Csináljunk filmet!

Több
21 éve 10 hónapja #92119 Írta: Mike
Mike válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Merras: Milyen digitalizáló kártyád van? Milyen programokat használsz?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #92117 Írta: Merras
Merras válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Mivel nagyon sok önjelölt rendező van, ezért én csak az anyag digitalizálására, meg digitális vágására vállalkozom :D
DVD minőség megfelel? 8)

Live long and prosper!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #92108 Írta: Mike
Erendil: Megkaptam a leveled. Majd hétvégén elolvasom. Köszi.

Mike

Több
21 éve 10 hónapja #92093 Írta: Mike
Nem gáz, legfeljebb majd izgulok, mi lesz a vége. :)

Több
21 éve 10 hónapja #92081 Írta: Erendil
Erendil válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Az nem gáz hogy még nincs kész?Úgy jobb lenne,és lehet hogy csak nyáron marad rá időm.

Nai tiruvantel ar varyuvantel i Valar tielyanna nu vilya!

Több
21 éve 10 hónapja #92070 Írta: Mike
Erendil: Küldd át mailben, az adataimnál megtalálod. Szívesen elolvasnám

Több
21 éve 10 hónapja #91942 Írta: Erendil
Mike:Nagyon örülnék neki,de még be kell fejeznem,és sajna inkább regényre emlékeztet mint forgatókönyvre...Nem baj?Olyan mint 1 középkorban játszódó tinifilm,kicsit mint a Lovagregény.

Több
21 éve 10 hónapja #91102 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
A topic címe az is lehetne: rendezők gyülekezzetek.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #91073 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Én is... én is rendező-jelölt vagyok. :) Önjelölt... :D Nem tudom, kitartok-e, de egyelőre komolyan gondolom. :roll: Én több könyv megfilmesítéséről álmodozom, többek között természetesen A babóról is :) , de még nem választottam, hogy melyikhez fogjak hozzá komolyabban. :look: Úgy gondolom, hogy először valami kisebb fába kellene vágni a fejszémet, amit talán 13 éves fejjel is meg lehetne valósítani... :look: Egészen konkrétan A wooton-i kovácsmester-re gondoltam, az kellően rövid is és kellően szeretem is. Nem lenne esetleg kedvetek?... :roll:

Kincső

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 10 hónapja #90997 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Sziasztok!

Mennyi rendező-jelölt van itt :) Én is dédelgetek hasonló álmokat... Most legfőképp egy könyvet (azazhogy könyvtrilógiát) szeretnék megfilmesíteni (csakis a GyU-hoz lehet hasonlítni). A Dragonlance sorozatból az ikrek-trilógiát. Nagyon megfogott, és tavaly december tájékán, amikor olvastam a suliba, egyik oszt. társam poénkodott, hogy ezt vajon mikor filmesítik meg. Erre én azt válaszoltam: "Tíz éven belül én fogom megfilmesíteni". Nos, a cél már megvan, csupán el kéne érni :) Ha mégis sikerül, szívesen látnálak titeket a forgatókönyv-írásnál, illetve a rendezésnél is, nameg esetleg egyeseket szereplőnek :)

Üdv
Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 10 hónapja #90810 Írta: Galadhriel
Galadhriel válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Én éppen most irok egy forgatókönyvféleséget, amit ha csak poénból is, de szeretnék megfilmesiteni. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de esetleg majd összeülhetne egy kis csapat...

Namarie!

Galadhriel

Több
21 éve 10 hónapja #90615 Írta: Mike

Erendil írta: Iowa!Ha rendező leszel,lenne egy készülőben lévő forgatókönyvem...leforgatnád nekem?A szereposztása parádés,benne van a nagy kedvenced is!
Igaz,nem Fantasy... :lol:

Szia Erendil én is filmrendező akarok lenni, esetleg elküldenéd a forgatókönyved? Szívesen elolvasnám.

Több
21 éve 10 hónapja #90461 Írta: Alteriesse
Alteriesse válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
najó, nem komolyan gondoltam.
endi: fantasztikusan rajzolsz:))) én szoktam néha fotózni, nagy gond lenne, ha átküldenék pár képet, hogy véleményt mondj róluk?
a témához: ha lenne valami ilyen film, díszlet és ruhatervezést szívesen vállalok. kamerázáshoz sajnos nem értek, csak 1 amatőr kameránk van, de legalább van állványa:Đ

Lasto beth nin, tolo dan na ngalad.

Több
21 éve 10 hónapja #90457 Írta: Alteriesse
Alteriesse válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
még nem olvastam vissza, lehet, h felmerült az ötlet nektek, a babóból lehetne filmet csinálni:Đ azt úgyse csinálták meg:)

Lasto beth nin, tolo dan na ngalad.

Több
21 éve 10 hónapja #90192 Írta: Erendil
Iowa!Ha rendező leszel,lenne egy készülőben lévő forgatókönyvem...leforgatnád nekem?A szereposztása parádés,benne van a nagy kedvenced is!
Igaz,nem Fantasy... :lol:

Több
21 éve 10 hónapja #90190 Írta: Míriel
Míriel válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Gillz, nagyon édi - igazán nagyon jó - a forgatókönyved, csak az a baj, hogy Michael Ende ehhez nagyon hasonlót írt már, és ezzel gondok lehetnek - szerzői jog, meg efféle.

pussz: Míriel - épp csak beugrottam

Úgy érzem, tele van a szám földdel.

Több
21 éve 10 hónapja #89449 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Uff endi!

nézegettem a honlapodat, meg elolvastam a forgatókönyvedet. no igen. itt is a mátrix... :wink:

amúgy szivesen lennék benne végre filmkészitésben ( :evil: ), bár elébb meg kéne irnom ezt a forgatókönyvet, legalább a saját lelkiismeretem megnyugtatására.

need more brainz. yourz. now.

Több
21 éve 10 hónapja #89121 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Szia Galadhriel! Itt csak az első hozzászólásodig vagy új! :wink:

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Több
21 éve 10 hónapja #88852 Írta: Iowa

endi írta: Iowa!
Elolvastam a bemutatkozasodat! Remelem 10 ev mulva is filmrendezo akarsz majd lenni! (-; Tudod, az almokat meg kell valositani!

Köszi. Valószínűleg igen. Hát megpróbálom megvalósítani.

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #88833 Írta: Galadhriel
Galadhriel válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Sziasztok! Én új vagyok itt, de remélem, nem sokáig...
Endi, a képeid nagyon jók! Igaz, hogy nekem inkább a természetről készült képek tetszenek, de szerintem nagyon ügyes vagy. Csak így tovább!

Namarie!

Galadhriel

Több
21 éve 10 hónapja #88813 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Szió endi! A Fák című festményed egy csoda!!! Ez a hátterem. :wink:

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.

Több
21 éve 10 hónapja #88795 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
OFF: Endi, welcome! 8)

Több
21 éve 10 hónapja #88636 Írta: endi
endi válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Iowa!
Elolvastam a bemutatkozasodat! Remelem 10 ev mulva is filmrendezo akarsz majd lenni! (-; Tudod, az almokat meg kell valositani!

Több
21 éve 10 hónapja #88634 Írta: endi
Koszi! :-)

Több
21 éve 10 hónapja #88370 Írta: Iowa
Hello endi.
Megnéztem a honlapodat és igazán szépek a képek amiket festettél, meg a többi is!

Lij, you are my life!

Több
21 éve 10 hónapja #88220 Írta: endi
Sziasztok.
En uj vagyok itt, most regisztraltam magam. Bemutatkozas helyett nezzetek meg a honlapomat, a cime: endi.ini.hu

Komoly film keszitesehez keresek embereket. Nem kifejezetten GYU film, de mindenkeppen igenyes fantasy filmhez. Mas temaju film is tervben van, de ezen a forumon gondolom inkabb a fantasy erdekli az embereket.

Komoly film alatt azt ertem, hogy akar tv-ben leadhato minosegu.

Több
21 éve 11 hónapja #83457 Írta: Szú
Szú válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Jobbra indulnak el... :lol:

Több
21 éve 11 hónapja #81913 Írta: gillz
Ébresztő. :sleepy:

Gondolkodtam még, megosztanám veletek. Mégpedig azon, mi az a dolog, amit elrontanak Richárd mesélőnk kalandjában. Íme:

A karakterek elpusztítanak vmit, amit nem szabadott volna. Egy szimbolikus jelentőségű dolgot abban a világban, esetleg kiírtanak 1 teljes tündérkastélyt, vagy csak a királynőt, mert azt hiszik, ő irányítja az alvilági lényeket is. Vagy kivágnak egy fát... megégetnek egy boszorkányt - szóval ítélkeznek, és helytelenül. A kaland egyik jelentős, természetfeletti attribútumokkal bíró szereplőjét nevezik ki főgonosszá, ezzel pedig szinte hadat üzennek az egész világnak, még ha erre nem is jönnek rá. Nem tesznek különbséget a különböző gnómok, koboldok és tündérlények között.

Nem azt szeretném megjeleníteni, h ne irtsuk a tündéreket, vagy ezek a felnőttek fölöttébb furcsák, és a SEmmi is egyre nagyobb területeket nyel el Fantáziából, hanem inkább a megkülönböztetés hiányát emelném ki. Ami persze abból fakad, h a másik világot nem vesszük komolyan, ezért kevésbé ismerjük. Ez a másikvilág pedig nagyon széles körben értelmezhető.

így ni.

Több
22 éve 4 hete #79683 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Akkor tekintsük gillz verzióját a véglegesnek...Naggyon jóóó.. ;)
Most leginkább ebböl kéne kiindulni....meg mások véleménye is kell ;)

Több
22 éve 4 hete #79641 Írta: gillz
Most leginkább az lenne yo, ha véleményeznétek az elébb felrakott ötletet, kritikát minden mennyiségben, s el kéne kezdeni konkrétulni.

pl.: ne legyen happy ending. meg ilyesmi.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.587 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére