Csináljunk filmet!

Több
21 éve 6 hónapja #122344 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
"az Ön kedvenc ...

...ÁRNYELFJE..."

Atyaég :lol: Bocs, drága, de ez mán bagatell.
Megyek ma, az Esthajnalcsillaggal egyetemben.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #122243 Írta: Arnyelf
Arnyelf válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Persze, ha eljossz a mai Pesti talira :) Viccen kivul, nemsokára meglesz a sajat weboldalam..(fizikailag neten van, csak a domainnevet várom ) ..ott majd mindenki rohoghet kedvére... :)

Adios, :twisted: :twisted: :twisted:

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #122178 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Arny, ezt a forgsató könyvet valamikor el lehetne mad olvasni vagy meg lehetne valahol nézni????

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 6 hónapja #122125 Írta: Arnyelf
:twisted:

Telcontar: Nem nem állt le teljesen, csak át kell gyúrnbia filmet, hogy könyebben meg lehessen oldani. A vicc kedvéért Somyval megcsináltunk egy 100 mp-es jelenetet, teljesen készre és kb 8 napba telt...

Egyebek: Pénteken délután 4-kor tali, ,ha érdekel valakit. A téma: filmek. Akit érdekel, vagy csak erre-arra kiváncsi szeretettel várunk! :)

Azért nem lenne rossz,ha bejelentkeznétek, hogy ki jonne: 70/2072721
Egyenlőre ennyi. :) A találkozó helye: kicsi@világ. (Persze ha nem tetszik nektek, lehet más is :) )

Adios,

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 6 hónapja #122002 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Engem is érdekelne, hogy milyen téma lesz... :?:

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
21 éve 6 hónapja #121993 Írta: Arquen
Arquen válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Ohhh! Szóval a forgatókönyv jelenleg zárolva vagyon. Egye fene birom még törelemmel, hogy kinyíljon. Bár meg kell mondanom őszintén rettentően érdekelne a téma. Milyen szerepek vannak, s hogy mi a téma? De ha nem, hát nem, én nem erőltetem a lehetetlent.

"Concordia parvae res crescunt, discordia maximae dilabuntur."

Több
21 éve 6 hónapja #121533 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Árnyelf, a BT film ezért állt le? Jó lenne folytatni, elég sok energia fekszik benne (és még nekem a legkevesebb...)
Szóval kéne az a forgatókönyv, hogy még idén összehozzuk és meglovagoljuk a nagyfilm kampányát.

Több
21 éve 6 hónapja #121035 Írta: Arnyelf
Na tündérkéim, a filmről..egyenlőre azért nem publikus a forg. könyv, mert abbol lenne nagy vita ki lenne ki :) Mellesleg először az a döntés született, hogy készüljön el legalább 5-10 perc animáció....

Nem minden rajtam múlik azért :)

Na adios,

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 6 hónapja #120771 Írta: Arquen
Arquen válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Hehe! Bár én még új emberke vagyok ahatalmas tömegben, de azért azt látom, hogy nagy szervezkedés folyik. Remélem azt is megkérdezhetem, hogy pontosan milyen témáról készítetek filmet. :?: :)

"Concordia parvae res crescunt, discordia maximae dilabuntur."

Több
21 éve 6 hónapja #120087 Írta: Misteq
Misteq válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Árnyelf:ÁRNYELF!!!Én is kerestelek de te nem írtál :D keress mégeccer :twisted: már megin nincs manim :evil:
????Hogy hogy lösz film vagy nem lösz?Lösz nem?Csak a forgatóval kéne vmit csinálni..nem?

"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"

Több
21 éve 6 hónapja #119013 Írta: Míriel
Míriel válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Százezer üdvözlet!

Nem akarok akadékoskodni, de Árnyelf igazán tehetne már vmit a forgatókönyvvel, ha már így magáravállalta...

Úgy érzem, tele van a szám földdel.

Több
21 éve 7 hónapja #117279 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Na emberek akkor mi lösz??? Lösz film, vagy nem lösz film, ez itt a kérdés?? :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 7 hónapja #117267 Írta: Arnyelf
Na ezt én is remélem :)

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 7 hónapja #116739 Írta: Míriel
Míriel válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Hát, reméljük, nem fog sokat sikoltozni a szőke nőd :lol:

Úgy érzem, tele van a szám földdel.

Több
21 éve 7 hónapja #116324 Írta: Arnyelf
Tolem lehet benne marslako is :)

De reméltem hogy dominálni fognak benne a sotét haju emberek... bár egy szoke not is el tudnék képzelni :)

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 7 hónapja #116023 Írta: Gyűszűpista
Gyűszűpista válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Dae-elena/sissee!
Hiszek neked, mert jómagam nem vagyok humán...izéológus!
Csak úgy kérdeztem tudatlan fejemmel... :wink:

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #115865 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Drága Gyűszűpista, kaukázusi nem egyenlő nagyrassz. A kaukázusi típusú ember (amennyire én tudom), sötét hajú, világos bőrű, sötét szemű. Egy elmélet szerint a honfoglaló magyarok is a Kaukázus környékéről jöttek. :roll: :wink:

Több
21 éve 7 hónapja #115670 Írta: Gyűszűpista
Nem tudja valaki, hogy miért nem jelent meg az Avatarom?
Pedig beállítottam!

Gy.

Több
21 éve 7 hónapja #115669 Írta: Gyűszűpista
Szia Árnyelf!
Nem mintha valami fajvédő volnék...vagy ilyesmi, de ahogy látom a filmedben csak kaukázusi emberek szerepelnek! Nos, Magyarországon főként az europid nagyrassz lelhető fel, nem akarsz inkább ilyeneket a filmedbe tenni? Vagy honnan szerzel kaukázusi típusú embereket?
Az Orcy Piacról?

Gyűszű

Több
21 éve 7 hónapja #115583 Írta: Arnyelf
Layla: Layla, hivtalak, csak nem vetted fel,te kis gonocc :) AMugy nem amator szinten ha arra vagy kiváncsi ezzel keresem-e a kenyerem :)

Film: Nos kezdenek kialakulnia a szereplők személyiségei is, ami valami ilyesmi lesz az 1.0-ás verzió szerint:

--Függetlenek--

LINA DARROWS -> kb 18-20 éves, kaukázusi tip. nő, fiatal, külsőre naiv. Egyetlen komoloy titka van: 3. generációs cyborg a drága :) Most éppen menekülőben van, némileg meghasonlott önmagával. Magában hordozza egy program kódját, ami az eddigi legveszélyesebb komputervirus.

--"Farkasbrigád"--

DWAYNE "Blackwolf" McKNIGHT -> 27+, kaukázusi tip. férfi, a Wolf-1 parancsnoka hadnagyi rangban. A 4. VH "veteránja". Rettenetesen utálja
a megákat, és szintúgy a cyborgokat és a fullborgokat (gép testben emberi idegháló).Szakértője a közelharcnak és az utcai saroktól-sarokig harcnak.

JENNY "HK" FROST -> 21+, kaukázusi (?) tip. nő, a csapat elektronikat hadviselési (Electronic Warfare) szakértője, mellesleg zseniális hacker.
A csapat egyetlen olyan tagja, akinek még él a családja. Két kibernetikus beépítése van: egy adatjack, a kibertér eléréséhez és egy gerinc mellett végigfutó "páncélozás" egy korábbi sérülés miatt.

CRASH -> 24+ kaukázusi tip. férfi. Az igazi nevét senki sem tudja. A csapat nehézfegyver-szakértője és az egyetlen aki megjárta a Delta-1 büntetőtelepét.Csendes ember, de szereti felpofozni az okvetetlenkedőket.

DANIEL "Cossack" KRISHKIN -> 25+ kaukázusi tip. férfi. Valaha az Orosz sztyeppék szülötte volt, ma már az ellenállási mozgalom bősz harcosa: főleg mióta a szülővárosa elpusztult a nukleáris tűzben. Robbantási szakértő valamint ő a csapat "rigója" (pilótája) is.

SOPHITIA VASQUEZ -> 20+ (spanyol) mediterrán tip. nő. a Társaság másik "tündérkéje". Ő a mesterlövész a csapatban. Lobbanékony és nagyszájú, de ha a feladatáról van szó akkor hideg fejű profi. (már amikor)

--"Delta City Security Forces"--

BLAKE ügynök -> 27+ kaukázusi tip. férfi. Delta-1 biztonsági alegységének helyettes vezetője. Kemény férfi egy nagy rakat kibernetikus beépítéssel.

KATJA ROMANOVA -> 24+ kaukázusi tip. nő. Delta-1 egyik programozója és a kibertechnológia szakértője. BLAKE egyik munkatársa, az "Új Ember" program egyik tudósa.

KATONÁK-> kell róluk még mást mondanom?

Egyenlőre ennyi. Ha még finomodik irok.. persze a filmben több ember kell majd .. és ezek az életkorok sem fixek.. lesz még egy rakat szerep, ha csak epizódszerepek is, amelyekre 15-16+ már megoldható... :)

Na adios! :)

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 7 hónapja #115409 Írta: Misteq
HJAJJJ!!!!De tuti!!!És ezt hobbi szinten műveled-mmint az animációt-vagy munka?-na de ezt privben-

Több
21 éve 7 hónapja #115198 Írta: Arnyelf
Layal: nem vészes meg lehet csinálni, pláne ha van az embernek két olyan barátja, akik szintén nem ma kezdték az ipart :)

Amugy nem nehéz, tudok segiteni ha gondolod.... csak el kell dönteni hogy te merre mész tovább az animációkban...de ezt egyszer majd személyesen.. :)

Adio'!

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 7 hónapja #114898 Írta: Misteq
Arnyelf:köci a dicséreted :oops: eddig nekem naon teccik csak ehhez elég sok animációs trükk kell..vagy már céloztál is rá hogy Te animátor vagy?-ha igen ... *hjajjj de jóóóó :lol: *mert én is az szeretnék lenni :D - és

Több
21 éve 7 hónapja #114831 Írta: Arnyelf
Első : Layla marha jüó az avatarod.. tiszta "X-The Movie " :)

Nos, kisebb változtatásokat kellett eszközölnöm a film forgatókönyvében, mert az első verzióhoz 20-40 millkó kellett volna csak.. :) az meg ugye science fiction hogy mi kapunk annyita valaha is.

A kamera és a vágórendszer megoldva, Mo. egyik legnagyobb stúdiója gyámkodik felettünk..csak remélem nem akarnak majd naygon beleszólni, dehát ilyen az amatőrfilmesek élete.. :(

Nnya, akkor a lényeg (közben a másik animátorom üti a fejemet, hogy nemokára kész vannak az első képek... :) ha tud valaki normális webhelyet a honlapnak szoljon....egyenlőre domainnevet nem akar senki)
, legalábbis amiről a film szólni akar...

Előzmények:

2003-2019ig nagy változásáokon megy kezesztül a föld, kitör és végetér a III. VH. (USA+Izrael vs. EU+SzU), Kína uj birodalmat hoz létre(Mennyei Birodalom), Dél-Amerika fizikailag is leszakad az északi részről(Perez csatorna). Felfedezik a nanotechnológiát, megépül és üzelmelni kezd az ISS (Nemzetközi Űrállomás), első Mars Xpedíció elindul és haza is tér, valamint elindul a második, megépül a Luna-1 és Luna -3 (16.000.000 ember befogadására képes holdállomás mesterséges gravitációval), graviton-elven működő meghajtórendszerek..és a kibertér. Ja és egyesül a volt SzU :)

2020-ban kitör a IV. VH, aminek kitörésében jelentős szerepet játszik Kína és a 10 éves elszigeteltségének köszönhetően oylan dolgok kerültek napvilágra, amelyekről sok embernek fogalma sem volt. Például, hogy nem csak emberek és alacsonyabb rendű létformák élnek a földön...
2020.04.02. éjjel 01.14kor lopakodó vadászok, konzolcowboyok fedezete alatt behatolnak a kínai légtérbe és a Spectre lopakodók ledobják terhüket Pekingre,a fővárosra. 21.000.000 ember hal mez azon az éjjelen a vírustámadás miatt. A háborúnak vége.

2021ben azonban a várttal ellentétben több dolog történik: a virus nem pusztitja el önmagát, hanem mutűlni kezd és gyakorlatban kiirtja a világ lakosságának 10%-át... a maradék kilencven vagy megússza vagy... történik vele valami furcsa...

Megjelennek az első jelek arra nézve hogy nem vagyunk egyedül ezen a bolygón... a világ nagyobb birodalmai kiépítik a Megapoliszokat...Metro City az első az észak-amerikai kontinensen...ezek a fallal körülvett és éerősen védett városok voltak a régi erődök megfelelői..bennük élni a totális biztonság volt... ha volt az embernek annyi pénze vagy hatalma...

2023ig négy ilyen GigaVáros épül: MetroCity, Delta1(London-Calais megapolisz), Rheinwald(Németo.) és Szojuz-1(SzU).

2024ben pár renegát konzolcowboy megpróbálja ráébreszteni a világot a MegaCorp.-ok disznóságaira... I. Kibertér háború. Ekkor jelennek meg az első 'Borgok - ember gép harci egységek. Egyre nő azok száma, akik a nagyvárosokon kivülélnek.. még emberszámba sem veszik őket... pedig még mindig jelentős erőt képviselnek.

Ishino miniszterelnök, a 2024ben megépült Onnitenno-megapolisz vezetője kihirdeti, hogy Japán és a Holdonlévő Japán gyarmat befogadja azokat a menekülteket, akik áttérnek a shinto vallásra és a japán társadalom értékes tagja akar lenni.

Válaszul 2024. októberében a megapolisz berobban az óceánba. Kevesen, mintegy 500.000-en élik túl, ők szétszóródnak a világon. Mindenki sejti de senki sem tudja ki volt a bűnös.

2025ben az első észlelés: egy "sárkány"-t láttak az elsülyedt és szétdarabolódott Japán felett, ami később a vízbe merült. Loch Ness 2.0 ...

És hogy minden szép legyen, megindult egy gerillaharc a nagy cégek ellen... persze mindez kissé egyenlőtlen lenne ha nem tünt volna fel pár olyan dolog, mint a mágia.... :) Ebben azért sokan nem hisznek...de ha egyszer valaki látta....

Na ennyi... kissé Final Fantasy-s, de szeretem :) Persze lesz meet is, ahol azért többet megtudhattok majd, ott már meglesz a főcím is.. :)

Akit érdekel az irjon egy privit lehetőleg elérhetőséggel.. mobilszám sem ártana...

Egyenlőre ennyi. A film története erősen kötödik egy bizonyos japán mangához, szóval lehet készülni, hogy akiket érdekel, lesz némi esés-kelés...

Adio'!

Árnyelf
(a csúnya, gonosz és megbizhatatlan...)

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 7 hónapja #114742 Írta: Misteq
Jesszus!!!-utálom a kolit...nem tok rendesen nethez jutni :evil: :bawling: -De rég jártam itt..én is szeretnék szerepelni és bármit elvállalok!!! :P feltétlen szóljatok oks?

Több
21 éve 7 hónapja #113943 Írta: @One
@One válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Nem tudom ki rendezi a filmet, talán csak azért nem mert lusta vagyok vissza olvasni, de én vállalkozok akármilyen szerepre. Akármikor, és akármiért, csak szerep legyen.
Szóval? Tudtok adni valamilyet?

"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"

Több
21 éve 7 hónapja #113894 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Emberek!
Szeretnélek megkérni benneteket, h ne Chat-eljétek szét ezt a topicot, mert utálok rendet rakni! Addig nem lehet szerepeket kiosztani, míg nincsen alap, tehát elég lenne akkor jelentkezni a filmbe szerepelni, amikor ott tartunk... társaságért is megéri lelkesedni, de azt inkább más helyen tessék, inkább live.

Árnyelf és Hegyirabló közti ellentétekről pedig az érintettektől érdeklődjön, aki úgy érzi, a témát ezennel megkésve bár, de én is zárom.

Árnyelf: mikorra leszel készen? El tudnád küldeni nekem is az az anyagot?

need more brainz. yourz. now.

Több
21 éve 7 hónapja #113813 Írta: Eriol AElfwine
Eriol AElfwine válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Én is simerkedni akarok.
14-16 éves csajokkal főleg. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :) :)

Eriol...Ki álmodozva bolyong

Több
21 éve 7 hónapja #113282 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
júj én is szeretnék szereplni....akár csak egy mondatot is, de lécc nekem is!! :D annyira szeretek színészkedni! :D :D

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 7 hónapja #113205 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
éniskérek:) éniskérek:) éniskérek:) éniskérek:) éniskérek:)
nekem mindegy mit kell csinálni, de ez egy újabb alkalom, hogy talizzak a népekkel, nekem megéri:))

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.582 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére