Állatbarátok

Több
18 éve 7 hónapja #288148 Írta: Svelder
Svelder válaszolt a következő témában: Állatbarátok

olorin.papa írta:

Heledir írta:

Nóli írta: Hogy lehet egy lovat belevezetni egy kocsiba? Nem látja az hogy hová megy? (mmint a ló)

Biztos annyira rendes, odaadó, szófogadó, stb volt a ló, hogy feltétel nélkül követte a gazdája parancsait, bár még így is furi, hogy nem kerülte ki.
Egyébként tök jó, hogy ilyen sokan járunk lovagolni. :D

Vagy annyira rettegett a gazdájától, hogy nagyobb volt, mint az itélőképessége.

A lapocska nem a szeme előtt van, hanem oldalt, hogy ne nézzen félre.
A bizalomnak töretlennek kell lennie, mint az állat, mint a gazdája iránt.

A rettegés elég valós indok, bár este történt az eset, tudtommal, így félhomályban ő sem lát olyan jól. Mármint a paci. A pálinka jó fertőtlenítő viszont olyan mély sebnél?!, elég fájhatott neki.

Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 7 hónapja #288140 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Heledir írta:

Nóli írta: Hogy lehet egy lovat belevezetni egy kocsiba? Nem látja az hogy hová megy? (mmint a ló)

Biztos annyira rendes, odaadó, szófogadó, stb volt a ló, hogy feltétel nélkül követte a gazdája parancsait, bár még így is furi, hogy nem kerülte ki.

Vagy annyira rettegett a gazdájától, hogy nagyobb volt, mint az itélőképessége.

A lapocska nem a szeme előtt van, hanem oldalt, hogy ne nézzen félre.
A bizalomnak töretlennek kell lennie, mint az állat, mint a gazdája iránt.

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 7 hónapja #288130 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Én intelligesnsebbnek gondoltamm a lovakat... Bár lehet h csak ez az egy volt ilyen hígagyú... :oops: :oops:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 7 hónapja #288127 Írta: Heledir
Heledir válaszolt a következő témában: Állatbarátok

„Neked csak arról kell döntened, mihez kezdj az idővel, amely megadatik.”

Több
18 éve 7 hónapja #288126 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Ha kocsit húz (márpedig itt asszem ez volt e helyzet) van a szeme előtt olyan kis lapocska ami takarja. Pont azért, hogy ne ijedjen meg, vagy nemtom.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 7 hónapja #288125 Írta: Nóli i linantea
Hogy lehet egy lovat belevezetni egy kocsiba? Nem látja az hogy hová megy? (mmint a ló)

Több
18 éve 7 hónapja #288124 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Svelder írta: Hallottátok legutóbb egy paraszt részegen belevezette a lovát két álló kocsiba és az egyik autó szélvédője belevágott a ló combjába, majd pálinkával kezdte el locsolni. MILYEN EMBEREK VANNAK??? :(
Majd ott helyben megvették az állatvédők 25000 ft-ért. Most már a paci jól van, hála a gyors beavatkozásnak! :D
Az ilyen embereket le kellene lőni!

Alapvetően nem csinált hülyeséget. A pálinka a benne lévő sok alkohol miatt fertőtlenít, így azzal kimosni egy sebet nem rossz ötlet ha nincs más. Csak a fickó nem jutott tovább ennél...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 7 hónapja #288122 Írta: Kiszhobbit
Kiszhobbit válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Svelder írta: Hallottátok legutóbb egy paraszt részegen belevezette a lovát két álló kocsiba és az egyik autó szélvédője belevágott a ló combjába, majd pálinkával kezdte el locsolni. MILYEN EMBEREK VANNAK??? :(
Majd ott helyben megvették az állatvédők 25000 ft-ért. Most már a paci jól van, hála a gyors beavatkozásnak! :D

Hallottam...bakker az az ember nem normális! :o Igaz hogy hótt részeg volt de akkor is..egy állattal ilyet tenni... :x szegény csikó szerencsére mosmár jól van. :evil: hanem h a pasast mire büntetik nemtom. :evil:

Merielle i evellon

Több
18 éve 7 hónapja #288115 Írta: Laemunh
Laemunh válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Ahova én szoktam járni, ott most kiscsikók születtek. Olyan édesek, még úgy botladoznak...
Az a gáz, h amikor egy hétig nem megyek, akkor azonnal kezdőnek vesznek ("Hogyanülünk fel a lóra?", stb. :? ). Utána beugratom nekik a lovat vágtába, és még csodálkoznak... :x

The Road goes ever on and on...

Több
18 éve 7 hónapja #288092 Írta: Vikil
Vikil válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Képzeljétek voltam lovagolni nygon jó volt Wesztern nyeregben! :wink:
Majd levettük a nyerget és ráraktunk 1 pokrócot és felültünk ketten a nagyon jo volt csak nyereg nélkül vágtázni! :bill1:

Több
18 éve 7 hónapja #288089 Írta: Svelder
Svelder válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Hallottátok legutóbb egy paraszt részegen belevezette a lovát két álló kocsiba és az egyik autó szélvédője belevágott a ló combjába, majd pálinkával kezdte el locsolni. MILYEN EMBEREK VANNAK??? :(

Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan.

Több
18 éve 7 hónapja #287992 Írta: Laemunh
Mondjuk a miénknek még csak olyan hangja van, mint amikor egy elemes játék elkezd lemerülni... De hallani azért lehet rendesen. :)

Több
18 éve 7 hónapja #287928 Írta: Kiszhobbit

Laemunh írta: Nálunk a lovaglás sajna nagyon függ a lovaktól. Az egyik beleszáguld veled a tóba, míg a másik csak azért sem indul el... :bill1:
Nincs akkora mázlim, hogy rágcsálót tarthassak otthon. Bár lehet, hogy az éjjelente brekegő béka hangilag versenyezni tudna a malacokkal.

Az én aranosz kisz leveli békámat apu tessékelte ki egy éjjel mert nemtudott tölle alunni :lol:

Merielle i evellon

Több
18 éve 7 hónapja #287918 Írta: Laemunh
Nálunk a lovaglás sajna nagyon függ a lovaktól. Az egyik beleszáguld veled a tóba, míg a másik csak azért sem indul el... :bill1:
Nincs akkora mázlim, hogy rágcsálót tarthassak otthon. Bár lehet, hogy az éjjelente brekegő béka hangilag versenyezni tudna a malacokkal.

Több
18 éve 7 hónapja #287917 Írta: Kiszhobbit
Szőrén lovaglás...a nyáron Lego mellon szőrén felültetett a szép fehér lovára,hogy aszongya ,,Ááá, Asfaloth senkit nem dob le,esetleg ha megkérem rá..." nem is dobott le. Csak a víznél. Amikor át akart velem gázolni a vízen, megkértem szépen,hogy álljon meg,erre beugratott velem együtt én meg csobbantam egyet. Persze mert Lego a partról rákiáltott hogy ugorjon,mert kicsit rám akarta hozni a frászt...sikerült... :oops:

Merielle i evellon

Több
18 éve 7 hónapja #287915 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Szőrénlovaglás forever!!!! Sztem sokkal jobb, mint nyereggel, na nem feltétlen kényelmi szempontokból... ;) de jobban együtt lehet lenni a lóval.
Western nyereg is jó, csak megfelelő ló kell hozzá... :oops:
Tengerimalacunk nekünk is volt, Partvis névre hallgatott. Nem volt büdös, újságot és forgácsot tettünk alá. Jó fej volt, tudott morcogni. :)
Mogy: nem lehet, hogy ekcémás? Tényleg jó lenne állatorvosnak megmutatni!

Több
18 éve 7 hónapja #287912 Írta: Heledir

mogy írta: Nekem volt tengerimalacom, és nagyon zajos...Most még kutyusom van, de imádom a kis dögöt:) Töprengtem, hogy levihető e táborba:)))
Tehenegeléssel még nem próbálkoztam, de garbolcon meg lehetett ülni szőrén a lovat. Mindenki arra panaszkodott, menynire kényelmetlen..szerintem annyira nem is...csak nem kell száguldozni..akkor nem üt meg kényes helyeken:))

Az attól függ, hogy milyen lovon ülsz, mert amelyiknek nagyon kiáll már a gerince, az tök kényelmetlen minden jármódban.
Tehenen meg sajnos (sztem) lépésnél gyorsabban nem nagyon lehetne közlekedni :D

Ha már a rágcsálóknál tartunk, az én patkányom is tud elég hangos lenni, az a "kedvencem"m amikor reggel 3/4 6-kor elkezdi rágni a ketrecet és az egész remeg meg zörög, aztán meg az itatója is zörömböl, miközben iszik, de annyira édes, hogy nem tudok rá haragudni.
Szegénykét lehet, hogy elviszem az állatorvoshoz, mert olyan furcsa sebek vannak a nyakán, meg mintha a szőre is hiányozna egy-két helyen. Lehet, hogy túl hosszú a köre, és amikor vakarózik, akkor felsérti magát. Nah, majd meglátjuk.

Több
18 éve 7 hónapja #287896 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Gwendir Mama írta: Persze, hogyha nem foglalkozol velük. De hát téged nem is tekintenek gazdának... Az inkább a csoport legkövérebb híme, aki még hozzá jó zsíros is.
Egyébként zajosak voltak? Hányan laktok egy házban? Lehet, hogy a hűtőt túl sokszor nyitogattátok.
De milyen almot használtál? Én újságot meg szénát, s az bevállik. Legalábbis szerintem...
Volt olyan idő, amikor nálunk 17 volt. Na persze akkor az összes nőstény szült, és egy idő után a kicsinyeket leadtuk. Most csak 3 van.
De hát tanítani nem is kell őket. Minek?
De van egy olyan barátom, akiknél 9 macska van. Hátha így nézzük, mégis jobb a 17 tengerimalac.

Nálunk max kettő volt egyszerre. Baromira zajosak voltak éjjel is sípoltak. öten lakunk (lakásba) A hűtő messze van a malacoktól. Nemtom milyen alom volt, de nem attól lettem alerigás mert előtte a hörcsögöknél is azt használtuk.
Nekünk volt 21 hörcsögünk eygszer szerintem ezt nem lehet felülmúlni

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 7 hónapja #287885 Írta: Gwendir, a Keresztapa
Gwendir, a Keresztapa válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Persze, hogyha nem foglalkozol velük. De hát téged nem is tekintenek gazdának... Az inkább a csoport legkövérebb híme, aki még hozzá jó zsíros is.
Egyébként zajosak voltak? Hányan laktok egy házban? Lehet, hogy a hűtőt túl sokszor nyitogattátok.
De milyen almot használtál? Én újságot meg szénát, s az bevállik. Legalábbis szerintem...
Volt olyan idő, amikor nálunk 17 volt. Na persze akkor az összes nőstény szült, és egy idő után a kicsinyeket leadtuk. Most csak 3 van.
De hát tanítani nem is kell őket. Minek?
De van egy olyan barátom, akiknél 9 macska van. Hátha így nézzük, mégis jobb a 17 tengerimalac.

Candide: Hát akkor miért teremtették a világot?
Martin: Hogy legyen min mérgelődnünk.

Több
18 éve 7 hónapja #287883 Írta: Rabyn
Én utálom a tengerimalacokat. VOlt pár évig nekünk több is. Ad 1 baromi büdösek tudnak lenni
ad2 baromi hangosak
ad3 allergiás lettem MIATTUk minden állat szőrére... Előtte semmi gondom sem volt csak utánuk...
Ráaádsil nem taníthatók, nem jegyzik meg ki a gazádjuk.

Több
18 éve 7 hónapja #287878 Írta: Vikil
Vikil válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Én is szőrén szoktam többnyire!
Szoktatok lovagolni veszten nyeregben??

Több
18 éve 7 hónapja #287874 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Nekem volt tengerimalacom, és nagyon zajos...Most még kutyusom van, de imádom a kis dögöt:) Töprengtem, hogy levihető e táborba:)))
Tehenegeléssel még nem próbálkoztam, de garbolcon meg lehetett ülni szőrén a lovat. Mindenki arra panaszkodott, menynire kényelmetlen..szerintem annyira nem is...csak nem kell száguldozni..akkor nem üt meg kényes helyeken:))

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Több
18 éve 7 hónapja #287863 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Állatbarátok

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 7 hónapja #287855 Írta: Gwendir, a Keresztapa
Gwendir, a Keresztapa válaszolt a következő témában: Állatbarátok
Ja tényleg, szerintem a legjobb állatok a tengerimalacok. Ugyan be kell vallani, sokat esznek súlyukhoz mérten, de azért te nem fogsz tőlük sokat enni. Főleg az éjszakai zugevéseket redukálják nullára, mivel amikor kinyitod a hűtőt, visítanak.
Egyébként a tehenek is jók. Kényelmesebben lehet rajtuk ülni, mint a lovakon. Komolyan...

Candide: Hát akkor miért teremtették a világot?
Martin: Hogy legyen min mérgelődnünk.

Több
18 éve 7 hónapja #287824 Írta: Rabyn
Nemazért de ősz az idén volt rendes. Szóval szépen lassan mentünk ám bele a télbe. Szerintem tavasz is lesz rendes, csak késik. Egyébként meg a klímaváltozás tök normális dolog csak a globális felmelegedés felgyorsította.

Több
18 éve 7 hónapja #287823 Írta: Heledir

Nóli írta:

Heledir írta: Szerintem úgy lenne jó, mint régen, amikor még volt 4 különálló rendes évszak.
Ráadásul ez az állatoknak, növényeknek rossz, mert nem tudnak ilyen rövid idő alatt alkalmazkodni.
Az sem volt semmi, amikor agusztusban a barátnőméknél a lovak elkezdtek téli bundát növeszteni.

Hogy te milyen telhetetlen vagy... :lol:

Ugye, szerintem is. De lehet, hogy csak öregszem, mert nosztalgiáznom kell.
Ma összefutottam az utcán egy nagyon aranyos kis fehér kutuszkával. Olyan picike volt, meg még kölyök, és tök cukin ugrabugrált rám. Mondtam anyának, hogy majd ilyet fogok neki venni.

Több
18 éve 7 hónapja #287806 Írta: Nóli i linantea

Remzy_mama/Tünde írta: Azt mondták az okosok, hogy az elkövetkező 50 évben március végéig lesz tél, teljesen eltűnik a tavasz és a tél meg a nyár nagyon szélsőséges hőmérsékletű lesz.

Adják vissza a kedvenc évszakomat!!!!!!!!!

A nagyokosoknak nem hiszek, mert nem lehet eldönteni melyik honnan szerezte az infót... Hogy kutatitt és onnan jött rá, de hogy jól jött-e rá vagy sem, és az is lehet hogy csak népbutít, hisz 2000 jan 1jén is apokalipszis volt... Van ezekben a dolgokban valami, de nem zabad túl sokat elhinni belőle...

Több
18 éve 7 hónapja #287802 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Állatbarátok

Ery írta: Bármily furcsa. A globális felmelegedés egy európai mini jégkorszakkal indít. Az északi jégsapka csökkenésével a Golf Áramlat a spanyol partoknál ér véget. Tekintve, hogy Madrid és New York azonos szélességen fekszik, valamint összahasonlítva a két klímát, könnyen belátható, hogy bizony cidri következik majd.

Azt mondták az okosok, hogy az elkövetkező 50 évben március végéig lesz tél, teljesen eltűnik a tavasz és a tél meg a nyár nagyon szélsőséges hőmérsékletű lesz.

Adják vissza a kedvenc évszakomat!!!!!!!!!

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 7 hónapja #287789 Írta: Nóli i linantea

Heledir írta: Szerintem úgy lenne jó, mint régen, amikor még volt 4 különálló rendes évszak.
Ráadásul ez az állatoknak, növényeknek rossz, mert nem tudnak ilyen rövid idő alatt alkalmazkodni.
Az sem volt semmi, amikor agusztusban a barátnőméknél a lovak elkezdtek téli bundát növeszteni.

Hogy te milyen telhetetlen vagy... :lol:

Több
18 éve 7 hónapja #287784 Írta: Heledir
Szerintem úgy lenne jó, mint régen, amikor még volt 4 különálló rendes évszak.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.321 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére