- Köszönetek: 0
J. K. Rowling: Harry Potter
- grubbsgrady
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Encsi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Encsi
- Nem elérhető
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
Ezeket a részeket csak nem variálják már meg nagyon...grubbsgrady írta: persze hát nyílván, inkább kreálnak kevésbé fontos de annál látványosabb részeket, hogy mint film élvezhető tegyék-bár szerintem egy film nem feltétlenül attól élvezhető- majd eldől miyen lesz. engem a malfoy kúriás rész érdekel, meg a roxfort ostroma.
- grubbsgrady
- Nem elérhető
Metaflora írta:
Ez egy elég optimista nézet. Szerintem bármilyen hosszú egy filmváltozat, akkor is simán kinyirbálnak érdekes részeket, hogy helyette berakjanak a könyvben nem szereplő fölösleges jeleneteket.Aeglos írta: De így legalább nem kell kinyírbálni a forgatókönyvből érdekes részeket.
persze hát nyílván, inkább kreálnak kevésbé fontos de annál látványosabb részeket, hogy mint film élvezhető tegyék-bár szerintem egy film nem feltétlenül attól élvezhető- majd eldől miyen lesz. engem a malfoy kúriás rész érdekel, meg a roxfort ostroma.
- Metaflora
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Miau!
- Köszönetek: 19
Ez egy elég optimista nézet. Szerintem bármilyen hosszú egy filmváltozat, akkor is simán kinyirbálnak érdekes részeket, hogy helyette berakjanak a könyvben nem szereplő fölösleges jeleneteket.Aeglos írta: De így legalább nem kell kinyírbálni a forgatókönyvből érdekes részeket.
- Aeglos
- Nem elérhető
grubbsgrady írta: a 7.re kiváncsi vagyok hogy miyen lesz úgy kettébontva... nem tudom mi értleme, ha egyszer 7 kötetes. minden pénzt ki akarnak facsarni a filmből.
De így legalább nem kell kinyírbálni a forgatókönyvből érdekes részeket.
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- grubbsgrady
- Nem elérhető
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
cortez71 írta: Ugyanakkor mint film, a harmadik volt a legszórakoztatóbb és a legérettebb, legdarkosabb az eddigi 5 közül. És bár ilyen, a könyvhöz kevésbé hű, de élvezhető filmet pakoltak volna le a készítők, mint a nézhetetlen első, második vagy negyedik részt...
Egyet kell ertsek, pedig szeretem a konyveket, de az elso ketto bugyuta, a 4,5 meg tinedzserhajhasz lett. Hermione rozsaszin ruhaja... Meg a bal...
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- cortez71
- Nem elérhető
- .Elessar király.
- Nem elérhető
rajta a béke napjaiban!"
- grubbsgrady
- Nem elérhető
- .Elessar király.
- Nem elérhető
rajta a béke napjaiban!"
- Rabyn
- Nem elérhető
Én azt se értem, hogy mért nem talárban vannak a gyerekek a filmben.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Az iskola igazgatója NEM dumbi, HANEM Dumbledore!!! :nono:
Talán az első két részben nem tornyosult annyi viharfelhő az iskola felett, és ez szvsz kihozhatta Dumbledore rosszabb formáját.
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- grubbsgrady
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
A gyerekszínészek közül talán Ron aki jó, Harryt hagyjuk, a karaktere a filmekben még a könyvbelinél is hülyébb, de erről aligha a srác tehet.
Az új Dumbledore (már nem is új, ugye) nekem se tetszik, főleg a külsőségei miatt.
A régi Dumbledore színes ruhákban járt és fehér volt a szakálla. Az új úgy néz ki mint egy vén bolond hajléktalan akinek csak hálóingei vannak...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Attila
- Nem elérhető
Idhren írta: Sztem Bonham-Carter sokkal jobb lehetett volna, ha más rendezi. Így számomra semmi félelmetes nincs benne, csak szánalmasan nyomi... Nemtom.
Vhogy nem volt meg benne a tartás, ami pedig Bella-t igencsak jellemzi, én úgy gondolom.
Van egy rész amikor megöli a filmben Siriust, utána elrohan a Harry meg utána rohan, ő meg meg szólal "HA-ha te vagy a fogó".
Először azt hittem, hogy rosszul hallok, aztán mégegyszer megnéztem és tényleg...pfff...fáááj.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Vhogy nem volt meg benne a tartás, ami pedig Bella-t igencsak jellemzi, én úgy gondolom.
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Attila
- Nem elérhető
Kar'sa írta:
Szerintem egyikük sem hasonlít cseppet sem a könyvben leírtra, ennek ellenére mindkettővel teljes mértékben elégedett vagyok. Szvsz az ötödik filmet Imelda Staunton miatt érdemes megnézni. XDAttila írta: Szerintem Imelda Staunton és Kenneth Brenagh is tök olyan mint a karakter, nem is tudnám másnak elképzelni szvsz.
Nem hasonlítanak a könyvbeli karakterre, de az adott -fogalmazzunk úgy- kisugárzáshoz, jellemhez, abszolút megfelelnek.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Bounce
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A felnőttek közül Gary Oldmanért vagyok oda, mint mindig. Ezen kívül nagyon-nagyon tetszett Helena Bonham-Carter is, tökéletes Bellát hozott. És ha már azt mondtam, hogy Radcliffe nem isten, akkor számomra az abszolút isten Ralph Fiennes, a negyedik és ötödik filmben is.
- Kar_sa
- Nem elérhető
Szerintem egyikük sem hasonlít cseppet sem a könyvben leírtra, ennek ellenére mindkettővel teljes mértékben elégedett vagyok. Szvsz az ötödik filmet Imelda Staunton miatt érdemes megnézni. XDAttila írta: Szerintem Imelda Staunton és Kenneth Brenagh is tök olyan mint a karakter, nem is tudnám másnak elképzelni szvsz.
Kārātārānen a áirâë...
- Attila
- Nem elérhető
Rabyn írta: Én úgy tudom, hogy Richard Harrishez karakterhez nagyon hasonló embert kerestek a szerepre. McKellen nem csak a GyU miatt utastította vissza, hanem mert nem érezte magáénak a karaktert. Végülis Ő megteheti, hogy visszautasít egy ilyen szerepet, pedig képzeljétek el ha ő játszaná
Én a felnőtt gárdából Alan Rickmannal és Maggie Smithszel vagyok abszolúte megelégedve, illetve még Emma Thompson is jó Trelawney, és Jason Isaac is jó mint Lucius de a többiekkel nem vagyok annyira kibékülve. A gyerekszereplőkről meg inkább nem mondok semmit. Számomra még nem bizonyítottak.
Szerintem Imelda Staunton és Kenneth Brenagh is tök olyan mint a karakter, nem is tudnám másnak elképzelni szvsz.
- Rabyn
- Nem elérhető
Én a felnőtt gárdából Alan Rickmannal és Maggie Smithszel vagyok abszolúte megelégedve, illetve még Emma Thompson is jó Trelawney, és Jason Isaac is jó mint Lucius de a többiekkel nem vagyok annyira kibékülve. A gyerekszereplőkről meg inkább nem mondok semmit. Számomra még nem bizonyítottak.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Attila
- Nem elérhető
.Elessar király. írta: Attila, gondolom Richard Harris-re gondoltál, ő játszotta Dumbledore-t az első két részben (lásd. Gladiátor). Richard Griffits Vernon bácsit alakítja, de ő még (leglábbis értesüléseim szerint) közöttünk van.
Bocs, már keveredne bennem a nevek igen rágondoltam.
Kar'sa írta: Ha már "Gandalf" nevébe a "Sir" MegKellene, akkor Sir Michael Gambon, plz.
Ez kimaradt az életemből, nem tudtam, hogy most már ő is "sir".
Kar'sa írta: Nem mellékesen Ian McKellent nem visszautasították, hanem ő mondott le a szerepről.
Nem mondtam, hogy visszautasították, csak annyit, hogy SIR Michael Gambont választották ki a szerepre. Nálam ez nem = azzal, hogy Őt pedig visszautasították. Valamilyen oknál fogva nem ő kapta jelen esetben nem fogadta el.
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Ezt próbáltad volna megmagyarázni az őrült fanatikusoknak, ha Ian elvállalta volna a szerepet.Aeglos írta:
.Elessar király. írta: Az biztos, hogy az őrültebb GYU fanatikusok szétszedték volna Sir Ian-t, ha elfogadja a szerepet. Nem is feltétlenül azért, mert Harry Potter, hanem azért, meg Dumbledore alakja nagy részben Tolkien Gandalfjáról lett koppintva.
Dehogy...
Mindkettő archetipikus karakter. A magyar népmeséktől kezdve az sci-fi-ig mindenhol előfordulhat.
rajta a béke napjaiban!"
- Aeglos
- Nem elérhető
.Elessar király. írta: Az biztos, hogy az őrültebb GYU fanatikusok szétszedték volna Sir Ian-t, ha elfogadja a szerepet. Nem is feltétlenül azért, mert Harry Potter, hanem azért, meg Dumbledore alakja nagy részben Tolkien Gandalfjáról lett koppintva.
Dehogy...
Mindkettő archetipikus karakter. A magyar népmeséktől kezdve az sci-fi-ig mindenhol előfordulhat.
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- .Elessar király.
- Nem elérhető
rajta a béke napjaiban!"