- Köszönetek: 0
FOTR 4 lemezes DVD
- Tivuniel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- n8n
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
ezer köszi UlmoUlmo írta: n8n: pontosan azért dugják el ezeket az extrákat, hogy öröm legyen megtalálni őket (húsvéti tojásnak is hívják ezeket )
Film 1. lemeze: Select a scene - állj rá a 27. jelenetre, nyomj egy LEFELÉ nyilat. Megjelenik egy aranygyűrű, ENTER. Elindul Elrond tanácsának paródiája.
Film 2. lemeze: Select a scene - állj rá az utolsó (48. ?) jelenetre, nyomj egy LEFELÉ gombot, megjelenik jobb oldalon két torony. ENTER, elindul a Két Torony előzetese.
Bakiparádé nincs a lemezeken! Majd a Király Visszatérnél lesz.
Húsvéti tojás? dejódejó!
ez nem azért van, m a th, ugye az angolban, olyan köpködös "sz", de igazából nemaz, nem lehet leírni, vagy a th lehet még "dö".
és ugyebár morgoroTH. meg AraTHorn fia Aragorn. azt is kétféleképpen ejtik... most melyik?
Gandalf írta: "sz-nek ejtik a th-t, ezzel tetézve a már meglévő fordítási hibát:" csak most látom, h már írtátok...
n8n returns
- Telperien(Ithil)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Többször lejátszottam angolul,de igazság szerint elég furán ejti ki(talán
Morgroth-nak Morgoth helyett).
Ugyanígy vagyok Haldír Legolas köszöntésével is(elég furán ejti a Thranduilion-t). :confused2:
"Hol a ló,a lovas?Hol a kürt,mely megharsant csatajelre?...""...Nyerget a lóra,a kürt szava zengjen!Hajrá,Éorlfiak!"
- Palimir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Tud valaki esetleg olyasmiről, hogy amelyik extra nincs feliratozva, ahhoz le lehetne tölteni feliratot valahonnan? Vagy esetleg van olyan rajongó ill. fanatikus, aki elkészítené/elkészítette a hiányzó feliratokat?
És itt az audiokommentárokra is gondolok, az lenne a legjobb, ha azokat még érthetném is
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
" Balrog volt, Morgorothból való mondta Legolas "
- Ulmo
- Nem elérhető
Film 1. lemeze: Select a scene - állj rá a 27. jelenetre, nyomj egy LEFELÉ nyilat. Megjelenik egy aranygyűrű, ENTER. Elindul Elrond tanácsának paródiája.
Film 2. lemeze: Select a scene - állj rá az utolsó (48. ?) jelenetre, nyomj egy LEFELÉ gombot, megjelenik jobb oldalon két torony. ENTER, elindul a Két Torony előzetese.
Bakiparádé nincs a lemezeken! Majd a Király Visszatérnél lesz.
- n8n
- Nem elérhető
leírnátok akkor az összeset, ami tuti rajta van, és h hogyan kell megcsinálni, h kijöjjön?
amásik, h miért rejtik el ezeket? h izgi legyen megtalálni, vagymi?
már csak a TTT 4 lemezes DVD-t várom! :evil3:
n8n returns
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Hunnai
- Nem elérhető
Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!
- Elanor
- Nem elérhető
És még azt is mondta, hogy lehet, hogy rajta lesz a DVD-n... szóval nem maradunk bakik nélkül
I feel complete when I feel sick inside
- Erendil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nai tiruvantel ar varyuvantel i Valar tielyanna nu vilya!
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Supersonica
- Nem elérhető
Új vagyok itt, és most szólok hozzá először, és rögtön kérdésem is lenne.
A www.mozinet.hu-n van egy Gyűrűk Ura játék, és ott az utolsó kérdésre nem tudom, hogy jól válaszoltam-e.
9. A Gyűrűk ura - A gyűrű szövetsége bővített DVD-jének stáblistája legalább 15 perccel hosszabb lett az eredetinél. Minek köszönhető ez a jelentős időtöbblet?
1. Felsorolják a WETA műhely összes dolgozóját
2. Peter Jackson hosszú szöveges köszönetnyilvánítása Új-Zéland lakosságának, akik önzetlen segítségükkel hozzájárultak a trilógia forgatásának akadálytalan munkálataihoz
3. Felsorolják a hivatalos Gyűrűk ura rajongói klub tagjait
4. Ide került A két torony azon speciális előzetese, melyet az amerikai moziban A gyűrű szövetsége végéhet toldottak 2002. márciusában
5. Részletes felsorolás olvasható arról, hogy a bővített változat mikor és milyen plusz jeleneteket tartalmazott az eredeti moziváltozathoz képest
Én a 4-esre tippeltem.
Szerintetek?
Köszi előre is a választ.
- hedge_hog
- Nem elérhető
~ Une lumi
- Ulmo
- Nem elérhető
- Ithil Iarfeniël
- Nem elérhető
Balrog Sándor írta: "Az elso lemezen maradva még rábukkanhatunk egy bakiparádéra. Indítsuk el a filmet, majd amikor jólesik, a távirányítón válasszuk ki a Title 15-öt (ez nem jelenetválasztás), és kezdodik a móka."
Nekem ugyan számítógépen van a DVD lejátszó de azért megpróbáltam és találtam is iet h "Title", de ebből össz. 4 db volt nem 15 8O
A másik kettő nekem is bejött.
- Balrog Sándor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Íme:
"Az elso lemezen maradva még rábukkanhatunk egy bakiparádéra. Indítsuk el a filmet, majd amikor jólesik, a távirányítón válasszuk ki a Title 15-öt (ez nem jelenetválasztás), és kezdodik a móka." (Na ezt én nem értettem)
"Az elso lemez jelenetválasztásánál most keressük meg a 27. fejezetet, és nyomjuk meg a lefelé nyilat." Ez a paródia.
"A második lemezen is van egy hasonló módon elocsalható rejtett extra. Menjünk a jelenetválasztáshoz, majd lépjünk a 48. fejezetre. Nyomjuk meg itt is a lefelé gombot, mire a jobboldalon megjelenik két toronyszimbólum."
Szóval aki rájön hogy kell a bakikat megnézni az szóljon rögtön.
- shark
- Nem elérhető
pajkosponi.uw.hu/modules.php?nam ... =0&thold=0
Meg més egy csomó vágatlan szöveg található a két függelék discen
De, ha sok extrát akarsz megtudni Tolkien egész világáról akkor ajánlom neked ezt a címet pajkosponi.uw.hu
remélem segítettem
üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
- shark
- Nem elérhető
pajkosponi.uw.hu/modules.php?nam ... =0&thold=0
Meg més egy csomó vágatlan szöveg található a két függelék discen
De, ha sok extrát akarsz megtudni Tolkien egész világáról akkor ajánlom neked ezt a címet pajkosponi.uw.hu
remélem segítettem
üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
I've seen the moon
And the first sunrise
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Én kettőről tudok - MTV-s paródia, TTT előzetes - mi a harmadik, ha tényleg találtál? 8OBalrog Sándor írta: Lehet hogy már beszéltetek róla de mit tudtok a rejtett extrákról? 2-t vagy 3-at találtam, de azt mondják több van. Pl. valami bakiparádé, de azt nem találtam...
- Santa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Karácsonyra megkaptam a 2 lemezes Gyűrűk Urát...
még bontatlan és eladnám merthát a 4 lemezes már megvan...
- hedge_hog
- Nem elérhető
Balrog Sándor írta: Lehet hogy már beszéltetek róla de mit tudtok a rejtett extrákról? 2-t vagy 3-at találtam, de azt mondják több van. Pl. valami bakiparádé, de azt nem találtam...
Állítólag az csak az amerikai kiadáson van. Nos, nekem az van, de még mindig nem találtam meg, pedig kerestem az összes lehetséges helyen, ahol írták. lehet, hogy kamu. 8O
~ Une lumi
- Balrog Sándor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
I've seen the moon
And the first sunrise
- Lara
- Nem elérhető
I make my own luck.
- n8n
- Nem elérhető
meg az is nagyon jó, igen, amikor elindulnak Völgyzugolyból, és Frodó megkérdezi Gandalftól, h "Gandalf! Mordor? Jobbra, vagy balra?" teljesjó!!
én már megnéztem az összeset, és mindmind egyszerűen hihetetlen! a kedvencem az "Egy nap a hobbitok életében" hujujjuj... meg az interjúk a színészekkel... Alan Lee munkái meg... hát, egyszerűen meseszépek az is tök jó, h az ő rajzai alapján csinálták meg!!!
mégnagyonjórész az, amikor Elrondtanácsán mi állíthatjuk a kamerékat, na, ez marha jó!!! :up:
még az is hihetetlen, tényleg, h mennyi mijndent, és milyen aprólékosan csinálták... teljesen másképp fogok a filmre nézni asszem az is nagyon tetszett, h mindent úgy csináltak, mintha tényleg vaéóság lenne.. figyeltek arra, h Vándor ruhája praktikus legyen, kis tőr, az evéshez...stb. meg a fegyverek is! meg az a rengeteg hobbittalp! :biggrin2:
n8n returns
- Elanor
- Nem elérhető
Onering írta: Egyébként az az új jelenet annyira tetszik, amikor Frodóék megpillantják a nemestündéket! 8O És az énekük csúcs! :eek2:
Nekem is ez az egyik kedvenc jelenetem! Meg az utána lévő, amikor Samu mondja, hogy nem tud elaludni, meg Frodó sem (na, ez értelmes volt, de mindenki érti, miről van szó ). Az annyira édes, hogy nagyon! (Ahogy Lij elmosolyodik...hmm...upsz, azt hiszem, ez már nem ebbe a topicba tartozik )
Meg azt a részt is imádom, amikor a Társaság elindul Völgyzugolyból! Annyira jól meg van csinálva, és olyan szép zene megy alatta
De nekem mindegyik új rész nagyon tetszik!
I feel complete when I feel sick inside
- Iowa
- Nem elérhető
Ez igaz.Onering írta: Ring-bearer, Iowa: Nekem szintén, bár annyira tetszett a díszdobozos! Csak kár hogy duplaannyi.
Egyébként az az új jelenet annyira tetszik, amikor Frodóék megpillantják a nemestündéket! 8O És az énekük csúcs! :eek2:
- Onering
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Egyébként az az új jelenet annyira tetszik, amikor Frodóék megpillantják a nemestündéket! 8O És az énekük csúcs! :eek2:
"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)