FOTR 4 lemezes DVD

Több
21 éve 7 hónapja #113660 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

adastra írta: Másik kérdésem viszont: szerintetek van rá reményünk, hogy valamikor valamelyik DVD-n kiadják Jacksonék a kimaradt jeleneteket, amiket már leforgattak (olvastam a filmkönyvben, hogy rengeteg kilométert kitesz az anyag!) Bocs, ha erről volt már szó!

A hírek szerint a harmadik rész DVD-jén lesznek rajta a bakik. Már alig várom!
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #113648 Írta: adastra
adastra válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Ghargoqurk írta: Igen azzal én is gondba lennék hogy nem feliratozzák ha lenne dvd-m. Még mindig ott tartok vajon érdemes-e dvd játszót venni egy film miatt, vagyis 3 film miatt ami 12 lemezt jelent. Persze ha már van lejátszó nem ártana egy nagyobb tv meg egyebek. Egyébként még lehet kapni a 4 lemezeset ?

IGEN!!!!! Én sem hittem volna, de most hogy megvettük és azon nézzük egész más a világ! :lol: (Ez itt a reklám helye! :) ) De tényleg: egyszerüen annyira minőségileg más a képe, és azért ez a film nagyrészt a látványra épít, és aztán még a "játékok" vele: nézheted magyarul, angolul, magyar felirattal, angol felírattal...na meg lehet zoomolni bizonyos jeleneteket, huhhh! :o lehet léptetni, sétáltatni, kedvenc jeleneteket kiválasztani - és akkor még az eddigi témánkról a fellelhető extrákról ne is szóljunk!
Azért csak az a kedvencem, mikor a 2 lemezesen az Orlando-s kisfilmben végigélvezhetjük, hogy csesztetik Aragornék Legolast a lórieni jelenetben - hát az haláli! A 4 lemezesen pedig marha jó sztorikat mesélnek egymásról a színészek, de ha ez még nem elég, pl. van rajta eredeti intro-elképzelés sztoriboardokban elmesélve (nekem jobban tetszik, mint ami végül maradt), meg a lórieni találkozás Haldírékkal is más lett volna, stb. Nem akarok itt ömlengeni (á dehogy nem! :lol: ).

Másik kérdésem viszont: szerintetek van rá reményünk, hogy valamikor valamelyik DVD-n kiadják Jacksonék a kimaradt jeleneteket, amiket már leforgattak (olvastam a filmkönyvben, hogy rengeteg kilométert kitesz az anyag!) Bocs, ha erről volt már szó!

"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #113530 Írta: Ulmo
Nemrég láttam a Gy.U. bővített változatát a Westendben, a Media Marktban. Emlékeim szerint 9990 pénzért.
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #113395 Írta: Ghargoqurk
Ghargoqurk válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Igen azzal én is gondba lennék hogy nem feliratozzák ha lenne dvd-m. Még mindig ott tartok vajon érdemes-e dvd játszót venni egy film miatt, vagyis 3 film miatt ami 12 lemezt jelent. Persze ha már van lejátszó nem ártana egy nagyobb tv meg egyebek. Egyébként még lehet kapni a 4 lemezeset ?

Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #113136 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

adastra írta: Hát őszintén szólva én nagyon felháborodtam, hogy a 13000-ért vett DVD-n nincs minden feliratozva!!!! Már most az idejük fogyott el, a pénzük vagy a lelkesedésük? :evil: Hogy lehet igy kiadni valamit a forgalmazónak a kezéből??? És azért volt egy-két olyan, ahol bizony jó lett volna még hallani, pl. a Wellingtoni premierről szóló kis filmben stb. De legalább ANGOL felirat lenne, vagy valami! Mert angolul elolvasva még csak kihámozom miről beszélnek, de hallva azt a sokféle: angol, amerikai, új-zélandi, ausztrál, (dán akcentusú motyogást :lol: ) akcentust, a büdös életbe nem fogom megérteni... :cry:

Kedves Adestra, a "dán akcentusú motyogás" esetében Viggóra gondolsz?
A motyogást elismerem, de a dán akcentus erős lenne valekinél, aki az USA-ban született, és él!
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #112828 Írta: Ulmo

adastra írta: Hát őszintén szólva én nagyon felháborodtam, hogy a 13000-ért vett DVD-n nincs minden feliratozva!!!! Már most az idejük fogyott el, a pénzük vagy a lelkesedésük? :evil: Hogy lehet igy kiadni valamit a forgalmazónak a kezéből??? És azért volt egy-két olyan, ahol bizony jó lett volna még hallani, pl. a Wellingtoni premierről szóló kis filmben stb. De legalább ANGOL felirat lenne, vagy valami! Mert angolul elolvasva még csak kihámozom miről beszélnek, de hallva azt a sokféle: angol, amerikai, új-zélandi, ausztrál, (dán akcentusú motyogást :lol: ) akcentust, a büdös életbe nem fogom megérteni... :cry:

Hát ebben igazad van, és ez nagyon nagy hiba volt a forgalmazó részéről :( Talán annyi mentségük lehet, hogy a világpremierrel egyidőben akarták kihozni a 4 lemezes változatot, és kicsit rohammunkában készült a magyarítása. Bízzunk benne, hogy okultak a hibából, és a TTT már nem lesz így elrontva :roll:
Téma zárolva.
Több
21 éve 7 hónapja #112819 Írta: adastra
adastra válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Sorel írta: Köszönöm az információt. Akkor nem töröm magam, hogy a 2 lemezes werkfilmjét is megnézzem.

Nem tudom, nekem azért tetszettek pl. a trailerek amik rajta vannak, aztán loroftherings.net rövidfilmjei a színészekről (rajongóknak ajánlott!), meg a két fő werkfilm is. Meg a fő talán, hogy minden werkfilm egy picit más, más-más képeket mutat be a forgatásról, így aki ilyenekre vadászik, annak értékesek. Ha csak a tartalmi mondanivaló a fontos, az persze nagyjából ugyanaz, hiszen ugyanarról szól...de mondom én mindegyikben mást és mást találtam, érdekességeket :arrow: a 4 lemezes után vettem meg!

Azért jó lenne, ha a következő DVD-én az összes w.film alatt lenne magyar aláírás...

Hát őszintén szólva én nagyon felháborodtam, hogy a 13000-ért vett DVD-n nincs minden feliratozva!!!! Már most az idejük fogyott el, a pénzük vagy a lelkesedésük? :evil: Hogy lehet igy kiadni valamit a forgalmazónak a kezéből??? És azért volt egy-két olyan, ahol bizony jó lett volna még hallani, pl. a Wellingtoni premierről szóló kis filmben stb. De legalább ANGOL felirat lenne, vagy valami! Mert angolul elolvasva még csak kihámozom miről beszélnek, de hallva azt a sokféle: angol, amerikai, új-zélandi, ausztrál, (dán akcentusú motyogást :lol: ) akcentust, a büdös életbe nem fogom megérteni... :cry:

"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #106432 Írta: Sorel
Köszönöm az információt. Akkor nem töröm magam, hogy a 2 lemezes werkfilmjét is megnézzem.
Azért jó lenne, ha a következő DVD-én az összes w.film alatt lenne magyar aláírás...
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #106032 Írta: Ulmo
Sorel: lényegében semmilyen új info nem hangzik el. Cate Blanchette milliószor elmondja, hogy mindig is csúcsos füleket akart, Ian McKellen százszor is megdöbben, hogy milyen élethű lett Hobbitfalva...
Két igazi érdekesség van a sima változat extrái között: Enya videóklipje, és egy 10 perces "Így készült a Két Torony"
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #106028 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
hogy a nem bővített változat werkjn mivan nem tudom.....de a kíbővített változaton irtó jó dolgok vannak............... :D

Elen síla lúmenn omentilelvo!
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #105752 Írta: Sorel
Valaki azt mondja meg nekem, hogy a nem bővített verzió werkfilmjén teljesen más riportok vannak-e a film készítőivel? Tehát mondanak-e olyan érdemi dolgokat, ami miatt érdemes azt is megnézni?
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #105606 Írta: Saczy
az akcentusos az aki nem tud úszni,és akivel viggo elment horgászni.....én így emlékszem.. :arrow: frodó dublőrje.....

Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #105498 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Na, tisztázzuk:
BK a horgászos, indiai, Dez szerint Samu dublorje (én erre nem emlékszem pontosan).
Frdoó dublörje az, aki nem tud úszni.
Melllesleg szerintem egyiküket sem hallotttuk beszélni, de Viggo mindkettejüket utánozta. :D
saczy: igen, Pippiné a tájföldi

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #104896 Írta: Saczy
igen!de aki nem tud úszni az a horgászos!asszem :D

Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja - 21 éve 8 hónapja #104894 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Nem, megnéztem ma pont emiatt, így biztos vagyok a válaszomban!
:)
Az Frodóé, aki nem tud úszni. És ő is kicsit furán beszél. De az indiai akcentusos BK-t nem is lehetett beszélni hallani igazán, csak a színészek utánozták a beszédét.

