FOTR 4 lemezes DVD

Több
21 éve 11 hónapja #87938 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Ring-bearer: Nekem is a ,,sima" van meg.
Te mennyit néztél meg már belőle? Amúgy ugyanazon a véleményen vagyok róla, mint Te. Szerintem is fantasztikus. :D

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87927 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Nu, nekünk "valaki" - nevezzük bátyámnak :evil: - beakarta mutatni technikai tudását a videóval kapcsolatban (mer h elromlott :cry: ), de vmiért nem sikerült neki :mad2: , sőt szinte szétcincálta 8O (én meg őt), szal most totálkáros az én egyetlenem :cry: ...

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87925 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Fák Úrnője: Én is!!!! :D
Még csak pár dolgot tudtam megnézni, de tök jó!!!!!!
Meg a számítógépes játékot is, és hál'Istennek nem az a szokásos játék.
Úgy mozogsz, és járod be a Megyét ahogy akarod!
Én nem a díszdobozost kaptam meg, de apukámék mondták, h tök ciki volt, karácsony előtt valamivel nem volt Magyarországon kapható, és kétsgbe estek egy cseppet, de megrendelték... :D

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87717 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Szegény szüleid biztosan nem kapták meg a sima verziót, kénytelenek voltak megvenni neked a díszdobozost, duplaannyiért. Legyél nagyon hálás nekik! 8)
Téma zárolva.
Több
21 éve 11 hónapja #87685 Írta: A Fák Úrnője
A Fák Úrnője válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Megkaptam karácsonyra jupííí!
Ennél szebb karácsonyom még nem is volt! :D

Nagyon szép antikvizált...
Egyébként nem is tudtam, hogy Argonathos könyvtámasz is van hozzá! 8O Holnap egész nap fel sem kelek a fotelből, és a képernyőre tapadok! :twisted:

Gandalf: vmi ERROR-t ír ki annál az oldalnál, a beszámolónál... :(

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!
Téma zárolva.
Több
22 éve 17 órája #86461 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Nekem már meg van, de még nem sikerült megnéznem.
Bár a filmet már láttam a bővített változatban a Danubius által.

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #85216 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Köszike mindenkinek!Ja és bocsi,Gandalf!Én is olvastam a beszámolódat,de az már viszonylag régen volt és...szóval...hát...izé......elfelejtkeztem róla... :oops: :oops: :oops:

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #85197 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Már megbocsássatok, de én írtam Völgyzugolyban egy részletes és alapos beszámolót a Bővített Változatról, ott az ilyen jellegű kérdéseket már tisztáztam!
Aki még nem olvasta és vannak kérdései, klikkeljen ide: volgyzugoly.stop.hu/cikkek/cikk.php?mod=mutat&id=50
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #85174 Írta: A Fák Úrnője
Köszi Ulmo, te vagy az én megmentőm...

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #85150 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Narië: a bővített változat VHS-en csak szélesvásznú formában jelenik meg:
www.agyurukura.net/vhs.html

Fák Úrnője:
A szélesvásznú az a képarány, amit a moziban is látsz (faltól falig :) ).
A nem szélesvásznú (TV-képarányú) változat úgy készül, hogy a "belenagyítanak" a szélesvásznú képbe, vagyis levágják a kép széleit.
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #85149 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

Narië írta: Figyeljetek,tudom,hogy ez nem éppen ide jön,de nem tudjátok,hogy a bôvített videó jött-e ki nem szélesvásznú kiadásban?

Nekem azt mondták a boltban,ahol megvettem,hogy csak szélesvásznú-szinkronizált változatot lehet kapni.Eléggé dühös is voltam... :?
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #85137 Írta: A Fák Úrnője
Nem szélesvásznú? Mér, milyen az a szélesvásznú? És milyen a... nem szélesvásznú? Bocsika, ez nagyon off volt. (csak nem tudok beletörődni a határtalan tudatlanságomba... :oops: )

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #85130 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Figyeljetek,tudom,hogy ez nem éppen ide jön,de nem tudjátok,hogy a bôvített videó jött-e ki nem szélesvásznú kiadásban?

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #85101 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
a használati utasításban nincsenek a rejtett linkek Penn :P
De igen, próbálkozom 8) Szólok,ha sikerült :lol: (lehet,hogy addig eltelik ez az év ):P

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #84714 Írta: A Fák Úrnője
Rejtett linkek? Vao! Maj' ha megkapom karácsonyra, én is utánanézek... :D Egyre jobban várom a karácsonyt!

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #84710 Írta: Penngaladiel
Próbáltad már a használati utasítást követve? 8) :P :wink:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #84703 Írta: kriszana
jó, kössssz, és most még egy hülye kérdés: én végignéztem a jelenetet,de hogy ugrok onnan vissza a menübe? Mert az nekem csak úgy sikerült,hogy újra elindítottam a lemezt.... :(

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #84699 Írta: Penngaladiel
A gyűrű lehet, hogy csak olyankor jelenik meg, ha a jelenetválasztásnál belenézel Elrond tanácsába, és onnan visszalépsz a menübe. A Két torony emblémánál ilyen trükk nincs.
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #84698 Írta: kriszana
köszi Ulmo, meg fogom próbálni
Tudom,hogy vannak nyilak mindenféle irányba, és van OK gomb is rajta, de nem találtam meg a gyűrűt.
Jó, most megnézem újra, holnap, és azután referálok
Köszönöm a segítséget

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #84686 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
kriszana: minden asztali (tehát NEM számítógépes) DVD-lejátszó távirányítóján ott van a négy irányba mutató gomb + egy ENTER (vagy hasonló funkciójú). A film mindkét lemezénél bemész a jelenetválasztó menübe, megkeresed a legutolsó jelenetet (Elrond Tanácsa / bővített stáblista), majd nyomsz egy LEFELÉ gombot. Az első lemeznél feltűnik az arany Gyűrű, a másodiknál a képernyő jobb szélen a két torony. Nyomsz egy ENTER-t, és már megy is a rejtett filmecske.
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #84679 Írta: kriszana
persze,hogy lehet vele lépkedni. De tegnap megnéztem, és nem jelent meg az Elrond tanácsa jelenetnél semmiféle gyűrű,pedig nagyon figyeltem.
S a második lemez végénél,mikor visszakattintottam a menübe, ott sem volt két torony embléma,hogy az előzetest meg lehessen nézni :cry:
segíííts léccci, mi volna,ha te is csatlakoznál hozzánk a két ünnep között a DVD nézésen? van kedved? (privi megy) és ott segíthetnél megtalálni ezt az elveszett részt 8)

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #84674 Írta: Penngaladiel
Nekem csak számítógépes DVD lejátszóm van, úgyhogy biztosat nem tudok mondani. De ha az animált menük működnek a DVD-n, tehát valami gombbal tudsz lépkedni a menüpontok között, akkor valahogy biztosan meg lehet találni ezeket a rejtett linkeket is.
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #84667 Írta: kriszana
Penn: szóval, ennek a topicnak az elején leírtad,hogyan lehet eljutni a rejtett részekhez.
De ez nekem akkor sem sikerült.
A rejtett részeket csak számítógépen lehet megnézni? (Mert ugye a DVD-vel érdekes lenne kattintgatni).
Nekem nincs számítógépem otthon, csak DVD-m. Azon is meg lehet nézni a rejtett részeket?

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #84665 Írta: Telving
Telving válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Lehet hogy nem időszerű a hozzászólás,de én is mostanában kezdtem el megnézegetni a dvds változatot/sikerült meggyőznöm magamat,hogy jó karácsonyi ajándék lesz nekem :) /Sajna még nem volt időm 100%-ig kivesézni,de amit eddig láttam meggyőző.Az egyetlen negatívum a teljes magyar felirat/az extrákon is/hiánya,hiszen sokan kíváncsiak rá,hogy a készítők mire gondoltak a film kapcsán/pl. a zeneszerző Howard bácsi :) gondolataira/.Aki perfekt vágja az angolt annak ok, de én még csak töröm a nyelvet így elég nehéz.Bocsi hogy hosszú lett,de ezt le kellet hogy írjam
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #84482 Írta: A Fák Úrnője
Penn: Jó megoldás, nem mondom! :)

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #84475 Írta: Penngaladiel

kriszana-Celandine írta: Penn: úgy látom nem kapkodtad el a bővített változat megnézését :lol:

Tudom, de mit csináljak? Nem volt rá időm... Persze, amikor megkaptam (két nappal a megjelenés után 8) ), rögtön megnéztem az új jeleneteket, és a bővítettek egy részét, de egyben nem volt annyi időm, hogy végignézzem. Tegnap is csak azért tudtam megnézni, mert szabit vettem ki (de. orvosnál voltam, és elhúzódott a dolog, már nem volt értelme bejönni melózni), úgyhogy szóltam a haveromnak, hogy jöjjön, mert most van időm :)
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #84467 Írta: kriszana
Penn: úgy látom nem kapkodtad el a bővített változat megnézését :lol:
Sil: ne aggódj,itt Debrecenben a kölcsönzőknek ugyanez a logikája... az üzlet az üzlet :!: És aki nem szerzi be saját magának...az magára vessen:(

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #84446 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD

ainu írta: Voltam egy kölcsönzőben, és ott azt mondták, hogy ők DIREKT nem rendelték meg a bővített változatot, mert akkor senki nem vinné az eredetit. Ezt nevezem üzletpolitikának!

Én is így jártam a kölcsönzőkben. Itt Baján 3 nagy kölcsönző van, a két legnagyobban néztem először. Egy hétig ígérgették, azt mondták, ők sem értik, hogy miért nem kapták meg. Aztán egyszer azzal fogadtak, hogy meg sem rendelték, mert "csak 30 perccel lett hosszabb". Na ezek után már nem is vitatkoztam velük. "Csak" 30 perccel! És kiderült, a harmadikban, ahol nem néztem, ott volt már régen.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #84437 Írta: Penngaladiel
Ha neked nem tűnt fel, örülj neki :P
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hete #84415 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: FOTR 4 lemezes DVD
Érdekes, én erre a "sokkoló hangra" fel sem figyeltem, pedig láttam már vagy négyszer a filmet. Mia a baj vele?
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.459 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére