J. K. Rowling: Harry Potter
- Cerebrum
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
comingsoon.net/news/movienews.php?id=16645
Van egy DS-es csoportkép is...
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Irmo/MissKarrde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Köszönetek: 0
Something's happening. I'm not the Jedi I should be. I want more, and I know I shouldn't.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Irmo/MissKarrde
- Nem elérhető
Közös filmnézés jó ötlet
Something's happening. I'm not the Jedi I should be. I want more, and I know I shouldn't.
- Kar_sa
- Nem elérhető
Kārātārānen a áirâë...
- Namarie
- Nem elérhető
Amúgy én eddig csal olvastam, látni nem láttam a filmeket.
Tényleg, nem lehetne-é egy közös filmnézést szervezni?
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Namarie
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Irmo/MissKarrde
- Nem elérhető
Ez az új frizura egy borzalom
- Cerebrum
- Nem elérhető
Umbridge viszont nem tetszik, nekem valahogy túl szolidnak tűnik a könyvhöz képest:
www.canmag.com/images/front/potter/potterphoenix1.jpg
www.canmag.com/images/front/potter/potterphoenix3.jpg
Ő lenne Luna?
www.canmag.com/images/front/potter/potterphoenix6.jpg
Még néhány kép...
A dementált Dudley:
www.canmag.com/images/front/potter/potterphoenix7.jpg
Harry, Ron, Hermione:
www.canmag.com/images/front/potter/potterphoenix5.jpg
(Hehe, Daniel megnyiratkozott... )
Harry, gondolom mikor összefut a dementorokkal:
www.canmag.com/images/front/potter/potterphoenix2.jpg
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Irmo/MissKarrde
- Nem elérhető
Merengő, de az nem valós megjelenés.Snuffles írta: Szerintem nem jelenik meg a hatodik részben
- Irmo/MissKarrde
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta: na, azt se hittem, hogy valaha isde fogok keveredni, de most, hogy kiolvastam az ötödik részt is..
Szóval kiakadtam, hogy miért olyanra csinálták Siriust a filmen, amilyenre. A regény alapján nekem egy magasm arisztokratikus alak jön le. Ráadásul fiatalabb is.
Szvsz nagyon nagy kár, hogy megölte az írónő.
Áruljátok el, a hatodik részben valahogy visszatér?
Nekem a legszimpatikusabb szereplő pont ős és Dubledore, na és Minerva. (remélem, őt életben hagyja az író..)
Amúgy találtam egy képet:
elfwood.lysator.liu.se/fanq/g/a/ ... s.jpg.html
Először láttam, utána olvastam, ezért úgy-ahogy meg vagyok barátkozva Siriusszal, de egy arisztokratikusabb alkatnak sokkal jobban örülnék így utólag, bár nagyon szeressem az őt alakító Gary Oldmant.
Árulkodok: nem támad fel halottaiból, ha erre gondoltál, de sokszor lesz róla szó. No és még megtudhatunk ezt-azt (Sirius-rajongók nagy örömére, mint ami én is vagyok ), de majd meglátod, hogyan, ha elolvasod (további árulkodás csak és kizárólag felszólításra)
Az a tippje nem egy embernek, akivel beszéltem erről, hogy ő fog majd visszatérni a hetedik részben (valami ilyesmit ígért Rowling, de személy megnevezése nélkül).
Nagyon jó ez a kép
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Szerintem nem jelenik meg a hatodik részben (kövezzetek meg ha igen, mert nem emlékszem ilyesmire, csak túl régen volt a kezemben...), de én már semmit sem merek biztosra állítani a hatodik résszel kapcsolatban, hiába olvastam el.
"Well, I'm back."
- Namarie
- Nem elérhető
Szóval kiakadtam, hogy miért olyanra csinálták Siriust a filmen, amilyenre. A regény alapján nekem egy magasm arisztokratikus alak jön le. Ráadásul fiatalabb is.
Szvsz nagyon nagy kár, hogy megölte az írónő.
Áruljátok el, a hatodik részben valahogy visszatér?
Nekem a legszimpatikusabb szereplő pont ős és Dubledore, na és Minerva. (remélem, őt életben hagyja az író..)
Amúgy találtam egy képet:
elfwood.lysator.liu.se/fanq/g/a/ ... s.jpg.html
- cortez71
- Nem elérhető
Hagrid elég fölös szereplő lett az utóbbi két könyvben. Bár nekem gyanús, hogy a hatodik könyvben Gróp csak Dumbledore temetésén szerepelt, lehet, hogy még a hetedik könyvben vár rá valamiMissy írta: Nee! Hagrid ne! Mondjuk, miután megölte Dumbledore-t és Siriust bármit el tudok képzelni a nőről.
- Missy
- Nem elérhető
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Annedun
- Nem elérhető
szeretni és szeretve lenni
- Kar_sa
- Nem elérhető
De Regulus soha nem pusztította el a medál-Horcruxot, az még ott van a Grimmauld Placen...
Kārātārānen a áirâë...
- Ilmadrin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Lehet, hogy az ő segítségével tudja majd Harry elpusztítani a horcruxokat?!!
Csak egy ötlet, persze lehet, hogy hülyeség.
Szerintem a gyűrűn ősibb átok ül, de nem vagyok ebben sem valami biztos.
Mindenesetre én már várom, hogy vajon még kit akar megölni az írónő a 7. részben, mert a 2 fő kedvencemet Dumbledoret és Siriust már kiiktatta???
"Csak egyszer kiteszed a lábad az útra,
és már el is jutottál, ki tudja hová?"
- Kar_sa
- Nem elérhető
Thaurwathiwen írta: Kar'sa, Lilliana: grat nektek, én sajna lekéstem róla (vált. kedvéért), de ti azért ügyesek vagytok:)
Köszi...
Sok sikert legközelebbre, neked is Liliana, de azért az Acceptable se kutya
Még egy kérdés:
Ha Dumbledore majdnem belehalt abba, hogy elpusztította Marvolo gyűrűjét, Harry hogy fogja elpusztítani a többi horcruxot?
A gyűrű azért volt olyan veszélyes, mert Marvoloé volt, és eleve volt rajta valami átok, vagy Voldemort átkozta meg? És ha Voldemort, akkor milyen sötét átok lehet a többin, amiket később készített?
Kārātārānen a áirâë...
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Lilliana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Az enyém csak Acceptable lett. :/
Bárcsak megmutatná Jo a helyes válaszokat!
Cameron Duncan Lives!
- Kar_sa
- Nem elérhető
Kārātārānen a áirâë...
- Lilliana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Kar'sa írta: Hmm.... nemtom ki vette észre, hogy megint nyitva volt a Room of Requirement, és 2nd grade W.O.M.B.A.T. teszt volt...
Kíváncsi lennék az eredményekre, elvileg már "feladták"
Egyébként szerintem elég nehéz volt...
(lehet, csak 120% és nem 300%-os lett... :eek2: )
Najó, én a legtöbbhöz hozzá se tudtam szólni...
Én a mugglenet-en olvastam, szóval nem egészen magamtól vettem észre, de én is megírtam a RAVASZ-t .
Szerintem sok kérdés nem azt tesztelte hogy kivülr
Cameron Duncan Lives!
- Kar_sa
- Nem elérhető
Kíváncsi lennék az eredményekre, elvileg már "feladták"
Egyébként szerintem elég nehéz volt...
(lehet, csak 120% és nem 300%-os lett... :eek2: )
Najó, én a legtöbbhöz hozzá se tudtam szólni...
Kārātārānen a áirâë...
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Piton és Draco engem is jobban érdekel, de asszem újra el kell olvasnom a hatodikat, mert sok dologra nem emlékszem
"Well, I'm back."
- Noredhel
- Nem elérhető
- Mi lesz Piton sorsa? Engem jobban izgat, mint a Harry-Voldy párbaj, mert abban Voldy mindenképp nyekk, Harry meg vagy igen, vagy nem, de kit érdekel...
- Lesz-e Fenrir-Lupin párviadal? (Legyeeen...)
- Visszajön-e még Madame Maxime?
- Mi lesz a perpill Azkanbanban hűsölő Luciusékkal? Meglógnak? Belekavarnak a végső csatába?
- Draco túléli a balhét?
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Kar_sa
- Nem elérhető
Idézek magamtól:
kíváncsi vagyok:
- mik derülnek még ki majd Petunia néniről - Jo azt mondta, van valami fontos még vele kapcsolatban
- Kik halnak meg, ill. ki az az utolsó fejezetben, aki mégsem hal meg, és ki az a két szereplő, aki az eredeti tervekkel ellentétben meghal az utolsó fejezetben (és hogy lehet, hogy ez Jo szerint csak egy apró változtatás?)
- Miféle fontos dolog fog kiderülni Lilyről, és miért szörnyen lényeges, hogy Harrynek olyan szeme van, mint neki?
- Ki az az R.A.B. (bár én úgy 99%-ra saccolom, hogy Regulus Black)
- Mi derül ki Dumbledore múltjáról (Griffendél-leszármazott?)
- Piton most jó vagy sem? (én a jóra tippelnék..., nem mégsem... ááá nem is tudom)
- Állítólag ismét felbukkan Krum és Umbridge... Vajon hol, mikor, miért?
- Ez: "There is a character who does manage, in desperate circumstances, to do magic quite late in life, but that is very rare..." Kire vonatkozik? Talán Mrs. Figg? Én rá tippelnék.. Vagy Frics... nem is tudom, inkább Mrs. Figg...
- Mi lesz Godric's Hollowban? A szüleinek van rendes sírja?
- Az oda-vissza varázstükröknek milyen szerepe lesz?
- A Grimmauld tér 12. házban a "lakat" (medál) a horcrux?
- Voldemort miért kímélte volna meg Lily életét?
- Pettigrewnak miféle szerepe lesz? Még lesz, hiszen az, hogy Harry életben hagyta nagyon fontos momentum...
- Mi van a Mágiaügyi Minisztérium azon ajtaja mögött, ami tönkretette Harry minden-zárat-nyitó bicskáját?
- Miféle leveleket írt Dumbledore Petuniának?
- Miért tartotta magánál Dumbledore Harry apjának láthatatlanná tévő köpenyét, ha neki nem kellett köpeny ahhoz, hogy láthatatlanná váljon?
- Aberforthnak milyen szerepe lesz?
Egyelőre ennyi, aztán majd még talán eszembe jut valami... Ezek közül sok van, ami már biztos szerepelt, de ezek az aktuális 7. könyv témák részemről...
Kārātārānen a áirâë...