Csináljunk filmet!

Több
21 éve 9 hónapja #99379 Írta: Arnyelf
Arnyelf válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Halleho.. :)

Nos,par hozzaszolas...>>>

1> Endi,nem vagy semmi ;)

2> Film: Telcontarral besyelgettunk eppen ma, a film utan es tenyleg kiviteleyheto,hogy csinaljunk egy filmet. Persze ehhez t0bb kell,mint lelkesedes. Van mar mogottem harom,szoval van nemi fogalmam rola..

Persze en orultem a legjobban az otletnek,amikor elokerult :lol:

Amugy meg ha valaki KOMOLYAN gondolja akkor nem artana egyszer osszegyulni es mindent bele :)

3> Endi:megvan neked a Shake vagy a moKey? Ha igen, johet :)

Na, ay Arnyak legyenek veletek, Orlando Bloom meg egy nyalas nyapic :)

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #99378 Írta: Arnyelf
Arnyelf válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Halleho.. :)

Nos,par hozzaszolas...>>>

1> Endi,nem vagy semmi ;)

2> Film: Telcontarral besyelgettunk eppen ma, a film utan es tenyleg kiviteleyheto,hogy csinaljunk egy filmet. Persze ehhez t0bb kell,mint lelkesedes. Van mar mogottem harom,szoval van nemi fogalmam rola..

Persze en orultem a legjobban az otletnek,amikor elokerult :lol:

Amugy meg ha valaki KOMOLYAN gondolja akkor nem artana egyszer osszegyulni es mindent bele :)

3> Endi:megvan neked a Shake vagy a moKey? Ha igen, johet :)

Na, ay Arnyak legyenek veletek, Orlando Bloom meg egy nyalas nyapic :)

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #99086 Írta: Galadhriel
Galadhriel válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Milyen filmr&#337;l van szó?

Namarie!

Galadhriel

Több
21 éve 9 hónapja #99020 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Gillz: hová t&#369;nt a sokadik verzió? A szerepjátékos? Az nagyon ki volt már dolgozva...

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 9 hónapja #98962 Írta: endi
endi válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Miert ne reklamozzam itt magam?
Tobbszor irtam, hogy en is filmet akarok csinalni. Grafikus vagyok. Tobbszor irtam, hogy masoknak is szivesen segitek filmkeszitesben, akar szamitogepes grafikaval, szamitogepes filmtrukkokkel is.
Gondoltam hatha erdekel valakit, hogy miket csinalok.

Szoval miert ne reklamozzam itt magamat?

Több
21 éve 9 hónapja #98961 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Hetvegen atnezem, most nincs ra idom :(
Orulok hogy meg megoriztetek emlekezetetekben :twisted:

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 9 hónapja #98944 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!

endi írta: Megujult a honlapom, nezzetek meg!
endi.ini.hu

Par menupont meg nem mukodik.

Lécci ne itt reklámozd magad...

Gillz: Szerinted lesz valaki aki válalkozni fog? Mert én nem hiszem..közösen kéne megírni nem?

Több
21 éve 9 hónapja #98916 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Beleg! dejó, h ittvagy!

nézd meg a "honlapomat", az Enteulessenek csináltam, a legutolsó verzió után tarunk 1 kicsit, de most már meg kéne irni a forgatókönyvet.

Ébreszt&#337;.

Gondolkodtam még, megosztanám veletek. Mégpedig azon, mi az a dolog, amit elrontanak Richárd mesél&#337;nk kalandjában. Íme:

A karakterek elpusztítanak vmit, amit nem szabadott volna. Egy szimbolikus jelent&#337;ség&#369; dolgot abban a világban, esetleg kiírtanak 1 teljes tündérkastélyt, vagy csak a királyn&#337;t, mert azt hiszik, &#337; irányítja az alvilági lényeket is. Vagy kivágnak egy fát... megégetnek egy boszorkányt - szóval ítélkeznek, és helytelenül. A kaland egyik jelent&#337;s, természetfeletti attribútumokkal bíró szerepl&#337;jét nevezik ki f&#337;gonosszá, ezzel pedig szinte hadat üzennek az egész világnak, még ha erre nem is jönnek rá. Nem tesznek különbséget a különböz&#337; gnómok, koboldok és tündérlények között.

Nem azt szeretném megjeleníteni, h ne irtsuk a tündéreket, vagy ezek a feln&#337;ttek fölöttébb furcsák, és a SEmmi is egyre nagyobb területeket nyel el Fantáziából, hanem inkább a megkülönböztetés hiányát emelném ki. Ami persze abból fakad, h a másik világot nem vesszük komolyan, ezért kevésbé ismerjük. Ez a másikvilág pedig nagyon széles körben értelmezhet&#337;.

így ni.

még azt hiszem ezt irtam utána

need more brainz. yourz. now.

Több
21 éve 9 hónapja #98723 Írta: endi
Megujult a honlapom, nezzetek meg!
endi.ini.hu

Par menupont meg nem mukodik.

Több
21 éve 9 hónapja #98417 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Hali :)

Annakidejen mikor Dinchamion elinditotta a topicot, volt egy jo kis tortenet amit meg akartunk filmesiteni.
Meg mindig arrol a dologrol van szo vagy mar egy masikrol? :)
Homalyositsatok fel pliz :)

Attol fuggoen hogy pontosan mirol lenne szo engem is erdekel a dolog :)
Bar az allando probak es edzesek miatt nagyon limitalt a szabadidom, de ha valami izgi dologrol van szo, megprobalhatom bezippelni valahova.

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 9 hónapja #98401 Írta: gillz
Galadhriel:

'68ban játszódó, fiatalok, házibuli... nem tudom, végül mi lett a cime, de állitólag dijat is nyertek valahol.

sikeres szinész? nekem az elég lenne, ha azt mondhatnám magamról, szinész vagyok.

Több
21 éve 9 hónapja #98221 Írta: endi
"Tudja vki annak a receptjét, h. hogyan legyen vki sikeres szinész? Az irja meg minél hamarabb!"

En tudom, de nem irom meg.

Egyebkent ujra leirom nektek: szivesen segitek barkinek (ha komolyan gondolja) filmet kesziteni.

Több
21 éve 9 hónapja #98181 Írta: Galadhriel
Galadhriel válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
egyszer majdnem f&#337;szerepl&#337; lettem, csak szüleim nem engedtek el 17 évesen
Milyen film?
Nekem hamarosan lesz egy válogatásom, remélem sikerül. Tudja vki annak a receptjét, h. hogyan legyen vki sikeres szinész? Az irja meg minél hamarabb! :)
Már irtam egyszer, de most újra irom. Érdekelne vkit egy film? Jó, gondolom, azért irtok ide, mert igen, de ha vkit érdekelne az enyém (amib&#337;l nagyon remélem, tényleg film lesz), az irjon e-mailt az armis@jakuza.hu -ra.

Namarie!

Galadhriel

Több
21 éve 10 hónapja #97230 Írta: Míriel
Míriel válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Százezer üdvözlet!

Utánanéztem a törpgy&#369;r&#369;knek egy kicsit: a hétb&#337;l hármat talált meg Szauron, a többit elemésztették a sárkányok. A visel&#337;jét aranyéhségre sarkallja, viszont nem lesz gonosz t&#337;le. A legnagyobb ilyen Durin gy&#369;r&#369;je, ami a móriai kincs része, de hogy mi lett vele...
Íme, emberek! :P
Mi találjuk meg, nem? :wink: Mi tudjuk, hol van, nem?
Üdv: Míriel :bounce:

Úgy érzem, tele van a szám földdel.

Több
21 éve 10 hónapja #96074 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!

endi írta: "Öhöh..bocs hogy beleszólok, nem akarok senkivel vitatkozni de szerintem ti nem szinészek vagytok...hanem szerepl&#337;k...a szinész egy más fogalom.."

Es ugyan mitol lesz valaki szinesz?

Endi: Kijavítottam hogy Szerepl&#337;k !!!!!

Amúgy meg, tekintsük lezártnak a témát.
És én sem fogok senkit sem fárasztani...

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 10 hónapja #96048 Írta: endi
"Öhöh..bocs hogy beleszólok, nem akarok senkivel vitatkozni de szerintem ti nem szinészek vagytok...hanem szerepl&#337;k...a szinész egy más fogalom.."

Es ugyan mitol lesz valaki szinesz?

Több
21 éve 10 hónapja #95921 Írta: gillz
Uff.

hm. az abaj azzal a forgatókönyvvel, h irni kéne, de most még csak gy&#369;jtögetem a kapcitást hozzá.

filmes tapasztalatok: nekem annyi vn, h egyszer majdnem f&#337;szerepl&#337; lettem, csak szüleim nem engedtek el 17 évesen :cry: ... Szóval csak a meghallgatásról vannak tapasztalaim, ami persze nekünk sokat nem segit.

jajj. megmozgatom törött agykerekeimet.

Több
21 éve 10 hónapja #95741 Írta: Lora
Telumehtar: Akkor senkinek nem kellenek Szerepl&#337;k???

Várunk egy kész forgatókönyvre, ha lesz, szóljatok!!!!

Több
21 éve 10 hónapja #95434 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!

Area írta:

Erendil írta:

Gyöngyszem írta: Hát könyörgöm, senkinek sem kell színész??? :( szomorú vagyok

Gyöngyszem,gyere szomorkodjunk együtt... :cry:

Háát igen. Manapság nem kell senkinek színész. Pedig én is itt vagyok. :cry:

Öhöh..bocs hogy beleszólok, nem akarok senkivel vitatkozni de szerintem ti nem szinészek vagytok...hanem szerepl&#337;k...a szinész egy más fogalom.. ;)

Egyébként hová tüntetek Drágaszágaim????Hogyan áll a forgatókönyv? gillz? Esgal? Léli? Rayan? :(

Több
21 éve 10 hónapja #95421 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Emily: én is ezt szeretném tudni... nekünk késsz a forgat&#337;ókönyv, csak nincs hozzá eszközünk. :roll:

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 10 hónapja #95408 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Szerepet és éneklést vállalok. :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 10 hónapja #95384 Írta: Theia
Theia válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Régebben már volt egy kész (vagy csak készülő?) forgatókönyv, meg szereposztás, nem? Azzal mi lett? Annyit tudok a filmes dologról, hogy nagyon régóta tervbe van véve itt, a Tolkien-en, de azóta kicsit lemaradtam... :roll:
Egyébként én is épp filmet szervezek néhány netes ismerősömmel... A történet már megvan, szereplők, stb is, kamera is lesz... Úgy néz ki, minden szükséges eszköz megvan, csak a forgatókönyv nem halad nagyon... Bár ez persze az időhiánynak "köszönhető". :? Kicsit félek (kicsit...?) belevágni... Annyi buktatója lehet, és egyikünk sem profi, csak épp egy nagyon lelkes társaságról van szó. Van itt olyan, aki már készitett is filmet? Mmint olyanra értem, aki nem profi emberekkel dolgozott... Láttam, hogy sokan kezdtek bele hasonlóba, érdekelne, hogy ki mit gondol - mennyire nehéz egy ilyen filmet megcsinálni? (Bocs, az elejétől nem akarom/tudom végig olvasni a topicot... :roll: )

"Nem érdemes túl komolyan venni az életet. Eddig úgysem élte túl senki."

Több
21 éve 10 hónapja #95355 Írta: Alhana
Alhana válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Ha még egy szerepl&#337; kellene,hívjatok nyugodtan.

Több
21 éve 10 hónapja #95342 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Gyöngyszem, Erendil, Area: Szerintem szükség lesz majd rátok, csak egyel&#337;re még nincs kész forgatókönyv. Illetve egy volt már. Gillz: hová lett? És miért nem csináljuk meg azt?

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 10 hónapja #95216 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!

Erendil írta:

Háát igen. Manapság nem kell senkinek színész. Pedig én is itt vagyok. :cry:

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 10 hónapja #95172 Írta: Erendil
Erendil válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!

Nai tiruvantel ar varyuvantel i Valar tielyanna nu vilya!

Több
21 éve 10 hónapja #94542 Írta: Merras
Merras válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Telcontar_Leli, köszönöm Zsolt nevében is, ha egyszer végez a vizsgáival, majd átadom neki a dícséretet 8)

Live long and prosper!

Több
21 éve 10 hónapja #94493 Írta: Lora
Hát könyörgöm, senkinek sem kell színész??? :( szomorú vagyok

Több
21 éve 10 hónapja #94338 Írta: endi
Akartam mondani, hogy amig en nem kezdek valami komolyabba, addig szivesen segitek masoknak. De csak akkor, ha nem amatorkodik el a dolgot!!! Kamera (miniDV) van, vagni, effektezni is tudok. Akar kisebb CG (szamitogepes grafikai) reszekrol is lehet szo.
Azonban csak akkor segitek, ha azt latom, hogy nem amatorkoditek el. :)

Több
21 éve 10 hónapja #94209 Írta: Mike
Mike válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!

Area írta: Én is most filmet forgatok a haverokkal, meg is van minden, csak kamera kéne. :D Én szívesen jelentkezem színésznek. Kinél kell beajálnom magam???

Milyen filmet forgattok?

[size=9:3ml48nld]Ez a 100. hozzászolásom [/size]:pimp:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.637 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére