- Köszönetek: 0
FOTR 4 lemezes DVD
- hedge_hog
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Végülis elég sok esetben szokott csúszás lenni, amiről szintén nem ők tehetnek. És ha jól tudom, első körben nov. 18.-t adta meg a Warner mindenhol...Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy a feltüntetett specifikáció, megjelenési dátum és ár - bár pontosságuk nagyon valószínű - csak tájékoztató jellegű, a változtatás jogát így fenntartjuk!
~ Une lumi
- Ulmo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
A lényeg, hogy végre van némi biztos info a TTT bővítettről. (Kíváncsi leszek, mit szóltok majd az új jelenetekhez Meg persze a javított szinkronhoz)
- Palimir
- Nem elérhető
Emiatt nem bízol az Xpressben?Ulmo írta: Általában a Netpiac is kipostázza a megjelenés napján. De én inkább elmegyek érte személyesen
(Az xpressben valahogy nem bízom, túl hamar hirdették meg a TTT bővítettet, mikor még nem volt hivatalos dátum )
Amúgy én Xpress fan vagyok, ha lehet ezt mondani náluk még az is megesett, hogy a megjelenés előtt kaptam meg egy filmet
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- hedge_hog
- Nem elérhető
~ Une lumi
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
www.moviepublicity.com/he/lotr2g ... press.htmlbut will also feature a specially created Gollum as “Sméagol” sculpture
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- hedge_hog
- Nem elérhető
A KÉT TORONY - BŐVÍTETT VÁLTOZATOK
Folytatva az első rész hagyományát Peter Jackson rendező A Gyűrűk Ura - A két torony-ból is készített kifejezetten a rajongók számára egy bővített változatot, mely az eredeti mozifilmhez képest közel háromnegyed órányi új és kibővített jelenetet tartalmaz. A bővített változat november 25-én háromféle formában jelenik meg: 4 lemezes extra DVD-változatban, melyen a film mellett két extra lemezen további 7 óra különleges tartalmat találnak a rajongók; 5 lemezes ajándékcsomagban, melybe a 4 DVD-s változaton kívül Gollam
szobrocskák és még plusz egy extra lemez került; valamint természetesen VHS kazettán. Mindkét DVD-változat DTS 6.1 ES és DD 5.1 EX magyar szinkronnal, valamint DD 5.1 EX eredeti hanggal szólal meg.
A Gyűrűk Ura - A két torony (bővített extra változat - 4 DVD)
www.netpiac.hu/display/index.pht ... 29&style=1
A Gyűrűk Ura - A két torony - ajándékcsomag (b. v. - 5 DVD díszdobozban)
www.netpiac.hu/display/index.pht ... 30&style=1
A Gyűrűk Ura - A két torony (bővített változat) [VHS]
www.netpiac.hu/display/index.pht ... 31&style=2
~ Une lumi
- Robert B
- Nem elérhető
Én nem tudom, hogy most mit higyjek, de szerintem minden esély megvan rá, hogy nov. 18-án már élvezhetjük a kibővített DVD élményét. Ez a hír ugyanis még nincs megerősítve. Majd meglátjuk.
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Coralie
- Nem elérhető
Na, tudom már, mit kérjek karácsonyra!Ulmo írta: Viszont jó hír, hogy a díszdobozos változat 5 DVD-s lesz, Gollam és Szméagol szobrocskákkal! :hello:
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Ulmo
- Nem elérhető
Palimir írta: 5 DVD-s anyag:
Xpress, 18590 HUF
Netpiac, 18791 HUF
A Netpiacnál a szállítási dátum 11.27. ?!?! Ugye ezt nem gondolják komolyan? Az Xpressnél még aznap kihozzák (tapasztalat )
Általában a Netpiac is kipostázza a megjelenés napján. De én inkább elmegyek érte személyesen
(Az xpressben valahogy nem bízom, túl hamar hirdették meg a TTT bővítettet, mikor még nem volt hivatalos dátum )
- Palimir
- Nem elérhető
Xpress, 18590 HUF
Netpiac, 18791 HUF
A Netpiacnál a szállítási dátum 11.27. ?!?! Ugye ezt nem gondolják komolyan? Az Xpressnél még aznap kihozzák (tapasztalat )
- Ulmo
- Nem elérhető
Viszont jó hír, hogy a díszdobozos változat 5 DVD-s lesz, Gollam és Szméagol szobrocskákkal! :hello:
- Toma
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
köszi...
"Arany napsugárban, csillag fényét lesve
vár reám valaki, míg leszáll az este..."
- Toma
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Kérdésem lenne, és sajnos nincs időm végigolvasni a topicokat... Szóval mikor jön ki pontosan a bővített TTT?
köszi a választ előre is...
Csók mindenkinek
"Arany napsugárban, csillag fényét lesve
vár reám valaki, míg leszáll az este..."
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Lilliana
- Nem elérhető
december 5-11:FotR
december 11-15:TTT
De ebbol sem igazan derul ki hogy ezek a Special Extend Edition moziban levetitett valtozatai lesznek vagy kulon ki lesznek bovitve ?
Cameron Duncan Lives!
- Ilweran
- Nem elérhető
Én voltam Völgyzugolyban tegnap és ma is. Nagyon jó az az oldal is. Ne sírj!!!!
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Gandalf
- Nem elérhető
A Warner Home Video novemberi lakossági DVD megjelenései:
november 4: A nap könnyei; A tengeralattjáró; The Debut; Az utolsó mohikán; Csatakiáltás; Csendes hadművelet; Burma hadművelet
november 11: Charlie angyalai 2. - Teljes gázzal; Kenguru Jack; Cirque du Soleil - Varekai; Agyafúrt kasszafuró; Robin Hood; A temetés
november 18: Végső állomás 2.; Himalája; Jaques Perrin diszdoboz (Himalája, Microcosmos, Vándormadarak); A napfény nem eladó; Tomboló ököl
november 25: A Gyűrűk Ura - A két torony (Bővített változat); A Gyűrűk Ura - A két torony (Bővített változat) ajándékdoboz; Friday After Next; Hírnév; Promenád a gyönyörbe; Párbaj a városban; Rózsaszín Cadillac; A zöldfülű; Kötéltánc; Kémek a sasfészekben; Az elefántvadász; A lebujzenész
Forrás: Warner Home Video
(Egyébkén Völgyzugolyon már napok óta kint van a hír, ezek szerint azt senki nem olvassa... )
- Robert B
- Nem elérhető
Ezt a bejelentést meg tudnád erősíteni valamivel? Kösz!
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Palimir
- Nem elérhető
Talán az lenne a legegyszerűbb...
Vagy még úgy is jó lenne - jobban érteném -, ha alá tudnánk rakni angol feliratot...
- Ulmo
- Nem elérhető
Palimir: legutóbbi (júliusi) infoim szerint a bővített TTT extrái is hasonló módon lesznek feliratozva, mint a FotR bővített volt (vagyis hol lesz felirat, hol nem...) De Gandalf infoja azért lehet érdekes, mert talán egy héttel többet fektetnek a gyártásba, talán rendesen megcsinálják az extrák feliratát. Talán...
- Palimir
- Nem elérhető
Ha a minőség rovására menne a határidőre kiadás, akkor tőlem inkább csússzon pár hónapot is...Gandalf írta: A Két Torony Bővített (Extra) Változata Magyarországon csak november 25-én jelenik meg, 1 hetes csúszással.
Gondolok ugye a rendes feliratozásra, amint az előbb említettem... audiokommentár, extrák...
- Gandalf
- Nem elérhető
- Palimir
- Nem elérhető
Pl. ugye az audiókommentárok, illetve néhány extra...
Remélem a TTT 4 lemezesnél ebből a szempontból jobban odafigyelnek majd... Mert ha nem, akkor a végén az Oroszlánkirály DVD-je lesz extra szempontból az év DVD-je...
- Meleth_lin
- Nem elérhető
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Ulmo
- Nem elérhető
A RotK itthoni premierje 2004. január 8. Sajnos
- Meleth_lin
- Nem elérhető
Sil: Én is ezt akartam írni Liliana kérdésére, szerintem is azért mondja, bár elég viccesen hangzik, ahogy mondja magyarul... (Nem szeretem azt a szinkront)
Kicsit OFF, de azért megkérdezem: Nem tudja valaki, hogy a TTT Bővítettje mikor jelenik meg? És hogy itt mikor lesz kapható? Valahol mintha olvastam volna, hogy akkor, mikor a ROTK, ez igaz?
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Arden Borough
- Nem elérhető
szerintem a másodikon...amugy lehet hogy mindkettőn!Vilya írta:
Arden Borough írta: Vilya: szerintem nem innen vetíteték a klippeket hanem egy másik _Neo dvd-ről!
a tanács paródia rajta van,a jeleneteket végigpörgetrve az utolsó oldalon nyomd tovább a tovább gombot az utolsó jelenet után és ott lesz...
asszem...remélem érted ahogy leírtam...
Köszi Arden!
Csak megtalálom! De még egy kérdés az első vagy a második lemezen van rajta? Még egyszer köszi!!
Örökké nem eshet...
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Vilya
- Nem elérhető
Arden Borough írta: Vilya: szerintem nem innen vetíteték a klippeket hanem egy másik _Neo dvd-ről!
a tanács paródia rajta van,a jeleneteket végigpörgetrve az utolsó oldalon nyomd tovább a tovább gombot az utolsó jelenet után és ott lesz...
asszem...remélem érted ahogy leírtam...
Köszi Arden!
Csak megtalálom! De még egy kérdés az első vagy a második lemezen van rajta? Még egyszer köszi!!