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #104886 Írta: Saczy
de frodóé volt az akcentusos!!!!a horgász az fordóé volt!! az tuti!!!!!!!!!!!!!!

Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #104874 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Nem, nem Frodó dublőre volt, mert őt Kirannak hívják, hanem Samué. B.K. a neve, és ő beszél indiai akcentussal.

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #104865 Írta: Saczy
igen frodónak a dublőrje.....ari volt :D
pippinnek az a tájföldi csaj volt a dublőrje igaz?

Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #104651 Írta: Niphredil/Szméagol
Az kinek a dublörje (Frdoóé?), aki elment Viggóval horgászni, aztán megsütötték a halackát, curryvel? Na, ö hatalmas volt, ahogy parancsolgatott! Pippin dublörje is aranyos vlot.

I've seen the moon
And the first sunrise
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #104531 Írta: Saczy
Az tényleg vicces lehetett, mikor sean bean boromirnak öltözve mászik fel a hegyen...megnéztem volna......
de frodó dublőrje se semmi.....már ülnek a csónakban, megy a forgatás mikor mondja viggonak, hogy nem tud úszni..... :D :D

Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #103419 Írta: Niphredil/Szméagol
Nekem főleg az tűnt fel, hogy Billy Boyd milyen aranyosan beszél. De az is jó, mikor arról van szó, hogy Sean Bean nem mert helikopterre ülni, és gyalog ment fel a forgatási helyszínre! Meg ahogy Sean Astin irányította a helikoptereket... Meg a hobbitok, mikor a lábukat erősítették fel reggelente, zenét hallgattak, ez meg nem nagyon tetszett Ian McKellennek, aki a szomszéban volt. Ahogy Lij utánozza a morgását, az valami fantsztikus! (kis reklám)

I've seen the moon
And the first sunrise
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #103410 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
jolvanna mondam hogy bocs....

témához.. Nekem azok a részek tetszettek legjobban amiben a hobbitokat alakito szinészek beszéltek.. az valami csúcs volt..

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #103403 Írta: Niphredil/Szméagol
Rabyn: ott van a legelsö oldalon, hogy hogyan lehet megtalálni minden rejtett extrát.

I've seen the moon
And the first sunrise
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #103400 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
kössz megtaláltam..(mmint a parodiát) és boocs hogy meg mertem kérdezni merre van de nem volt időm végigolvasni az egész témát..

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #103387 Írta: Niphredil/Szméagol
Én az audiokommantárokat hagyatam ki, mert felirat nélkül nem értek belölük szinte semmit. Meg volt még néhány kisfilm, ami nem volt feliratozva! Pl. a filmzenéröl szóló. Próbáltuk beállítani, de nem volt. Persze ki tudja ,milyen egy tékás DVD... Rejtett extrák iszonyat jóóók!

I've seen the moon
And the first sunrise
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #101891 Írta: Cassie
Cassie válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Üdvözlégy körünkben!Remélem tudod,hogy vannak rejtett extrák!Nézd meg azokat,iszonyú jók!Jó szórakozást!
:D [size=9:269aiy9h](én csak két napig néztem,és bevallom,hogy egy riportot kihagytam...)[/size]

" The greatest thing you'll ever learn os just to love and be loved in return."
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #101846 Írta: nenya
nenya válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
MEGVETTEM! HArmadik napja nézem szinte folyamatosan, és csak ámulok és bámulok... 8O köszönöm a segítséget mindenkinek!

"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #101810 Írta: Sorel
Értem, értem. Szóval a díszdobozosat hívjátok így.
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #101807 Írta: Haldír Lórien
Haldír Lórien válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Sorel írta: Mi az az Argonath-os verzió?

Ilyen:
www.netpiac.hu/display/index.pht ... ek_id=2494
:wink:

Emlékezünk, hull szívre jel
E fák alatt, távoli tájon,
Nyugati Tenger, csillagod látom!
Téma zárolva.
Több
21 éve 8 hónapja #101799 Írta: Sorel
Mi az az Argonath-os verzió?
Téma zárolva.