- Köszönetek: 0
Állatbarátok
- Lora
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Area írta: Huh... kihagytam egy napot! Már elvonási tüneteim voltak!
Gyöngyszem: tök cucik lehetnek a hernyók. Nekem mindíg kinyiffantak.
nekünk nem, csak már a háta közepén nincs szőr, mert a tesóm ott fogja meg a szőrét, és már teljesen kikopott!
Gyöngycem (voltam valaha)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Gyöngyszem: tök cucik lehetnek a hernyók. Nekem mindíg kinyiffantak.
'Is there anybody out there?'
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nefadar
- Nem elérhető
xyz:-))) írta:
Köszike Nefi!
Megteszem ami tőlem telik, de ez a verseny "sajnos" kétoldalú!
Azért van a "SAJNOS" macsekkörömbe, mert néha jó, hogy a kutya tudja magát önállósítani, mert ilyenkor csak irányítanom kell, és nem kell hajtani/húzni, hogy gyorsab legyen!
ÜDV.:
XYZ:-)))
Főleg a Te kutyádat ismerve, ahogy néha viselkedik
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- xyz:-)))
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Köszike Nefi!
Megteszem ami tőlem telik, de ez a verseny "sajnos" kétoldalú!
Azért van a "SAJNOS" macsekkörömbe, mert néha jó, hogy a kutya tudja magát önállósítani, mert ilyenkor csak irányítanom kell, és nem kell hajtani/húzni, hogy gyorsab legyen!
ÜDV.:
XYZ:-)))
- Nefadar
- Nem elérhető
xyz:-))) írta:
Természetesen neveztem, mert szeretném elvinni a kis törpém végre egy szabadtéri versenyre.
Sok sikert a versenyhez.
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Nem elérhető
nenya: Én nem tom, hogy ki lehetsz, de remélem Máj. 3.-án talizunk.
Természetesen neveztem, mert szeretném elvinni a kis törpém végre egy szabadtéri versenyre.
- nenya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Gyöngyszem: de jóóóó, imádom a hernyókat!!!! Mik lesznek, ha nagyok lesznek?
"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
- Lora
- Nem elérhető
Barnyóczky már be szeretne bábozódni
- Nem elérhető
Ilmen írta: Ti megszoktátok ünnepelni kedvenceitek név- vagy születésnapját?
Én mindíg eltervezem, hogy megünnepeljük, de eddíg még nem sikerült.
De idén szeretném a 4. szülinapját a kutyimnak megünnepelni.
Tavaj már meg is volt a terv, hogy milyen tortát kapjom, de "sajna" nem sikerültek a terveim.
Pont a kutyám szülinapján voltunk Gyulán az Agility Keverék- és Fajtatiszta Világbajnokságon.
És a legszebb ajándékot kapta ott a kutyám! Sikerült elhozni a 3. helyet, így a két külföldi után végre egy magyar is a dobogóra állhatott.
Ezért lesz mindíg emlékezetes a kutyám 3. szülinapja.
De idén remélem sikerül megünnepelni
- Ilmen
- Nem elérhető
Én mindig valami finomsággal kedveskedek nekik. A kutyámnak pl. most volt szerdán a szülinapja és kapott egy hatalmas csontot. Egész nap azt rágcsálta.
A leguánnak meg egy rakás zöldséget meg gyümölcsöt vettem.
A húgom a westiének egy zsúrtortát vett és még gyertyát is tett rá. Mikor Jenny befejezte a torta evést, az egész pofája tiszta csoki volt. Igazán mulatságos volt.
Ragoran: haláliak a képek.
Ú i vethed nâ i onnad.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Még nagyon jól emlékszem óvodás koromban, mikor a konyhában ült a család és azt próbálgatta, hogy melyik név illik majd a leendő cicához...
Szóval a kedves macskám neve Mary Poppins, de mi csak Marynek, Marykének hívjuk. A név hangzása és hanglejtése teljesen illik a méltóságteljes, komor és titokzatos cicához. Ez a legjobb választás volt.
A régi tengeri malacom neve Ducus. Szétfolyt a kezemben...
Az egerem neve Virgonc volt... A név magáért beszél.
Fekete törpe nyulam Naughty (azaz csirkefogó). Nagyon fegyelmezetlen volt és gonosz, csintalan. De vicces is.
Új-zélandi vörös nyulam neve Buborék volt, mi csak Bubinak hívtuk. A feje nagyon sokáig kerek maradt.
Kedvenc fekete-fehér foltos nyuszim Kolombusz Kristóf Füles Williem volt, de csak Willinek hívtuk . Naaagy felfedező volt.
A Gyűrűk Ura neveknek én sem vagyok híve, de a Sámuel mindig is a kedvenc nevem volt. Mondjuk egy szép tünde nevet bármilyen állaton szívesen látok.
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
kis yorky+egy körte
kék szemű kölök husky
egész pici kölkök
ásít
délutáni pihenő
ügyesen széttéptük a WC papírt?
ez csúszik!
fut a hóban
ezek naon sütik!
ez a kutyi gyönyörű!
egy nagy bunda az egész kutyi
kis husky a vízparton
alszik
az én virágom!Én kaptam!
bassetről képek
fekete-fehér malamut
barna-fehér mali,dönölű!
maci a fűben
pici nyuszik!!Ezt látnotok kell!
édes nyuszok II
mindenféle állatos képek,szépek
- Ragoran
- Nem elérhető
Cica:Naon ari!
Nenya:Ez a csiga
Örömmel látom,hogy nem csak én vok GyUszereplő=állatnév ellenes.V most Lképzeltem amint egy egeret Arwennek hívnak,egy teknőst meg Éowynnak
- Lora
- Nem elérhető
- Cicaful
- Nem elérhető
Aki nem tudná, hogy hogy néz ki egy lajka (és még Igort se látta):
Gyönyörű lajka kutyus
Hát nem olyan, mint egy farkas?!
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Lora
- Nem elérhető
Ragoran írta:
Én tuti nem neveznék el állatot GyU szereplőől.Biztos bennem van a hiba...
Én sem neveznék el, csak az aranyhalat hívták Samunak, de akkor még nem is ismertem a GYU-t...
Számomra olyan furcsa pölö azt mondani hogy: 'Gyere ide Aragorn!' nem tudom, olyan furi....
A volt kutyáink nevei: az egyik Huncutka volt , a másik pedig Alex
A jelenlegi kutyák neve: Boby és Baxter (ejtsd:Bexter) <----Baxternek az uncsitesóm nevezte el
Ragoran írta:
Én sem neveznék el, csak az aranyhalat hívták Samunak, de akkor még nem is ismertem a GYU-t...
Számomra olyan furcsa pölö azt mondani hogy: 'Gyere ide Aragorn!' nem tudom, olyan furi....
A volt kutyáink nevei: az egyik Huncutka volt , a másik pedig Alex
A jelenlegi kutyák neve: Boby és Baxter (ejtsd:Bexter) <----Baxternek az uncsitesóm nevezte el
- nenya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
- Ragoran
- Nem elérhető
kis cicc
kis yorki
ari kiskutyik
megtámadták!!)
ismerkedés
kölök kutyi I
kölök kutyi II
ezek mien kutyik?
Shelti akar lenni?
tünci kiskutyik
pótmama
kis cicc+kis roti
kis boxi+kis cicc
beagle kölök
egy halom beagle kölök
játszanak
figyel
kicsi beag
fut a kicsike
ismerkedés a lépcsővel
itt nézzetek körül!
ezeket a rajzokat nézzétek+!Mert rajzok!
vörös cicc kutat
EZ ISZONYÚÚ ÉDES!!!
szia!Te ki vagy?Még nem láttalak!Új vagy itt?)
dönölű pacik futnak
manőverező sas
ül a sas
sas
halászik a sas
- Ragoran
- Nem elérhető
Hát egen Kína egy másik kérdés
- Ilmen
- Nem elérhető
Én a nevekkel mindig bajban voltam, de soha eszembe sem jutott, hogy valamelyik állatomnak ne adjak nevet. Így van: Tekla (teknős), Edward(leguán), Tücsök, Sissy (kígyók), Arcon (kutya). Ezt az utóbbit pl. megálmodtam. Viszont az, hogy ki mi alapján ad nevet, az mindenkinek a saját döntése.
Ú i vethed nâ i onnad.
- Ragoran
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
Én állataim épp:Hádi (Hádész),Szafi(Szafaládé) v Huri,mint Hurka és a Nyusz aki teljes nevén:Maszat Nyuszi Othilia
ui:Hát ez a nincs név télleg gáz...én 1ik oszt társam macskáját is Macskának hívják.Sok fantáziája van a gyereknek..
- Nem elérhető
Area írta: .... Valaki nekem is meséljen!
Állítólag arról van szó, hogy a kutyákat, macskákat kiviszik külföldre, és ott kutya/macska kaja készül belőlük.
Legalább is én így hallottam!
De nam nagyon hiszem el!!!
Az viszont biztos, hogy régebben volt már ilyen kalamajka!!!
Csak akkor a kutyabőrbunda miatt volt a kavarodás.
Dióhéjban ennyi a történet.
Üdv.:
XYZ
- Nem elérhető
Ha már úgy benne vagyunk a nevek, akkor elmondom, hogy az én állataim neve (a legtöbbé) külföldi név.
Ha lehet, akkor most ne nézzetek hülyének!!! PL. az egyik egerem (lány) Suzy-nak hívják, a másikat meg Sophie-nak, de a fiú egerem neve totál magyar. Szotyi-nak hívják!
Jaaaaa, és én sem neveznék el állatot színészről, szereplőről!
Úgyhogy Rago, Area már hárman vagyunk!!!
ÜDV.:
XYZ
Ui.: Az egereim nevét csak azért írtam le, hogy lássátok, hogy vannak olyan emberek is, akiknek fontos, hogy egy állatnak legyen neve!!!
Mert én már találkoztam olyan emberrel, aki a kutyájának sem adott nevet. (A kutya csak a KUTYA névre hallgatott)-Szerintem ez azért GÁZ!
Nem???
- Ragoran
- Nem elérhető
Az én kisállataim neve mindíg csak úgy jött,nem lettek soha szinészről v vkiről Lnevezve..
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
Ago:A kép nem jön be.
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Agoura
- Nem elérhető
Rándzsa gratula olyan ééédik lehetnek
Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq