartom: Tiétek a kardom! (kölcsönbe)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #81861 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Áfi, én inkább azt kérdezném meg: bele kell nekünk folyni? Szerintem nem.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #81851 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Hömm, ez kicsit OFF, de ide teszem be:
most hallottam a Danubiuson, hogy a bővített DVD vetítése nov. 12.-én lesz a MOM Parkban - és a rádión keresztül lehet rá jegyeket nyerni. Kérdés: bele kéne ebbe folyni nekünk valahogy? (vagyis inkább: bele tudunk folyni?) :hein:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #81844 Írta: Áfonya
Boccs, az ingyenreklámért... :oops: Csak gondoltam legyen mindenki tisztában a dolgokkal. Sorry még 1x! :oops:

Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #81843 Írta: Batti
Kérek Mindenkit (ha eddig nem tettem volna), hogy mielőtt bárkihez oda menne támogatások ügyében előtte konzultáljon velem és Even star-ral. Mi tudjuk, hogy kinél voltunk mit lehet mondani és kihez lehet menni. Ez nem az értelmetlen titkolózás miatt van, hanem, az üzleti életben (márpedig itt egyre inkább arról van szó) senki sem fecseg nyilvánosan és keresztbe sem dolgozik.

[size=9:x2xvkbt7]Áfi a csillagokat én tettem oda.[/size]

"Kane o Keizai Suru"
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #81834 Írta: Áfonya
Sziasztok!

Kis tájékoztató a szponzorkereséssel kapcsolatban:

Továbbra is lehet ügyködni önállóan is, viszont olyan kérésünk lenne, hogy mindenféle filmmel kapcsolatos dolgot bízzatok a *********-re, mert az ezzel kapcsolatos tárgyalásokat ők intézik. Tehát konkurrens cégeknek (*********, stb.) kérünk benneteket, hogy ne említsétek a dolgot.
Mindenfajta egyéb céltámogatást lehet kérni - ez azt jelenti, hogy konkrét dolgokra vonatkozóan kérünk valamit: pl. a kiadóktól díjakat (könyvet, videót, CD-t) a pályázatok helyezetteinek, vagy pénzt az egyes programok megszervezéséhez.

Akinek konkrét elképzelése van, az kérem, küldjön privit nekem, és megbeszéljük a dolgot.
Köszönöm mindenkinek. :D

Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #81809 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Üdvözletem!

A Mafilmmel csak az jutott eszembe, hogy az egyik tanáromnak (akivel együtt csinálunk színdarabot (tehát nagyon kedvel :D )) valami ismerettsége van velük. Jövőhéten pontosabban megtudakolom a dolgot (ja igen, meg a Mafilm itt van Fóton, de én nem megyek hozzájuk (mégiscsak "kicsi" vagyok), de bárkit szívesen elkísérek).

Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #81792 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Mafilm Szcenika: 800-5000 Ft-ig terjed a kölcsönzés, van varroda de méregdrága Üzletágvezet

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #81778 Írta: Holdwine
Holdwine válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Sziasztok!

Egyelőre csak bejelentkeznék, néhány információval. Megígértem Evenstarnak, hogy a Decipher kártyajátékának szekcióját bevállalom, az alább már említett Kovács Lacival egyetemben.

Amennyiben a program és a helyszín alakul, egyre pontosabb információink lesznek, a Deciphertől be tudom szerezni azokat a dolgokat, amik a játék bemutatásához, és az új játékosok részére akár egy Sealed Deck (azaz bontatlan kezdőpaklis) versenyhez szükséges, sőt, ezt le is vezetem.

A Fanfár tudomásom szerint december elejétől jelenik meg újra, egyidőben kb a szerepjáték magyar nyelvű változatával.

Holdwine
Decipher LotR TCG Product Champion
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #81746 Írta: Evenstar
Evenstar válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Kedves mindenki, egy hosszabb lélegzetű hozzászóláshoz kérném figyelmeteket a 111. születésnap programjaival kapcsolatban!
A dolog három részre oszlik:
1. A már felvetett jelmezes dolog. Innentől kezdve konkretizálni szeretném a dolgot, ezért mindenki, aki kedvet érez ehhez, engem keressen meg priviben, emailben stb. DE! Minél konkrétabb jelentkezéseket várok! Pl. Név és " Én Elrond szeretnék lenni, a hajam elég hosszú, köntöst tud az anyukám varrni, de a homlokpántot nem tudom megoldani" stb. Na jó, ez persze már sarkított példa, de minél határozottabb elképzeléseket várok, nem feltétlenül konkrét szereplő, de minimum a nép meghatározásával, tehát tünde, hobbit, ember, törp stb., és hogy mi az, amit meg tud az illető oldani magának, tehát pl. van ismerőse, aki megvarrja a jelmezt stb. Írjon továbbá mindenki, akinek varrónői képességekkel rendelkező anyukája, nagymamája, egyéb rokona, ismerőse van, vagy szakmabelit ismer, aki olcsóbban, esetleg a kedvünkért kedvezménnyel dolgozna stb. Illetve minden egyéb is jöhet, tehát ékszerész, profi sminkes, fodrász, neadjisten maszkos, fegyverkovács stb. (E téren egyébként egy ismerős már felmerült, aki tud tünde füleket csinálni, őt is tevezzük megkeresni.) És egyáltalán, bármi segítség jól jön, ha valaki tud valamit, jelezze nekem. És tényleg, ha szeretnétek, jelentkezzetek, mert macerás és kemény munka ugyan, esetleges anyagi áldozatokkal, de azon túl, hogy jó móka, hosszabb távon az MTT-nek is jól jönne, erről majd később. Mint ahogy arról is, hogy Rayannal és pár más emberrel kitaláltunk valami, ami egy igen mulatságos dolognak ígérkezik, ehhez is szükségünk lenne jelmezesekre. Meg egy olyan kamerára, amivel forgatni lehet, ezügyben is várom a javaslatokat! Erről nem mondanék többet, mert meglepinek szánjuk (ha összejön), akik szeretnének valami klasszat összehozni és hajlandóak ezért egy kicsit dolgozni, azokat várjuk! És akik szeretnének jönni, de mégsincs konkrét ötletük, azokat várom arra a találkozóra, amit a közeljövőre tervezek, ha lesznek jelentkezők és el tudjuk kezdeni szervezni a dolgot. Viszont ők akkor számítsanak arra, hogy mi fogjuk javasolni, milyen jelmezesek legyenek! Reméljük, sikerül közös megegyezéssel nekik is találni szerepet!
2. Kicsit kapcsolódik a jelmezekhez is az ötlet, hogy aki nagyon ráér netezni és megtenné értünk, hogy ennyivel is segíti a munkánkat, az keressen a neten, akár jelmezeket, kiegészítőket (ezeket állítólag egész tűrhető áron lehet kapni, már Németországban is, nem csak a tengeren túlon), akár bármi olyasmit, amit a születésnapon a versenyek, vetélkedők és a pályázat díjaként ki lehetne osztani (pl. játékok, volt ugye az ominózus sakk-készlet, vagy spéci könyv, vagy bármi, ami kapcsolódik a Gy.U.-hoz, Tolkienhez). Kérném ezeket is nekem eljuttatni, a kikeresett dolog megnevezésével és árának közlésével, akár valutában, akár forintra átszámolva, esetleg az oldal címének megadásával, belinkelésével. Előre is köszönöm!
3. A "Középfölde Kórus". Felmerült az ötlet, hogy a születésnapon akár dalra is fakadhatnánk. Ezért kérem azokat, akik úgy érzik, hogy kóvályog némi hang a torkukban és némi zenei hallás a fülükben, és szívesen betanulnának, előadnának és másoknak megtanítanának dalokat, pl. a film dalait, vagy a már szintén emlegetett dán nótákat, amelyek a könyv versei megzenésítve, azok szintén nálam jelentkezzenek.

Na, ennyi volna, várom a vállalkozó szellemű lelkeseket!

Even

"The light of the Evenstar does not wax and wane."

giftoftheevenstar.gportal.hu
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #81666 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Léli, angelina: Ezzel Szantenhez forduljatok.

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #81657 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Ring: Köszönjük szépen a segítséget, de a Társasjáték forgalmazója már megkeresett bennünket többször is, s ha jók az értesüléseim, éppen holnap megy velük tárgyalni Batti.

angeilna: Ez fantasztikus! Éppen azon tanakodtunk legutóbb, hogy jó lenne 'szakmabelieket' is bevonni az értékelésbe. Ezt a projektet Brisáék csinálják, keresd őket!

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hete #81549 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Lehet, hogy az ABRAFAX kiadóval (aki a társasjátékot kiadta) van összeköttetésem, pontosabbakat, később tudok mondani.(Nem beszélek a főszerkesztőjével hivatalosan.)

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hete #81476 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Sziasztok :D !!!Leli hozzaszolasahoz hozza tennem meg,hogy az en mamam festomuvesz,es szivesen segit(meg persze en is;amilyen sokat rajzolok) :wink: !
mas;aktualis meg gondolom a reklam-szervezes;nekem van kapcsolatom a Juventus-radioval,ha az jo lenne!
megint mas;nagyonnagyon szeretnek nektek segiteni;barmiben!!!!!! :D csak szoljatok,hogy miben kene!
off;IMADOM Rez Andrist!!!!

'a prayer for the wild heart,kept in cage'
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hete #81466 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Üdvözletem!

Nincs jobb ötletem, hogy hova írjam, ezért teszem itt közzé.

Pénteken ugyíe beszéltünk a rajzpályázatról. Ezzel kapcsolatban felmerült az az ötletl, hogy a bírálók (kortárs :D ) művészeink legyenek. Beszéltem a rajztanárommal (aki főként szobrász), és azt mondta, hogy ugyan a GyU-t nem ismeri, de "képileg" szívesen bírálna (ha lesz rá ideje).

Hosszú ls eredményes életet
Telcontar Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #81206 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Nah, utánanéztem egy dolognak. Szponzorok. 8)

Pannon GSM

Weblap: www.pgsm.hu

Postacím: Pannon GSM
Budaörs
Baross u. 165.
2040

Telefon: 06 1 464 6000

Fax: 06 1 464 6100

Egyenlőre ezt találtam, időm korlátozva lévén, de folytatom a searchinget. Aki huzamosabb ideig tud netelni, az futtassa végig a keresőkön a nagyobb cégeket (a Westelnél és a MOL-nál nem találtam kontaktinfot).

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #81153 Írta: Brisa

Batti írta: Ki is lesz ott azon a rajzpályázatos megbeszélésen?

Szanten (Virág), Cica, Fin, én és talán Darky is beesik. Meg akiket érdekel még. (Léli?)

Telu: A Találkozásokban válaszoltam.

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #81152 Írta: Batti
Beírom ide is amit az MTT topikban már leírtam

Szinkron Ezzel kapcsolatban kértem, hogyha lehet egyelőre ne feszegessük ezt a témát itt a fórumon. Ha nem probléma, előbb megvárnám mit válaszol a Mafilm. Ráadásul ezzel a copyright és az üzleti érdekek igen ingoványos talajára tévedünk. De ha már szóba került, Lamorakkal folytatott megbeszélésünk eredményeként Amanibhavamot, Ancalimont, Lamorakot, SőtétUrat és Ulmót kértem meg, hogy vegyenek részt ebben. Senkit sem szeretnék megsérteni azza, hogy ki maradt de valószínüleg erősen korlátozott a létszám akit a film és a szinkron közelébe engednek, én sem megyek csak ha feltétlenül szükséges. Ha kérhetném, immár másodszor, maradjunk egyelőre ennyiben.

Mai tárgyalások Ma beszélgettünk Réz Andrással. Nagyon tetszett neki a tervünk a 111. szülinappal és elfogadta a meghívásunkkat. Sőt még tanácsokat is adott a médiával kapcsolatban. A WESC-el kapcsolatban meg maradnék a szűkszavúság mellett. Igen komoly érdeklődéssel fogadták az ötleteinket és igen komoly megegyezést készülünk nyélbe ütni, de semit sem szeretnék el kiabálni és a dolgok jelen állása szerint ez nem is lenne helyes.

Ki is lesz ott azon a rajzpályázatos megbeszélésen?

"Kane o Keizai Suru"
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #81150 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.

Esgal írta: ...mi lenne,ha a reklámozó szórólapokat népesebb helyen jelmezes figurák osztanák?Tudom,hogy SW klubbék megcsinálták,de jótól lopni nem szégyen!

Azt hiszem, hogy az SW még csak Lukács Gyuri álmaiban létezett, amikor az amerikai Tolkien-rajongók már jelmezes felolvasásokat meg egyebeket tartottak, és még egyebeket is csináltak... :o ) Úgyhogy ha jótól lopni nem bűn, megbocsájtok az SW-seknek :o ))))

(Honnan a francból szerezzek olyan páncélt???) :o DD

Telumehtar írta: Valamit nem értek: Hogy ez nem fog ütközni a Legolasos talival?vagy félre értettem valamit??? Vagy egybe lesz???

Egész méretes ám az a Jet Station... Ha kicsit igyexem, még én is beférek ;o) Akkor talán elfér benne a Lego-láz meg a rajzpályázat/kiállítás-megbeszélés. Másrészt meg lehet, hogy egy-két okos dolgot azok is mondanak, akik eredetileg nem azért mentek oda. És akkor mindkét csapat - ami tulképp egy csapat, legfeljebb több része - profitál a dologból ;o)
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #81134 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Brisa: Valamit nem értek: Hogy ez nem fog ütközni a Legolasos talival?vagy félre értettem valamit??? Vagy egybe lesz???? :roll:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #81133 Írta: Brisa

Brisa írta: Akiket érint vagy érdekel: a rajzpályázat és kiállítás kapcsán a megbeszélés pénteken 17 órakor a Jet Stationba lesz.

18:30-kor lesz, és nem 17-kor :!:

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #81114 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
  1. érint
  2. érdekel
  3. nem leszek ott.
:shake:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #81112 Írta: Brisa
Akiket érint vagy érdekel: a rajzpályázat és kiállítás kapcsán a megbeszélés pénteken 17 órakor a Jet Stationba lesz.

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #81070 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: 111. születésnap - 2003. január 3.
Hali mindenki!
Tetszik,hogy szerveztek rendesen!Most olvastam végig a topicot,sztem KHIRÁÁLY lesz a szülinap,meg a szilveszter is.Cross Borns rúlz!
Na csak annyit jegyeznék meg csendben,hogy szívesen vállalok a szervezésben feladatot,bár amire alkalmas lennék,az leginkább dekorációk,a rajzversenyes cucc lebonyolítása,meg egyéb kreatív badarságok,de majd átnézek a vonatkozó szekcióba,és konzultálok esetleges illetékesekkel.Meg még próbálok segíteni mindenben,amit tudok,ha van valami feladat.
Télleg,jelmezek:sztem tök poén lenne,ha nem is mindenki,de legalább egypár jelmezes fazon feldobná az összképet,meg hangulatos is lenne.+1 ötlet:mi lenne,ha a reklámozó szórólapokat népesebb helyen jelmezes figurák osztanák?Tudom,hogy SW klubbék megcsinálták,de jótól lopni nem szégyen!De ez csak ötlet,ha akarjátok,elvetitek...
Nem is sejtitek,mennyire örülök,hogy beindult ez a dolog!
Mindenkinek további jó szervezést:

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #81063 Írta: Áfonya
Kedves mindenki!

Aki ajánlkozott szponzorkeresésre, az kérem, nézzen át az MTT topicba! :arrow: és olvassa el Batti hozzászólását!
A nagy lelkesedésben valóban elfelejtettük, hogy a szponzorokkal az esetleges megállapodást/szerződésmegkötést az elnöknek vagy az elnökhelyettesnek és a titkárnak kell elvégeznie.

Érdeklődni, kapcsolatot felvenni lehet, de a tárgyalás/megkeresés előtt mindenki szóljon nekem, hogy én Battit, ill. Lamorakot tájékoztatni tudjam. Egyedül tehát ne menjetek tárgyalni! :!:

Ez kicsit megnehezíti a dolgokat, de valóban ez a jogi procedúra. Esetleges technikai kérdésekkel Ancalimonhoz is lehet fordulni.

Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.309 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére