FOTR 4 lemezes DVD

Több
22 éve 5 napja #81880 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Vic, pussz a topicért! Nagyon aktuális ;)

Vic írta: - a Tanácson Gandalf elmondja a Gyürüverset mordori nyelven!!

Ez volt az a jelenet, amit tátott szájjal néztünk végig. Félelmetesen jó 8O :agree:

Vic írta: - keresik a kaput, miközben Legolas beszól Gimlinek:
Gi:" A törpkapuk csukva nem láthatók." Ga: "Bizony, a készítöik sem találják meg öket, ha titkuk feledésbe merül." L: "Vajon ez miért nem lep meg?" :lol:

Ezen röhögtem a legjobbat. Annyira szarkasztikus és olyan elmés megjegyzés Legsietől; tökéletesen illett a jelenetbe :D

Vic írta: - Gandalf elmeséli, hogy Bilbó mithril-páncélja többet ér, mint az egész Megye."

Közben érdemes nézni Frodó arcát :lol:

Vic írta: - Haldír üdvözli Legolast és viszont,
- Gimli nem ért egy szót sem belöle, ezért beszól, majd Haldír válaszára elkezd törp-nyelven káromkodni... :lol:

Aragorn: "Ez nem volt túl udvarias." Lefordultam a székről :lol:

Vic írta: - Gimli elmeséli Legolasnak a csónakban, hogy 3 aranyhajszálát kapta ajándékba Galadrieltöl

Ez valami bűbáj jelenet! Imádtam.

Bár már elmondtam hétszer, elmondom nyolcadszorra is: a legszebb és legérzelmesebb jelenetektől szabadították meg a filmet :( Ennek ellenére DVD-n látni csodálatos volt. És ezúton -mivel nem jutott a végén alkalmam- szeretném megköszönni Ulmoéknak, hogy összehozták nekünk a mozizást. Nagyon köszi!

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 napja #81878 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Megpróbáltam összeszedni, hogy milyen új részekkel bövült ki a film. Elöfordulhat, hogy valamit kihagytam, úgyhogy lehet kiegészíteni... :wink: Az új párbeszédeket nem írtam le, csak utaltam rájuk, ezeknek szintén neki lehetne esni... 8)

- Isildur halálát lehet látni,
- Bilbó bemutatja Hobbitfalvát, a hobbitok életét stb.
- Gandalf + Frodó új párbeszéd Gandalf szekerén,
- Bilbó csak hosszas keresgélés után találja meg a Gyürüt,
- Bilbó-Gandalf új párbeszéd Zsáklakon,
- Bilbó-Frodó új párbeszéd a szülinapi partyn,
- a kocsmában a hobbitok énekelnek,
- Frodó és Samu útban Brí felé sütögetnek és pipázgatnak,
- Frodó és Samu meglesik a Szürkerévbe tartó tündéket,
- Samu panaszkodik éjszaka, hogy nem tud aludni,
- Brí után mocsárban dagonyáznak,
- Aragorn Berenröl és Lúthienröl énekel - Frodó faggatja utána,
- kövé vált trollok,
- Boromir-Aragorn új párbeszéd Völgyzugolyban,
- a Tanácson Gandalf elmondja a Gyürüverset mordori nyelven!!
- Aragorn anyja síremléke elött beszél Elronddal,
- Elrond búcsúja a Szövetségtöl,
- Pippin/Trufa és Boromir vívóleckéjénél Aragorn és csatlakozik a "bunyóhoz" :lol:
- Caradhrason új jelenetek,
- Mória felé menet teljesen új jelenetek:
- Gandalf és Frodó párbeszéd a Gyürü hatalmáról
- keresik a kaput, miközben Legolas beszól Gimlinek:
Gi:" A törpkapuk csukva nem láthatók." Ga: "Bizony, a készítöik sem találják meg öket, ha titkuk feledésbe merül." L: "Vajon ez miért nem lep meg?" :lol:
- a kapunyitás közben Gandalf beszól Pippinnek: "Majd akkor a Te fejeddel kopogtatok be, ostoba Tuk! És ha majd az sem töri be..." :lol:
- Móriában új jelenetek:
- mithril-bányák
- Gandalf elmeséli, hogy Bilbó mithril-páncélja többet ér, mint az egész Megye.
- Szméagol/Gollam nevére utal Gandalf,
- Újabb harcjelenetek a trollal,
- Lothlóriennél új jelenetek:
- Haldír üdvözli Legolast és viszont,
- Gimli nem ért egy szót sem belöle, ezért beszól, majd Haldír válaszára elkezd törp-nyelven káromkodni... :lol:
- Haldír Frodó miatt nem engedi a csapatot tovább, csak Aragorn gyözkedése után,
- várakozás közben Frodó nézi Legolast, Pippint és Trufát és Samut (késöbb ezt lehet látni akkor, amikor belehajol Galadriel tükrébe)
- Lórienben nappal van!
- látunk fleteket,
- Celeborn köszöntése,
- Legolas meséli el Galadrielnek, hogy Gandalfot "árnyék és fény ragadta magával. Egy morgothi balrog volt. Szükségtelenül besétáltunk Mória csapdájába."
- Gandalf siratódalánál Samu is szaval Gandalf rakétáiról,
- Galadriel megmutatja a gyürüjét Frodónak,
- Galadriel hattyúhajója, a tündecsónakokba berámolás,
- a hobbitok Lembas-kajálása :lol: :lol:
- Celeborn tanácsai Gandalfnak,
- evezés,
- ajándékok mindenkinek (köpenyek, íj, török, kötél)
- Aragorn és Galadriel párbeszéd Arwenröl
- Gimli elmeséli Legolasnak a csónakban, hogy 3 aranyhajszálát kapta ajándékba Galadrieltöl,
- Gollamot lehet látni a vízben,
- Aragorn-Boromir vita éjjel,
- Az Amon-heni harcoknál új jelenetek: Aragorn, Boromir, Legolas akciók, Pippin és Trufa kövekkel dobálóznak,
- Boromir halála utána Aragorn: "Jöttét lesik majd a Fehér Toronyból, de ö már nem tér vissza."
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 napja #81877 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Amiről viszont nem ír ez az oldal:

Van két rejtett extra a DVD-n.
- Az 1. lemezen, a közvetlen jelenetválasztásnál Elrond tanácsa jelenetből visszalépve a menühöz, alul megjelenik egy gyűrű, ha rámentek az egérrel. Arra klikkelve az MTV-s paródia látható (sajnos csak angolul, felirat nélkül).
- A 2. lemezen pedig, szintén az utolsó jelenet mellett van egy Két Torony embléma, ott pedig az az előzetes található, amelyet a mozikban az első film végén vetítettek, és a netről vibrálós minőségben lehetett letölteni.

Enjoy! 8)
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 napja #81874 Írta: Vic
FOTR 4 lemezes DVD téma létrehozva Vic által
Sziasztok!
Gondolom, nem kell magyaráznom, hogy miért nyitottam ezt a topicot... :lol:

Ha még nem sikerült beszereznetek a bövitett változatú DVD-t vagy videókazettát, akkor ezen a linken minden infót megtalálhattok velük kapcsolatban (árak, tartalom, Argonath-szobros ajándékcsomag stb.)

www.agyurukura.net/
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.324 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére