J. K. Rowling: Harry Potter

Több
20 éve 2 hete #223096 Írta: Celebriel
Celebriel válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Hogy Sirius meghalt, engem már nem érdekel, ki lesz a következő... :cry:
De az annál inkább, hogy Hermione kivel jön össze???

Mindig történik veled valami, ami megrázza benned világot...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hete #222931 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Zizzo írta: Még mindíg a ki hal meg tippelés megy? :) Hmm... és mi van ha senki nem hal meg?

Nem hiszem, hogy Rowling a levegőbe beszélt volna... Több millióan figyelik a nyilatkozatait, nem hiszem, hogy jó fényt vetne rá, ha azt állítaná megölvalakit aztán mégse... :roll:
[size=9:vw0t8h83](OFF: mire is emlékeztet ez az "aztán mégse"? :D )[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hete #222911 Írta: Zizzo
Zizzo válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Még mindíg a ki hal meg tippelés megy? :) Hmm... és mi van ha senki nem hal meg?

Itélet csere van írva a vényre...

Több
20 éve 2 hete #222845 Írta: Orchideácska
Orchideácska válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Sziasztok! :D :)
Csak úgy érdekességképpen hozzáteszem, 2 éve voltam fenn utoljára ezen a fórumon. :!: Akkor még nem volt ez a topic...

Egyébként,szüksége van intelligens hobbitokra
ehhez a fajta megbízáshoz... küldetéshez... tervhez...

Több
20 éve 2 hete #222795 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
jah azt még Rowling se nyarhatja ki.. :twisted:
A weasleykben a gyerekeket értettem meg persze a két szülöt (tehét a gyerek koruakat, amibe se Percy se Billy se Charlie nem tartozik bele)
De lehet valamelyikRend is tag is halott, esetleg egy Griffes, vaaagy Malfoy.. :(

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 2 hete #222630 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Azt hiszem valamelyik Grimm testvér mondta: "Aki a mesékben akar élni az a meséknek csak a végére emlékszik"

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 2 hete #222628 Írta: Kincső

krezike írta: Szerencse, hogy csak 7 részes a könyv... még a végén elfogynak a szereplők... Nem értem, miért hiszik azt, hogy a sikerhez halálesetek kellenek!!! Sz v sz ennyi halott bőven elég! De ha ennyire muszáj, Pitont NEEEE!!

Szerintem nem hiszik azt. De ez olyan, mint mikor a hugom még 10-12 évesen nem volt hajlandó elolvasni olyan könyvet, amiben van szomorú rész... :roll: Ne fogjátok már fel úgy, hogy ez egy mese, amiben jó dolgoknak kéne történni, szerintetek egy Voldemort-szerű alak nem ölne, ha lehetősége van rá?? Hiszen erről szól az egész, hogy igenis ölne és öl is! Vagy akármelyik csatlósa! Pettigrewnek gondot okozott 12 ártatlan járókelőt halomra gyilkolni, csupán gyávaságból??
Nem lenne hiteles, ha nem gyilkolna a Sötét oldal!!!

Több
20 éve 2 hete #222565 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Ilweran írta: Ron vagy Hermione nem halhat meg, mert még össze kell jönniük... :lol:

hát az még poén lenne, ha összejönnének, aztán valamely'k meghalna :roll:
[size=9:1z7pyr24]meg elég sablonos is lenne :P [/size]

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
20 éve 2 hete #222535 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Alyr Arkhon írta:
Harry Potter és a tűz szekere? :D :D :D :D

Banyek, nem is vettem észre!!!!!! De gáz!!!!! :roll:

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
20 éve 2 hete #222534 Írta: Alyr Arkhon

Ilweran írta: www.origo.hu/szorakozas/zene/20041015afranz.html

Szerintetek ez azt jelenti, hogy Williams kiszáll, vagy ő írja a filmzenét és ez az együttes csak a Walpurgis leányai számait?????? 8O 8O 8O Remélem az utóbbi, imádom Williams zenéit.....

Harry Potter és a tűz szekere? :D :D :D :D

Szerintem Williams marad filkmzenének, de a betétdalt ez az együttes adja.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 2 hete - 20 éve 2 hete #222532 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
www.origo.hu/szorakozas/zene/20041015afranz.html

Szerintetek ez azt jelenti, hogy Williams kiszáll, vagy ő írja a filmzenét és ez az együttes csak a Walpurgis leányai számait?????? 8O 8O 8O Remélem az utóbbi, imádom Williams zenéit.....

Egyébként bárkit megölhet tőlem, csak Pitont ne, ő a kedvencem!!!!!!!!
Bár sajna van esély rá... :cry:
Ron vagy Hermione nem halhat meg, mert még össze kell jönniük... :lol:
Tartom az álláspontom, szegény Hagrid lesz az........ :cry: :cry: :cry:

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
20 éve 2 hete #222514 Írta: Alyr Arkhon

Firefly írta:

Alyr Arkhon írta: Trelawney különleges eset de neki igen fontos jóslatai vannak.

Pl hogy Harry meg fog halni? :D

Én a rendes jóslatokra gondoltam.
És ezekből mindeddig kettő volt, mindkettő jókor és igen fontos dolgot tartalmazott.
Egy Umbridge kaliberű illető azért is teszi ki mert képtelen előre tervezni.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 2 hete #222498 Írta: krezike
krezike válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Szerencse, hogy csak 7 részes a könyv... még a végén elfogynak a szereplők... Nem értem, miért hiszik azt, hogy a sikerhez halálesetek kellenek!!! Sz v sz ennyi halott bőven elég! De ha ennyire muszáj, Pitont NEEEE!!

Több
20 éve 3 hete #222490 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Kincső írta: Lin: Rowling nyilatkozta, hogy "Meg fog ölni valakit?" "Igen. Bocs."
De valóban arról szó sem volt, hogy akit megöl az azonos a félvér herceggel... persze nem zárható ki.

és ezt a 6. könyvre mondta? én úgy emlékeztem, hogy a még hátralévő történetről volt szó általában, nem kifejezetten a 6. részről. De akkor tévedtem :oops: Akkor ez így még szomorúbb :( És akkor mi lesz még a 7.ben? :roll:

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
20 éve 3 hete #222478 Írta: Kincső
Alyr: Jó, értem. De szerintem Frics alapjában véve akkor sem rossz ember. Lehet, hogy undok meg minden, de Piton is az, pl. :P Jó kis pszichológiai eset. :) Aki egy macska barátságára szorul, mert varázslók között él és fél azok lenézésétől (gondolj bele, milyenek a diákok, a többség, főleg a Mardekárosok szerintem gúnyt űznének belőle, ha nem kellene tartaniuk tőle...).

Báj dö véj vajon minden kvibli imádja a macskákat? :D

Lin: Rowling nyilatkozta, hogy "Meg fog ölni valakit?" "Igen. Bocs."
De valóban arról szó sem volt, hogy akit megöl az azonos a félvér herceggel... persze nem zárható ki.

Több
20 éve 3 hete #222444 Írta: Perlanthir
Perlanthir válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Alyr Arkhon írta: Trelawney különleges eset de neki igen fontos jóslatai vannak.

Pl hogy Harry meg fog halni? :D

"Even the smallest person can change the cause of the future."

Több
20 éve 3 hete #222435 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Igen Piton már beépült. És ezért szerintem is komoly veszélyben van, állandóan kettös játékot kell játszania, és ezt addig teheti jól míg viszonylag jelentéktelen és észrevétlen marad, mig csak az információira számítanak a halálfalók. De ha Voldemort felfigyel rá és akcióba küldi, nagy bajba kerül. Persze ennélkül is simán lebukhat, kitudódhat a valódi szerepe.

Több
20 éve 3 hete #222404 Írta: Alyr Arkhon
Kincső: Én azt mondom, ha Lupin nem lett volna jó varázsló, nem veszi fel tanárnak.
Trelawney különleges eset de neki igen fontos jóslatai vannak.
Frics pedig valószínűleg nem Dumbledore lekötelezettje, mivel Umbridge alatt "kinyílt".
Régebbi darab a Roxfortban minthogy Dumbledore igazgató lett.
Dumbledore egyszerűen nem törődött vele, így lett valaki akitől a diákok félnek, viszont ténylegesen semmit nem tud ellenük tenni.

Piton... nos Piton esélyesebb, mivel valószínűleg megpróbál beépülni a Halálfalók közé (vagy már beépült? rég olvastam az 5. kötetet) és egyszer csak jöhet egy Lucius aki megöli.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 3 hete #222398 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Hermione? De Ő annyira központi szereplő! Őt nem nyírná ki.. Harry mellett Ő és Ron a legfőbb szereplők. :D A félvér herceget meg nem hangsúlyozta volna ki,h meg fog halni, elvégre nem sokan kedvelik sztem.

Több
20 éve 3 hete #222393 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Gandalf írta: Lehet hogy Piton hal meg és Harrynek lelkiismeretfurdalást okoz majd...

Igen, lehetséges, de szvsz nem a 6. részben. Pitonnak ott kell lennie a 7.ben is, Rowling biztos tartogat még valamit vele kapcsolatban, amit még nem árul el szerintem. Talán Hagrid. A félvér herceg pedig szerintem nem feltétlenül az, aki meghal majd, ha meghal egyáltalán valaki a 6.ban :wink:

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
20 éve 3 hete #222389 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
öö...
nem olvastam vissza, de esetleg megölik Hermionét a származása miatt, esetleg meghal Dumbledore, és nélküle kell küzdeniük...
vagy meghal mondjuk Hagrid egy küldetésben :? és kénytelenek lesznek gondozni Agyart...

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
20 éve 3 hete #222375 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Elképzelhetőnek tartom. Igen. Ez jó 5let.

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
20 éve 3 hete #222294 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Lehet hogy Piton hal meg és Harrynek lelkiismeretfurdalást okoz majd...

Több
20 éve 3 hete #222293 Írta: Kincső

Alyr Arkhon írta:

Kincső írta:

Eldamyn írta: Fricsre is gondoltam, deneki még biztos lesz valami szerepe. Elvégre még mindig nem derült ki, miért tűri meg őt Dumby a Roxfortban. Biztos nem azért, mert olyan eliserésre méltó személyzet.

Mi az, hogy eltűri?? Van olyan, akit Dumbledore eltűr?? Elvégre Friccs nem rossz ember, egyzserűen kviblinek született és ezért érthető módon irigy némiképp a varázslótanoncokra.
Dehát mint tudjuk Dumbledore vérfarkasokat, volt halálfalókat, kétes értékű jósnőket, kicsapott diákokat alkalmaz tanárként, és a Rend tagjai olyanok is, mint Mundungus Fletcher (így kell írni?), vagy a szintén kvibli Mrs. Figg. :idea:

De egyiket sem véletlenül alkalmazza.
Nem jótékonyságból.
Nyilván Frics is tett valamit, ami miatt Dumbledore úgy érzi tartozik neki. vagy ilyesmi.

Szerintem Frics egyébként sem számít Harry barátjának...

Mi az, hogy nem jótékonyságból?? Lupinnak, aki az egész életét szinte Dumblemornak köszönheti, vagy Hagridnak, aki szintén hasonló, mivel tartozhat Dumbledore?
Nem jótékonyságból, amennyiben a jótékonyság szót negatív felhanggal használod. Hanem emberbarátságból, pl. És így lesznek olyan barátai, akikben megbízhat. Hiszen a barátságnak egy fontos alapja, hogy segítsük egymást a bajban (is).

[size=9:3dnfov2b]Felejtsétek már el ezt a Harry (kis) barátját, ez csak a magyar fordító túltuningolása volt (banyek nem jut erre eszembe magyar szó :oops: ), a cikk tartalmában Rowling csak ennyit nyilatkozik: "Meg fog ölni valakit?" "Igen. Bocs."[/size]

Több
20 éve 3 hete #222270 Írta: Niniel Nienor
Niniel Nienor válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Sok ellenéleményt olvastam ugyan, de még mindig úgy érzem, hogy szegény Lupin a legesélyesebb az örök vadászmezőkre távozásra... Esteleg Luna, de akkor még alkot előtte valami felejthetetlent. Fricsből meg úgysem csinálnak félvér herceget....

Több
20 éve 3 hete #222250 Írta: Zizzo

" írta: Hát...
Van benne egy "nem nagyon tud újat kitalálni ezért inkább darkosít" dolog.
Viszont ez szvsz annak is köszönhető hogy a kiadó sürgetheti mintállat. elvégre Tolkien évtizedekig dolgozott a GyU-n és haláláig javított rajta. Rowlingnak nincs ennyi ideje, őt hajtják...

Hát ez a baj a mai világgal... pénz mánia sux!! Ezért elcseszni egy ilyen jól indult alkotást!! Fúúj!
Mind1 még reménykedünk, hogy nem rontja el... a remény hal emg utoljára!

Több
20 éve 3 hete #222246 Írta: Alyr Arkhon

Zizzo írta: Mindenesetre ha tényleg megöl vkit, akkor lényeges szereplő lesz, és meg fogunk lepődni, meg szomorúak leszünk... Amugy én nem ezen aggódók a legjobban, hanem hogy elkezd nagyon bedurvulni, meg uncsi lesz és eröltetett... mert a 4.-nél már elindult lefelé a színvonal, ami addig felfelé tartott...

Hát...
Van benne egy "nem nagyon tud újat kitalálni ezért inkább darkosít" dolog.
Viszont ez szvsz annak is köszönhető hogy a kiadó sürgetheti mintállat. elvégre Tolkien évtizedekig dolgozott a GyU-n és haláláig javított rajta. Rowlingnak nincs ennyi ideje, őt hajtják...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 3 hete #222242 Írta: Zizzo
Mindenesetre ha tényleg megöl vkit, akkor lényeges szereplő lesz, és meg fogunk lepődni, meg szomorúak leszünk... Amugy én nem ezen aggódók a legjobban, hanem hogy elkezd nagyon bedurvulni, meg uncsi lesz és eröltetett... mert a 4.-nél már elindult lefelé a színvonal, ami addig felfelé tartott...

Több
20 éve 3 hete #222240 Írta: Alyr Arkhon

Kincső írta:

Eldamyn írta: Fricsre is gondoltam, deneki még biztos lesz valami szerepe. Elvégre még mindig nem derült ki, miért tűri meg őt Dumby a Roxfortban. Biztos nem azért, mert olyan eliserésre méltó személyzet.

Mi az, hogy eltűri?? Van olyan, akit Dumbledore eltűr?? Elvégre Friccs nem rossz ember, egyzserűen kviblinek született és ezért érthető módon irigy némiképp a varázslótanoncokra.
Dehát mint tudjuk Dumbledore vérfarkasokat, volt halálfalókat, kétes értékű jósnőket, kicsapott diákokat alkalmaz tanárként, és a Rend tagjai olyanok is, mint Mundungus Fletcher (így kell írni?), vagy a szintén kvibli Mrs. Figg. :idea:

De egyiket sem véletlenül alkalmazza.
Nem jótékonyságból.
Nyilván Frics is tett valamit, ami miatt Dumbledore úgy érzi tartozik neki. vagy ilyesmi.

Szerintem Frics egyébként sem számít Harry barátjának...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 3 hete #222218 Írta: Kincső

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.116 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére