J. K. Rowling: Harry Potter

Több
19 éve 3 hónapja #264381 Írta: Hozsi
Hozsi válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Nelossel írta:

Dindae írta: Meg Voldi kicsit pszichopata nem? Szóval, furcsa lenne... meg anőnek volt férje( akit talán tényleg szeretett),

Rodolphus még él, nem? Bocs, de rég olvastam már Hp-s könyvet.

Ja, újra az Azkabanban.
Ja, és itt van a hatodik könyv borítója:
www.lumos.hu/gallery/displayimag ... =59&pos=35
www.lumos.hu/gallery/displayimag ... m=59&pos=0
Hogy tetszik?Mi a véleménytek? :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 4 hónapja #264298 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Dindae írta: Meg Voldi kicsit pszichopata nem? Szóval, furcsa lenne... meg anőnek volt férje( akit talán tényleg szeretett),

Rodolphus még él, nem? Bocs, de rég olvastam már Hp-s könyvet.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 4 hónapja #264257 Írta: Cerebrum
Cerebrum válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Alyr Arkhon írta:

Cerebrum írta:

Riliel írta: Voldemort és Bellatrix? Ki van zárva! A nő különben is megcsúnyult az Azkabanban. Szerintem ez Voldemortnak nem mellékes szempont.

Ugyan már! Voldemort kopasz és vörösek a szemei... Ilyen külsővel csak ne válogasson! :D

De a hatalma sok nőnek imponálhat.
Ugyanúgy mintha sok pénze lenne.

Csak vicc volt. :wink:

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
19 éve 4 hónapja #264253 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Raia Aiwart írta:

Alyr Arkhon írta:

Cerebrum írta:

Riliel írta: Voldemort és Bellatrix? Ki van zárva! A nő különben is megcsúnyult az Azkabanban. Szerintem ez Voldemortnak nem mellékes szempont.

Ugyan már! Voldemort kopasz és vörösek a szemei... Ilyen külsővel csak ne válogasson! :D

Vörös szeme (meg kopasz is) csak akkor volt, mikor még nem volt saját teste, nem? Úgy értem, a negyedik részben sikerült magát valami elfogadhatóbb létformára hoznia, nem :?:

Persze. A vörös szem és kopasz fej mellé szervált egy igen vékony de határozottan humanoid testet.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 4 hónapja #264251 Írta: Raia Aiwart
Raia Aiwart válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Alyr Arkhon írta:

Cerebrum írta:

Vörös szeme (meg kopasz is) csak akkor volt, mikor még nem volt saját teste, nem? Úgy értem, a negyedik részben sikerült magát valami elfogadhatóbb létformára hoznia, nem :?:

Ne becsüld le a semmittevést, a céltalan kószálást, a hallhatatlan dolgokra való odafigyelést, és a senkinek sem ártást!

Több
19 éve 4 hónapja #264241 Írta: Alyr Arkhon

Cerebrum írta:

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 4 hónapja #264232 Írta: Cerebrum

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
19 éve 4 hónapja #264218 Írta: Alyr Arkhon

Megan írta: Ezt nézzétek!

Robbanás Agliában! A King's Cross páyaudvaron is! :(

Pontosítanék: tudtommal nem a pályaudvaron hanem a hozzá tartozó metróállomáson volt a bomba.

A Voldemort név jelentése mind Rowling néni részéről (aki bizonyos infóim szerint franciatanárnő) mind Tom Denem részéről teljesen tudatos volt. (bár kíváncsi vagyok, a Denem gyerek meddig törte a fejét amíg valami értelmes anagrammát ki nem rakott a nevéből)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 4 hónapja #264199 Írta: Dindae
Dindae válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Meg Voldi kicsit pszichopata nem? Szóval, furcsa lenne... meg anőnek volt férje( akit talán tényleg szeretett), és nem hiszem így lehet, hogy kicsit bosszúból csinálja az egészet, meg ő sem normális, s a nemnormálisak kitartanak egymás mellett, de nem...
meg valahogy nem illene be a könyvbe, hoyg "csak úgy" kavarjanak, szerelem meg ugye, az nem csak sztem elképzelhetetlen? :roll:
( már csak azért is, mert azthiszem, az lett a vége, h Voldemort nem tud szeretni)...
és az ötödik végén olyan lekezelő Vold Bellával, áhh, nem...
jajj, hosszú voltam, mi? :oops:

Egyébként, azt más is felfedezte már, hogy Vol de mort ( francais)? Vagy ez annyira köztudott, hogy most leszek teljesen kinevetve? :roll:

"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"

Több
19 éve 4 hónapja #264168 Írta: Riliel
Riliel válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Voldemort és Bellatrix? Ki van zárva! A nő különben is megcsúnyult az Azkabanban. Szerintem ez Voldemortnak nem mellékes szempont. Plussz ha a nő kételkedni kezd, hogy Voldemort tényleg félvér...

"Ha hallod a Hívást, menned kell."

Több
19 éve 4 hónapja #264117 Írta: Hozsi

Megan írta: Ezt nézzétek!

Robbanás Agliában! A King's Cross páyaudvaron is! :(

Ja, megint a hülye terroristák.. :(
Ja, mondjuk most éppen jó a Merengő!:)
HP-vel kapcsolatos:olvastam, olyan ficceket amiben Voldi Bellával kavar..
Szerintetek elképzelhető?

Több
19 éve 4 hónapja #264095 Írta: James

Több
19 éve 4 hónapja #263427 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Volt egy kis időm és rákerestem az "ezenenapon.hu"-n a Harry Potterre íme:
1932. Február 8 - Megszületett John Williams Oscar-díjas amerikai filmzene-szerző
1934. December 28 -Megszületett Maggie Smith Oscar-díjas színésznő
1946. Február 21 - Megszületett Alan Rickman angol születésű színész
1963. Június 6 - Megszületett Liverpool-ban Jason Isaacs angol színész
1989. Július 23 - Megszületett Daniel Radcliffe színész
2001. December 26 - Házasságot kötött J.K. Rowling, a Harry Potter könyvek szerzője és Neil Murray.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
19 éve 4 hónapja #263331 Írta: Rabyn
akkor váltasanak szevert:))

Az előzetes a hpfilm hivatalos oldalán fentvan. bár nemtudom, hogy letölteni le tudod-e.
harrypotter.warnerbros.com/web/h ... /index.jsp

Több
19 éve 4 hónapja #263322 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Ízisz, nem csak neked nem jön be. Az srv szervere hülyül. De ha a fórumra kattintasz az bejön (mert szinte semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz) és ott pontosítanak ezen. Állandóan ezt csinálja. :roll: Már mint az srv. :) Nem lehet ellene tenni semmit, csak várni, hogy megjavuljon.

Több
19 éve 4 hónapja #263290 Írta: Ízisz
Ízisz válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Off: sorry..

A Merengő fanfiction oldal csak nekem nem jön be normálisan?? Eltűnt minden róla... :roll: bejelentkezni sem tudok, stb.. csak a háttérkép jön be...

"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "

Több
19 éve 4 hónapja #263230 Írta: Hozsi

Dindae írta:

Wimzig írta: Szerintem Voldi magát, tuti szereti. :lol: :lol: :lol:

Áhh, az csak szimpla egoizmus, nem számít:)
De Rowling abban a BBC videóban még mondja is, hogy pszichopata, és a pszichopaták nem szeretnek, csak... pszichopaták... ;)

egyébként... valaki enm tudja, honnan lehet letölteni a 4es film előzetesét? Mert valahol láttam már, csak nem az egészet, és a cím elveszett... :evil:

www.lumos.hu
itt megtalálod!;)

Több
19 éve 4 hónapja #263174 Írta: Dindae
Dindae válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Wimzig írta: Szerintem Voldi magát, tuti szereti. :lol: :lol: :lol:

Áhh, az csak szimpla egoizmus, nem számít:)
De Rowling abban a BBC videóban még mondja is, hogy pszichopata, és a pszichopaták nem szeretnek, csak... pszichopaták... ;)

egyébként... valaki enm tudja, honnan lehet letölteni a 4es film előzetesét? Mert valahol láttam már, csak nem az egészet, és a cím elveszett... :evil:

"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"

Több
19 éve 4 hónapja #263047 Írta: Wimzig
Wimzig válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Szerintem Voldi magát, tuti szereti. :lol: :lol: :lol:

"Minden ország kultúrája lengje körül a házamat. De egyik se szakítson el szülőföldem talajától." /Mahatma Gandhi/

Több
19 éve 4 hónapja #262832 Írta: James
James válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Daisy írta: OFF
Megan: Nekem megy az angol, csak szabad kapacitásom nincs, de egyébként sem mondtad, hogy mire kéne. :)

Gondoltam azt majd privibe megmondom, és jelentkezik vki. :)

Megan

Több
19 éve 4 hónapja #262813 Írta: Daisy
Daisy válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
OFF
Megan: Nekem megy az angol, csak szabad kapacitásom nincs, de egyébként sem mondtad, hogy mire kéne. :)

Több
19 éve 4 hónapja #262690 Írta: James
James válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Sziasztok!
Aki tud angolul, jól, van valamilyen végzettsége, vagy pedig ugy érzi, hogy jól megy neki az angol kérem irjon nekem privát üzenetet:) Harry Potterről lenne szó, sürgős.

Üdv,
Megan :)

Több
19 éve 4 hónapja #262678 Írta: Diamond/Samu
Diamond/Samu válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Egy kis részletet én is láttam belőle. Úgy néhány hónapja is volt ez, akkor nekem is sikerült felvennem egy részét. :D

"Ha nyitott szívvel fordulunk egymás felé, semmi sem állhat közénk."

Több
19 éve 4 hónapja #262556 Írta: Daisy
Daisy válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Tegnap volt a BBC-n a Harry Potter és én című JKR filmecske. A 3/4-ét sikerült felvenni, az elejéről sajnos lemaradtam, de nagyon érdekes, elmondja, hogy körülbelül miről fog szólni a hetedik könyv utolsó fejezete (többek között). És mutatják is a mappát amiben van
:hello:
itt van a két vidi: www.lumos.hu/cpg133/thumbnails.php?album=45

Lefordítottam, ott találod a magyar szöveget a videók alatt.

Több
19 éve 4 hónapja #262523 Írta: Hozsi

Cerebrum írta: A kígyóját, Naginit tuti szereti. :)

Áá, nem hiszem..simán kinyírná, ha nem lenne rá szüksége.. :?

Több
19 éve 4 hónapja #262459 Írta: Cerebrum
A kígyóját, Naginit tuti szereti. :)

Több
19 éve 4 hónapja - 19 éve 4 hónapja #262458 Írta: Rabyn

Több
19 éve 4 hónapja #262432 Írta: Gandalf

Több
19 éve 4 hónapja #262431 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Lehet Vodi őrűlten és szenvedélyesen szereti a hatalmat (és önmagát). Nem lehetetlen, én már láttam ilyet... és ez mindent megmagyaráz.

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 4 hónapja #262429 Írta: Rabyn
Ez így szerintem hülyeség még akkor is ha Rowling mondta... Mondjuk biztosan oka van annak, hogy nem bír már szeretni. De nem létezik olyan ember aki sohasem szeretett.

Én olvastam egyszer egy Fanfic-t amiben az volt, hogy Voldemort egyszer szeretett életében de megölték aazt akit szeretett és azóta képtelen a szeretetre.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.132 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére