- Köszönetek: 0
FOTR 4 lemezes DVD
- Arden Borough
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
a tanács paródia rajta van,a jeleneteket végigpörgetrve az utolsó oldalon nyomd tovább a tovább gombot az utolsó jelenet után és ott lesz...
asszem...remélem érted ahogy leírtam...
Örökké nem eshet...
- Vilya
- Nem elérhető
Képzeljétek megkaptam a névnapora a 4 lemezes dvd-t! Juppííí!!
Lenne ezzel kapcsolatban egy kérdésem:
A táborban nem emlékszem, hogy erről a négylemezes dvd-ről vetítették e Enyának a klippeit, mert ha igen, akkor hol találom meg a dvd-n? És a táborban ugyancsak vetítettek Elrod tanácsáról egy vicces részt. Az is rajta van valahol a dvd-n?
- Lilliana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Szerintem egyszerűen azt gondolta, hogya kérdést már letárgyalták. Új témát akart kezdeni. Vagy éppen Bilbó beszéde visszaidézte a szülei emlékét, és azért nem akarta folytatni a témát.
Hmm... Erre nem is gondoltam.De most hogy mondod tenyleg olyan a hanglejtese mint aki kenyelmetlen helyzetbol szeretne kijonni...
Cameron Duncan Lives!
- Aldarion
- Nem elérhető
Szerintem egyszerűen azt gondolta, hogya kérdést már letárgyalták. Új témát akart kezdeni. Vagy éppen Bilbó beszéde visszaidézte a szülei emlékét, és azért nem akarta folytatni a témát.Lilliana írta: Es veletlen nem tudja valaki a valaszt a tegnapi kerdesemre?
Más lett a világ
- Lilliana
- Nem elérhető
De kulomben mi a Zsakosok hires szelleme??? A figyelmetlensegem mellett azert is irtam Tuk-ot mert ugyebar Bilbo anyukaja is az volt es az o csaladjaban akadtak olyan kalandosabb hobbitok is.Vagy muveltebbek. Vagy erdeklodobbek , ha erted mire gondolok(nem mondom hogy a zsakosok nem muveltek de a "furcsasag" inkaBB a Tukokat jellemezte. Nem?
Es veletlen nem tudja valaki a valaszt a tegnapi kerdesemre?
(MIT akar Frodo a kocsmaval?)
Cameron Duncan Lives!
- Ulmo
- Nem elérhető
- Lilliana
- Nem elérhető
Bocsi ha mar esett rola szo!!!
Cameron Duncan Lives!
- Arden Borough
- Nem elérhető
Örökké nem eshet...
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Dimdaliel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
9999Ft (vagyis 10000)
A Elbereth Gilthoniel / o menel palan-díriel, / le nallon sí dí' nguruthos! / A tíro, nin, Fanuilos!
- Vilya
- Nem elérhető
Ebben a topicban még nem jártam, de most már igen!
Egy nagy kérdéssel fordulok felétek:
Lehet-e még kapni a FOTR bővitett 4 lemezes dvd-t? ÉS ha még lehet, akkor mennyibe kerül körülbelül?
A válaszokat előre is köszönöm!
- Ulmo
- Nem elérhető
Morgul írta: Nézd én ezt úgy oldom meg, hogy csak a bővített verzókat veszem meg... a többit lerippelem CD-re (és ez nem lopás, mert a bővítettet pénzért megvásárolom).
Ezt gondold át még egyszer. Ez bizony lopás, tökmindegy, hogy mit veszel meg mellette. És jó lenne, ha erről nem beszélnénk nyilvánosan. :nono:
Más: a Hobbit egyszer már meg lett filmesítve, rajzfilm formájában.
- Palimir
- Nem elérhető
Erről jut eszembe, láttam egy rajongó által készített The Hobbit trailertMorgul írta: De addigis reméljük, hogy a Hobbit is megfilmesítésre kerül...
Összevágta a FOTR-ból és a Dragonheart-ból... hogy mire ráérnek egyesek
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Robert B
- Nem elérhető
Én úgy vagyok vele, hogy semmit sem kötelező. Senki sem mondja, hogy vegyed meg az összes kiadást (díszdobozos, sima, bővített stb.) és az összes "merchandise" cuccot. Vedd meg azt, amelyik kell neked.
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Supersonica
- Nem elérhető
Most végülis HATSZOR veszed meg a három filmet (a simákat, plusz majd a bővítettet, netán 20-ezerért díszdobozban egy műanyag figuráért), plusz gondolom majd a 3 együtt is megjelenik díszdobozban, bizti valami kiegészítő extrával (figura, filmecske, ingyombingyom), ergo hetedszer is kiadsz az egészért ennyi pénzt... (Németeknél különböző konstrukciókkal veheted meg, szintén jóóóóó pénzen a dvd-t, ott gyűrűvel is lehet pl. választani...)
Nem húzzák le a rajongókat? Dehogynem
Miért nem lehetett eleve a bővített verzióval kezdeni? Amúgy is így kerekebb a film. Na mind1.
- Robert B
- Nem elérhető
De addigis reméljük, hogy a Hobbit is megfilmesítésre kerül...
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Nem, alapból 4 DVD-s. Az extra változat lesz 5 DVD-s, amihez a Gollam szobrocska jár. Az 5. DVD Gollam készítéséről szól, és egy kis könyvecske is lesz mellé, szintén Gollamról.Palimir írta: A TTT bővített tényleg 5 DVD-s lesz?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Palimir
- Nem elérhető
Számomra ez nem olyan evidens Én beszereztem mindegyik változatot, már csak az extrák különbözősége miatt iszshajni írta: Evidens, hogy aki a 4 lemezes kiadvánnyal rendelkezik, az már nem veszi meg a 2 lemezest .
A TTT bővített tényleg 5 DVD-s lesz?
És vajon lesz olyan, hogy kiadják a három filmet extra bővített verzióban? Akkor fogom csak tépkedni a hajam...
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Aldarion
- Nem elérhető
Pl: előzetesekzshajni írta: Egyébként van olyan extra a 2 lemezesen, amiért érdemes lenne kikölcsönözni?
Más lett a világ
- zshajni
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Egyébként van olyan extra a 2 lemezesen, amiért érdemes lenne kikölcsönözni?
- Ulmo
- Nem elérhető
zshajni írta: Sziasztok! Én csak most szereztem be a 4 lemezes dvd-t és nem találom rajta a trailereket és Enya betétdalát sem. Nincsenek rajta vagy csak én vagyok ennyire ügyes?
Sajnos nem fogod megtalálni őket, mert csak a 2 lemezes változaton vannak rajta
- zshajni
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- ipszilon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.
- Ninniach
- Nem elérhető
All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
- Ulmo
- Nem elérhető
ipszilon írta: azt láttátok, hogy a bővítetten lévő titkos TTT eőlzetesben, amikor pippin felmászik szilszakkállra, akkor reggel van, nem este?
Hm...érdekes megfigyelés! Talán abból adódik a különbség, hogy amikor az előzetes elkészült, még nem fejezték be teljesen a jelenet utómunkálatait.
- ipszilon
- Nem elérhető
Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.
- gande
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- ipszilon
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain