- Köszönetek: 0
FOTR 4 lemezes DVD
- Ulmo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
adastra írta: Másik kérdésem viszont: szerintetek van rá reményünk, hogy valamikor valamelyik DVD-n kiadják Jacksonék a kimaradt jeleneteket, amiket már leforgattak (olvastam a filmkönyvben, hogy rengeteg kilométert kitesz az anyag!) Bocs, ha erről volt már szó!
A hírek szerint a harmadik rész DVD-jén lesznek rajta a bakik. Már alig várom!
- adastra
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ghargoqurk írta: Igen azzal én is gondba lennék hogy nem feliratozzák ha lenne dvd-m. Még mindig ott tartok vajon érdemes-e dvd játszót venni egy film miatt, vagyis 3 film miatt ami 12 lemezt jelent. Persze ha már van lejátszó nem ártana egy nagyobb tv meg egyebek. Egyébként még lehet kapni a 4 lemezeset ?
IGEN!!!!! Én sem hittem volna, de most hogy megvettük és azon nézzük egész más a világ! (Ez itt a reklám helye! ) De tényleg: egyszerüen annyira minőségileg más a képe, és azért ez a film nagyrészt a látványra épít, és aztán még a "játékok" vele: nézheted magyarul, angolul, magyar felirattal, angol felírattal...na meg lehet zoomolni bizonyos jeleneteket, huhhh! lehet léptetni, sétáltatni, kedvenc jeleneteket kiválasztani - és akkor még az eddigi témánkról a fellelhető extrákról ne is szóljunk!
Azért csak az a kedvencem, mikor a 2 lemezesen az Orlando-s kisfilmben végigélvezhetjük, hogy csesztetik Aragornék Legolast a lórieni jelenetben - hát az haláli! A 4 lemezesen pedig marha jó sztorikat mesélnek egymásról a színészek, de ha ez még nem elég, pl. van rajta eredeti intro-elképzelés sztoriboardokban elmesélve (nekem jobban tetszik, mint ami végül maradt), meg a lórieni találkozás Haldírékkal is más lett volna, stb. Nem akarok itt ömlengeni (á dehogy nem! ).
Másik kérdésem viszont: szerintetek van rá reményünk, hogy valamikor valamelyik DVD-n kiadják Jacksonék a kimaradt jeleneteket, amiket már leforgattak (olvastam a filmkönyvben, hogy rengeteg kilométert kitesz az anyag!) Bocs, ha erről volt már szó!
"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor
- Ulmo
- Nem elérhető
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- Sorel
- Nem elérhető
adastra írta: Hát őszintén szólva én nagyon felháborodtam, hogy a 13000-ért vett DVD-n nincs minden feliratozva!!!! Már most az idejük fogyott el, a pénzük vagy a lelkesedésük? Hogy lehet igy kiadni valamit a forgalmazónak a kezéből??? És azért volt egy-két olyan, ahol bizony jó lett volna még hallani, pl. a Wellingtoni premierről szóló kis filmben stb. De legalább ANGOL felirat lenne, vagy valami! Mert angolul elolvasva még csak kihámozom miről beszélnek, de hallva azt a sokféle: angol, amerikai, új-zélandi, ausztrál, (dán akcentusú motyogást ) akcentust, a büdös életbe nem fogom megérteni...
Kedves Adestra, a "dán akcentusú motyogás" esetében Viggóra gondolsz?
A motyogást elismerem, de a dán akcentus erős lenne valekinél, aki az USA-ban született, és él!
- Ulmo
- Nem elérhető
adastra írta: Hát őszintén szólva én nagyon felháborodtam, hogy a 13000-ért vett DVD-n nincs minden feliratozva!!!! Már most az idejük fogyott el, a pénzük vagy a lelkesedésük? Hogy lehet igy kiadni valamit a forgalmazónak a kezéből??? És azért volt egy-két olyan, ahol bizony jó lett volna még hallani, pl. a Wellingtoni premierről szóló kis filmben stb. De legalább ANGOL felirat lenne, vagy valami! Mert angolul elolvasva még csak kihámozom miről beszélnek, de hallva azt a sokféle: angol, amerikai, új-zélandi, ausztrál, (dán akcentusú motyogást ) akcentust, a büdös életbe nem fogom megérteni...
Hát ebben igazad van, és ez nagyon nagy hiba volt a forgalmazó részéről Talán annyi mentségük lehet, hogy a világpremierrel egyidőben akarták kihozni a 4 lemezes változatot, és kicsit rohammunkában készült a magyarítása. Bízzunk benne, hogy okultak a hibából, és a TTT már nem lesz így elrontva
- adastra
- Nem elérhető
Sorel írta: Köszönöm az információt. Akkor nem töröm magam, hogy a 2 lemezes werkfilmjét is megnézzem.
Nem tudom, nekem azért tetszettek pl. a trailerek amik rajta vannak, aztán loroftherings.net rövidfilmjei a színészekről (rajongóknak ajánlott!), meg a két fő werkfilm is. Meg a fő talán, hogy minden werkfilm egy picit más, más-más képeket mutat be a forgatásról, így aki ilyenekre vadászik, annak értékesek. Ha csak a tartalmi mondanivaló a fontos, az persze nagyjából ugyanaz, hiszen ugyanarról szól...de mondom én mindegyikben mást és mást találtam, érdekességeket a 4 lemezes után vettem meg!
Azért jó lenne, ha a következő DVD-én az összes w.film alatt lenne magyar aláírás...
Hát őszintén szólva én nagyon felháborodtam, hogy a 13000-ért vett DVD-n nincs minden feliratozva!!!! Már most az idejük fogyott el, a pénzük vagy a lelkesedésük? Hogy lehet igy kiadni valamit a forgalmazónak a kezéből??? És azért volt egy-két olyan, ahol bizony jó lett volna még hallani, pl. a Wellingtoni premierről szóló kis filmben stb. De legalább ANGOL felirat lenne, vagy valami! Mert angolul elolvasva még csak kihámozom miről beszélnek, de hallva azt a sokféle: angol, amerikai, új-zélandi, ausztrál, (dán akcentusú motyogást ) akcentust, a büdös életbe nem fogom megérteni...
"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor
- Sorel
- Nem elérhető
Azért jó lenne, ha a következő DVD-én az összes w.film alatt lenne magyar aláírás...
- Ulmo
- Nem elérhető
Két igazi érdekesség van a sima változat extrái között: Enya videóklipje, és egy 10 perces "Így készült a Két Torony"
- Saczy
- Nem elérhető
Elen síla lúmenn omentilelvo!
- Sorel
- Nem elérhető
- Saczy
- Nem elérhető
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
BK a horgászos, indiai, Dez szerint Samu dublorje (én erre nem emlékszem pontosan).
Frdoó dublörje az, aki nem tud úszni.
Melllesleg szerintem egyiküket sem hallotttuk beszélni, de Viggo mindkettejüket utánozta.
saczy: igen, Pippiné a tájföldi
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Saczy
- Nem elérhető
- Dez
- Nem elérhető
Az Frodóé, aki nem tud úszni. És ő is kicsit furán beszél. De az indiai akcentusos BK-t nem is lehetett beszélni hallani igazán, csak a színészek utánozták a beszédét.
Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
- Saczy
- Nem elérhető
- Dez
- Nem elérhető
Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
- Saczy
- Nem elérhető
pippinnek az a tájföldi csaj volt a dublőrje igaz?
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
I've seen the moon
And the first sunrise
- Saczy
- Nem elérhető
de frodó dublőrje se semmi.....már ülnek a csónakban, megy a forgatás mikor mondja viggonak, hogy nem tud úszni.....
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
I've seen the moon
And the first sunrise
- Rabyn
- Nem elérhető
témához.. Nekem azok a részek tetszettek legjobban amiben a hobbitokat alakito szinészek beszéltek.. az valami csúcs volt..
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
I've seen the moon
And the first sunrise
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
I've seen the moon
And the first sunrise
- Cassie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
[size=9:269aiy9h](én csak két napig néztem,és bevallom,hogy egy riportot kihagytam...)[/size]
" The greatest thing you'll ever learn os just to love and be loved in return."
- nenya
- Nem elérhető
"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
- Sorel
- Nem elérhető
- Haldír Lórien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Emlékezünk, hull szívre jel
E fák alatt, távoli tájon,
Nyugati Tenger, csillagod látom!
- Sorel