- Köszönetek: 0
FOTR 4 lemezes DVD
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
[size=9:3p58u1ds]Dodiee, b betűvel kezdődik? [/size]
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Én más szót használnék a "rohadék" helyett, de mint írtam, azt nem írom leDodiee írta: Hát az tuti, hogy siekrült, olyan a hangja, mint egy nyálas rohadéknak.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Dodiee
- Nem elérhető
- Haldír Lórien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Emlékezünk, hull szívre jel
E fák alatt, távoli tájon,
Nyugati Tenger, csillagod látom!
- Haldír Lórien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Emlékezünk, hull szívre jel
E fák alatt, távoli tájon,
Nyugati Tenger, csillagod látom!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Nem is az ellenszenvességgel van a baj Haldír magyar hangját illetően. A bővítettben még nem néztem szinkronnal, lehet, hogy már finomítottak rajta Szóval az a bajom ezzel a hanggal, vagyis inkább a hanghordozással, hogy olyan... inkább le sem írom!ainu írta: Dodiee: Nekem semmi bajom Haldirral, tulajdonképpen nem értem, a többieket miért zavarja a hangja. Oké, kicsit ellenszenvesre sikerült (szerintem ő volt Jim az Amerikai pitében ), de a többi szinkronhoz képest nem is olyan rossz (Antal Imréről meg ne is beszéljünk)! Oké, eredetiben biztos jobb... És nagyon jó az íja!
- ainu
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Dodiee: Nekem semmi bajom Haldirral, tulajdonképpen nem értem, a többieket miért zavarja a hangja. Oké, kicsit ellenszenvesre sikerült (szerintem ő volt Jim az Amerikai pitében ), de a többi szinkronhoz képest nem is olyan rossz (Antal Imréről meg ne is beszéljünk)! Oké, eredetiben biztos jobb... És nagyon jó az íja!
Celeborn tényleg nagyon jó! Az eredetiben nem sok vizet zavart, nekem olyan papucsnak tűnt Galadriel oldalán, de itt végre szerepet is kapott.
- Hunnai
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Az eredeti hangja tényleg nem rossz. A magyar szinkron mellbevágott De szerintem a bővítettben nagyon jó Haldír, megismerjük más oldaláról is És Celeborn tényleg nagyon jó!!!Dodiee írta: Csak nem???van, aki NEM utálja Haldírt rajtam kívül??????Sztem az eredeti hangja nagyon rulzz, főleg amikor azt mondja(nem tom angolul):Ez a törp olyan zajt csap, hogy még sötétben is eltalálnánk.
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Elanor
- Nem elérhető
Egyébként, amikor megkérdeztem az eladót, hogy van-e bővített változat, ő sajnálkozva megrázta a fejét, én meg halálra rémültem, de aztán megszólalt: sajnos csak kazetta van.. nem tudjátok elképzelni, mekkora kő esett le a szvemről...
I feel complete when I feel sick inside
- Hunnai
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Ezt az üzletpolitikát ismerem, az egyik boltban is azt mondták, hogy nem valószínű, hogy rendelnek a bővítettből, amíg az első kiadás el nem fogyott
- ainu
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Elképzeltem magamban, hogy bemegy Gandalf, szeretné kikölcsönözni az új kiadásút (ha már megvenni nem lehet), és mikor közlik vele, hogy ilyet nem tartanak, megcsinálja a zsáklaki trükköt. Aztán elképzeltem azt is, hogy hogy nézne ki ez után az eset után a kölcsönzős alatt a szék meg padló...
Ezek után gondolom elhiszitek, hogy felőlem Geszti Péter, Antal Imre, vagy Jáksó László is lehet Haldir hangja, csak már látnám a filmet!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
- Hunnai
- Nem elérhető
Mert szerintem a szinkron nem valami nagy szám :shake: Főleg Haldír 8O
- A Fák Úrnője
- Nem elérhető
Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!
- Dodiee
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Igen, minden új és kiegészített jelenet benne van, még Gandalf mordori feketebeszéd-idézete is (''As nazg...''), a Tanácsnál (mielőtt Boromir megérintené a Gyűrűt, Gandalf felpattan, el kezd fura hangon mormogni, még az ég is elsötétül...), és Aragorn és Boromir veszekedése is (miután látták Gollamot a fatörzsbe kapaszkodni). Minden rajta van a videón is. Csak a film után nincsen semmi extra, pedig beígérték.
Egy kazettás lett végül is, hála Istennek, mert így pont annyiba kerül, mint a régi.
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
angelina írta: egyebkent eszrevettetek,hogy Galadriel mindenkit megajandekoz,csak Boromir nem kap semmit?!!?!?!?!vagy lehet,hogycsak en vagyok hulye,de ugy lattam :rmad2: !!es persze szemelyes sertesnek vettem :mad2:
Igen, észrevettük de nyilván azért nem vették fel, amikor Boromir ajándékot kap,mert utána már csak néhány napig élt, addig tudta használni csak az övet, ezért semmi jelentősége volt.(bár lehet,hogy a halála után Aragorn az övét is lenyúlta, ugyanúgy, ahogy a karvédőjét is:) és felcsatolta magának (mert ő nem kapott konkrét ajándékot Galadrieltől hisz "nem adhatott neki nagyobb ajándékot,mint amit már bortokolt...") ezért azt gondolta megilleti
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Ulmo
- Nem elérhető
angelina írta: (najo,csak Haldirnal kapartam a falat.. :evil2: )!
Nem is értem, mi a probléma vele (amikor meghallottam a magyar hangját, legszívesebben orrba vertem volna jó tündét )
angelina írta: egyebkent eszrevettetek,hogy Galadriel mindenkit megajandekoz,csak Boromir nem kap semmit?!!?!?!?!vagy lehet,hogycsak en vagyok hulye,de ugy lattam :rmad2: !!es persze szemelyes sertesnek vettem :mad2:
Lehet, hogy az Úrnő előre látta Boromir halálát, és arra a kis időre már nem adhatott neki semmit
Angi: a VHS verzió egy kazettás? Csak mert lehetett hallani két kazettás kiszerelésről is. És ugye rajta van minden bővített és új jelenet?
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Lehet, hogy Boromirt azért hagyták ki, mert nem tartották annyira fontosnak , elvégre csak egy övet kapott, aminek semmi különös gyakorlati hasznát nem vette a küldetés során
- angelina
- Nem elérhető
egyebkent eszrevettetek,hogy Galadriel mindenkit megajandekoz,csak Boromir nem kap semmit?!!?!?!?!vagy lehet,hogycsak en vagyok hulye,de ugy lattam :rmad2: !!es persze szemelyes sertesnek vettem :mad2:
'a prayer for the wild heart,kept in cage'
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Meglepő módon nem A díszdobozosból van náluk, a sima elfogyottkriszana-Celandine írta: Saint: Ha felmész a www.netpiac.hu-ra ott megrendelheted a bővített változatot, ne félj attól,hogy csak díszdobozos lesz, emrt abból csak 1000Dbot adtak ki Magyarországon, és az tutira elfogyott már
www.netpiac.hu/display/index.pht ... 94&style=1
Igazság szerint a díszdobozos nagyon drága a tartalmához képest , szerintem ezért nem fogy. Én is megbántam, bár a szobrok igazán jól mutatnak a polcon