Humoros előadások

Több
20 éve 5 hónapja #203614 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Tájékoztatok minden kedves érdeklődőt, hogy holnap 13:30-tól Különpróbát tartunk Anczyval :D Margitsziget, a szokott hely (maximum 15:15-ig). Akit érdekel, az eljöhet :D de ne leődjön meg, ha rögtönzött normális próbát tartunk, melyben az ő szerepe is benne van :) Szóva gyertek nyugodtan :twisted: :D

Drága Kölyök: annak örülök, ha megjelensz a próbán ;) (ha én is a 13:20-assal jönnék vissza, majd rádcsörgök :) )

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #203603 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Üdvözletem!

Léli, drága Anyum, kérlek, ne dönts helyettem :P Jelentem, hétfőn emberi (és vimpári) számítások szerint leszek. Igaz, némi késéssel: a vonatom négyre ér be a Nyugatiba, onnan fogok egy villamost, és ha szerencsénk van, negyed ötre köztetek lehetek :twisted:
Alapvetően abból indulok ki, hogy a próba a szokásos dombon lesz. Ha mégsem, valaki legyen szíves, és hívjon fel/írjon SMS-t, ehun a számom: 06-30/850-50-62
Köfi :wink:

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #203549 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Jaja szöveg!
Teganap iccaka meséltem az öcsémnek a darabról (ő nem fogja látni)
és elkezdtem idézgetni belőle, és egész jól ment!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 5 hónapja #203476 Írta: Léli

Rabyn írta: Kik jönnek a Hétfői próbára? (én igen)
Magamnak is: emberek szövegszöveg:)

Más: Léli a NHE próbáiról készül videoval mivan?

Az a videó eltűnt... meg csak egy darab volt, nem több...

Én tuti nem megyek hétfői próbára, lévén Szegeden leszek felvételi ürügyén :roll: (meg icke is :D ) De léccives próbáljatok rendesen nélkülem is.... És könyörgöm, mindenki tanulja már meg a szövegét!!! Nagyon fontos lenne, hogy tudjátok végre a szövegeteket!

És hogy el ne felejtsétek:
Jövőhéttől pedig mondjuk hétfőn, szerdán és pénteken kéne próba. A megszokott 3 órától a megszokott helyen, de a tömegh nyomására arrébb lehet tenni pár órával. Aki valamelyik nap nem ér rá, az nekem írjon előre emilt v. privit széép indoklással, hogy miért nem.

És mindenki tudja a szövegét, mert anélkül nem lehet normálisan próbálni!!! [/quote]

Több
20 éve 5 hónapja #203424 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Permí 2 hétig nem lesz

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
20 éve 5 hónapja #203414 Írta: Rabyn
Kik jönnek a Hétfői próbára? (én igen)
Magamnak is: emberek szövegszöveg:)

Más: Léli a NHE próbáiról készül videoval mivan?

Több
20 éve 5 hónapja #203372 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Hűű, ezért lehet, hogy Ery gyűlölni fog (főleg, hgy én fotóztam), EZT muszály kiemelnem! :twisted:

Több
20 éve 5 hónapja #203191 Írta: Rabyn
Nya átszerkesztem (itt eredetielg egy üzenet vót, hogy elaludtam)
de most itt vannak a képek a mai próbáról, ügyesek votunk ma is:)

kep.tar.hu/rabyn/index.phtml?aid=27656715

és itt egy kép Launak mert megígértem:
kep.tar.hu/rabyn/images/pic5426049.jpg

Több
20 éve 5 hónapja #203019 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Humoros előadások
[size=9:q0sw3rl5](Mivel utána szkíták próba lesz, ne csodálkozzatok, ha benézek a holnapi próbára, ha nem rúgtok ki. :P A Nazgúlkirály szerint nem... :) )[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 5 hónapja #202830 Írta: Léli

Alyr Arkhon írta: Érez magéban valaki annyi bátorságot és a kártyáján annyi pénzt, hogy ír nekem smst este (akár éjfél után is) hogy ne felejtsem el vinni holnap a palantírt meg efféléket?

Én írok neked :)

Több
20 éve 5 hónapja #202828 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Érez magéban valaki annyi bátorságot és a kártyáján annyi pénzt, hogy ír nekem smst este (akár éjfél után is) hogy ne felejtsem el vinni holnap a palantírt meg efféléket?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 5 hónapja #202827 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Nekem egész a táborig suli van, meg vizsgák, úgyhogy nem tudom garantálni, hogy mindíg ott tudok lenni. Így is le vagyok maradva.

Több
20 éve 5 hónapja #202798 Írta: Léli

Léli (Deriana) írta: A héten mondjuk lehetne még pénteken, úgy déltől 3-ig a szokott helyen. Lécci ezt terjesszétek nagyon.

Jövőhéttől pedig mondjuk hétfőn, szerdán és pénteken kéne próba. A megszokott 3 órától a megszokott helyen, de a tömegh nyomására arrébb lehet tenni pár órával. Aki valamelyik nap nem ér rá, az nekem írjon előre emilt v. privit széép indoklással, hogy miért nem.

És mindenki tudja a szövegét, mert anélkül nem lehet normálisan próbálni!!!

Több
20 éve 5 hónapja #202715 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Én nem biztos, hogy ott tudok lenni Pénteken, mer beteg vagyok, de igyekszem...

Több
20 éve 5 hónapja #202661 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Humoros előadások

Mírrand írta: Érdeklődnék, hogy mennyi a valószínűsége annak, hogy még időre meg tudjuk csinálni a feminista-darabot? Mert szerintem a napok múlásával egyre kevesebb. Akkor most felejtős a dolog?

meglássuk... szvsz két héten belül kiderül hogy meg lehet e csinálni.

gillz írta: bár én ott nem feküdnék le a földre (de ez nem is szükséges annyira ).

csak azért mert egyeseknek nem kell háromszor összeesniük és végigvonszoltatniuk a fűben a darab során, azért még ne érezzék magukat privilegizált helyzetben... :twisted:

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 5 hónapja #202567 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Elvileg a feminista cuccnak Kapolcsra készen kéne lennie...igaz, én még úgy tudtam, h legelőbb jövőre lesz, de nem gond. Brandir bizakodik...egyébként nem is lehetetlen.

Ja, hogy ne legyek teljesen off: (illetve így is az leszek, de sebaj): szóval a csütörtöki megmozdulásra nem biztos, h ráérek, anyámék már megin bekavartak, szóval...de azért igyexem.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
20 éve 5 hónapja #202502 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Érdeklődnék, hogy mennyi a valószínűsége annak, hogy még időre meg tudjuk csinálni a feminista-darabot? Mert szerintem a napok múlásával egyre kevesebb. Akkor most felejtős a dolog?

Több
20 éve 5 hónapja #202480 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Humoros előadások
elég necces a déltől, de lehet. és tényleg kéne más hely, ahol nyugodtan tudunk próbálni, nem a kutyasz*roktól meg nézők által zavarva. különben, ha a domb mögé megyünk, akkor ott van vmi elhagyatottabbb placc, bár én ott nem feküdnék le a földre (de ez nem is szükséges annyira ;) ).

A beszédstíluson meg jellegzetes mozdulatokon pedig gondolkozzatok, nem ártanak a stílusgyakorlatok... :twisted:

need more brainz. yourz. now.

Több
20 éve 5 hónapja #202459 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Lélinek már megírtam, hogy én sajna vasárnap elutazok egy hétre, de ígérek, hogy Ópusztaszeren is fogok gyakorolni!

Több
20 éve 5 hónapja #202454 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Üdvözletem!

Hogy én mikor leszek ott, azt a jó Istenke tudja csak. Tetszik tudni. én most két hétig felvételizek, az utolsó 9-én van - asszem. Addig elég korlátozott létszámban tudok jelen lenni.
De a szöveget megtanulom...
Igen, lassan :twisted:

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
20 éve 5 hónapja #202212 Írta: Rabyn
Ja és mégvalami gyerekek (ezt magamnak ism ondom) SZÖVEGET TANULJATOK! Anélkül macerás lesz ugyanis próbálni.

Több
20 éve 5 hónapja #202211 Írta: Léli

Alyr Arkhon írta: Léli: eztet ércsük úgy, hogy a megbeszéltekkel ellentétben e hét péntekjén déltől próba?

Amennyiben a "megbeszélteket" arra érted, h minden hétfőn van próba, igen. Mert télleg kell még próba (mint arra tegnap ráébredtem, h 3 hét múlva tábor..).

Több
20 éve 5 hónapja #202209 Írta: Alyr Arkhon

Rabyn írta: Alyr: Tedd be most egy táskába amit magaddal hozol és akkor nem hagyod otthon.

Némi gondot okoz, hogy én és a táskám Bp-n vagyunk, a dolgok meg otthon.

Léli: eztet ércsük úgy, hogy a megbeszéltekkel ellentétben e hét péntekjén déltől próba?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 5 hónapja #202207 Írta: Rabyn
Léli: Nekem elvileg jó a péntek, de nem lehetne nem a domboon próbálni?:)

Több
20 éve 5 hónapja #202206 Írta: Léli
Igen, én is épp ma akartam beírni... a héten mondjuk lehetne még pénteken, úgy déltől 3-ig a szokott helyen. Lécci ezt terjesszétek nagyon, mert én nem érek rá (hamarost megyek vissza Szegedre).

És mindenki tudja a szövegét, mert anélkül nem lehet normálisan próbálni!!!

Több
20 éve 5 hónapja #202203 Írta: Rabyn
Alyr: Tedd be most egy táskába amit magaddal hozol és akkor nem hagyod otthon.

Több
20 éve 5 hónapja #202199 Írta: Alyr Arkhon

Rabyn írta: szia népek!

Tegnap hazafeléjövet a próbáról azon filozofáltam, hogy a táborig három hetünk vala. Namármost az három hétfőt jelent. Mindenképpen kellenének plussz próbák, mert így szvsz nem leszünk készen!
De egyébként nagyon ügyesek voltunk:))

Egyetértek a próbák számának növelésével.
Mi több, ha legközelebbi próba előtti napon (azaz vasárnap) este küldtök nekem smst akkor még némi tárgyakat sem felejtek otthon, úgymint Boromir kürtje miniatűr faháncsváltozatban, (de ezt semmiképpen nem szabad eltörni) továbbá egy palantír amiben Szauron zuhanyzik.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 5 hónapja #202197 Írta: Rabyn
szia népek!

Tegnap hazafeléjövet a próbáról azon filozofáltam, hogy a táborig három hetünk vala. Namármost az három hétfőt jelent. Mindenképpen kellenének plussz próbák, mert így szvsz nem leszünk készen!
De egyébként nagyon ügyesek voltunk:))

Több
20 éve 5 hónapja #202051 Írta: Alyr Arkhon
Apró Pó, ugye még mindig a buszmegállóban találxunk? Mer ha nem akkor én el leszek tévedve...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 5 hónapja #201997 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Ha még vlki ki tud ma előbb jönni a Margitszigetre, akkor anak szólok, hogy apucimmal (Icke) már fél kettőtől kint leszünk a dombon. Kártya, frizbi és egyéb nyári freetime-katyvasz. Aki tud, az jöjjön!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.545 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére