FOTR 4 lemezes DVD

Több
21 éve 9 hónapja #94664 Írta: Tivuniel
Tivuniel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Sziasztok! Ajándékba szeretném megvenni a 4 lemezes DVD változatot. Több boltban is kerestem Budapesten, de mindenhol elfogyott. A forgalmazót is felhívtam, állitólag lesz újra, de nem tudták megmondani mikor. Esetleg valaki tudna segíteni, hogy hol kapható?
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #94165 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Ulmo írta: n8n: pontosan azért dugják el ezeket az extrákat, hogy öröm legyen megtalálni őket (húsvéti tojásnak is hívják ezeket :) )
Film 1. lemeze: Select a scene - állj rá a 27. jelenetre, nyomj egy LEFELÉ nyilat. Megjelenik egy aranygyűrű, ENTER. Elindul Elrond tanácsának paródiája.
Film 2. lemeze: Select a scene - állj rá az utolsó (48. ?) jelenetre, nyomj egy LEFELÉ gombot, megjelenik jobb oldalon két torony. ENTER, elindul a Két Torony előzetese.
Bakiparádé nincs a lemezeken! Majd a Király Visszatérnél lesz.

ezer köszi Ulmo :wink:
Húsvéti tojás? :lol: dejódejó!
ez nem azért van, m a th, ugye az angolban, olyan köpködös "sz", de igazából nemaz, nem lehet leírni, vagy a th lehet még "dö".
és ugyebár morgoroTH. meg AraTHorn fia Aragorn. azt is kétféleképpen ejtik... most melyik? :oops:
Gandalf írta: "sz-nek ejtik a th-t, ezzel tetézve a már meglévő fordítási hibát:" :oops: csak most látom, h már írtátok...

n8n returns
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #94141 Írta: Telperien(Ithil)
Telperien(Ithil) válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Ezt a morgoroszi balrogot nem tudom hova tenni.

Többször lejátszottam angolul,de igazság szerint elég furán ejti ki(talán
Morgroth-nak Morgoth helyett).
Ugyanígy vagyok Haldír Legolas köszöntésével is(elég furán ejti a Thranduilion-t). :confused2:

"Hol a ló,a lovas?Hol a kürt,mely megharsant csatajelre?...""...Nyerget a lóra,a kürt szava zengjen!Hajrá,Éorlfiak!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #92996 Írta: Palimir
Palimir válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Helló!
Tud valaki esetleg olyasmiről, hogy amelyik extra nincs feliratozva, ahhoz le lehetne tölteni feliratot valahonnan? Vagy esetleg van olyan rajongó ill. fanatikus, aki elkészítené/elkészítette a hiányzó feliratokat? :P
És itt az audiokommentárokra is gondolok, az lenne a legjobb, ha azokat még érthetném is :)

Minden megtörténhet... még az is ami nem.
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #92300 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
A filmben azért beszél Legolas morgoroszi balrogról, mert már a könyvben rosszul van lefordítva, Göncz Árpád fordította félre, a szinkron hibája csupán a rossz kiejtés (sz-nek ejtik a th-t, ezzel tetézve a már meglévő fordítási hibát):

"– Balrog volt, Morgorothból való – mondta Legolas "

Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #92098 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
n8n: pontosan azért dugják el ezeket az extrákat, hogy öröm legyen megtalálni őket (húsvéti tojásnak is hívják ezeket :) )
Film 1. lemeze: Select a scene - állj rá a 27. jelenetre, nyomj egy LEFELÉ nyilat. Megjelenik egy aranygyűrű, ENTER. Elindul Elrond tanácsának paródiája.
Film 2. lemeze: Select a scene - állj rá az utolsó (48. ?) jelenetre, nyomj egy LEFELÉ gombot, megjelenik jobb oldalon két torony. ENTER, elindul a Két Torony előzetese.
Bakiparádé nincs a lemezeken! Majd a Király Visszatérnél lesz.
Téma zárolva.
Több
21 éve 9 hónapja #92075 Írta: n8n
ómáj, hát rejtett extrák is vannak? éljenéljen!!! :mrgreen:
leírnátok akkor az összeset, ami tuti rajta van, és h hogyan kell megcsinálni, h kijöjjön? :oops:
amásik, h miért rejtik el ezeket? h izgi legyen megtalálni, vagymi? 8)
már csak a TTT 4 lemezes DVD-t várom! :evil3:

n8n returns
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 9 hónapja #91289 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Jaj, még 1x ki kell hoznom a bővített DVD-t! Arra a paródiára nagyon kíváncsi vagyok! Ajánlom, hogy legyen bakiparádé!
:wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90900 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Jaaaaaaaaj, PJ plíz tedd rá! Imáááááááááádom a filmes bakikat! :evil3: :evil2: :twisted:

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90575 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Most olvastam a VOX-ban, hogy PJ csinált egy "kisfilmet" a Helm-szurdoknál elkövetett bakikból, és aztán az összes szereplőnek levetítette, és nagyokat röhögtek rajta 8)
És még azt is mondta, hogy lehet, hogy rajta lesz a DVD-n... :roll: szóval nem maradunk bakik nélkül ;)

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90491 Írta: Erendil
Erendil válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Akkor tuti hogy nincsenek bakik? :?: Mert akkor meg sem nézem...

Nai tiruvantel ar varyuvantel i Valar tielyanna nu vilya!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90407 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Supersonica: a 3. válasz a helyes

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90402 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Sziasztok!

Új vagyok itt, és most szólok hozzá először, és rögtön kérdésem is lenne.
A www.mozinet.hu-n van egy Gyűrűk Ura játék, és ott az utolsó kérdésre nem tudom, hogy jól válaszoltam-e.

9. A Gyűrűk ura - A gyűrű szövetsége bővített DVD-jének stáblistája legalább 15 perccel hosszabb lett az eredetinél. Minek köszönhető ez a jelentős időtöbblet?

1. Felsorolják a WETA műhely összes dolgozóját
2. Peter Jackson hosszú szöveges köszönetnyilvánítása Új-Zéland lakosságának, akik önzetlen segítségükkel hozzájárultak a trilógia forgatásának akadálytalan munkálataihoz
3. Felsorolják a hivatalos Gyűrűk ura rajongói klub tagjait
4. Ide került A két torony azon speciális előzetese, melyet az amerikai moziban A gyűrű szövetsége végéhet toldottak 2002. márciusában
5. Részletes felsorolás olvasható arról, hogy a bővített változat mikor és milyen plusz jeleneteket tartalmazott az eredeti moziváltozathoz képest

Én a 4-esre tippeltem.

Szerintetek?

Köszi előre is a választ.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89848 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Na akkor hiába is keresem... mindenesetre aki ezt megírta egy cikkben, a figyelhetett volna, mielőtt hetet-havat összehord! :evil:

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89842 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Azzal a bizonyos "bakiparádéval" valami kavarás van. Ugyanis nem a Gy.U., hanem a Star Wars DVD-jén van ilyen, ott tényleg a 15-ös címet kell kijelölni. A Gy.U. bakiparádéját állítólag a harmadik rész DVD-jével fogják kiadni. Legalábbis győzködik PJ-t, hogy így legyen.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89817 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Balrog Sándor írta: "Az elso lemezen maradva még rábukkanhatunk egy bakiparádéra. Indítsuk el a filmet, majd amikor jólesik, a távirányítón válasszuk ki a Title 15-öt (ez nem jelenetválasztás), és kezdodik a móka."

Nekem ugyan számítógépen van a DVD lejátszó de azért megpróbáltam és találtam is iet h "Title", de ebből össz. 4 db volt nem 15 8O
A másik kettő nekem is bejött. :D
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89787 Írta: Balrog Sándor
Balrog Sándor válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Na, én 3 rejtett extráról tudok. Ezekből 2-t találtam meg. A paródiát és a Két tornyot.

Íme:

"Az elso lemezen maradva még rábukkanhatunk egy bakiparádéra. Indítsuk el a filmet, majd amikor jólesik, a távirányítón válasszuk ki a Title 15-öt (ez nem jelenetválasztás), és kezdodik a móka." (Na ezt én nem értettem) :lol:

"Az elso lemez jelenetválasztásánál most keressük meg a 27. fejezetet, és nyomjuk meg a lefelé nyilat." Ez a paródia.

"A második lemezen is van egy hasonló módon elocsalható rejtett extra. Menjünk a jelenetválasztáshoz, majd lépjünk a 48. fejezetre. Nyomjuk meg itt is a lefelé gombot, mire a jobboldalon megjelenik két toronyszimbólum."

Szóval aki rájön hogy kell a bakikat megnézni az szóljon rögtön. :wink:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89761 Írta: shark
shark válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Hát ha az extrás DVD-t vetted meg akkor a tartalomjegyzékben le van írva az extra jelenetek és a bővített részek, de ezt istt is megtalálod

pajkosponi.uw.hu/modules.php?nam ... =0&thold=0 :wink:

Meg més egy csomó vágatlan szöveg található a két függelék discen :D

De, ha sok extrát akarsz megtudni Tolkien egész világáról akkor ajánlom neked ezt a címet pajkosponi.uw.hu

remélem segítettem :roll:

üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89760 Írta: shark
shark válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Hát ha az extrás DVD-t vetted meg akkor a tartalomjegyzékben le van írva az extra jelenetek és a bővített részek, de ezt istt is megtalálod

pajkosponi.uw.hu/modules.php?nam ... =0&thold=0 :wink:

Meg més egy csomó vágatlan szöveg található a két függelék discen :D

De, ha sok extrát akarsz megtudni Tolkien egész világáról akkor ajánlom neked ezt a címet pajkosponi.uw.hu

remélem segítettem :roll:

üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89700 Írta: Niphredil/Szméagol
Hol vannak azok a rejtett extrák? Írjátok meg, léccilécci! Egyébként egyszerűen eszméletlen a 4 lemezes! Szép hosszú...

I've seen the moon
And the first sunrise
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89664 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Balrog Sándor írta: Lehet hogy már beszéltetek róla de mit tudtok a rejtett extrákról? 2-t vagy 3-at találtam, de azt mondják több van. Pl. valami bakiparádé, de azt nem találtam...

Én kettőről tudok - MTV-s paródia, TTT előzetes - mi a harmadik, ha tényleg találtál? 8O
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja - 21 éve 10 hónapja #89653 Írta: Santa
Santa válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Sziasztok!
Karácsonyra megkaptam a 2 lemezes Gyűrűk Urát...
még bontatlan és eladnám merthát a 4 lemezes már megvan... :?
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89632 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Balrog Sándor írta: Lehet hogy már beszéltetek róla de mit tudtok a rejtett extrákról? 2-t vagy 3-at találtam, de azt mondják több van. Pl. valami bakiparádé, de azt nem találtam...

Állítólag az csak az amerikai kiadáson van. Nos, nekem az van, de még mindig nem találtam meg, pedig kerestem az összes lehetséges helyen, ahol írták. lehet, hogy kamu. 8O

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89631 Írta: Balrog Sándor
Balrog Sándor válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Lehet hogy már beszéltetek róla de mit tudtok a rejtett extrákról? 2-t vagy 3-at találtam, de azt mondják több van. Pl. valami bakiparádé, de azt nem találtam...
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89522 Írta: Niphredil/Szméagol
Lara: van egy rész a 4. lemezen, amelyik a vágásról szól, ott van egy, ahol 6féle kameraállásból, meg a rendes összevágottból nézheted meg a tanácsjelenet végét. Olyan CSÚCS! A kedvencem A szereplők szövetsége meg az Egy nap a hobbitok életében. Pl. amikor Dom lábába belemegy egy szálka, meg Billy lányos sipítása a tűzijátékos jelenetben. :D 8) Sajnos csak tékából hoztuk ki, bár gondolkodtunk, hogy nem visszük vissza :twisted: . Ezt mindenkinek látnia kell!

I've seen the moon
And the first sunrise
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89115 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Álljunk csak meg!Az Elrond tanácsa résznél lehet állítgatni a kameraállást?Hogyan?

I make my own luck.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89051 Írta: n8n
nekem is az az egyik kednec újításom, a tündés, meg a másik, amikor a Aragorn énekli Beren és Lúthien dalát... az annyira szép!
meg az is nagyon jó, igen, amikor elindulnak Völgyzugolyból, és Frodó megkérdezi Gandalftól, h "Gandalf! Mordor? Jobbra, vagy balra?" :mrgreen: teljesjó!!
én már megnéztem az összeset, és mindmind egyszerűen hihetetlen! a kedvencem az "Egy nap a hobbitok életében" hujujjuj... 8) meg az interjúk a színészekkel... Alan Lee munkái meg... hát, egyszerűen meseszépek :wink: az is tök jó, h az ő rajzai alapján csinálták meg!!!
mégnagyonjórész az, amikor Elrondtanácsán mi állíthatjuk a kamerékat, na, ez marha jó!!! :up:
még az is hihetetlen, tényleg, h mennyi mijndent, és milyen aprólékosan csinálták... teljesen másképp fogok a filmre nézni asszem :wink: az is nagyon tetszett, h mindent úgy csináltak, mintha tényleg vaéóság lenne.. figyeltek arra, h Vándor ruhája praktikus legyen, kis tőr, az evéshez...stb. meg a fegyverek is! meg az a rengeteg hobbittalp! :biggrin2:

n8n returns
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #88092 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Onering írta: Egyébként az az új jelenet annyira tetszik, amikor Frodóék megpillantják a nemestündéket! 8O És az énekük csúcs! :eek2: :mrgreen:

Nekem is ez az egyik kedvenc jelenetem! Meg az utána lévő, amikor Samu mondja, hogy nem tud elaludni, meg Frodó sem (na, ez értelmes volt, de mindenki érti, miről van szó ;) ). Az annyira édes, hogy nagyon! (Ahogy Lij elmosolyodik...hmm...upsz, azt hiszem, ez már nem ebbe a topicba tartozik :oops: :wink: )

Meg azt a részt is imádom, amikor a Társaság elindul Völgyzugolyból! Annyira jól meg van csinálva, és olyan szép zene megy alatta :)
De nekem mindegyik új rész nagyon tetszik!

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87948 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Onering írta: Ring-bearer, Iowa: Nekem szintén, bár annyira tetszett a díszdobozos! Csak kár hogy duplaannyi.
Egyébként az az új jelenet annyira tetszik, amikor Frodóék megpillantják a nemestündéket! 8O És az énekük csúcs! :eek2: :mrgreen:

Ez igaz.

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #87944 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Ring-bearer, Iowa: Nekem szintén, bár annyira tetszett a díszdobozos! Csak kár hogy duplaannyi.
Egyébként az az új jelenet annyira tetszik, amikor Frodóék megpillantják a nemestündéket! 8O És az énekük csúcs! :eek2: :mrgreen:

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.489 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére