J. K. Rowling: Harry Potter

Több
17 éve 11 hónapja #304641 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Itt ugyanazok a képek, csak nagyobb felbontásban:

comingsoon.net/news/movienews.php?id=16645

Van egy DS-es csoportkép is...

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 11 hónapja #304636 Írta: Irmo/MissKarrde
Irmo/MissKarrde válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Hmm... van ebben valami.

Something's happening. I'm not the Jedi I should be. I want more, and I know I shouldn't.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 11 hónapja #304635 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Szerintem éppen ezaz, hogy Unbridge önmaga karikatúrája, akit sajnos mégis komolyan kell venni, mert mögötte áll a Minisztérium.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 11 hónapja #304631 Írta: Irmo/MissKarrde
Umbridge az a szereplő a Harry Potter sztoriból, akinél nagyon vigyázni kell a filmes megvalósítással, mert könnyen karikatúrává válhat az egész karakter a vásznon (remélem, értitek, mit akarok ezzel mondani), és akkor elveszti a hitelét. Inkább egy picit legyen visszafogottabb, kevésbé békaszerű, minthogy átessenek vele a ló túloldalára. Szerintem Staunton meg fogja tudni oldani a szerepet, én bízom benne. Ha meg nem, ráfogom a rendezői koncepcióra :lol:
Közös filmnézés jó ötlet :)

Something's happening. I'm not the Jedi I should be. I want more, and I know I shouldn't.

Több
17 éve 11 hónapja #304628 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Mármint majd 5. filmet moziban?

Kārātārānen a áirâë...

Több
17 éve 11 hónapja #304584 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
De vajon elég hibbant lesz-é? Én akkor nevettem egy nagyot, amikor elkezdtek neki patadobogást utánoznia betegágyán, na meg Minerva reakcióin.

Amúgy én eddig csal olvastam, látni nem láttam a filmeket.

Tényleg, nem lehetne-é egy közös filmnézést szervezni?

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 11 hónapja #304582 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
És egész csinos. Nemtetszik.

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
17 éve 11 hónapja #304579 Írta: Gandalf

Több
17 éve 11 hónapja #304578 Írta: Namarie
meg nem eléggé undok.

Na, még egy pár Siriusos kép:
első
szegény
nagyon bezárták
huh

Több
17 éve 11 hónapja #304551 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Hát nem tudom, Unbridge nem vág egyik képen sem nyájas, édibédis arcot.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 11 hónapja #304549 Írta: Irmo/MissKarrde
Mindkettőjüket jó választásnak tartom, Umbridge-t el is kell jól játszani :) Nem baj, hogy külsőre nem egy tökéletes hárpia, Imelda Staunton igazán jó ahhoz, hogy hozza a figurát, ahogy kell. Legalább is remélem.
Ez az új frizura egy borzalom :roll:

Több
17 éve 11 hónapja #304527 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Tudtátok, hogy az ötödik filmben Helena Bonham Carter fogja játszani Bellatrix Lestrange-et? Sztem illik hozzá a karakter...

Umbridge viszont nem tetszik, nekem valahogy túl szolidnak tűnik a könyvhöz képest:

www.canmag.com/images/front/potter/potterphoenix1.jpg
www.canmag.com/images/front/potter/potterphoenix3.jpg

Ő lenne Luna?

www.canmag.com/images/front/potter/potterphoenix6.jpg

Még néhány kép...

A dementált Dudley: :)

www.canmag.com/images/front/potter/potterphoenix7.jpg

Harry, Ron, Hermione:

www.canmag.com/images/front/potter/potterphoenix5.jpg

(Hehe, Daniel megnyiratkozott... :P )

Harry, gondolom mikor összefut a dementorokkal:

www.canmag.com/images/front/potter/potterphoenix2.jpg

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
17 éve 11 hónapja #304525 Írta: Irmo/MissKarrde

Snuffles írta: Szerintem nem jelenik meg a hatodik részben

Merengő, de az nem valós megjelenés.

Több
17 éve 11 hónapja #304524 Írta: Irmo/MissKarrde

Phaedra/Namarie írta: na, azt se hittem, hogy valaha isde fogok keveredni, de most, hogy kiolvastam az ötödik részt is..

Szóval kiakadtam, hogy miért olyanra csinálták Siriust a filmen, amilyenre. A regény alapján nekem egy magasm arisztokratikus alak jön le. Ráadásul fiatalabb is.

Szvsz nagyon nagy kár, hogy megölte az írónő.

Áruljátok el, a hatodik részben valahogy visszatér?

Nekem a legszimpatikusabb szereplő pont ős és Dubledore, na és Minerva. (remélem, őt életben hagyja az író..)

Amúgy találtam egy képet:
elfwood.lysator.liu.se/fanq/g/a/ ... s.jpg.html

Először láttam, utána olvastam, ezért úgy-ahogy meg vagyok barátkozva Siriusszal, de egy arisztokratikusabb alkatnak sokkal jobban örülnék így utólag, bár nagyon szeressem az őt alakító Gary Oldmant.
Árulkodok: nem támad fel halottaiból, ha erre gondoltál, de sokszor lesz róla szó. No és még megtudhatunk ezt-azt (Sirius-rajongók nagy örömére, mint ami én is vagyok :) ), de majd meglátod, hogyan, ha elolvasod (további árulkodás csak és kizárólag felszólításra) :)
Az a tippje nem egy embernek, akivel beszéltem erről, hogy ő fog majd visszatérni a hetedik részben (valami ilyesmit ígért Rowling, de személy megnevezése nélkül).
Nagyon jó ez a kép :)

Több
17 éve 11 hónapja #304517 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Wow, nagyon klassz kép! Végre nem egy szakadt ruhás, beesett arcú, borostás ábrázolás...
Szerintem nem jelenik meg a hatodik részben (kövezzetek meg ha igen, mert nem emlékszem ilyesmire, csak túl régen volt a kezemben...), de én már semmit sem merek biztosra állítani a hatodik résszel kapcsolatban, hiába olvastam el.

"Well, I'm back."

Több
17 éve 11 hónapja #304516 Írta: Namarie
na, azt se hittem, hogy valaha isde fogok keveredni, de most, hogy kiolvastam az ötödik részt is..

Szóval kiakadtam, hogy miért olyanra csinálták Siriust a filmen, amilyenre. A regény alapján nekem egy magasm arisztokratikus alak jön le. Ráadásul fiatalabb is.

Szvsz nagyon nagy kár, hogy megölte az írónő.

Áruljátok el, a hatodik részben valahogy visszatér?

Nekem a legszimpatikusabb szereplő pont ős és Dubledore, na és Minerva. (remélem, őt életben hagyja az író..)

Amúgy találtam egy képet:
elfwood.lysator.liu.se/fanq/g/a/ ... s.jpg.html

Több
18 éve 1 napja #303463 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Missy írta: Nee! Hagrid ne! Mondjuk, miután megölte Dumbledore-t és Siriust bármit el tudok képzelni a nőről.

Hagrid elég fölös szereplő lett az utóbbi két könyvben. Bár nekem gyanús, hogy a hatodik könyvben Gróp csak Dumbledore temetésén szerepelt, lehet, hogy még a hetedik könyvben vár rá valami :D

Több
18 éve 1 napja #303461 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Nee! Hagrid ne! Mondjuk, miután megölte Dumbledore-t és Siriust bármit el tudok képzelni a nőről.

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
18 éve 1 napja #303455 Írta: Annedun
Annedun válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
tesóm azt mondja hogy vmelyik barátja és valszeg Hagrid is meg fog halni... :twisted:

szeretni és szeretve lenni

Több
18 éve 6 napja #303197 Írta: Kar_sa
Nem a medál hátoldalán, hanem a medálban egy papíron, már ha az R.A.B.-re gondolsz....
De Regulus soha nem pusztította el a medál-Horcruxot, az még ott van a Grimmauld Placen...

Kārātārānen a áirâë...

Több
18 éve 6 napja #303180 Írta: Ilmadrin
Ilmadrin válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Bocsi, hogy beleszólók, de mintha a 6. részben a medál hátoldalán szerepelt volnaegy monogram, tehát van még egy nagy erejű varázsló , aki Voldi ellen van.
Lehet, hogy az ő segítségével tudja majd Harry elpusztítani a horcruxokat?!!
Csak egy ötlet, persze lehet, hogy hülyeség. :roll:
Szerintem a gyűrűn ősibb átok ül, de nem vagyok ebben sem valami biztos.
Mindenesetre én már várom, hogy vajon még kit akar megölni az írónő a 7. részben, mert a 2 fő kedvencemet Dumbledoret és Siriust már kiiktatta??? :evil:

"Csak egyszer kiteszed a lábad az útra,
és már el is jutottál, ki tudja hová?"

Több
18 éve 1 hete - 18 éve 6 napja #303146 Írta: Kar_sa

Thaurwathiwen írta: Kar'sa, Lilliana: grat nektek, én sajna lekéstem róla (vált. kedvéért), de ti azért ügyesek vagytok:)

Köszi... :oops:
Sok sikert legközelebbre, neked is Liliana, de azért az Acceptable se kutya

Még egy kérdés:
Ha Dumbledore majdnem belehalt abba, hogy elpusztította Marvolo gyűrűjét, Harry hogy fogja elpusztítani a többi horcruxot?
A gyűrű azért volt olyan veszélyes, mert Marvoloé volt, és eleve volt rajta valami átok, vagy Voldemort átkozta meg? És ha Voldemort, akkor milyen sötét átok lehet a többin, amiket később készített?

Kārātārānen a áirâë...

Több
18 éve 2 hete #302747 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Kar'sa, Lilliana: grat nektek, én sajna lekéstem róla (vált. kedvéért), de ti azért ügyesek vagytok:)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
18 éve 3 hete #302355 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Gratula, Kar'sa!

Az enyém csak Acceptable lett. :/
Bárcsak megmutatná Jo a helyes válaszokat!

Cameron Duncan Lives!

Több
18 éve 3 hete #302303 Írta: Kar_sa
Exceeds Expectations!!!!! :D :D :D Le vagyok nyűgözve... :roll:

Kārātārānen a áirâë...

Több
18 éve 3 hete #302219 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Kar'sa írta: Hmm.... nemtom ki vette észre, hogy megint nyitva volt a Room of Requirement, és 2nd grade W.O.M.B.A.T. teszt volt...

Kíváncsi lennék az eredményekre, elvileg már "feladták" :D
Egyébként szerintem elég nehéz volt...
(lehet, csak 120% és nem 300%-os lett... :eek2: )
Najó, én a legtöbbhöz hozzá se tudtam szólni...

Én a mugglenet-en olvastam, szóval nem egészen magamtól vettem észre, de én is megírtam a RAVASZ-t :) .
Szerintem sok kérdés nem azt tesztelte hogy kivülr

Cameron Duncan Lives!

Több
18 éve 3 hete #302204 Írta: Kar_sa
Hmm.... nemtom ki vette észre, hogy megint nyitva volt a Room of Requirement, és 2nd grade W.O.M.B.A.T. teszt volt...

Kíváncsi lennék az eredményekre, elvileg már "feladták" :D
Egyébként szerintem elég nehéz volt...
(lehet, csak 120% és nem 300%-os lett... :eek2: )
Najó, én a legtöbbhöz hozzá se tudtam szólni...

Kārātārānen a áirâë...

Több
18 éve 3 hete #302182 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Utálom Mme Maximot és a Beauxbatonsosokat. Broáf :P

Piton és Draco engem is jobban érdekel, de asszem újra el kell olvasnom a hatodikat, mert sok dologra nem emlékszem :P

"Well, I'm back."

Több
18 éve 3 hete #302175 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Meg még:
- Mi lesz Piton sorsa? Engem jobban izgat, mint a Harry-Voldy párbaj, mert abban Voldy mindenképp nyekk, Harry meg vagy igen, vagy nem, de kit érdekel...
- Lesz-e Fenrir-Lupin párviadal? (Legyeeen...)
- Visszajön-e még Madame Maxime?
- Mi lesz a perpill Azkanbanban hűsölő Luciusékkal? Meglógnak? Belekavarnak a végső csatába?
- Draco túléli a balhét?

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
18 éve 4 hete #302136 Írta: Kar_sa
A topic mióta beleírtam, nagy punny...
Idézek magamtól:
kíváncsi vagyok:
- mik derülnek még ki majd Petunia néniről - Jo azt mondta, van valami fontos még vele kapcsolatban
- Kik halnak meg, ill. ki az az utolsó fejezetben, aki mégsem hal meg, és ki az a két szereplő, aki az eredeti tervekkel ellentétben meghal az utolsó fejezetben (és hogy lehet, hogy ez Jo szerint csak egy apró változtatás?)
- Miféle fontos dolog fog kiderülni Lilyről, és miért szörnyen lényeges, hogy Harrynek olyan szeme van, mint neki?
- Ki az az R.A.B. (bár én úgy 99%-ra saccolom, hogy Regulus Black)
- Mi derül ki Dumbledore múltjáról (Griffendél-leszármazott?)
- Piton most jó vagy sem? (én a jóra tippelnék..., nem mégsem... ááá nem is tudom)
- Állítólag ismét felbukkan Krum és Umbridge... Vajon hol, mikor, miért?
- Ez: "There is a character who does manage, in desperate circumstances, to do magic quite late in life, but that is very rare..." Kire vonatkozik? Talán Mrs. Figg? Én rá tippelnék.. Vagy Frics... nem is tudom, inkább Mrs. Figg...
- Mi lesz Godric's Hollowban? A szüleinek van rendes sírja?
- Az oda-vissza varázstükröknek milyen szerepe lesz?
- A Grimmauld tér 12. házban a "lakat" (medál) a horcrux?
- Voldemort miért kímélte volna meg Lily életét?
- Pettigrewnak miféle szerepe lesz? Még lesz, hiszen az, hogy Harry életben hagyta nagyon fontos momentum...
- Mi van a Mágiaügyi Minisztérium azon ajtaja mögött, ami tönkretette Harry minden-zárat-nyitó bicskáját?
- Miféle leveleket írt Dumbledore Petuniának?
- Miért tartotta magánál Dumbledore Harry apjának láthatatlanná tévő köpenyét, ha neki nem kellett köpeny ahhoz, hogy láthatatlanná váljon?
- Aberforthnak milyen szerepe lesz?

Egyelőre ennyi, aztán majd még talán eszembe jut valami... Ezek közül sok van, ami már biztos szerepelt, de ezek az aktuális 7. könyv témák részemről...

Kārātārānen a áirâë...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.137 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére