FOTR 4 lemezes DVD

Több
21 éve 1 hónapja #145737 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Szerintem nincs azzal semmi gond, hogy a tavalyi megjelenés alapján és a forgalmazó előzetes információi szerint arra tippeltek, idén is időben jön nálunk a cucc. Mellesleg minden picit is bizonytalan adatnál feltüntetik, hogy:

Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy a feltüntetett specifikáció, megjelenési dátum és ár - bár pontosságuk nagyon valószínű - csak tájékoztató jellegű, a változtatás jogát így fenntartjuk!

Végülis elég sok esetben szokott csúszás lenni, amiről szintén nem ők tehetnek. És ha jól tudom, első körben nov. 18.-t adta meg a Warner mindenhol... :roll:

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #145726 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Palimir: az a kereskedő, aki úgy vesz fel rendelést, hogy nem kapott hivatalos információt a hazai forgalmazótól, aki úgy állapít meg árat, hogy nem tud lényegében semmit a termékről (lásd pl Indiana Jones-díszdoboz), az az én szememben nem túl hiteles :shake: . De ez mindenkinél egyéni dolog.
A lényeg, hogy végre van némi biztos info a TTT bővítettről. (Kíváncsi leszek, mit szóltok majd az új jelenetekhez ;) Meg persze a javított szinkronhoz)
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #145722 Írta: Palimir
Palimir válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Ulmo írta: Általában a Netpiac is kipostázza a megjelenés napján. De én inkább elmegyek érte személyesen :)
(Az xpressben valahogy nem bízom, túl hamar hirdették meg a TTT bővítettet, mikor még nem volt hivatalos dátum :roll: )

Emiatt nem bízol az Xpressben? :D
Amúgy én Xpress fan vagyok, ha lehet ezt mondani :) náluk még az is megesett, hogy a megjelenés előtt kaptam meg egy filmet :P

Minden megtörténhet... még az is ami nem.
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #145721 Írta: hedge_hog
Kérdésemre a Xpress megerősítette a hírt, hogy itthon tényleg csak 25.-én jön ki a bővített verzió. :cry:

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #145717 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Ez a "Gollam és Szméagol szobrocskák" már első olvasásra megütötte a szememet. :roll: Nos, ilyenről szó sincs, csak és kizárólag Gollam szobrocska lesz (ahogy eddig is tudtuk), félrefordítottak egy mondatot :? :

but will also feature a specially created Gollum as “Sméagol” sculpture

www.moviepublicity.com/he/lotr2g ... press.html

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #145711 Írta: hedge_hog
A Netpiacon is nov. 25.-t adják meg. Lehet, hogy két forrásnak már érdemes hinni? :roll: A hírlevelük szerint:

A KÉT TORONY - BŐVÍTETT VÁLTOZATOK

Folytatva az első rész hagyományát Peter Jackson rendező A Gyűrűk Ura - A két torony-ból is készített kifejezetten a rajongók számára egy bővített változatot, mely az eredeti mozifilmhez képest közel háromnegyed órányi új és kibővített jelenetet tartalmaz. A bővített változat november 25-én háromféle formában jelenik meg: 4 lemezes extra DVD-változatban, melyen a film mellett két extra lemezen további 7 óra különleges tartalmat találnak a rajongók; 5 lemezes ajándékcsomagban, melybe a 4 DVD-s változaton kívül Gollam
szobrocskák és még plusz egy extra lemez került; valamint természetesen VHS kazettán. Mindkét DVD-változat DTS 6.1 ES és DD 5.1 EX magyar szinkronnal, valamint DD 5.1 EX eredeti hanggal szólal meg.

A Gyűrűk Ura - A két torony (bővített extra változat - 4 DVD)
www.netpiac.hu/display/index.pht ... 29&style=1

A Gyűrűk Ura - A két torony - ajándékcsomag (b. v. - 5 DVD díszdobozban)
www.netpiac.hu/display/index.pht ... 30&style=1

A Gyűrűk Ura - A két torony (bővített változat) [VHS]
www.netpiac.hu/display/index.pht ... 31&style=2

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #145709 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Ezzel a november 25.-ei dátummal én még csak a mozinet.hu-n találkoztam. Még a Warnerbros Magyarország honlapján sincs ez az információ hivatalosan kihirdetve. Ma írtam egy e-mailt a filmzona.hu-nak (onnan rendeltem meg a DVD-t), hogy tudnak-e valamit a megjelenésbeli csúszásról. Ők azt mondták, hogy nem kaptak ilyen információt a Warnertől még. Ők legutoljára a 18.-ai dátumot kapták meg a megjelenés napjául - azóta nem tájékoztatták őket változtatásról. A kiadók meg átalában szokták tájékoztatni az ő termékeiket árusító kereskedéseket (a filmzona meg egyike az igényesebb DVD boltoknak).
Én nem tudom, hogy most mit higyjek, de szerintem minden esély megvan rá, hogy nov. 18-án már élvezhetjük a kibővített DVD élményét. Ez a hír ugyanis még nincs megerősítve. Majd meglátjuk.

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #145702 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Ulmo írta: Viszont jó hír, hogy a díszdobozos változat 5 DVD-s lesz, Gollam és Szméagol szobrocskákkal! :hello:

Na, tudom már, mit kérjek karácsonyra! 8)

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #145701 Írta: Ulmo

Palimir írta: 5 DVD-s anyag:
Xpress, 18590 HUF
Netpiac, 18791 HUF
A Netpiacnál a szállítási dátum 11.27. ?!?! Ugye ezt nem gondolják komolyan? :lol: Az Xpressnél még aznap kihozzák (tapasztalat :) )

Általában a Netpiac is kipostázza a megjelenés napján. De én inkább elmegyek érte személyesen :)
(Az xpressben valahogy nem bízom, túl hamar hirdették meg a TTT bővítettet, mikor még nem volt hivatalos dátum :roll: )
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #145686 Írta: Palimir
5 DVD-s anyag:
Xpress, 18590 HUF
Netpiac, 18791 HUF
A Netpiacnál a szállítási dátum 11.27. ?!?! Ugye ezt nem gondolják komolyan? :lol: Az Xpressnél még aznap kihozzák (tapasztalat :) )

Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #145639 Írta: Ulmo
Úgy néz ki, Gandalfnak igaza volt. Most rendeltem meg a Netpiacon a TTT bővített DVD-jét, november 25 a megjelenés dátuma :(
Viszont jó hír, hogy a díszdobozos változat 5 DVD-s lesz, Gollam és Szméagol szobrocskákkal! :hello:
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #145624 Írta: Toma
Toma válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Bocs, végül mégis volt két percem, úgyhogy tudom a választ... nov. 25.

köszi...

:)

"Arany napsugárban, csillag fényét lesve
vár reám valaki, míg leszáll az este..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #145623 Írta: Toma
Toma válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Sziasztok!

Kérdésem lenne, és sajnos nincs időm végigolvasni a topicokat... Szóval mikor jön ki pontosan a bővített TTT?

köszi a választ előre is...

Csók mindenkinek

"Arany napsugárban, csillag fényét lesve
vár reám valaki, míg leszáll az este..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #145584 Írta: Sil
Lilliana: Azok a már meglevő bővített változatok lesznek, csak most moziban. Amerikában... :roll: (Van is már belőle jókora kavarás, mert a dec. 16-ai előadásokra, amikor mindhárom részt levetítik, sikerült külön-külön eladniuk a jegyeket, így egy csomóan hoppon maradtak... Meg persze a spekulánsok miatt már most gyakorlatilag elfogyott szinte az összes jegy.)

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #145577 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Én tegnap kaptam a New Line-tól egy ilyen reklám féleséget amiben arra próbál rávenni hogy menj el a moziba megnézni az 1-2 resz bövitettetjeit(t'om esett erröl már szó) :
december 5-11:FotR
december 11-15:TTT
De ebbol sem igazan derul ki hogy ezek a Special Extend Edition moziban levetitett valtozatai lesznek vagy kulon ki lesznek bovitve :? ?

Cameron Duncan Lives!
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #144812 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Gandalf!
Én voltam Völgyzugolyban tegnap és ma is. Nagyon jó az az oldal is. Ne sírj!!!! :D :D :D

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #144807 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
www.mozinet.hu/hirek.php a 2003. okt. 1. -ei hír. Ők a Warner Home Video-ra hivatkoztak:

A Warner Home Video novemberi lakossági DVD megjelenései:
november 4: A nap könnyei; A tengeralattjáró; The Debut; Az utolsó mohikán; Csatakiáltás; Csendes hadművelet; Burma hadművelet
november 11: Charlie angyalai 2. - Teljes gázzal; Kenguru Jack; Cirque du Soleil - Varekai; Agyafúrt kasszafuró; Robin Hood; A temetés
november 18: Végső állomás 2.; Himalája; Jaques Perrin diszdoboz (Himalája, Microcosmos, Vándormadarak); A napfény nem eladó; Tomboló ököl
november 25: A Gyűrűk Ura - A két torony (Bővített változat); A Gyűrűk Ura - A két torony (Bővített változat) ajándékdoboz; Friday After Next; Hírnév; Promenád a gyönyörbe; Párbaj a városban; Rózsaszín Cadillac; A zöldfülű; Kötéltánc; Kémek a sasfészekben; Az elefántvadász; A lebujzenész
Forrás: Warner Home Video

(Egyébkén Völgyzugolyon már napok óta kint van a hír, ezek szerint azt senki nem olvassa... :cry: )
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #144787 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Gandalf!

Ezt a bejelentést meg tudnád erősíteni valamivel? Kösz!

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #144780 Írta: Palimir
Az az igazság, hogy eddig is nagyon sajnáltam, hogy ki kellett hagynom az audiokommentárt, pedig érdekelne... Tanuljak meg rendesen angolul?
Talán az lenne a legegyszerűbb... :)
Vagy még úgy is jó lenne - jobban érteném -, ha alá tudnánk rakni angol feliratot...

Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #144778 Írta: Ulmo
Gandalf: az információ forrását is meg tudnád adni? Ez így magában még elég meredek :?

Palimir: legutóbbi (júliusi) infoim szerint a bővített TTT extrái is hasonló módon lesznek feliratozva, mint a FotR bővített volt (vagyis hol lesz felirat, hol nem...) De Gandalf infoja azért lehet érdekes, mert talán egy héttel többet fektetnek a gyártásba, talán rendesen megcsinálják az extrák feliratát. Talán...
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #144777 Írta: Palimir

Gandalf írta: A Két Torony Bővített (Extra) Változata Magyarországon csak november 25-én jelenik meg, 1 hetes csúszással. :?

Ha a minőség rovására menne a határidőre kiadás, akkor tőlem inkább csússzon pár hónapot is...
Gondolok ugye a rendes feliratozásra, amint az előbb említettem... audiokommentár, extrák...

Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #144770 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
A Két Torony Bővített (Extra) Változata Magyarországon csak november 25-én jelenik meg, 1 hetes csúszással. :?
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #144765 Írta: Palimir
Van valami ötlet arra vonatkozóan, hogy hogyan lehetne a FOTR 4 lemezes verziójához feliratokat varázsolni oda, ahol nincsen?
Pl. ugye az audiókommentárok, illetve néhány extra...

Remélem a TTT 4 lemezesnél ebből a szempontból jobban odafigyelnek majd... :roll: Mert ha nem, akkor a végén az Oroszlánkirály DVD-je lesz extra szempontból az év DVD-je... :oops: :?

Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #143067 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
kösz, Ulmo :wink:

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #143064 Írta: Ulmo
A TTT bővített kiadása november 18-án jelenik meg. A Warner még nem jelenettte be hivatalosan, de nagyon valószínű, hogy nálunk is ugyanekkor adják ki.
A RotK itthoni premierje 2004. január 8. Sajnos :(
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #143062 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Mae govennen!

Sil: Én is ezt akartam írni Liliana kérdésére, szerintem is azért mondja, bár elég viccesen hangzik, ahogy mondja magyarul... (Nem szeretem azt a szinkront) :D
Kicsit OFF, de azért megkérdezem: Nem tudja valaki, hogy a TTT Bővítettje mikor jelenik meg? És hogy itt mikor lesz kapható? Valahol mintha olvastam volna, hogy akkor, mikor a ROTK, ez igaz?

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #142019 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
A tanács paródia az első CD-n van. A másodikon a TTT előzetes.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #142017 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Vilya írta:

Arden Borough írta: Vilya: szerintem nem innen vetíteték a klippeket hanem egy másik _Neo dvd-ről!
a tanács paródia rajta van,a jeleneteket végigpörgetrve az utolsó oldalon nyomd tovább a tovább gombot az utolsó jelenet után és ott lesz...
asszem...remélem érted ahogy leírtam...

Köszi Arden! :wink:
Csak megtalálom! De még egy kérdés az első vagy a második lemezen van rajta? Még egyszer köszi!! :)

szerintem a másodikon...amugy lehet hogy mindkettőn!

Örökké nem eshet...
Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #142009 Írta: Sil
Lilliana: Szvsz azért kérdezi Frodó Bilbótól, hogy járt-e a házi serfőzdében, mert nem érti, hogy miért mond ilyeneket, és azt hiszi, hogy Bilbó már kicsit bepityókázott... :twisted:

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
21 éve 2 hónapja #141835 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Arden Borough írta: Vilya: szerintem nem innen vetíteték a klippeket hanem egy másik _Neo dvd-ről!
a tanács paródia rajta van,a jeleneteket végigpörgetrve az utolsó oldalon nyomd tovább a tovább gombot az utolsó jelenet után és ott lesz...
asszem...remélem érted ahogy leírtam...

Köszi Arden! :wink:
Csak megtalálom! De még egy kérdés az első vagy a második lemezen van rajta? Még egyszer köszi!! :)

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.469 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére