- Köszönetek: 0
Állatbarátok
- Artemisz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Az egyik kis barátnőm is evett 1x hangyát! A másik barátnőm kiskorában megnyalta a varangyot. Kíváncsi volt rá, milyen íze van! A barátom meg 1x szétharapott egy darazsat, ami bicózás közben a szájába sodródott!Rían írta: Bár az egyik unokatesóm meg néhány hangyát (dirrekt),bár ő nem állat, úgyhogy ez most kissé OFF volt...
Sőt!! Egy ismerős srác meg egyszer 2 GUPPIT evett meg, nyersen és elevenen!! Ehhez mit szóltok?!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Artemisz
- Nem elérhető
Az egyik kutyipajtásom meg, mikor a gazdija krumplit hámoz, odaáll mellé, és azon földesen-dzsuvásan gyömöszöli befelé a krumplihéjat! Mit szóltok! :dead: (Fuj!)
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- nenya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Bár a rekorder még mindig a macskánk: imádja a csokit, a chipset (ezt végsô kétségbeeseésemben próbáltam ki, mikor már az egész család rosszul volt a Lays-tôl, de még mindig nem volt meg az összes GYU kártyám), a kenyeret és a NYERS GOMBÁT!
"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
- Ragoran
- Nem elérhető
Amikor a macska kicsi volt a Cézi hozta-vitte a szájában,mintha a kölyke lenne pedig ő kutya volt ráadásul fiú Ha hideg van a macs azóta is a kutya hasán alszik.
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Velem ilyen még egyszer sem történt. Pedig nekem is volt nyulam... bár azok csak tápot ettek.
Macs story 2.:
Nyáron kivittük a Balatonra a macskát, és a tengeridisznót is. Amikor kint legelt a malac, a ?acs folyton piszkálta. Vigyáztunk is a malacra, nehogy a közelébe kerüljön a szőrgombóc, de nem eléggé. Egyszer csak azt látjuk, hogy hozza a szájában a macska a malacot. Leteszi, és tuszkolja a hasához. Meg akarta szoptatni! Feltört cegénykémben az anyai ösztön!!!
'Is there anybody out there?'
- Artemisz
- Nem elérhető
Kolbászról szólva, egyik haveromnak van egy 6kilós anyanyula, az legszívesebben sült krumplit és kemény tojást fogyaszt. De egyik egyetemi csoporttársnőm barátnőjének van 1 fekete baknyula, az 1x beszabadult a spájzba, és bezabált 1 szál gyulait !!! Nem semmi, mi?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Laurelin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Múltkor tudjátok mit csinált? A barátom kinyitotta a hútőajtót, hogy valami harapnivalót keressen. Sleepy kényelmesen odaslattyogott, benézett a hútőbe, majd szép óvatosan kiemelt belőle egy jó nagy darab lecsókolbászt. Mindezt a legtermészetesebben. Megfordult és elsétált. Párom rádörrent, hogy "Mit csinálsz?!" Sleepy oda se fordulva a nyelvével kilökte a falatot a szájából és slattyogott tovább, mintha mi se történt volna. Végül persze az övé lett.
Lemostam a festéket arcomról
most látszik csak, nem mosolygok,
a rettenet fintora ez.
- Ragoran
- Nem elérhető
A képek cépek!
Ezek a sztorik naon aranyosak!
Artemisz: Én imádom a goldikat (mondjuk mindegyik kutyit:o)
és szerencsére rengeteg kép leledzik róluk.
fríz paci
pici cicc
ez tündéér!!
dönölű pacis kép!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Laurien: Hajrá kutyik!
Artemis: ez nagyon állat!!!!!!!!!!
Velem is volt hasonló, csak a macskámmal. Reggel mentem amamámékhoz, mert beteg voltam, és sikerült olyan korán odaérnem, hoggy ők még aludtak. Macs, a macskám azonnal rohant hozzám egy bozót alól, mert be akart menni, de az ajtó még zárva volt. Ő felugrott az ablakpárkányra, és elkezdett nyávogni. Én leintettem, mert a nem abban a szobában aludtak, és mondtam neki, hogy csak a csengő édresztené fel őket. Erre kinyujtotta a mancsát, és....... na?..... csengetett!!!! 8O 8O 8O Azt hittem képzelődöm. (Jó korán volt, még lehet, hogy álmodtam)
- Artemisz
- Nem elérhető
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Laurelin
- Nem elérhető
Nos az első sztorim legyen mondjuk ez: A régi lakásunkban a mi szobánkban lakott, mert a folyosón elég hideg volt ősszel s télen. Az volt a szokása, hogy mindig fölment az ágyra. Persze ezt nem szabadott neki. Miután többször is megszidtuk érte arra lettünk figyelmesek, hogy elhagyta ezt a rossz szokását. Kitörő örömünk nem tartott sokáig. Csakhamar rájöttünk, hogy dehogyis hagyta abba , csak túljárt az eszünkön. Mikor hazaértünk valahonnan ő leugrott az ágyról a helyére sietett és mire benyitottunk a szobába már egy hatalmas ásítással battyogott ki onnan, mint aki akkor ébred. Csakhogy az ágy még meleg volt ahol ott feküdt. Persze ennél külömb dolgokat is csinált, de majd legközelebb.
a rettenet fintora ez.
- xyz:-)))
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Artemisz írta: Szerintem nem csak én imádok ilyen sztorikat olvasni-hallgatni!
Csatlakoznék Artemiszhez!Szerintem is jó ötlet, ha leírod!
Ha tudok, akkor majd én is írok efféle "szaftos" sztorikat drága kiskutyim működéseiről!!!
És ha valaki tud,és akar is ilyesmi sztorikat írni, akkor PLEASE írjatok, hisz mások "hibáiból" tanul az ember (gazda)!
Előre is köszike!!!
ÜDV.:
XYZ
Ui.: Rago: Merre jársz?Már naon hiányoznak a cuki képeid!
- Artemisz
- Nem elérhető
Mire vársz? HAJRÁ!!! Szerintem nem csak én imádok ilyen sztorikat olvasni-hallgatni!!Laurelin írta: Ha akarjátok majd leírom Sleepy kutyám néhány csínyét.
Sleepy? Milyen aranyos név! Te adtad neki?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Laurelin
- Nem elérhető
a rettenet fintora ez.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
És így: home.kimo.com.tw/fuhoren21/guineapig/fun01.htm ? Az automatikus linkeléshez kell a http is...Area írta: home.kimo.com.tw/fuhoren21/guineapig/fun01.htm ez nagyon édi!!!!!!!!!!!!!!! nem linkeli meg, ezért másoljátok ki, és illaszétek be![/color]
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Artemisz
- Nem elérhető
Amúgy lóbarátok, jelentkezzetek! Fríz lovak képeire lenne szükségem! Kösszke!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
axel.hu/data/21/21922/15410.jpg
www.animalaid.org.uk/youth/image ... neapig.jpg a kis ééédes!
www.petplanet.co.uk/petplanet/im ... ruvian.jpg ponpon kettő
www.brevillier.org/guineapig3.jpg zabagép
www.system-n.co.jp/puchipet/anim ... g/td02.jpg jajdecukor! kis drótszőrű
www.nickgifford.co.uk/piggies/ga ... neapig.jpg ilyen a mi röfink is, csak tiszta feketében
www.pethealthcare.co.uk/firstpet ... ig_hay.jpg Ennyire hullana a szőrőm?
www.roadscholars.ca/images/episo ... eapig1.jpg NOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!
home.kimo.com.tw/fuhoren21/guineapig/fun01.htm ez nagyon édi!!!!!!!!!!!!!!! nem linkeli meg, ezért másoljátok ki, és illaszétek be!
- Lora
- Nem elérhető
nah ha ne3m ma, holnap leiratom a tesommal a hernyós cuccot...
Gyöngycem (voltam valaha)
- [Nerwen]
- Nem elérhető
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Nefadar
- Nem elérhető
Majd írd meg mi lett a vége a dolognak.
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Ragoran
- Nem elérhető
Azt a mosómacis képet már én is beraktam és oda is írtam,hogy mosómac
Nefa:Köcce!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Nem elérhető
NEFI: De csak az után, miután kibuktam, hogy senki nem ismeri fel, és még az is azt írta, hogy nem tudja, hogy micsoda, aki felrakta a képet
És ezt te is tudod, mert ott ültél mellettem
Vagy tán nem így volt :
XYZ
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
- Nem elérhető
Namarie írta: Az elsőhöz: szerintem borz
Nem hiszem, hogy senki nem tudja azt az állatkát felismerni
Hisz a vak is látja, hogy nem BORZ
Amúgy az egy kis mosómaci!!!
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
- Ragoran
- Nem elérhető
Namarie írta: On:
Amikor nekem először kirobbant az allergiám, volt, aki azt mondta, a cicáktól. Tudtam, hogy 100000000%, hogy nem, és nekem lett igazam. És engem sem érdekelne, ha cicaszőrre lennék allergiás.Ha valakit igazán szeret az ember, az a pár tüsszentés nem számít.
Azért nem mindíg úszod meg pár tüsszentéssel.Én idönként fulladok,köhögök,könnyezik a szemem,majd meghalok..
Sil:Jók a képek,párat már beraktam,de ezek háttérkép méretűel,tök arik!Köcce!
- Namarie
- Nem elérhető
Sil írta:
Sil írta:
path=images800/Allatok/Cica/Cica030.jpg]kismacs meg egy… nemtommi[/url]
path=images800/Allatok/Cica/Cica074.jpg]vöröske[/url]
Az elsőhöz: szerintem borz
A másodikhoz: ugye, hogy nem lehet elég korán kezdeni - a polcozást, asztalozást, függönymászást, stb.??,
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"