- Köszönetek: 0
Állatbarátok
- Rándzsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
xyz:-))) írta:
Ki hová megy nyaralni???????
ÜDV.:
XYZ:-)))
ennél fogósabb kérdést fel nem tehettél volna.....
Nyugi, az én macskáim se normálisak : a kádban alszank és még akkor se mennek ki, amikor rájuk öntöm a vizet.... na, jó... Kirohannak azok, de pár perc múlva visszamennek.....
Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- xyz:-)))
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Rago: Amit írtam, azt legtöbbször komolyan is gondolom, tehát IGEN a képeid komolyan hiányoztak.
Szméa: nekem is volt régen malacom, és az egész nap a fürdőkád alatt vagy legtöbbször benne hűsölt.
De én sokszor lelocsoltam, mert úgy egy kicsit jobban érezte magát.
Visszakanyarodva a témához: Az én tutyim szerintem nem normális.
Egész nap nem csinál meást a lekásbe, mint az erkélyen NAPOZIK.
Aztán mikor mondom neki, hopgy megyünk sétálni, akkor ugarva berohan, és a földszintig ugat.
Lent az utcán megkeresi az első pocsolyát, és belefekszik, aztán meg követeli a labdáját.Ha meg nincs nálam labdi, akkor keres valamit, ami után rohanhat.
Szerintetek normáli?????????????????????????
Más kutya örül, ha nem kell mozogni, ez meg.....
Szóval egy kicsit lökött!!!
De nekem így is a szívem közepe!!!
Ja és a patkányom is egy kicsit lökött! (hamár úgy belemerültem a hülye állataimba!)
Az a kedvenc hobbia, ha esetleg bemegyek a fürdőszobába, akkor a mosdócsapba rohangál addíg, amíg le nem mosdatom.
Amúgy ebbe a nagy melegbe az egereimet is le szoktam mosni.
Csak most nem tom lemosni szegényeket, mert vannak kicsinyeik, és azok megfáznának ha a vizes anyuk rájuk feküdne.
Ki hová megy nyaralni???????
ÜDV.:
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nefadar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Látom a többi állatka sem bírja a meleget... Mary-ke mindenhol kifekszik, szószerint. Sétál, sétál és hirtelen Puff! kiterül és olyan lapos lesz, mint egy szőnyeg. De közben egész nap sétál és a leghűvősebb helyet keresi. Nem is lehet vele játszani, mert mindig csak energiát spórol és nem is mozdul egész nap, a sétáláson és a kiterülésen kívül. De nagyon ary!!! Bezzeg fürdés közben agyon karmolt, a kis bestia, utána meg élvezte, hogy milyen vizes...
A tengeri malacomat bírtam régen... Annyira aranyosak, mikor kinyújtóznak... Igaz, Rago?
Többiek?
- Nefadar
- Nem elérhető
Ragoran írta: xyz:Most komolyan v csak szivatsz?
Komolyan gondolta.
Nagyon édik a képek
Nefi
- Ragoran
- Nem elérhető
pótmama
cicc és a puder
fekvő cép német juhi
sharpeiek
ezt a tündéri kis ciccet biztos mindenki ismeri,de oan tündéér!
itt mi a szöveg?
jó kép
csúszik a jég
kiscicc a cipóben
kis jeges mac
senki nem állhat közénk!
barátkozás
a képaláírás magáért beszél..khmm..
játék
álmos a kiscicc
modern cicc
nem félre érthető,ari!
szundi cic
kis sziámi
- Ragoran
- Nem elérhető
- fairytale
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Ragoran
- Nem elérhető
fairy:Rossz a link.
Area:Hektor füle tövét vakargasd meg a nevemben is!
xyz:Most komolyan v csak szivatsz?
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Anya szerintem nem is akar annyira kigyógyulni az allergiából, mert addig van egy nyomós érv, miért ne legyen állat a háznál.
fairytale: nem jön be az oldal!
'Is there anybody out there?'
- fairytale
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Bocs hogy off leszek, de végül is egy kis állatról van szó! .-)
Nagy fába vágom a fejszémet! Megpróbálok "megtalálni" egy apró panda mackót, illetve egy pont olyat. A dolog azért nehéz, mert 13-14 évvel ezelőtt kaptam ajándékba egy nagyobb mackóval volt együtt, és már ez a fajta kis család már nem kapható. A mackó emlék volt, de elveszett és nagyon ragaszkodtam hozzá, és a kabalám volt. Hogy azt a mackót találom meg, szinte lehetetlen, de egy pontosan ugyan olyan talán visszahozhatná Őt...
Itt van a maci képe: pandawanted.freeweb.hu
Kb 12 cm-es kis jószág.
Ha valakinek van ilyen és el vagy odaadná, kérem jelentkezzen!
pandawanted@freemail.hu
Hát, előre is köszi, hogy elolvastátok, megnézitek... Reménykedek tovább...
- Nem elérhető
Area írta:
Végre itt. Eddig a Balatonon penészedtem.
Üdv Area!
És hogy érezted magad?
Szép csokibarna lettél?
Hogy van Hektor???
Ja, és az allergia ellen van gíógímód, csak hinni kell benne.
Az egyik ismerősöm is az volt,de ma már kevésbé az.Már amikor nem bírta tovább elment egy természetgyógyászhoz, és egy pár kezelés után már ki tudott menni allergiás időszakban az utcára úgy, hogy nem tüsszögte halálra a fejét. és aszemei sem durrantak be!!!
Azt mondják. hogy a term. gyógyászok ki tudják gyógyítani az embert az allergiából!
Te nem kertes házba leksz??? (csak mert úgy emlékszem!)
Mert ha igen, akkor nem értem, hogy a tutyi miért nem lehet a kertbe???
ÜDV.:
Ui.: Rago: Hiányoznak a képeid!!!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Végre itt. Eddig a Balatonon penészedtem.
Rago: tök cukrok az egerek, és az allergián semmi sem segít.
Elrond: én is ilyen nézen láttam ezt az állatot (erszényes egér)
- Ragoran
- Nem elérhető
- Elrond
- Nem elérhető
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
- Ragoran
- Nem elérhető
barna-fehér pati
mosakszik
ez aztán tuti nem pati,de "őt" is kihozta a kereső és tündér
ő naon tündér!
a kis szőrgolyó
kukucs
ez vmi tündéri állat,csak nem tom mi..segítsetek!Ti oan okosak vagytok!
még pár kutyis kép
pati meg a tükörképe
egy alomnyi kispati
figyel
jó,h nincs tériszonya:o)
pár tündéri pati kép
sok jó egér kis helyen is elfér:o)
naon kis értelmes feje van
neki meg cép a szőre
mosakszik a höri
a tálkában elaludt:o)
naon pici höri
Na most már megyek és megszünök!
- Ragoran
- Nem elérhető
Area:Akkor is tüsszög,ha Claritint vesz be?
Sztem tök arik a patkányok,de sztem Anyám sikító görcsöt kapna tőlük.Mekkora ketrec kell nekik 1ébként,mennyi időnként kell őket tisztítani?
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Area: Akkor jó. Én meghalnék a macskám nélkül. Vele élek nyolc éve olyanok vagyunk, mint két testvér. De tényleg. Játszunk (néha durván ), de mindig megbocsájtunk egymásnak és hozzám jön oda először, ha hízelegni akar. Ha rossz kedvem van nem hagy ott, hanem lassan, lassan közel araszol hozzám és várakozik, majd óvatosan az ölembe hajtja a fejét és dorombol. (Ha nagyon rossz kedvem van ilyenkor sírom el magam, de ő csak dorombol és rám néz: "Most meg mi van?")
Nem is tudtam, hogy a patkány ilyen igénytelen nálunk a suliban van egy csuklyás patkány és egyszerűen elbűvölő. Imádom a rágcsálókat (is)! A fehér egereimet is úgy szerettem, de ők rövid ideig éltek. Talán őszre kész tények elé állítom anyukámat...
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
makikkal kapcs, ez a kép van a nevük alatt a biosz könyvemben...... ez persze nem az jelenti, hogy makik is...
Szmeagol: persz, szinte hetente geyszer megpróbálok mindíg elmenni, csak mostanság sokat tanulok meg minden.......
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
- Nem elérhető
Szméagol írta: Úgy szeretnék egy patkááányt!!!De nem lenne rá időm!
És most kaptam egy patkányt, és mondhatom ennek aztán nem kell sok idő!
Én is elég elfoglalt vagyok, de ennek az állatnak nem kell annyi idő, mint mondjuk egy kutyának/macskának.
Az én patkányom ugyan még kicsi, de már most hozzám van szoktatva, és nem kell neki semmi féle exrta figyelem.
Elég neki, ha mondjuk kiveszem az aqváriumából 10-15 percre, és ez idő allat sem csinál mást, csak a vállamon, vagy a hasamon csücsül és néz ki a fejéből, vagy mosakszik.
Szóval nem kell neki olyan sok figyelem.
Area: mi lenne, ha esetleg csak úgy hazavinnéd Hektoort?
Szerintem anyud kicsit mérges lenne, de ha sokat foglalkozol vel- és mivel itt a nyár fogsz tudni vele foglalkozni- biztos nem mondaná egy pár hét után azt hogy vidd innen!
Vagy vidd haza, és mond meg neki, hogy szeretnél tenni egy próbát, hogy milyen gazdája lennél (De ezt meg tudnád anyuddal beszélni is!)SZERINTEM MEGENGEDNÉ!!!Pláne a nyáron!
Tudod: Próba szerencse!!!
Ui.: A Nefitől kapott egereim is csak egyszer otthon voltak, és még most is otthon vannak. (Anyu kezdetben naon mérges volt, de már hozzászokott a szeszéjeimhez.A patkányomat is csak hazavittem, és azt mondtam neki, hogy nem bírtam felboncolni, mert mi a suliba bioszfakultáción boncoltunk kis állatokat, és ezt tudta.)
1 szó mint 100: az anyukák csak látszatra szőrös szívűek!
ÜDV.:
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Area: Szerintem sem volt nyálas. De, ha a macska nem otthon van... Legalább gyakran láthatod?
Olvastam, láttam és én is Szméagolnak fogom hívni a cicámat. Mary-nek adtam egy második nevet. Lehet találgatni.
Úgy szeretnék egy patkááányt!!! De nem lenne időm rá. :bawling:
- nenya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
- Artemisz
- Nem elérhető
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ragoran
- Nem elérhető
Télleg makik!A nevük nem jutott eszembe..
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
köcce,nem tudtam mi akar lenni
találtam még pár képet,berakjam?