Humor

Több
19 éve 2 hónapja #271933 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Humor

Ery írta: - Nam. Szerinted a szegedi kórházban Szauron az ügyeletes orvos?

:mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 2 hónapja #271931 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Humor
Kommentár Namarie: Tündék a nyakamon című írásához
avagy Én máshogy emlékszem a történetre.

Az egész azzal kezdődött, hogy egy szép tavaszinak mondható napon Namarie felhívott.* Ez önmagában nem lett volna szokatlan, mert már sokszor megtette, azonban ez az alkalom más volt.
- Szia Ery.
- Szia Nerwenke! - köszöntöttem a hagyományos módon - Mesélj, mi a helyzet!
- Hát izé... itt van nálam Feanor és Finrod.
- Na ne! S a kedves rokon már megint egy hajszálat akar ugye? Vagy csak szimplán uzsonnázni jöttek át? - kérdeztem tréfálkozva, mert gyanítottam, hogy egy újabb Nerwenke-Melkor párbeszéd van születőben.
- Nem-nem! Ezek tényleg itt vannak!
- Legalább rendesen viselkednek? Menjek át segíteni? Mert Finrod a maga galamblelkével nem tudja fékentartani azt a minivulkánt. Ilyenkor jó egy vala a háznál, mégha kicsit sötét is. - tréfálkoztam tovább.
- Ery! Figyelj! Ezek TÉNYLEG itt vannak!
- Kik?
- Hát Feanor és Finrod. Kimenőt kaptak Mandostól. Fogalmam sincs miért pont az én kollégiumi szobámat pécézték ki, de itt vannak! - mondta halálosan komolyan.

Pár pillanatnyi döbbent csend tudtam csak kinyögni.
- Ugratsz... - de ekkor meghallottam azt az összetéveszthetetlen hangot, amely a telefonon keresztül is égetett.
- Namarie? Mi az ott a kezedben? Egy kis palantír? Kivel társalogsz éppen?
- Jézus, Mária, Szent József! Nam, te nem ugratsz... de-de hogyan lehetséges? - hebegtem.
- Még én sem tudom igazán.
- Ulmo tud róla? Mármint a miénk?
- Igen, vele már beszéltem.
- Jó. Hogy bírsz velük?
- Eddig még semmi komoly gond nem volt.
- Jó. Akkor sok szerencsét s még véletlenül se veszítsd őket szem elől.
- Rendben. Szia!
- Szia!

Letette. Én is. A döbbenettől sokáig ültem az ágyam szélén. Szegény Namarie. No mindegy. De ha már ezek itt vannak, akkor látnom kell őket! Szeged nem a világ végén van. S egy gondolat kezdett formálódni bennem. Jó nagy meglepetéssel.
Másnap Namarie újra hívott

- Ery! Baj van! - robbant bele a hangja a kagylóba.
- Nocsak? Ég a ház?
- Majdnem. Feanorral van gond.
- Nem meglepő. Kicibálta az összeg hajszáladat?
- Áh! Erről már leszoktattam.
- Akkor?
- Feanor belenyúlt a 220V-ba, s most itt fekszik a padlón.
- Ne aggódj. Túléli.
- De hát ez majdnem olyan neki mint egy balrogtámadás.
- Na látod! Majdnem. Azt nem élte túl. Ezt túl fogja. Strapabíró egy fickó. Nincs olyan szerencsénk, hogy kinyiffanna.
- Te is jóval vigasztalsz.
- Ugyan már, hiszen ismersz.
- Tudom. Éppen azért mondom.
- Node félre a tréfával. Azért biztos ami biztos alapon vidd el az ügyeletre. Bár papírjai nincsenek, de Finrod majd kitalál valamit. Esetleg énekel egy sor, az eddig mindig bejött nála.
- Kivéve Szauronnál.
- Nam. Szerinted a szegedi kórházban Szauron az ügyeletes orvos?
- Hát nem hiszem.
- Én sem. Tudnék róla ugyanis.
- Ery! Ne kezd!
- Rendben. Szóval vidd Feanort kórházba és értesíts, ha javul az állapota.
- Jó renben. Szia!
- Szia!

Fejcsóválva tettem le. Namariénak segítségre van szüksége, ez a napnál is világosabb. Node hamarosan meg is érkezik szerény személyemben, s viszek egy kis meglepetést is :)

*Én így emlékszem az első telefonhívásra

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 2 hónapja #271912 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Humor
Már alig várom, mikor forr fer a Végzethegyben a Lekvár... :) )
Zsír, csak rövid, de nagyon... :(

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 2 hónapja #271802 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humor

Szauron Titkos Naplója
Harmadkor
folytatás

10. Van kezem! Király. Tüntetőleg kilenc ujj van rajta, mutatván a Gyűrű okozta hiányt. Így már saját kézzel tudom már írni ezt az izét. Itt lenn minden csendes, minden sötét, csak a vészvilágítás és, amit tünde kardokból hajlítgatott össze a balrog. Bár az orkokban rossz emlékeket ébreszt a kéknek ez az árnyalata, de nem mernek szólni érte. Hiszen már van kezem, és lesújthat rájuk haragom…

11. Lássuk csak, hogyan is intézhetném el ezeket a pökhendi embereket. Adva van két királyságuk, bennük 1-1 királlyal és egy csomó alattvalóval. Ezek mind örvendeznek nagyon. (Ami nem semmi tekintve hogy vagy 200 éve hogy legyőztek engem…) Ez még mind rendben is van. Őrtornyokal figyeltetik a töküres Mordort. Még ez is rendben van, elvégre nem tehetnek róla, hogy képtelenek előre gondolkodni. De hogy virágoskertet ültessenek a Barad-dúr romjain Anárion tiszteletére?!

12. Írtam XIII. Vérivó királynak, akinek egy őse, IX. Vérivó hű szolgám volt. Afféle keletlakó uralkodó, buta, fantáziátlan (különösen ami a névválasztást illeti) de hűséges. És nem utolsósorban imád gondoriakat csapkodni a csatabárdjával.

13. A levél olvastalanul jött vissza. Az egy dolog, hogy a király nem tud olvasni, ilyesmit nem is feltételeztem, de hogy egy ilyen ember sem akad az udvartartásában… Hiába, bukásom (áthúzva, föléírva: ) átmeneti távollétem határozott hanyatlást eredményezett a keleti civilizációkban. A gondoriaknak eszük ágában sincs odáig elmenni, nagyon jól elvannak a kis tornyaikkal. Jellemző.

14. Egy nazgul elment követségjárni, egy másikat elküldtem bevásárolni. A többiek pókereznek. Egy tünde palantírműsorban látták, hogy az igazán kemény rosszfiúk folyton pókereznek.

15. XIII. Vérivó jól betört Gondorba, de holmi Rómendacil nevezetű ürge elkergette. Ejnye. Ennek a Rómendacilnak nem ártana egy kiadós elhalálozás. Intézkedni kéne...

16. Ugye.

17. A nazgulok mindent beszereztek, nekifogok a Nagy Gonosz Lekvárfőzés nevezetű akciómnak. Életemben először gyártok azért lekvárt, hogy ártsak vele. Azt hiszem.
De a gondoriak megérdemlik. Kár, hogy 1000 évig kell érlelni…

18. A Boszorkányúr kiképzett három elsőrangú tanácsadót, és Erendur arnori király fiai mellé adta őket. Így amikor apuci meghalt, hogy-hogy nem összevesztek a fiúk. Egymáshoz vágtak tücsköt- bogarat, kígyót- békát, meg nagyobb állatokat, majd három részre osztották az országot. Hehe.

(UI: A 15. és 16. bejegyzéshez ajánlom az esztendők Számlálása, Harmadkor, kronológiai táblázat szemlélését... )

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 2 hónapja #271775 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Humor
valamint:

GyU a sajtó tükrében 3:

www.tolkien.hu/view.php?m=32&c=1&a=1858

Szilmarilok komolytalanul 3:

www.tolkien.hu/view.php?m=32&c=1&a=1859

Ha egy mód van rá, valami reakciót is kérnék, mert mindig úgy érzem, hogy amit az oldalra tesz fel az embert, azt mintha nem olvasnák...

S szintén vmi, amivel továbbhaladtam:

Denethor úr naplója

5. feljegyzés
2946. május 3.
Ma végre megtudtam, mi a szüzesség és el is vesztettem. Ioreth felvilágosított, majd gyakorlati oktatásban részesített. Aranyos lány, csak nem szabad hagyni, hogy szóhoz jusson, mert akkor lelőni se lehet.
Apám mondta, hogy nem kell mindjárt feleségül venni az első lányt, aki az ember útjába kerül. Mondtam neki, hogy hülye azért én se vagyok, és inkább engedjen végre csatába.
- Nem. Még túl fiatal vagy.
- Már majdnem annyi idős vagyok, mint Túrin, amikor először csatába vonult!
- Nem is lett jó vége.
Ha legalább a labdát megszerezhetném. Tíz éve vágyom rá, sokkal érdekesebb, mint ez a szex dolog…

6. feljegyzés
2950. január 12.
Ma apu nekem adta Gondor Kürtjét! Zsííír!
Közölte, hogy most már férfi vagyok, és mehetek csatázni is. Mellesleg elpöttyentette, hogy talán kezdhetnék gondolkodni a nősülésen.

7. feljegyzés
2959. május 7.
Azóta is egyfolytában gondolkodom, és mindig arra jutok, hogy majd bolond leszek feladni a függetlenségemet.
Azonban ma történt velem valami… Idejött Adrahil, aki Fejedelem, de ez nem érdekes. Az érdekes a lánya… Finduilas… még csak kilencéves, de már látszik, milyen jó csaj lesz belőle…
Apám enyhébb idegrohamot kapott, mikor közöltem, hogy nekem Finduilas kell, senki más, és megvárom, amíg felnő (addig is élvezem az életet). Megjósolta, hogy túl fogom élni a csajt, de ezt a rosszindulatának tudtam be.

8. feljegyzés
2976. július 14.
Éljen a Köztárs… upsz. *radíroz*
Ma végre nőül vettem Finduilast. Apám sóhajtozott, hogy hej, ha húsz évvel fiatalabb volna! Közöltem, hogy ez esetben elhajtanám a feleségem mellől.
Bunkó Thorongilnak persze majd’ kiesett a szeme, mikor odajött hozzánk gratulálni, és kizárólag Finduilas dekoltázsát bámulta…
…Amikor a vendégsereg szétválasztott minket, és leporoltuk a ruhánkat, aránylag megnyugodtak a kedélyek…

9. feljegyzés
2978. április 24.
Apa lettem!!!!!!!!
Ioreth kb. hússzor zavart el a szülőszoba ajtaja elől.
Mikor végre bemehettem, a kezembe adták a csöpp kis fekete hajú babát, bár a bábaasszony végig úgy nézett rám, mint aki gyanakszik, hogy perceken belül elejtem. Finduilas üdvözült arccal közölte:
- Boromir lesz a neve!
- Ha te mondod…

10. feljegyzés
2980. április 4.
THORONGIL ELHÚZOTT!!!!!!!!!!!! JESSSSSSSSSSZ!!!!

11. feljegyzés
2981. február 5.
KisBori fejlődik. Állandóan mesélni kell neki, és rendre a Szilmarilok legdurvább részeit akarja hallani. „Apu, meséld el, mikor Eolt lelökték a falról és kilapult… de részletesen…” „Apuuu! Szerinted hány fokos volt a Teiglin vize?” „Apu, ugye mikor Diort legyakták, kitették a gyerekeit az erdőbe? És aztán jöttek a gonosz vámpírok és kiszívták a vérüket… és ők elmentek utána kísérteni Feanor fiait?”
Kicsit élénk a fantáziája…

12. feljegyzés
2984. november 7.
Ma van a Nagy Októberi Szo… izé… *radíroz*
Atyám sajnos elhunyt… ami azzal jár, hogy végre HATALOMRA KERÜLTEM!!!
És ebben a legszebb az, hogy ENYÉM LETT A LABDA!!!!!!!!!!!!!
Olyan szép… és fényes… és látni benne mindenféle izét…
Ja, mellesleg tavaly lett még egy gyerekem is…

13. feljegyzés
2988. szeptember 2.
Vigasztalhatatlan vagyok. Meghalt az én drága imádott feleségem… *könnyáradat*
Kénytelen vagyok a palantírhoz menekülni, és callgirlöket hívogatva enyhíteni bánatomat…

14. feljegyzés
2990. május 8.
Hát ma érdekes callgirllel futottam össze! Csak egy SZEMből áll az egész, és olyan vadítóan néz, hogy nyomban éreztem: ebből tartós kapcsolat lesz!

15. feljegyzés
2992. január 26.
Szauron (a szemezős prostituált*) egyre jobban behálóz. Nem baj, amíg az én kezemben van a gyeplő…
KisBori szépen nő. Állandóan kardozni akar, és kunyerál, hogy adjam neki Gondor Kürtjét. Á, Borikám, kicsi vagy még…
Faramir is odavan a mesékért, de nem szereti a kaszabolós részeket. Képes az olyan limonádé izékért lelkesedni, mint a „hogyan udvarolt Tuor Idrilnek” „hogyan táncikált Lúthien az erdőben” illetve a „hogyan bolyong Eärendil az égen”… mindezeket Mithrandir meséli neki, aki újabban időről időre előkerül, és olykor beszól. Talán gyanítja, hogy plátói viszonyt folytatok Szauronnal, aki mégiscsak maia, ő meg be kell érje valamiféle „hobbitokkal”?

16. feljegyzés
3000. január 1.
A középföldei helyzet fokozódik. Hol hallottam én ezt a kifejezést? Talán Szauron mondta?
Odaadtam KisBorinak a kürtöt. Micsoda délceg legény lett belőle! Azért nekem mindig KisBori marad.
Szauronnal kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. Állítása szerint egykori főnöke is rendszeresen beszélgetett Galadriellel, és egyiküknek sem lett baja…
Faramir egyszerűen reménytelen. Ha egyedül van, meditál és olvasgat!
Elkaptam Mithrandir grabancát, mikor legutóbb jött, és közöltem, hogy „nem fogsz jedit nevelni a fiamból” mire ő bambán nézett, hogy mi az a jedi? Majd olyasmit mondott, hogy Faramir a Kwisatz Haderach, aki a haradiak mahdija lehet! Mondtam, hogy ne káromkodjon itt nekem…
Némelyik maia olyan sötét… mindez persze nem vonatkozik az én drága Szauron barátomra, akit sokan oly igaztalanul vádolnak…

17. feljegyzés
3004. június 18.
KisBori gyakja az ellent ezerrel, Faramir meg titokban verseket ír. Csak tudnám, ki a múzsája!
Keleten az ég egyre homályosabb. Szauron szerint ez a mordori nehézipar miatt van.

18. feljegyzés
3017. december 13.
Gandalfot ideette a fene, és befészkelte magát a könyvtárba.
Részemről nekiálltam Luca székét faragni, hogy megtudjam, tényleg Bene Gesserit-e, vagy jedi, netán szimplán sötét varázsló?
Isildur nagyon érdekli. Ez gyanús… mért érzem úgy, hogy háború közeleg?

19. feljegyzés
3018. június 20.
KisBori szétgyakta az orkokat, és felrobbantotta az osgiliathi hidat. Faramir is ott volt. Biztos a csillagokon merengett…
Újabban mindkettőjüket ugyanaz a rémálom gyötri, valamiféle „félszerzetről” meg Imladrisról. A jó öreg Elrond! Faramir mindenáron menni akart, hogy találkozhasson Eärendil fiával. Más se hiányozna, mint hogy első kézből hallja a tündék dajkameséit, meg a giccses nótáikat, amiket Elrond Maglortól tanulhatott.
KisBori is menni akar, menjen hát ő, mert rá nincs hatással az ilyen csillagokrabambulós, danolós népség…

*bocs, Alyr... ez csak Denethor úr véleménye...

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
19 éve 2 hónapja #271771 Írta: Noredhel
És most
valami visszatér, ami már régen nem volt

Piromániások Volume 2

A piromániások visszatérnek

A Glaurung & Szmóg Operaház társalgója. Színen: a Helytartó és hites neje, Suttog lánya Dorombol, Túrin, Nienor, Beleg /aki az idén vendégművész/, Uinen, aki egymaga prezentálja a három sellőt a Rajna kincsében, valamint Gimli, aki leszerződött basszistának.
Glaurung (befüstölög) Á, művészkéim! Nálunk aztán nincs válság, nem mint egyes helyeken… beszéljük meg az idei premiereket és a szereposztást.
Nienor: Légy tekintettel Dorombol állapotára…
/Dorombol (továbbra is B.-vel lesz rövidítve, a megszokás okán) szemlesütve vigyorog/
Gl: Oké, lehet ő a megesett leány, Túrin lesz a gaz csábító, és Gimli a táncos komikus.
/Gimli felhorkan, és a fejszéjéhez kap/
Gl: Lesz Don Giovanni, SOK tűzzel… /általános, eufórikus sóhaj/, Trubadúr, még több tűzzel… nem, Denethor, nem lehetsz a cigányasszony, mert az női szerep! Kell is találnunk rá egy művészt, most, hogy Celebrían átment a Yavanna Zöldségkonszernhez dolgozni… Ami pedig a Gyűrűk U… Nibelung Gyűrűjét illeti, idén is Szmóg meg én felváltva alakítjuk Fafnert, a sárkányt.
B: És a bér?
Gl: Te kapsz gyest, meg mindenféle segélyt, már csak néhai vonzalmunk miatt is… ugye ikrek lesznek?
D: Igen… egy fiú meg egy lány…
T: És mi lesz a nevük?
B: Még nem döntöttük el…

Feanor műhelye, ahol szintén tanácskozás folyik: színen Feanor, Móriai balrog, Celebrimbor és Aule.
F: Tehát megalapítjuk a Tündekovácsok Szindikátusát.
C: Nagypapa, nem kéne bevenni Eolt is?
F (felugrik a plafonig) Azt a SÖTÉTET?! A MI illegális szindikátusunkba?!
A: Eol tehetséges! Ő kovácsolta az Anglachelt…
F: Ami eltört…
MB: Mert a hülye Túrin nem rendeltetésszerűen használta… Tünde!!! Az a kard értelemmel bírt, és tudott kommunikálni! Eol kell nekünk!
F (felnyög) Celebrimbor, egyetlen drága kisunokám, legalább te állj mellém…
C: Vegyük be Eolt!
F: Mandos, Mandos! Még mindig működik az átkod! Egy TELERREL kell együtt dolgoznom… ebből úgyis baj lesz.
C: A telerek aranyosak! Galadrielék is…
F: Nerwenke és Eol, az egészen más műfaj! Eol kócos, mogorva és nem világít, ellenben olyan SÖTÉT, mint szénporral megszórt nazgul újholdas éjjelen…
Eol: Csá, fiúk… ááá, látom, nolda családi idill! A fiaid merre vannak, Feri?
F: Nem szabad kiakadnom… nem ér annyit!
A: Sötét Tünde! Fékezd a nyelved! Mi itt egy titkos és nemes merényre készülünk, és téged is bevennénk!
E: Bevenni? Engem? Hogy dumáltad rá a noldákat?
A: Celebrimbor pártodat fogta!
F (halkan) Ennek a nőrablónak…
E (meghallja) Beszóltál, rokonmészáros?
MB: A Főnököt nem bántjuk, telerkém, mert megpörköllek!
A: Na! Megalapítjuk a szindikátust?
Mindenki: Igeeen!
F: Lándzsahajigáló!!!
E: Kalóz!!!
C: Ezek ellesznek…

Toujours pur

Több
19 éve 2 hónapja #271723 Írta: Illuin
Illuin válaszolt a következő témában: Humor
Igen, komoly, ugyanis Turin=Torino. De milyen jó dolgok lettek belőle... :D

"Te is hüje, ő is hüje, csak én vagyok okos, mert nekem a segemben is felyem van."
Weöres S.

Több
19 éve 2 hónapja #271721 Írta: Theala Vandron
Theala Vandron válaszolt a következő témában: Humor

Ancalima Anarórë írta: az ötlet innen: www.thi.it

Ez komoly??? Ilyen tényleg van? Mert a közelben ugyan van egy Samu Kertészeti Bolt, de ez azért komolyabb...

<:3)~ <:3)~

Több
19 éve 2 hónapja #271679 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Humor

Ancalima Anarórë írta: By Ben and me... Bocs. :roll:

S íme a folytatás:

Tovább folyik a családi vállalkozás!

A Beleriand Tours szerződést kötött a Mr. Earendil vezette Valinor Toursszal, megegyezéséppen a Beleriand Tours immáron nem csak rövidebb, illetve hosszabb belföldi utakat, hanem a Nagy Tengert átszelő több napos útra is vállalkozik. A biztonságról a Vala Security Kft. gondoskodik (megj.: problémáikkal forduljanak az igazgató, Mr. Manwe személyi titkárához, Mr. Eonwe-hoz).

később:

A THI hotellánc tovább terjeszkedik! A tulajdonosok már tervezik egy újabb, luxuskivitelű lánculat, a Brethil- hotellánc létrehozását, mely nászutasokra és évfordulós párokra specializálódna.

By Anc és me, ismételteln elnézést kérünk Tisztelt Olvasóinktól. :P :mrgreen:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
19 éve 2 hónapja #271677 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Humor
Mr Turambar, a világhírű fakír- életművész hotelláncot nyit.

Ez a vállalat nem az első a családban, Túrin úr felesége, Mrs Nienor Turambar nemrég jelentette be: hamarosan légitársaságot alapít, mely a hangzatos Beleriand- tours nevet viseli majd...

néhány héttel később pedig...

Gyermekeik üzleti sikerein felbuzdulva részben az ő támogatásukkal Nienor és Túrin szülei Morwen és Húrin öregek otthonát nyitott Brethil erdejében, ami a 'Dagnir Glaurunga' nevet viseli.

az ötlet innen: www.thi.it

By Ben and me... Bocs. :roll:

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
19 éve 2 hónapja #271579 Írta: Theala Vandron

Noredhel (Voronwë) írta: Szigetvár III: Az ostrom
A sikeres trilógia harmadik részében Nicholas Zryny százával gyakja a hitvány törököket! Pokoli seregek! Alderan, a galád fekete mágus bekeményít!

Knight John III - Az Áldott Birodalomban
Az ifjú John a tündék kertjében visszakapja Iluskát!

A Tragédia:
Fantasztikus időutazás, térugrások, kismillió karakter! Légy Te Ádám, és játssz!

Csongor & Elleth:
Egy halandó egy tündelányért lejsztol a gonosz Mirígy ellenében! Beren elbújhat!

Annabel Sweet:
Lépj a szegény elnyomott cselédlány helyébe, és gyakd le gazdáidat!

AU! Tudod, elképzeltem... :roll: Ilyen szövegekkel meg lehetne nyerni a magyar ifjúságot az olvasásnak! :D

Több
19 éve 2 hónapja #271524 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Humor
Jelentem megvan a Namarie által írt: Tündék a nyakamon" című örökbecsű opusz kommentárja (legalábbis az első fele). Márcsak be kellene gépelni...

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 2 hónapja #271506 Írta: Noredhel

Phaedra/Namarie írta: VNoredhel írta:
Celeborn: De ugye nem Fëanor? És nem Melkor? Ugye ÉN?

Válasz:
-Hát persze, hogy Te, Drágám!! Ki más?? A fene az önbizalomhiányos tündék vastag nyakába....

Ááá, Nam! /skandál/ Naplót akarunk!!!

(részemről csak cd-s géphez szeretnék jutni, más kívánságom nincs... mert volna felraknivalóm.)

/Alyr: tudom, off, majd töröljétek ki, de te nem tudnád nekem átmásolni a Nightfall-cd-t, ha küldök egy üreset, és elküldeni postán? :look: /

Toujours pur

Több
19 éve 2 hónapja #271493 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Humor
VNoredhel írta:

Válasz:
-Hát persze, hogy Te, Drágám!! Ki más?? A fene az önbizalomhiányos tündék vastag nyakába....

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
19 éve 2 hónapja #271489 Írta: Alyr Arkhon
Nem valószínű, hogy több John Goldot írnék (majd pont a Toldit... az hosszú egy kissé, nem?) már többen mondták, hogy egyzseri poénnak elég volt.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 2 hónapja #271482 Írta: Noredhel

Alyr Arkhon írta:

Noredhel (Voronwë) írta: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=2005

Ezt sztem Alyrnak találták ki...

Hozzátenném, hogy a Toldi estéje szerintem inkább Toldi's evening, nem?

A Night biztos hatásosabbnak tűnt nekik... :twisted:

Ezen az alapon képzeljük el:

Szigetvár III: Az ostrom
A sikeres trilógia harmadik részében Nicholas Zryny százával gyakja a hitvány törököket! Pokoli seregek! Alderan, a galád fekete mágus bekeményít!

Knight John III - Az Áldott Birodalomban
Az ifjú John a tündék kertjében visszakapja Iluskát!

A Tragédia:
Fantasztikus időutazás, térugrások, kismillió karakter! Légy Te Ádám, és játssz!

Csongor & Elleth:
Egy halandó egy tündelányért lejsztol a gonosz Mirígy ellenében! Beren elbújhat!

Annabel Sweet:
Lépj a szegény elnyomott cselédlány helyébe, és gyakd le gazdáidat!

Jóóó... abbahagyom. :twisted:

Igaz is, Alyr, arra még nem gondoltál, hogy a Toldit is hunlishosítsd?

(Pont ebben a félévben vesszük Aranyt... főleg a balladákat... :twisted: és még csodálkozik a tanár, hogy mért vinnyogok a padra borulva...)

Toujours pur

Több
19 éve 2 hónapja #271434 Írta: Alyr Arkhon

Noredhel (Voronwë) írta: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Hozzátenném, hogy a Toldi estéje szerintem inkább Toldi's evening, nem?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 2 hónapja #271422 Írta: Noredhel
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Toujours pur

Több
19 éve 2 hónapja #271069 Írta: Sünee
Sünee válaszolt a következő témában: Humor
Hú, de rég jártam itt!

Tindomiel, Noredhel: Legolas a sovány hippi+elnyomott egyéniségű macsó beállításban már jóval szimpibb mint eddig! :D

"Aki sokat keveri a szart, azt előbb-utóbb berántja a kanál."

Több
19 éve 2 hónapja #270897 Írta: Theala Vandron
:hello: VÉGRE!!! :hello:

Itten történt valami! Méghozzá nem is akármi!!!

Noredhel: Köszönöm, hogy megismerhettem Legolas igazi arcát! :lol: :lol: :lol:

Több
19 éve 2 hónapja #270604 Írta: Noredhel
Örülök, ha tecc...

Amúgy továbbírtam a Szilmarilok-paródiát, elérhető a főoldalról, meg a Gyűrűsemmisítést (bár az nem humolos)

Toujours pur

Több
19 éve 2 hónapja #270451 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Humor

Noredhel (Voronwë) írta: Mivel nem bírok magammal: ezt itten még néhai nickemen írtam anno, de elvesztettem, ezért újra megírtam, részben átdolgozva.

Ki a legjobb pasi Középföldén Vol. 2 &#8211; Óidők

Maglor: Tinódi Lantos Sebestyén!!!
Húrin: Hö! Hát nem Morgoth!

na ezen a kettőn behaltam :P

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 2 hónapja #270437 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Humor
Nagyon jók! :itscool:
Gratula! :cheers:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 2 hónapja #270382 Írta: Noredhel
Mivel nem bírok magammal: ezt itten még néhai nickemen írtam anno, de elvesztettem, ezért újra megírtam, részben átdolgozva.

Ki a legjobb pasi Középföldén Vol. 2 &#8211; Óidők

Eru: Kérdést mertél intézni fenséges szemülyünkhöz?
Manwë: Hát nem Melkor, az biztos.
Nienna: Nihincs&#8230; férjem&#8230; brühühüüü&#8230;
Mandos: Nem nyilatkozom.
Huan: A Gazdi!
Ulmo: Tuor. Világos!
Thingol: Bárki, aki nem Beren!!!
Melkor: ÉN.
Sauron: A Főnök!
Fëanor: Most komolyan&#8230; hát nézzé&#8217; rám! *öntelt vigyor*
Maedhros: Fingon&#8230; *olvad*
Fingon: Maedhros&#8230; *olvad
Maglor: Tinódi Lantos Sebestyén!!!
Caranthir: HE?
Curufin: Rohadt sindák, rohadt telerek, rohadt Beren&#8230; ja, hogy ki a legjobb pasi? Hát nézzék meg aput.
Celegorm: Eol! Na jó, csak vicceltem&#8230;
Eol: Igenis ÉN, te mocskos mészáros!!!
Maeglin: Természetesen ÉN&#8230; ahh, Idril! Miért választottad mégis azt a nyámnyila Tuort&#8230; Naaa! Te ne lökdössé, te csíra halandó áááááááááááá&#8230; paccs.
Tuor: Ki a csíra, kötsög? Beszótá? (esetleg: HE?)
Voronwë: Tuor&#8230; *sóhaj* Szemét mázlista Idril!
Turgon: Mifelségünk.
Idril: Tuor&#8230; Maeglinnek görbe az orra!
Lúthien: Hát Beren&#8230; Kuss, Daeron, és kopj le.
Beren: Hát én&#8230; bár ősz vagyok, félkezű, lökött és olykor ÁLLAT&#8230;
Galadriel: Nem mondom meg!
Celebrimbor: Húzzanak karóba, ha tudom!
Húrin: Hö! Hát nem Morgoth!
Túrin: Én! És azért se fésülködöm meg!
Nienor: Hát a férj&#8230; illetve a báty&#8230; ööö&#8230; izé.
Beleg: Túrin&#8230;
Finduilas: Túrin&#8230; és légy szíves, Gwindor, ne szorongasd a kezem.
Glaurung: Túrin&#8230; az én személyes kis kedvencem&#8230;

Toujours pur

Több
19 éve 2 hónapja #270380 Írta: Noredhel
Éljen Virnyogg!!! Már hiányoztak a jelentések... :lol: :lol: :lol:

Addig is alkottam:

Legolas merőben szokatlan naplója, mely megcáfolja a vele kapcsolatos alaptalan rágalmakat

1.nap
Titkolnom kell valódi énemet, és kénytelen vagyok a környezetemhez idomulni. Hiába, reménytelenül deviánsnak tartják az olyan bámulóst*, aki nem nézi a ValaVilágot meg a Númenor &#8211; A Sziget-et. Hát még, ha tudnák, hogy titokban szakállnövesztő szerekkel kísérletezem! Eddig eredménytelenül.
Neked bevallom, kedves naplóm: FÉRFI akarok lenni! Macsó! Olyasféle bika, mint a númenoriak. Vajon hogyan nézhetnék ki keményfiúsabban? Gondoltam, hogy esetleg leborotválom a hajam, mint a Yul Brynner, és magamra tetováltatom, hogy &#8222;Killer&#8221;, de atyám, Thranduil, mikor ezt felvetettem neki, kis híján szívbajt kapott.
Bárcsak feketében járhatnék, mint a nazg

Toujours pur

Több
19 éve 2 hónapja #270312 Írta: tindomiel
tindomiel válaszolt a következő témában: Humor
Minerva: Lehet,nem tudom,mondom,én is úgy olvastam, úgyhogy többieknek mondom is,az érdem nem az enyém :) Örülnék is neki,ha lenne ötletem,de sajna egy ideje GYU-témában nem jön az ihlet...
Alyr:Köszike :D Már nagyon rám fért valami ilyen írás :D

Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.

Több
19 éve 2 hónapja #270299 Írta: Alyr Arkhon

fqqdk ötlete nyomán:

Jelentés

Címzett: Szauron, a Világ Ura és Egyéb Címek Hordozója. (áthúzva) Viselője.
Feladó: Virnyogg ork közlegény és beépített ügynök
Jelentés tárgya: Szarumán és a titkos dolgai, továbbá egyéb események

Jelentés:
Ímé, bizonyosságot nyert vala, hogy mindünk által méltán a legrosszabbakkal gyanúsított magát mágusnak tartó, ámde hitelt érdemlően ezt nem bizonyító Szarumán (2018) igazolván a Legméltóságosabb Úr bölcs, igazságos, jövőbelátó és emellett profetikus gyanúját, melyet az Ő Leghatalmasabb Kegyéből az elmúlt alkalommal kézhez kaphattam és olvashattam, dacolván a Leghatalmasabb Úr óhajával, valóban a Fekete Uruk (ORK 8.4.1.1. modell, szabadalom III/2879/04/12/1455) fajta szaporítása mellett döntött, mi több, annak végrehajtását meg is kezdte, s erről, valamint arról, hogy ezt saját találmányaként (URUK-HAI, Njávogg kódfejtő munkatárs szerint semmi értelme sincs ennek a rövidítésnek) óhajtja felhasználni és gyártani nagy nyilvánosság előtt bejelentést is tett.
Magát a tenyésztőgödröt szigorú biztonsági orkok veszik körül, akik megpróbálnak minél ijesztőbben kinézni, hogy az esetleges kíváncsiskodókat elriasszák. Többeknél négyzetrácsos lap van, másodfokú egyenletekkel, sőt, az egyiküknél körzőt és vonalzót is lehetett látni, és a szándékosan e célra kifejlesztett pillantásszigorító szemüveget hordják. (Azon egyéneket akik megoldják az egyenleteket, amőbapárbajra hívják ki a lapok fennmaradó részén, s e téren az őrök roppantul gyakorlottak) Ha valaki mégis átjut, még magába Szarumánba is beleütközhet, aki naponta többször ellenőrzi az embriók helyes fejlődését, így járt Mormog kolléga (aki a Nagy "Mágusölő" Mormog dicső emlékére vette fel e nevet a legutóbbi jelentéstétel óta, a változtatás engedélyezése III/3017/07/11/4588 iktatószám alatt folyamatban van) akit többünk szeme láttára egy még éppencsak kikelt URUK-HAI bébi fojtott meg, a mágus pedig nem lépett közbe.
Itt már kiütközhet a második nagy vétke Szarumánnak. Bár aláírta a SHK* III/3016/18 (ismertebb nevén OLAJ**) nyilatkozatot, azt betartani legkevésbé sem áll szándékában, mi több, az éppenhogy megszületett ork csecsemőket kezdettől fogva drasztikus erőszakalapú katonai nevelésnek veti alá. A nevelés fontos része a szimbólumok szerinti betanítás, mely során egy fehér tenyérlenyomat imádatára szoktatja őket. Meg nem erősített források szerint a festék többeknél allergiás tüneteket okozott mely során minden testszőrzetük élénknaplementeszínű*** lett. Ezenkívül természetesen sérti az SHK III/3016/09 megegyezést (ismertebb nevén KEKSZ****) is.

Javaslom, hogy az eddigi bizonyítékok alapján indítsák meg a letartóztatási eljárást, ugyanis feltételezhető (mindazonáltal természetesen a Leghatalmasabb Úr tudja csak biztosan) hogy Szarumán kényszeres szabályszegése és túlzott önállósodása (amely - a Helli Kopter dokumentumanyag átvizsgálása után valószínűsíthetően a mágusok sajátossága) negatív hatással lehet az Ő igazságos, bölcs, magasabbrendű, etc. terveinek megvalósulására.

Mély tisztelettel:
Virnyogg
közlegény és titkos kém

Vasudvard
Pince

UI: Megtudtuk, habár bizonyítást még nem nyert, hogy az egész pincerendszert engedély, mi több statikai vizsgálat nélkül vájatta ki, így az veszélyes lehet az Orthanc toronyra.

*=Sötét Hatalmak Közössége
**= Orkszerű Lények Alanyi Jogairól
***= A rózsaszínre az orkoknak nincsen szavuk, mert nekik van ízlésük
****= Kizárólag Erőszakos és Kegyetlen Színek (használatáról szimbólumok és egyenruha esetében) egyezmény

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 2 hónapja #270260 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Humor

Tindomiel írta: Ezt most olvastam,hála egy elmebeteg thrillionos barátomnak (bocs,ha már volt,vagy ha nem olyan hűdejó; sajna én perpill kiestem a ritmusból...)

Bilbó:
Szociopata, beilleszkedési zavarokkal küzdő, frusztrált öregúr. Mániákus turista. Gyanúra ad okot, hogy nőt a környékén sem látni, ellenben erősen vonzódik unokaöccséhez.
....

Ezeket nem b.Olorin írta anno? Még 2002 fényes időszakában... ;)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
19 éve 2 hónapja #270243 Írta: Noredhel
vinny...
:lol: :lol: :lol: :lol:
főleg ez: "gondori keresztapa " :twisted:

meg Gandalf... ááá... :lol: :lol: :lol:

Toujours pur

Több
19 éve 2 hónapja #270157 Írta: Theala Vandron
Tindómiel: Jaaaj!!! :lol: Gimli, Trufa és Pippin, meg Szarumán a legjobbak! Lehet, hogy te fogsz visszarázni minket a ritmusba? :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.097 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére