J. K. Rowling: Harry Potter

• Anonymous
  • Látogató
  • Látogató
16 éve 11 hónapja #350018 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
HAJRÁ ENCSI!!!HAJRÁ ENCSI!!!!!! HAJRÁ ENCSI!!!!!! :D :D :D
Biztos sikerül!

Én drukkolok! :lol:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 11 hónapja #349953 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
hehe, kiváncsi vagyok, sikerül-e addigra kiolvasnom angolul, amilyen iramban haladok vele :D

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 11 hónapja #349949 Írta: Isilrohir
Isilrohir válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Rendben, magyarul, köszönöm!

Több
16 éve 11 hónapja #349942 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
2007. július 21-én 00:01-kor jelent meg angolul. A magyar fordítás tervezett megjelenésének dátuma: 2008. február 9.

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
16 éve 11 hónapja #349935 Írta: Encsi
milyen nyelven?

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
16 éve 11 hónapja #349924 Írta: Isilrohir
Isilrohir válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Mikor jelenik meg a Harry Potter 7 könyvben? (bocs, hónapok óta nem írtam)

Több
16 éve 11 hónapja #349882 Írta: Encsi
Hát de az a családfa szerintem siralmas a filmben...

• Anonymous
  • Látogató
  • Látogató
16 éve 11 hónapja #349868 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Az nagyon jo lenne...Komolyan, szinte csak azért néztem meg az ötöt(amit mellesleg nem szeretek),hogy megnézzem a KEDVENC jelenetem...
Halálra röhögtem magam pl.:Sirius szövegein(a könyvben)
Erre alig rakják be, és amit beraknak az is teljesen semmitmondó, és nem is rázza meg Harryt annyira, mint a könyvben.Igazábol, nem is tudom,mi érteme volt így :roll: Semmi következménye nincsen.

Több
16 éve 11 hónapja #349823 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Aeglos írta: Például amiben Lily van...
Azért nem tették bele, mert túlságosan összekuszálná a viszonyokat.
Ilyen marhaságot sem hallottam még. Értitek. Nem a filmbe, hanem a kivágott jelenetek közé.

Továbbra is reménykedem, hogy a hetedik filmben viszontláthatjuk az egész jelenetet....

Kārātārānen a áirâë...

Több
16 éve 11 hónapja #349821 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Például amiben Lily van...
Azért nem tették bele, mert túlságosan összekuszálná a viszonyokat.
Ilyen marhaságot sem hallottam még. Értitek. Nem a filmbe, hanem a kivágott jelenetek közé.

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
16 éve 11 hónapja #349816 Írta: Kar_sa

Aeglos írta:

Kar'sa írta:

Ilweran írta: Találtam egy egészen állati jó Sweeney Todd plakátot Helena Bonham Carterrel: KATT
Elmenne Bellatrixnak is! Naggggyon jó!

Hehe... Ki van benne egy közös Sweeney Todd-néző mozizásban? XD

ÉN :D

Olyan semmitmondóak a kitörölt jelenetek, nem? :(

Eléggé... Azért kuncogtam rajta jó sokat, ahogy Trelawney a borospohárban mosogatta a kezeit. XD
De hol van amikor a lépcső tetején sherrysüveggel hadonászik??? Emma Thompson mesélt ilyen jelenetről egy interjúban...

I have a nervous breakdown in the film and in one scene I get to stand at the top of the stairs waving an empty sherry bottle which is, of course, a typical scene from my daily life, so isn't much of a stretch.

Komolyan nagyon remélem, hogy majd a hetedik film után lesz egy ilyen "Heh, csak szívattunk titeket, van még rengeteg kivágott jelenet, amiket direkt egy director's cuthoz tartogattunk mind a hét filmhez..."

Kārātārānen a áirâë...

Több
16 éve 11 hónapja #349808 Írta: Aeglos

Kar'sa írta:

Ilweran írta: Találtam egy egészen állati jó Sweeney Todd plakátot Helena Bonham Carterrel: KATT

ÉN :D

Olyan semmitmondóak a kitörölt jelenetek, nem? :(

Több
16 éve 11 hónapja #349803 Írta: Kar_sa

Több
16 éve 11 hónapja #349485 Írta: Kar_sa

Kārātārānen a áirâë...

Több
16 éve 11 hónapja #349387 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Találtam egy egészen állati jó Sweeney Todd plakátot Helena Bonham Carterrel: KATT

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
16 éve 11 hónapja #349076 Írta: Aeglos

Sil írta: Egyébként megvan a fiatal Tom Riddle is: a 11 éveset Ralph Fiennes kilencéves unokaöccse, Hero Fiennes Tiffin fogja játszani (ezt már pletykálták korábban), a kicsit idősebb verziót pedig a 16 éves Frank Dillane.

És egyikükről sincs kép... :(
Vagyis Dillane-ről van egy 6-éves korában készült, de azzal nem sokat érünk.

Több
16 éve 11 hónapja #349073 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Egyébként megvan a fiatal Tom Riddle is: a 11 éveset Ralph Fiennes kilencéves unokaöccse, Hero Fiennes Tiffin fogja játszani (ezt már pletykálták korábban), a kicsit idősebb verziót pedig a 16 éves Frank Dillane.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
16 éve 11 hónapja #348921 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Tényleg jó lenne, ha be tudnád linkelni nagyobban...

Több
16 éve 11 hónapja #348905 Írta: Kar_sa

Felagund írta: Képzeld, az ember tud olyat csinálni az ajkával, hogy csak a felső fogsora látsszon ki, még varázslónak sem kell lennie hozzá ;)

Igen, csak a méret... hmm... tekintélyes... a képfeléírás nem véletlen... De majd szépen beszkennelem rendesen...

Kārātārānen a áirâë...

Több
16 éve 11 hónapja #348904 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Képzeld, az ember tud olyat csinálni az ajkával, hogy csak a felső fogsora látsszon ki, még varázslónak sem kell lennie hozzá ;)

Our knees do not bend easily

Több
16 éve 11 hónapja #348903 Írta: Kar_sa

Snuffles írta:

Kar'sa írta: [size=9:2oouilwa](GOF DVD hátulja, semmilyen módosítás nem történt rajta, tényleg ilyen gáz...)[/size]

Elég gáz vagyok, hogy nem tudom, de ez most miért gáz? :)

Igazándiból ez a szken, amit a neten találtam nem épp a legjobb, a valódin határozottan úgy látszik, hogy amit a képen látsz, az csak és egyedül a felső fogsora... Majd csinálok egy 600dpi-set a borítóról magam....
Akinek meg megvan, az tessék megnézni addig...

Kārātārānen a áirâë...

Több
16 éve 11 hónapja #348899 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Kar'sa írta: [size=9:25y14cmk](GOF DVD hátulja, semmilyen módosítás nem történt rajta, tényleg ilyen gáz...)[/size]

Elég gáz vagyok, hogy nem tudom, de ez most miért gáz? :)

"Well, I'm back."

Több
16 éve 11 hónapja #348891 Írta: Kar_sa

Gandalf írta: Harry Potter és az ő új haja... :lol:
Nem várok már semmit ettől a HP filmtől.

Erről jut eszembe:

Harry Potter és a Metszőfoga

[size=9:1ujkcm61](GOF DVD hátulja, semmilyen módosítás nem történt rajta, tényleg ilyen gáz...)[/size]

Kārātārānen a áirâë...

Több
16 éve 11 hónapja #348890 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter

Kar'sa írta: Hmmm.... bele se merek gondolni mennyi pénzt elöltek az árvaházra, mikor az oké, fontos helyszín, de szerintem sokkal hitelesebb lett volna egy igazi árvaházat "bérelni", és vsz. sokkal olcsóbb is... :roll:

Legkevésbé sem.
Egy makettet sokkal könnyebb a forgatáshoz idomítani, és nem kell az egészet felépíteni ahhoz, hogy forgassanak benne. Szvsz benne lesz CGIvel a külseje a filmben, meg stúdióban egypár belső tér.

A talárok: Kissé megijedtem amikor közölte a tervezőnéni, hogy az amerikai focisták öltözéke volt a minta...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 11 hónapja #348889 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Harry Potter és az ő új haja... :lol:
Nem várok már semmit ettől a HP filmtől.

Több
16 éve 11 hónapja #348888 Írta: Kar_sa

Rabyn írta: Csak szerintem nem hasonlítanak ezek a kvidics talárok talárokra?

Nos, igen, ez a másik. :mrgreen:
No nem mintha bármelyik kviddicstalárunk hasonlított volna talárra... Speciel sportnál elég vicces is lenne talárban száguldozni...
Amúgy elég gáz szerintem az új kviddicstalár... ilyen... gáz ...

Kārātārānen a áirâë...

Több
16 éve 11 hónapja #348887 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Csak szerintem nem hasonlítanak ezek a kvidics talárok talárokra?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 11 hónapja #348886 Írta: Kar_sa

Aeglos írta: Rabyn: OK :)

Találtam HP6 előzetes képek és infók videót jútyúbon:
youtube.com/watch?v=q35DxfInrIg
Láthatjuk benne az új kviddicstalárokat, (Malfoy is fog játszani!) Harry új haját, DD-t és a barlangos jelenetet néhány képkockában, és az árvaház makettjét.

Hmmm.... bele se merek gondolni mennyi pénzt elöltek az árvaházra, mikor az oké, fontos helyszín, de szerintem sokkal hitelesebb lett volna egy igazi árvaházat "bérelni", és vsz. sokkal olcsóbb is... :roll:
A kosztümtervező néninek meg halvány dunsztja nincs a sztoriról, ha olyanokat hablatyol, hogy az idősebb játékosok így meg úgy... Mintha bizony a kviddicscsapatban csak egy évfolyamból lennének emberek... :roll:

Kārātārānen a áirâë...

Több
16 éve 11 hónapja #348885 Írta: Aeglos
Rabyn: OK :)

Találtam HP6 előzetes képek és infók videót jútyúbon:
youtube.com/watch?v=q35DxfInrIg
Láthatjuk benne az új kviddicstalárokat, (Malfoy is fog játszani!) Harry új haját, DD-t és a barlangos jelenetet néhány képkockában, és az árvaház makettjét.

Több
16 éve 11 hónapja #348881 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: J. K. Rowling: Harry Potter
Aeglos: szerintem az neménvoltam. Ha mégis akkor boccs:))

Olorin: szerintem egy írónak nem árt tudnia legalább féligmeddig, hogy mi lesz a sokkötetes sztorija végén. A HP hemzseg a logikai hibáktól emiatt. (legalább olvassa el mit írt előtte...)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.286 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére