J. K. Rowling: Harry Potter
- Zizzo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Itélet csere van írva a vényre...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
a vége legalábbis, de én egyáltalán nem hiányolom a szerelmiszálat
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Hozsi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Köszönetek: 0
Gandalf írta: Azok után, hogy (ha jól emlékszem) a negyedik könyvben a szerelmespárok félrevonultak a bokrokba, semmin sem lepődöm meg...
Na, azért ennyire rosszra nem kell gondolni!
És én nem azt mondtam, hogy szerelmesregény legyen a HP, hanem, hogy biztos lesz benne egy kis szerelmi szál ismét.
Ha nem hiszed nézd meg ezt a cikket: www.lumos.hu/news/fullnews.php?id=158
Ja, és ez nem kifejezetten gyerekkönyv, hanem Rowling a saját szórakoztatására kezdte írni
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Drizzt
- Nem elérhető
- Thereon
- Nem elérhető
Majd ha eléri a 18-at ...
Thereon, a vándorló varázsló
- Rabyn
- Nem elérhető
Azért azt ne felejtsétek el, hogy a könyv alapvetően gyerekeknek készült!!
- Hozsi
- Nem elérhető
Gandalf írta: De azért az utolsó könyv vége előtt ne jöjjenek össze! Így aranyos, ahogy fokozatosan bontakozik ki ez az érzés bennük.
Jó, de akkor már semmit nem fogunk megtudni a kapcsolat alakulásáról, szóval azért összejöhetnének a Félvér Hercegben is, mondjuk a végefele?
Meg azért már gondoljatok bele 16 évesek lesznek Harryék..
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Hozsi
- Nem elérhető
_newra írta:
cortez71 írta: Hm.. lúzerból Adónisz? Nem rossz... csak ne hogy erőltetett legyen
Na mikor ezt megláttam... Szétröhögtem a fejem
Még hogy Adonisz. Akkor már nem Daniel Radcliff-nek kellene játszania a szerepet (Bocsi, ha vkinek tetszik) Mondjuk ehez az is hozzátartozik, hogy az viszont, ha tényleg más játszaná Harry szerepét szerintem az nagy butaság lenne. Úgyis eddig mindig egy év telt el a könyvek között. És a filmek forgatása között is egy év telt el, amivel szerintem jól tudták illusztrálni Harry fejlődését. Meg, ha új ember játszaná, azt megszokni is nehéz lenne..
Más: Szerintem is lesz valami Ron és Hermione között. Szerintem a filmesek ezt már akkor "illusztrálni" akarják, mikor a II. részben Hermione meggyógyul és bejön a nagyterembe, ahol már Harry és Ron várnak rá. Mikor odaszalad Harry-t megöleli és mikor Ron-t akarja inkább csak kezet fognak.
A thesztrálokról pedig csak annyit, hogy ha jól emlékszem meg is említik, a könyvbe, hogy attól is függ ki látja őket, hogy mennyire új az élmény neki vagy mennyire volt megrázó a számára, amit látott.
Ha itt tartunk akkor a 3.részben, amikor a hippogriffes résznél, véletlenül összeér a kezük, hogy elpirulnak..szal' a filmben is vannak jelek, de a könyvben is..
- Newra
- Nem elérhető
cortez71 írta: Hm.. lúzerból Adónisz? Nem rossz... csak ne hogy erőltetett legyen
Na mikor ezt megláttam... Szétröhögtem a fejem
Még hogy Adonisz. Akkor már nem Daniel Radcliff-nek kellene játszania a szerepet (Bocsi, ha vkinek tetszik) Mondjuk ehez az is hozzátartozik, hogy az viszont, ha tényleg más játszaná Harry szerepét szerintem az nagy butaság lenne. Úgyis eddig mindig egy év telt el a könyvek között. És a filmek forgatása között is egy év telt el, amivel szerintem jól tudták illusztrálni Harry fejlődését. Meg, ha új ember játszaná, azt megszokni is nehéz lenne..
Más: Szerintem is lesz valami Ron és Hermione között. Szerintem a filmesek ezt már akkor "illusztrálni" akarják, mikor a II. részben Hermione meggyógyul és bejön a nagyterembe, ahol már Harry és Ron várnak rá. Mikor odaszalad Harry-t megöleli és mikor Ron-t akarja inkább csak kezet fognak.
A thesztrálokról pedig csak annyit, hogy ha jól emlékszem meg is említik, a könyvbe, hogy attól is függ ki látja őket, hogy mennyire új az élmény neki vagy mennyire volt megrázó a számára, amit látott.
Van mi arany, bár nem fénylik...
- cortez71
- Nem elérhető
Hm.. lúzerból Adónisz? Nem rossz... csak ne hogy erőltetett legyenHozsi írta:
Rabyn írta: Hozsi: több szerelmi szál is volt eddig a HPben
Jajj, tudom, de úgy gondoltam, hogy a hatodik könyvben legyen min. ez!
Ja, és olvastam a lumoson, egy kis infot a Félvér hercegről!
Hogyha minden igaz, lesz romantika, nem is olyan kevés, meg, hogy fejlődni fog Harry minden téren. (ezt én tetszem hozzá:talán a csajozás terén is)
- Hozsi
- Nem elérhető
Rabyn írta: Hozsi: több szerelmi szál is volt eddig a HPben
Jajj, tudom, de úgy gondoltam, hogy a hatodik könyvben legyen min. ez!
Ja, és olvastam a lumoson, egy kis infot a Félvér hercegről!
Hogyha minden igaz, lesz romantika, nem is olyan kevés, meg, hogy fejlődni fog Harry minden téren. (ezt én tetszem hozzá:talán a csajozás terén is)
- James
- Nem elérhető
Csak szólni szerettem volna hogy megnyílt az Invito (amit én és még egypár emberke szerkesztünk) fóruma. Ez egy HP-s fórum (de nem csak Harry Potter van rajta) és szeretném ha oda is írkálnátok. Legalábbis nagy segítség lenne nekünk. Köszi.
A cím: invito.uw.hu
Megan
- cortez71
- Nem elérhető
Ja, Hermione-Krum, Diggory-Cho, Roger Davis- Fleur, Hagrid- Madame Maxim, Harry- Cho... ööö, remélem nem hagytam ki semmiRabyn írta: Hozsi: több szerelmi szál is volt eddig a HPben
- Rabyn
- Nem elérhető
- Zizzo
- Nem elérhető
Amúgy jobban belegondolva én se tom elképzelni, h harry megint szerelmes lesz...
- Thereon
- Nem elérhető
És ráadásul meleg sem vagyok. Tudom hogy hihetetlen dehát ez van.
Körülöttem mindneki tele van komplexusokkal, be kéne már iratni őket a Csernushoz.
- Drizzt
- Nem elérhető
- Thereon
- Nem elérhető
Hozsi írta:
PiciRigó írta:
Zizzo írta: Na ne már... általában a tinédzserek szenvednek ha nincs barátnőjük... lehet h a varázslók nem...?
Hát szerintem nem (tapasztalat)
- Hozsi
- Nem elérhető
PiciRigó írta:
Zizzo írta: Na ne már... általában a tinédzserek szenvednek ha nincs barátnőjük... lehet h a varázslók nem...? mondjuk Love sztori nem lesz belőle, de azért feldobná egy ilyen szál...
Kicsit sablonos lenne, nem? Manapság ha megnézel egy olyan "mai filmet" mindben ugyanaz történik: van egy alaphelyzet, amikor megismerteti a szereplőket, majd jön egy összeveszés stb. valami ami kizökkenti a dolgokat, bonyolítja a helyzetet, de a végén happy end, összejön mindenki mindenkivel. Nem hiszem, hogy Rowling "szappanoperás" elemeket szeretne vinni a HP-be.. //remélem.. //
Boccs..
van benne valami..
Jó akkor Harry egyedül marad?
Mindegy, de szerintem Ron és Hermione tuti összejön, legalább ez szerelmi szál legyen benne!
- Narmo
- Nem elérhető
Zizzo írta: Na ne már... általában a tinédzserek szenvednek ha nincs barátnőjük... lehet h a varázslók nem...? mondjuk Love sztori nem lesz belőle, de azért feldobná egy ilyen szál...
Kicsit sablonos lenne, nem? Manapság ha megnézel egy olyan "mai filmet" mindben ugyanaz történik: van egy alaphelyzet, amikor megismerteti a szereplőket, majd jön egy összeveszés stb. valami ami kizökkenti a dolgokat, bonyolítja a helyzetet, de a végén happy end, összejön mindenki mindenkivel. Nem hiszem, hogy Rowling "szappanoperás" elemeket szeretne vinni a HP-be.. //remélem.. //
Boccs..
- Hozsi
- Nem elérhető
Rabyn írta: Jah akkor olvashatnánk arról, hogy Harry mennyire emészti a szerelem..
Na de most komolyan, szerintetek eddig olyan volt a jelleme, hogy hudegyorsan ujra szerelmes lesz Cho után? Mert szerintem nem.
egyébként, bár még az origon és az indexen nem láttam fent, de ellopták a hatodik kötetet anglilában
www.online.rtlklub.hu/hirek/vila ... 0506201758
Ja, vicc.. www.lumos.hu -on van erről egy csomó..
Ja, azt hallottátok, hogy lehet, hogy Csehországban, vagy valahol a közelben forgatják majd a HP5 filmet, mert Angliában túl drága..
- Rabyn
- Nem elérhető
Na de most komolyan, szerintetek eddig olyan volt a jelleme, hogy hudegyorsan ujra szerelmes lesz Cho után? Mert szerintem nem.
egyébként, bár még az origon és az indexen nem láttam fent, de ellopták a hatodik kötetet anglilában
www.online.rtlklub.hu/hirek/vila ... 0506201758
- Zizzo
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Riliel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Raia Aiwart írta:
Zizzo írta: A kíváncsiság a tetőfokára hág kedves nézőink. Vajh Rowling kiből csinál félvér herceget? Országszerte tüntetéseken és ellentüntetéseken fejtik ki fiatal fanatisták álláspontjaikat. A forgalmi dugókat okoz eme súlyos kérdés. A könyvkiadókat és az írónőt levelekkel bombázzák...
Nem lehet Hagrid? Lehet hülye vagyok, de az ötödik v. negyedik (nem emlékszem ) részben említik, hogy az óriásoknál vannak hercegi rangban egyesek...és Hagrid eléggé félvér
Bocs, ha hülyeséget írtam.
Egyetértek veled, de engem is már vagy egy hónapja leszevaztak.
"Ha hallod a Hívást, menned kell."
- Hozsi
- Nem elérhető
Rabyn írta:
Beren Erchamion írta:
Nelossel írta:
Ízisz írta: Amikor látja a lovakat, most nem jut eszembe a nevük, azokat, amik húzzák a kocsikat és láthatatlanok. Vagyis csak azok látják, akik már láttak meghalni embereket.
Azok a thestrálok.
A thesztrálokról jutott eszembe. Nem tudom, felmerült-e már kérdésként, hogy Harry miért csak az ötödik év elején látja először a thesztrálokat? A negyedik év végén miért nem? Nekem ez egy bakinak tűnik...
erre régebben már született egy válasz: Harrynek fel kellett dolgoznia Cedrik halálát, a szülei halálára pedig nem emlékszik olyan pontosan, hogy lássa a Thesztrálokat. Tehát csak az látja a Thesztrálokat aki találkozott a halálall, és fel is tudta dolgozni.
A Luna témához: Szerintem kizárt, hogy közelebb kerüljön Harryhez mint barát. Tulságosan kiszámítható lenne és Rowling nem erről híres.
És mi van, ha ő is erre számít, tehát, úgy gondolja mi ezt túl egyszerűnek találjuk, és ezért lesz ez?
Mondjuk a meglévő szereplők közül kijöhetne szóba?
Az, meg, hogy jön még egy új lány szereplő aki összejön Harryvel, az meg szintén, nem Rowlingra vall.
Szóval tanácstalan vagyok..
- Rabyn
- Nem elérhető
Beren Erchamion írta:
Nelossel írta:
Ízisz írta: Amikor látja a lovakat, most nem jut eszembe a nevük, azokat, amik húzzák a kocsikat és láthatatlanok. Vagyis csak azok látják, akik már láttak meghalni embereket.
Azok a thestrálok.
A thesztrálokról jutott eszembe. Nem tudom, felmerült-e már kérdésként, hogy Harry miért csak az ötödik év elején látja először a thesztrálokat? A negyedik év végén miért nem? Nekem ez egy bakinak tűnik...
erre régebben már született egy válasz: Harrynek fel kellett dolgoznia Cedrik halálát, a szülei halálára pedig nem emlékszik olyan pontosan, hogy lássa a Thesztrálokat. Tehát csak az látja a Thesztrálokat aki találkozott a halálall, és fel is tudta dolgozni.
A Luna témához: Szerintem kizárt, hogy közelebb kerüljön Harryhez mint barát. Tulságosan kiszámítható lenne és Rowling nem erről híres.
- Grion
- Nem elérhető
A bánat, amely néma, addig suttog a szívhez, amíg az megszakad.