FOTR 4 lemezes DVD

Több
21 éve 6 hónapja #121225 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
hehe... pár elírást korrigálnék...

- "következésképpen"
- "hiszek PJ állításának"/"bízok PJ állításában"

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #121224 Írta: Robert B
Jó de azt is számításba kell venni, hog a Két torony az maga ( a mozi változat) 2 óra 50, azaz 170 perces (csak játékidő - stáblista és főcím nélkül)... Szóval ehhez hozzá kell adni 35 (vagy 43 - már semmit sem lehet biztosra tudni) percet. Következés képpen a bővített változat az 205 vagy 213 perces lesz. A FoTR az csak 162 volt alapból, a kibővített meg 191 perces. Azaz, ha optimisták vagyunk akkor a két bővített között 22 perc különbség lesz (43 perces bővítés). Ez nem tűnik túl soknak így leírva, de a képernyőn azért jelentős játékidőnek számít. A RoTK-nek már a moziváltozata is 3 és fél órás - állítólag, akkor a kibővített legalább 4 órás lesz.

Legyünk optimisták, de ne éljük túl bele magunkat az 1h-s vagy 43 min-es hosszabbításba. Mondjuk én egyenlőre bízok PJ állításának.
Bizakodjunk, reméljünk!

Morgul

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #121217 Írta: Ghargoqurk
Ghargoqurk válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Morgul:

Sokak sokmindent álítanak.... A Fun Club lista nincs benne a fél órában. A film eredetileg 162 perc vagy 171 ha beleszámoljuk a stáblistát. A bővített kb 191 és 200 a stáblistával, és ha a fun club listát is hozzáadjuk (ami madjnem 10000 név :D ) akkor 220.

A TTT bővített változat pedig a legújabb hír szerint 35 perccel lesz hosszabb (stáblista meg fun club lista nélkül) ami azt jelenti hogy alig lesz hosszabb a Fotr-nál.

A képet meg szerintem csak linkeljed.

Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #121196 Írta: Robert B
Most igazából hány percel is bővült a FoTR? A bővítettre gondolok. Mert nekem azt mondták, hogy a fan club tagjainak a köszöntése is bele van kalkulálva a fél órába (hosszabbításba). Csak azért kérdem, mert én most megnéztem, hogy mennyi időt ölel föl a köszöntés: én 20 percet mértem!!! Akkor ezek szerint a bővített fél órából csak 10 perc az igaz játékidő, a többi pedig a köszöntés? Hogy van ez? Mert 10 percnél azért jóval több játékidővel bővült a film... Tehát az én kalkulációm azt mutatja, hogy a köszöntés nincs benne a bővített fél órában, ellentétben sokak állításával...
Mi a véleményetek erről?

Ami még érdekel: A TTT bővítettről ki mit tud? PJ azt mondta, hogy a film eredetileg 4 órás, amiből vissza akar rakni 43 percet a DVD-re (bővített). A többi időt (amit kihagy) valszeg az Arwen Helm szurdokban, meg egyéb - kevésbé (?!) fontos - jelenet teszi ki.Én most ide beraknék pár éredekes képet, amik lehet, hogy TTT bővítettből vannak. Ezért most megkérdeznélek titeket, hogy hogy lehet behelyezni képet a fórumra?
Köszi a segítséget!

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #121108 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Ghargoqurk írta: Ez vajon micsoda ? Ilyet eddig még nem láttam kis hazánkban :

www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/ ... 64-4941604

Ez egy werkfilm, amely a NG-nál jelent meg. Itthon is kapható, én pl. a MediaMarktban találkoztam már vele..
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #121104 Írta: Ghargoqurk
Ez vajon micsoda ? Ilyet eddig még nem láttam kis hazánkban :

www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/ ... 64-4941604

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119549 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
nemrég megnéztem a GYU 4 Lemezes extrát,és nagyon megtetszett,csak egy probléma volt vele,sajnos csak kiköcsönöztem így 720Ft volt egy napra :roll:
ami elég drága!És sajnos másnap visszakelett vinnem.nagy bánatomra.....
nem csalódtam benne,istenem én miért nem lehettem ott a forgatáson? :(
ez nem ér!nya sebaj,nem rinyálok inkább a levegőbe,hanem inkább majd megvezsem......csak nincs pénzem rá!Valószinű a szüleimhez kell fordulni! :o
bár adnának pénzt rá! :?
ha offoltam,bocsesz

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119290 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
adastra: a TTT első előzetese a film második lemezén van, és ugyanúgy kell előhozni, ahogy a paródiát az első lemezen.
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119285 Írta: adastra
adastra válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Ghargoqurk írta: Nos Ilmen jóvoltábol mostmár én is kiélveztem a 4 lemezes dvd minden részletét. Átnéztem a topicot, valószínüleg nem túl alaposan ezért megkérdem. Elrond tanácsának pródiáját és a TTT trailert megtaláltam, ezenkívül van més rejtett extra ezen a 4 lemezesen ? És ha van hogyan lehet előhozni ?

Hali, én csak MOST! találtam meg a Fellowship of the piercinget rajta (nem is gondoltam volna, hogy PJ ilyen jófej, hogy ezt is hagyja berakatni a DVD-jére! :lol: A TTT trailer merre van rajta???? Másról én nem tudok, de a mostani Cinemaban van erről a rejtett extrákról egy cikk, és ott ajánlgatnak weboldalakat, ahol utána lehet nézni. Még nem jutottam el rájuk! :(

"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #118911 Írta: Robert B
Egyébként üdv. mindenkinek!

Már jó ideje olvasom a fórumotokat, de most gondoltam - engedelmetekkel - csatlakoznék.

Egyenlőre annyit elég tudni rólam, hogy nagy rajongója vagyok J.R.R Tolkien mesternek és az összes művének. Emellett rajongója vagyok PJ filmjeinek is.

Üdv.: Morgul

Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #118910 Írta: Robert B
www.lordoftherings.net/index_400_hv_presell.html

"DVD 4-disc set with 35 minutes of new and extended
scenes added to the film (also available on VHS)"

www.theonering.net/perl/newsview/8/1050423117

"Are you looking at about the same amount of additional footage for the Extended Cut of The Two Towers as you had on The Fellowship of the Ring?

PJ - "We're actually looking at a little bit more. We've ended up with about 43 minutes of additional material: I think The Fellowship had 32 minutes."

PJ - "I think the thing I am most excited about is the fleshing out and expansion of the Treebeard/Ent story. His story, more than any other single part of the film, was reduced for the theatrical version. Most of the Treebeard stuff is humorous. We have a great scene-which I really would have loved to put in the theatrical version-where he recites really bad poetry to the Hobbits, who are desperately trying not to fall asleep because that would be rude, and they don't want to be rude. In addition to the Treebeard material in that storyline, we also have a really funny sequence with Merry and Pippin and the Ent-draught, which is pretty much taken right from the book. There are a lot more surprises in that extra Fangorn material."

Most akkor 43 perces vagy 35 perces lesz a kibővített???!!!

Mert annó még olyan hírek is felröppentek, hogy a film maga valójában 4 órás, amit PJ csak nagy kínokkal tudott 3 órásra vágni. Kezdek aggódni a kibővítettért... egyre kevesebb a bővítés benne.

Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #118863 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #118757 Írta: Ilmen
Ilmen válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Dimdaliel sajnálom, de szerintem ennek kicsi az esélye. :(

Ú i vethed nâ i onnad.
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #118708 Írta: Dimdaliel
Dimdaliel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Nem tudja valaki, hogy a közeljövőben leárazzák-e a 4 lemezes DVD-t?
Meg van a videokazetta és a 2 lemezes változat, úgy hogy a szüleim nem repesnének a boldogságtól, ha bejelenteném, hogy még 10000 FT-ot akarok kiadni DVD-re. :roll:

A Elbereth Gilthoniel / o menel palan-díriel, / le nallon sí dí' nguruthos! / A tíro, nin, Fanuilos!
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #118518 Írta: Ghargoqurk
Köszönöm Penngaladiel. Természetesen ha találnék valamit azt azonnal beírom. De gyanítom hogy ennyi ember közül biztos megtalálta volna valaki ha lenne még.

Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #118473 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Én nem tudok több rejtett extráról, de ha mégis találsz, ne habozz megosztani velünk ;)
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #118459 Írta: Ghargoqurk
Nos Ilmen jóvoltábol mostmár én is kiélveztem a 4 lemezes dvd minden részletét. Átnéztem a topicot, valószínüleg nem túl alaposan ezért megkérdem. Elrond tanácsának pródiáját és a TTT trailert megtaláltam, ezenkívül van més rejtett extra ezen a 4 lemezesen ? És ha van hogyan lehet előhozni ?

Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #114553 Írta: Ilmen
Arról a jelenetről amit említettél adastra még nem hallottam, de én is nagyon kiváncsi vagyok rá. :D És persze arra a rengeteg kivágott jelenetre, ami nem került be az extra változatba sem. :(
Reméljük, hogy PJ talál valamilyen módot arra, hogy ezeket is láthassuk. Legyen értelme annak, ha már egyszer leforgatták. :wink:

Ú i vethed nâ i onnad.
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #114164 Írta: adastra
adastra válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Ulmo írta:

adastra írta: Másik kérdésem viszont: szerintetek van rá reményünk, hogy valamikor valamelyik DVD-n kiadják Jacksonék a kimaradt jeleneteket, amiket már leforgattak (olvastam a filmkönyvben, hogy rengeteg kilométert kitesz az anyag!) Bocs, ha erről volt már szó!

A hírek szerint a harmadik rész DVD-jén lesznek rajta a bakik. Már alig várom!

Én nem a bakikra gondoltam!!!!! Hanem arra a rengeteg jelenetre, amit rendesen leforgattak, aztán valami miatt kimaradt: pl. a lórieni jelenetnél, képek is keringenek róla, mikor üldözik őket az orkok és bemenekülnek az erdőbe, aztán a Haldírék, meg a Lego lelövöldözik őket - valami ilyesmi. Jackson azt mondta ezt pl. azért hagyták ki, mert más lett a koncepció: inkább Gimlire akartak összpontosítani. De én pl. erre a jelentre is nagyon kiváncsi vagyok, s gondolom/tudom, akad még ilyen pár!

"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #114088 Írta: Ghargoqurk
Megbeszéltük Ilmen :D ne add el másnak megveszem majd megbeszéljük csak így reggel nem akarok sokáig a neten lenni.

Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #114061 Írta: Ilmen
Az összes DVD-mre úgy vigyázok, hogy a Valák sem csinálnák jobban. Erre meg aztán kifejezetten vigyázok. :!: Hidd el semmi baja.
Annyi az egész, hogy miután megvettem, megkaptam még egy példányban és kettő azért nem kell. :wink:
Én 6000 Ft-ra gondoltam.

Ú i vethed nâ i onnad.
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #114054 Írta: Ghargoqurk
Hát engem meglehetősen érdekelne, bár dvd játszom még mindig nincs, de azért érdekel. Persze attol is függ hogy mire használtad mert ha mondjuk felmosásra akkor nem érdekel :D . Najó komolyra véve sajnos nem tudom menyit árt egy dvd-nek az hogy már használt ? Van valami hibája vagy a tokja ment szét vagy ilyesmi ? És mennyiért gondoltad Ilmen ?

Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #114053 Írta: Ilmen
Esteleg nem érdekelne valakit egy használt FOTR 4 lemezes változat? :?:

Ú i vethed nâ i onnad.
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #113749 Írta: Ulmo

Ghargoqurk írta: Majd ha lesz dvd-m azokat a bizonyos rejtett extrákat honnan lehet megtudni hogy hogy lehet előszedni őket ?

Két módon:
- megkérdezed :)
- átböngészed a topic elejét, valahol le van írva
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #113690 Írta: Ghargoqurk
Láttam már a bővített változatot szerencsére. Csak az a sokminden extra a filmmel kapcsolatban az érdekel..... Majd ha lesz dvd-m azokat a bizonyos rejtett extrákat honnan lehet megtudni hogy hogy lehet előszedni őket ?

Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #113685 Írta: Ulmo

Ghargoqurk írta: Ulmo: A négy lemezest láttad ?

Igen, azt láttam, és nagyon megéri megvenni. Teljesen más lett a film az extra jelenetekkel.
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #113684 Írta: Ghargoqurk
Adastra :

Meggyőztél !! 1 hónapos vívódás után most úgy döntöttem megveszem. Az a baj hogy a kis vacak tv-n nem lesz túl élvezetes de mindegy.

Ulmo: A négy lemezest láttad ?

Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #113676 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
:mrgreen:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #113675 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Ulmo, ez komoly? 8O Tényleg van rejtett extra vagy ez valami trükk? Mi az, hogy csak saját felelősségre????
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #113674 Írta: Ulmo
Kiderült, hogy van még egy elrejtett extra a Gy.U. bővített DVD-jén.
Egy részlet a Király Visszatérből: Szauron megjelenik. Csak számítógépes DVD-olvasón lehet előhozni. Az első lemez főmenüjében állva nyomjuk le egyszerre a Del-Ctrl-Alt, majd az Enter billenyűt.
[size=9:300i46fb]Mindenki csak saját felelősségére próbálja ki ;) [/size]
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.515 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére