FOTR 4 lemezes DVD
- Noredhel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
ruffian írta: Láttátok a ROTK bővítettben az extrák között azt a részt, mikor Hugo Weawing bemutatja, eredetileg milyen hajat csinált a fodrásza a koronázási jelenethez?
Hűlyére röhögtem magam:))))))mint egy japán gésa, úgy nézettt ki!
Jajj az nagyon furcsa volt... Pedig Hugo különben cuki... De az az izé a fején...
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Gil-Celeb
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
Hogy???(részletezd egy kicsit,légyszi!!!(számtech óra van és nekem még mindig karácsonyfák lebegnek a szemem előtt...)
További szép napot!!! (fizika,kémia,matek.... )
"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"
- ruffian
- Nem elérhető
Hűlyére röhögtem magam:))))))mint egy japán gésa, úgy nézettt ki!
"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:
- cortez71
- Nem elérhető
- Gil-Celeb
- Nem elérhető
- cortez71
- Nem elérhető
Tényleg. Hú,ezt elfelejtettem írni. Itt viszont nem Gyűrű van,hanem Torony .Sil írta: Az első résznél is mindkét lemezen van, de ugyanott.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Az első résznél is mindkét lemezen van, de ugyanott.cortez71 írta: Mindegyik résznél van extra,de csak az első lemezen. Kersed ugyanott, ahol a RotK-nál.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- cortez71
- Nem elérhető
Búék!
Krisztián
- Gil-Celeb
- Nem elérhető
Úgylátom kicsit kihaltunk....
- Trinkler
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Én láttam a Kincskereső kisködmönnek egy olyan filmváltozatát, ahol végig élt az apa...nem is igazán csinált semmit a filmben, csak jött, ment, varrogatott, és onnantól kezdve, ahol a sztori szerint meg kellett volna halnia, egy szót sem szólt....
ON
- Ulmo
- Nem elérhető
Mák írta: Sziasztok! Engem csak az érdekelne, de az angyon, hogy Boromir miért halt meg a filmben, mikor a könyvben nem is úgy volt?
Ha az a gond, hogy miért az első filmben halt meg (mikor a könyvben Két Torony elején) a válasz egyszerű: az első filmet így lehetett a legnormálisabban lezárni. Így is panaszkodott néhány mozinéző, hogy "miért van ilyen hülye vége a filmnek?" Most képzeld el, hogy Boromir még csatázik, Frodóék elmenekülnek, és jön a stáblista...
- Scsebabcsicsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Gil-Celeb
- Nem elérhető
De legalább addig nézem a többit!
Egyébként Gandalf:a körúton nem a videotékában láttad véletlenül?Lehet hogy most nagy hülyeséget mondtam de én is itt lakom a környéken és úgy emlékszem ott láttam egy-két hete...
- Dúnadán
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
szóval marad a 3rész bővítve és egyszerre, 24.600 Ft-ér 10 nap múlva
Szerinted adjunk Szilszakállnak?-Osszuk el?Ne!Ez halott növény meg minden.Nem hinném,h megértené.Hátha vmi távoli rokona
- Gandalf
- Nem elérhető
- Gil-Celeb
- Nem elérhető
Amúgy a Mammut 2-ben is meg lehet venni a földszinten a MUSIC MEGASTOREban....(díszdobozban is:))
- Gandalf
- Nem elérhető
Ó, 3-at akartam írni, csak félrenyomtam, biztos megzavart a 4 lemezes topic-cím...Ulmo írta:
Gandalf írta: Ha minden igaz, (legkorábban) decemberben megjelenik majd a 4 bővített változat együttes kiadásban is, mint a moziváltozatok esetében is...
Addig meg legfeljebb a megrendelés marad lehetőségként.
4 bővített változat :hein: Gandalf, te tudsz valamit? Szvsz ez egyelőre kizárt, de még bármi lehet ebből...
Egyébként pestieknek ajánlom a Westend alsó szintjén található CD-boltot, ott lehet FotR bővítettet kapni, talán még a díszdobozosból is van.
- Ulmo
- Nem elérhető
Gandalf írta: Ha minden igaz, (legkorábban) decemberben megjelenik majd a 4 bővített változat együttes kiadásban is, mint a moziváltozatok esetében is...
4 bővített változat :hein: Gandalf, te tudsz valamit? Szvsz ez egyelőre kizárt, de még bármi lehet ebből...
Egyébként pestieknek ajánlom a Westend alsó szintjén található CD-boltot, ott lehet FotR bővítettet kapni, talán még a díszdobozosból is van.
- Gandalf
- Nem elérhető
Ha minden igaz, (legkorábban) decemberben megjelenik majd a 4 bővített változat együttes kiadásban is, mint a moziváltozatok esetében is...Niéla Alondriel írta: Emberek! lehet még valahol kapni a FOTR 4 lemezes változatát? Nagyon kéne! Vagy létezett olyan kiadás, ahol a FOTR-TTT négylemezesek egybe voltak? Plíz, valaki segítsen...
- Lin
- Nem elérhető
"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"
- Noredhel
- Nem elérhető
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Persze, hogy van, eddig is volt... feleennyiért... sima négylemezes.Tindomiel írta: Bocs,le vagyok maradva. Van nem díszdobozos is?Mert olyat még nem láttam,pedig rendszeresen járok nézelődni.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- tindomiel
- Nem elérhető
Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
- Ulmo
- Nem elérhető
A díszdobozosok mind ilyen árban vannak, 1-2 ezer Ft eltérés lehet (lefelé...)Tindomiel írta: Az árról meg annyit, hogy csak a 2. rész 20.000-be kerül, erre spórolok már vagy egy fél éve.
(Hát igen, kinek zsebpénze kevés... )
- tindomiel
- Nem elérhető
(Hát igen, kinek zsebpénze kevés... )
Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
- Ulmo
- Nem elérhető
Teron írta: Ha jól értem akkor Ha bővítettet szeretnék, akkor meg kell venni mind a 3-at külön külön (~30.000 huf)
Ha meg jó a nem bővített, akkor mehet ez az egybeedition.
Esetleg megvárhatod, amíg a bővítettek ára lejjebb megy, esetleg valami akciót hirdetnek a kereskedők. De szerintem addigra már mind megöregszünk
Ha nem a bővített kiadásokat veszed, megspórolsz egy kis kupac pénzt, viszont lemaradsz kb 2 órányi plusz filmjelenetről, és kb 18-20 órányi extra anyagról, a kommentárokról nem is beszélve.
- Teron
- Nem elérhető
Ha meg jó a nem bővített, akkor mehet ez az egybeedition.
Teron
"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."
- Ulmo
- Nem elérhető
Teron írta: Tud valaki a 3 bővített rész együtt editionról?
vagy megveszem a 3 bővített részt és az már jól mutat a polcomon
3-in-1 a bővítettekből egyelőre nem lesz. Egy ilyen széles doboz biztos nem mutatna jól a boltok polcain
Vannak tervek rá, de bizonytalan híresztelések szerint csak akkor adják ki, ha a mainál sokkal nagyobb kapacitású adathordozó lesz elérhető.
Nekem biztosan meglesz a 3 bővített (bár nem a díszdobozos), együtt tényleg jól néznek ki
- Teron
- Nem elérhető
Látom azt is, hogy decemberben jelenik mega ROTK bővített...
Tud valaki a 3 bővített rész együtt editionról?
vagy megveszem a 3 bővített részt és az már jól mutat a polcomon
Teron
- Teron
- Nem elérhető
Sajnos nem találtam a megfelelő témát, de mostanában jelent meg a gyűrűk Ura Trilógia összes filmje DVD.
Fotexnet alább:
Klikk ide
azt írja, hogy
"A díszdoboz a Gyűrűk Ura mozifilmek két lemezes, extra változatait tartalmazza."
Ez igaz? Megvan ez valakinek? Tényleg a bővített változat van rajta? Mert ha igen már veszem is meg.
Megjelent már egyáltalán a ROTK Extended?
Teron