- Köszönetek: 0
Tánc
- Ringbearer
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Be the change you want to see." Gandhi
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Laurelen
- Nem elérhető
Ápr. 13-14-15.(csüt-szombat)
Kurzusok:
Kontakt improvizáció (Gál Eszter)
Kortárstánc technika és tánc* (Hód Adrienn)
Cunningham technika**(Kun Attila)
Bevezetés az Alexander technikába (Kepes Judit)
Kortárstánc technika és tánc* (Bakó Tamás)
Táncpedagógia pedagógusoknak (Angelus Iván)
Kortárstánc technika és tánc**(Horváth Csaba)
Kortárstánc technka*(Hámor József)
Jazztánc(Fincza Erika)
*erős kezdő
**haladó
árak: kb 1000/óra
akit érdekel küldjön privit!
pusz!
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Laurelen
- Nem elérhető
2. Úgy nézem kedd lesz, ha lesz eddig két ember, ha leszünk 6n,akkor érdemes belekezdeni a dologba . milnek és irunak nem jó, vadászok tovább:) Persze ha önként ráértek kedden az mégjobb!! Gyertek írtáncolni!
3. NQ próba kapcsán, egyeztetek Míriellel.
pussz!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
De csak azt tudom ígérni, h. amikor amúgyis mászkálok a városban (pl. színkör, próbák kapcsán), szólok h. ekkor és itt lehet jegyet venni, esetleg 1-2 teaházas alkalom, ha nagyon rá fogok érni.
És van jegy?
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Vewy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Az írtáncot szívesen bevállalnám, csak most már én is kezdek idő-gondokba ütközni. Nekem mindenképpen csak a kedd lenne jó. A helyszín pedig tényleg eléggé messze van mindentől, de befogom, mivel én sem tudok jobbat, és tudom, milyen nehéz a teremügy. Talán, ha esetleg össze lehetne kötni egy másik próbával, mondjuk az egyik háborústáncossal?
- Ladislas
- Nem elérhető
Nos, csak azért írok, mert megvannak a táncest jegyek, és megígértem Launak, hogy most ezért nagyon lelkes leszek...
Nos egyenlőre a köv. táncokról kaptam visszajelzést.
Ring: Tűz-Víz, R.W., Roxanne, Fák tánca
Lau: Gyertyás nyitótáncz, Kardos-light tánc, Székes kopogós tánc, Boszi, Qvartett, Nagy Tüncz Tánc, Ír light, Záró- Finálé tánc
Mírc?: Tőled még mindig nem kaptam semmi visszajelzést!!!! Ejnye! Haragszom ám! Amilyen táncokról tudok egyébként: Nightquest, Japcsi legyezős, Puppetmaster...van még valami, egyáltalán ezekkel mi lesz? Megköszönném, ha te is elküldenéd a cuccot, amit kértem.
Julcs?: Flamenco-nagy, +szóló tánc
Én: Emberek, Nagyvárosi Tragédia, Háborús cucc, meg lehet, hogy valami nagyon absztrakot, majd meglátjátok, ha sikerül táncosokat szereznem.
Külsősök: Asszem végre a körmükre nézek... de ápr. közepén a tietekre is! Tessék próbálni!!!
Kincső: Nem válalnál némi jegy árúsítást, ha megkérnénk? :szépennéz:
A háborús tánc próbái, még nem tom, hogy lesznek. Egyenlőre az biztos, hogy péntekenként mindkét csapat próbál, és kell egy másik alkalom is a héten, hogy végezzünk!!! Ötlet?
ja, és...Tessék jegyeket venni!!! JÓ LESZ! Meg hírdessétek mindenfele!!!
Pussz: Ladis
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
- Gandalf
- Nem elérhető
Légyszi írjátok meg, hogy a most készülő havi hírlevélbe mit szeretnétek belerakni magatokról és küldjétek el hétfő estig az infocsoport@tolkien.hu -ra! Köszi!
- Kincső
- Nem elérhető
- Aeglos
- Nem elérhető
Laurelen írta: írok be pontos címet is(egyébként flórián térhez közel) de előbb lekomunikálom a néppel.
melyik nap jobb több embernek.
kincső neked a csüt milyen?
Csütörtökön órám van amit nem tudok kihagyni, és kedden meg szintén 4-ig, de lehet, hogy 6-ig el leszek foglalva (ami sajnos nem csak tőlem függ mert alkalmazkodnom kell a többiekhez...)
Más: Ha Flóriánon leszünk megint akkor lehet, hogy nem fogok tudni bejárni. Csak az utazásra kéne 2 órát ráhagyni... :crap: Sajnos.
És nem akarok olyat bevállalni amit később le kéne mondanom, mert rájövök, hogy nem bírom...
Közben meg nagyon szeretnék Veletek együtt ír-táncolni, szóval gááz...
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Laurelen
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Laurelen írta:
szvsz az még belefér(kb 3/4 5re kell kitakarodni onnan)...meglássuk:)Kincső (Thilanna) írta: Fél3 semmiképp nem jó. Hogy repüljek el Pesterzsébetről oda az istenhátamögé próbálni?
Nem lehetne vmikor 3-f4 körül kezdeni?
Oké akkor valaki írja le plíz újra a pontos címet és odajutást, mert egyszer ugyan majdnem voltam ott, de nincs kedvem&időm visszakeresni
- Laurelen
- Nem elérhető
szvsz az még belefér(kb 3/4 5re kell kitakarodni onnan)...meglássuk:)Kincső (Thilanna) írta: Fél3 semmiképp nem jó. Hogy repüljek el Pesterzsébetről oda az istenhátamögé próbálni?
Nem lehetne vmikor 3-f4 körül kezdeni?
- Kincső
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
ÍR TÁNCosok, KEDD/vagy CSÜTnként fél3-5ig ladis féle iskolában PRÓBA.
itt elsősorban aeglost, kincsőt, vewyt, ringet, milt és irut kérdezem, hogy be tudjátok-e így vállalni. És persze mindenki mást, akit érdekel. (professzionális táncos előélet nem feltétel, gyertek bátran )
(mea culpa hogy eddig hétfőben gondolkodtam de tünc tervez, tánc végez...)
- Cicaful
- Nem elérhető
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Laurelen
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
- Ladislas
- Nem elérhető
Lau: Köszi a példamutatást... a többit majd személyesen megbeszéljük.
Rabyn: Oké, ha elkészültek majd, akkor szólok.
Mírc: Próbáljatok, hogy készen legyetek, mert tényleg nincs sok időnk!
Ringnek pedig köszönöm , hogy elküldte a cuccokat, amiket kértem. Ti is kezdjetek el, már jövő héten próbálni...
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
- Rabyn
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
Ne haragudjatok és mélységesen szégyellem magam és megértéseteket kérem, de ír tánc nem lesz táncestig.
Egyszerűen nincs energiám termet keresni.
Kérlek ha van ötletetek a jövőben-akár valami minimális árért is- szóljatok.
puszi,
lau
- Ladislas
- Nem elérhető
Akkor most pénteken nem lesz próba! Aki viszont benne lenne egy kis gyakorlásban, esetleg tanulna új dolgokat, v. ilyesmi, az jöjjön (fél 3-fél5ig)! Mert most írom meg a felvételi táncomat, amiben, régi, új elemek egyaránt lesznek...
Aeglos: Most csütörtökön még nem, majd jövőhéttől valószínűleg, ha mindenkinek oké.
Egyébb:
- Tényleg?! Mi lesz a táncokkal (amit Kincső felsorolt), csak mert már nagyon közel van!!!!
- Már kaphatók a jegyek a táncestre!!! Vegyetek minnél többet, hívjátok el az össze létező ismerősötöket!!! Nem magunknak táncolunk, hanem minnél nagyobb közönségnek!
Üdv: Lad
- Kincső
- Nem elérhető
Ring-féle Fatánc, Lau-féle írsztep és Nightquest* próbákról továbbra is várok infót...
[size=9:1shpxrz5]*amennyiben a többi mellett belefér az időmbe és szerintetek ilyen rövid idő alatt menni fog (mer' béna vagyok ám ), megyek[/size]
- Aeglos
- Nem elérhető
Most mi az állás? Az a pénteki zh nekem is van, de 4-től már tudnék jönni, viszont este meg Ronan.
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Vewy
- Nem elérhető
- GalenEszter
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Sajnos most pénteken nem tudok menni táncpróbára, mert zh-t írok.
Puszik: Eszter
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."
- Laurelen
- Nem elérhető
- Vewy
- Nem elérhető
- Ladislas
- Nem elérhető
Mil: Nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni... a fáklyás dolog pedig nem működne ott -az igazgató kinyírna-, nem nagyon tüzeskedhetünk, az a baj. Pedig nem lenne rossz ötlet...
Aeglos: Köszi a linket. Zsír jók a képek!
Esgal: Nagy kár, mert jó tánc, de persze tökéletesen megértem a dolgot. A felvételik az elsők. Jövőre szívesen látjuk ezt is, meg mást is !
Többiek:
1:Hol is kezdjem? ja, megvan... Nagyon köszönöm a szíves együttműködést, hogy megírtátok mailben v. priviben, amit kértem , nem leszünk így jóban... Azt hiszem, nem kértem oly nehéz, teljesíthetetlen dolgot, és ti lesz*rtátok... Így nem fogom tudni összeállítani az ideiglenes műsort, -ami április közepétől véglegesítődik-, pedig ez a Ti érdeketek is! Julcs? Lau? Mírc? Ring? Köszönöm mégegyszer...
2: Ugye nem felejtettétek el, most pénteken 2-től próba a sulimba! Szeretném, ha ezen már mindenki ott lenne! Aki e héten sem lesz ott, nem táncol...
Üdv: Ladis
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
sajnos mindezek ellenére, meg annak ellenére, hogy tényleg nagyon szeretnék benne lenni, nem fog menni, péntekenként fáklyástáncolok a suliban...pedig tök szívesen, dehát...
Ja, amúgy ha megkérdezem a csajokat és bevállalják, akkor esetleg mehetne táncestre ez a fákyláscucc? Alapvetően a problémát abban látom, hogy fáklyák estleg gondot okoznának... az a baj, hogy nemismerem a helyszínt.... hmm?
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Míriel
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Míriel írta:
Kincső (Thilanna) írta: A Nightquest nagyon átíródott június óta? Mert ha nem, esetleg beszállhatok Esgal helyett...
(Ja és miért pont ballagások környékére kellett tenni? Nagyon szeretnék uncsitesóm ballagásán ott lenni, de még nemtom h. az péntek du. vagy szombat de. lesz )
Hát, eléggé megváltozott azóta a dolog, de ha még érdekel... akkor szeretettel várunk március 21 után.
Milyen gyakoriságú próbák várhatók, melyik nap, hánytól, hol? És milyen stílusú lett a tánc? Ha ezeket tudom, utána döntök
Más: Ha Esgal-féle fatánc nem lesz, akkor a Ring-félével mi lesz? [size=9:65ojxvr2](Bár nehéz lesz összeszedni ugyanazokat az embereket, asszem )[/size]
a tüncrészek írszteppesek, több bennük a formáció, a lépéssor, mint az előzőben
(szerintem) nehezebb lett
Úgy érzem, tele van a szám földdel.