Csináljunk filmet!

Több
22 éve 1 hónapja #79579 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Drága Filmestársaim!!!

A KGy-röl visszafelémentet éppen beszélgettünk hogy tavaly még az volt hogy nagy leslkesedés,olyan terv hogy akár most nyáron elkezdhetnénk forgatni meg minden volt...most meg????Itt ülünk a K. Szekció legalján....pangás ezerrel van....de más????Kicsit azért aktivkodjunk már ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #78185 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Hali my dear stáb!
Gillz,nagyon király!Végre valami!
Telu:sztem ezt akár el is fogadhatjuk végleges verziónak,mert ad1:ez a legmegvalósíthatóbb ad2:még ebben van a legtöbb konkrétum ad3:nekem teccik :) .Ja,egyébként két változat,mert ez Dín történetén alapul.

Namárie!

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #77530 Írta: Telumehtar
Drága "Öcsikém" !!!!!
Aztat én már láttam és Gillz: Nagyon jó...nos mit is segithetnék? Ööö...egy kérdés: A van-e már konkrét változat? Mert én azt olvastam hogy ez a 3. féle dolog.... Van a Din-féle....a Törp gyürüs és ez??? Többi???

OFF:
(Est:Haugy nézzük még Ölelésileg is Te vagy az idösebb :P )

Több
22 éve 2 hónapja #77487 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Jaj, nővérkém, ne légy már ien, nézz egy kicsit lejjebb is! :roll:

gillz írta: www.extra.hu/fagi/index.htm

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 2 hónapja #77461 Írta: Telumehtar
Itt vagyok itt vagyok...mit kell csinálnom????

Több
22 éve 2 hónapja #77455 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Emberek! tessek benezni, mert meg varom a velemenyeket.
Folyik itt am a munka :roll:

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 2 hónapja #76047 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Gilzz: Nagyon JÓ! Nekem tetszik. És még megvalósíthatónak is tűnik. Legalább már talán tudunk mit felmutatni a közgyűlésen, és Ancalimon nem szorítja gátak közé a fórumot.

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 2 hónapja #75974 Írta: gillz
nna igen. Épp mostan próbálkozom felrakni ötletemet extrára. Majd mingyár mondok linket. jajj de sokára. Hihhetetlen!! sikerült: www.extra.hu/fagi/index.htm Sőt, lehet, h a többit is felrakom, h minden ide betévedő tudja, miről van szó. De eza jövő zenéje.

Több
22 éve 2 hónapja #75465 Írta: Melanie
Melanie válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Sziasztok!

Ok csináljunk filmet!!! :wink:

-Annon edhellen, edro hi ammen!
Fonnas nogothrim, lasto beth lammen!-

Több
22 éve 2 hónapja #72632 Írta: Esgal
Léli:Jó ötlet!Már csak ki kéne dolgozni...

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
22 éve 3 hónapja #72136 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Atyaég!

Nem miattatok nincs rá időm (khm. "affinitásom"), hanem teljesen objektív okok miatt: az érettségi/felvételi hisztéria alatt/előtt/után annyira nem folytam bele a dologba, hogy azt sem tudom, hol tart a dolog...

Ígérem, ha lesz ötletem, akkor szólok/írok, de - és ezért ne haragudjatok - most az MTT-vel és a mindenféle bevállalt előadásokkal/esszékkel/fordításokkal vagyok elhavazva, de nagyon.

Üdv:
Dín apó

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
22 éve 3 hónapja #72060 Írta: Léli
Ai na vennui!

Eszembe jutott valami. Ha megöljük Richardot [size=9:wj6d75xa](és miért ne tennénk?)[/size], akkor lehetne az is (akár), hogy meghal a karaktere, és nem sokra rá (1-2 nap) ő is meghal valahogy. Mit szóltok hozzá? Ebből az alapból sokfelé el lehet ágaztatni a történetet.

Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli

Több
22 éve 3 hónapja #72030 Írta: Esgal
Mit látok,Dín 8O ?!Hogyhogy nincs beleszólásod?Éxerelmére,hát te írtad a történetet,ami az alap volt,és azóta sztem senki nem tett olyan kijelentést,mely a te kivonásodat szorgalmazta volna,ennek elmaradása pedig arra utal,hogy igenis szólj bele,ha úgy érzed.Persze ha épp elkerül az ihlet,az egy dolog,de a "nincs beleszólásom" kicsit azt éreztette,hogy miattunk,pedig hát...

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
22 éve 3 hónapja #72024 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Dín, ha jön az ihlet, ne tartsd vissza! 8)

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.

Több
22 éve 3 hónapja #72022 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Bocsánat, hogy beleugatok, de Richard halála már az alapötletben is benne volt tudtommal. Mondjuk az a Richard-ölős dolog, az tényleg sok egy kicsit, bár ha jobban megfontoljuk, van benne némi ráció. De szerintem nem venné jól ki magát. Legyünk rendesebbek Dínhez, és találjunk már ki neki valami hősibb végzetet... 8) [size=9:sofjnbt2](és meg kéne kérdezni, ő hogyan szeretné 'meghalasztani' a karakterét)[/size]

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.

Több
22 éve 3 hónapja #71939 Írta: gillz

Dínchamion írta: ...ráadásul gyakorlatilag semmi beleszólásom nincs már a film dolgaiba (plusz affinitásom se nagyon)...

káár. :( De, hogy tudd, szívesen vesszük továbbra is, ha az a bizonyos affinitás előjön... :roll:

Több
22 éve 3 hónapja #71912 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Aiya!

A halálomról: bánja a fene.... :) Nem zavart, csak mulatságosnak találtam a dolgot, ráadásul gyakorlatilag semmi beleszólásom nincs már a film dolgaiba (plusz affinitásom se nagyon)... :roll:

Estel: köszi, nekem már ki is ment a fejemből...! :D

Többiek: öljétek meg Richardot, tekintve, hogy az eredeti elképzelésben igen sarkalatos dramaturgiai pontja volt a megszokott hepiendes trend ellen... Gillznek igaza van: nem véletlenül, és ha tovább írom az Entulesse-t, akkor lehet, hogy a többiek is meghalnak... Persze miután megmentették a világot... :wink:

Valahogy sosem szerettem egyértelmű, mindent lezáró, abszolút cukros befejezéseket írni... :twisted:

Üdv:
Dín apó

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
22 éve 3 hónapja #70785 Írta: Esgal
A Richard-ölést sztem nem mi találtuk ki...ez még az ő ötletében volt,ha jól emlékszem.Hogy mér beszélünk folyton erről?Sztem ez eléggé olyan momentum,ami,hogy úgy mondjam,fontos része a filmnek,szal sok későbbi cselekmény alapszik rajta.Tehát nem ártana kidolgozni,különösen,ha ebbe mindenféle mögöttes jelentéstartalmat is be akarunk vinni.De ha Dínt ennyire bántja,akkor bocs...

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
22 éve 3 hónapja #70285 Írta: gillz

Szegény Dínchamion...
A vonaton - a táborba menet - beszélgettünk erről-arról, és megemlítette, hogy kezdi zavarni, hogy mostanában a filmes topikban (amit egyébként annak idején a régi fórumon ő nyitott meg) folyton ilyeneket olvas, hogy "Richardnak meg kell halnia! CSAKAZÉRTIS!", miközben Richard eredetileg egy olyan karakter volt, amit magáról mintázott...
Azt is tervezte, hogy 1x majd beírja: Kösz, hogy meg akartok ölni

!!

Egyértelmű volt, hogy kiről mintázta... :twisted: arról meg tanulmányt lehetne írni, méris akarják kinyúhasztani ezt a fajta értékképviselőt.

Születőben van ötletem, majd ha készen van küldöm értékelésre. Hogy nyugtassam a kedélyeket, ebben is meghal "Richard" barátunk, reményeim szerint a történet szempontjából a megfelelő helyen időben és okok által.

Léli: most már érdekel, miis az a nemkívánt vérdráma? A megbeszélésen még gondoltam vmit, de most már egyre kevésbé... :roll: További jó munkát és kellemes esőt! :evil3:

Több
22 éve 3 hónapja #69755 Írta: Léli
Ai na vennui!

Cue: Hát igen, ez nem itteni téma, de azért eme helyen válaszolok. Szóval ugye készül a te darabod, a film (sokára lesz kész), nazgúl egy musical-t csinál (nem tudom, hogy áll), én pedig... Nos, az említett MTT-s GyU jelen pillanatban megállt, mert az 1. könyvet jelen pillanatban a nagymamám olvassa, és arról (is) szeretném írni, nem pedig (csak) a filmről. És elkezdtem egy szimpla paródiát is, de azzal ugyan ez a helyzet.

(ezt vagy a képzőművészetben, vagy a színművekben kell megbeszélni, ha folytatjuk)

Telcontar Léli

Több
22 éve 3 hónapja #69702 Írta: Telumehtar
Léli készit nekünk valami szindarabot MTT modra.....Ahhoz is kell jelmez...
Akkor erre a történetre is...
A tiedre is és még nem tom...

Több
22 éve 3 hónapja #69668 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!

Léli: ne haragudj, hogy eltérek a témától, csak azt szeretném kérdezni, hogy a Túrinon kívül milyen színdarabok készülnek még? (a jelmezek miatt)

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
22 éve 3 hónapja #69667 Írta: Léli
Ai na vennui!

Szegény Dín... Dehát ez van. Már eldőlt, Richard meghal. Mintázhatjuk másról (nem feltétlenül kell létező személyről), ha akarja.
Esgal: Valószínű kell majd valamilyen konfliktus, csak még ki kell találni. Na, majd, ha visszajönnek a nyári szünetről a többiek. És a vérdrámát teljesen ki akarjuk zárni a filmből! (Ezen nem akarunk változtatni Brandír :evil: )

Telcontar Léli

Több
22 éve 3 hónapja #69625 Írta: Telumehtar
Szegény..... 8O
Persze a vezetö szerep....hehe :)
De ha egyszer Richard meghal....

Több
22 éve 3 hónapja #69624 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Szegény Dínchamion...
A vonaton - a táborba menet - beszélgettünk erről-arról, és megemlítette, hogy kezdi zavarni, hogy mostanában a filmes topikban (amit egyébként annak idején a régi fórumon ő nyitott meg) folyton ilyeneket olvas, hogy "Richardnak meg kell halnia! CSAKAZÉRTIS!", miközben Richard eredetileg egy olyan karakter volt, amit magáról mintázott... :roll:
:arrow: Azt is tervezte, hogy 1x majd beírja: Kösz, hogy meg akartok ölni!! :evil:
(Dín! Megtettem helyetted! :wink: )

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 3 hónapja #69610 Írta: Telumehtar

Esgal írta: Léli:Konfliktus leginkább akkor lenne szükséges,ha ki akarjuk nyírni Richardot.De nem feltétlenül létszükséglet...bár ezzel is szinesíteni lehet a cselekményt

Mégpedig ki akarjuk nyirni :lol:

Több
22 éve 3 hónapja #69543 Írta: Esgal
Hi!
Kincső:megtettem,benéztem,lásd ott.
Léli:Konfliktus leginkább akkor lenne szükséges,ha ki akarjuk nyírni Richardot.De nem feltétlenül létszükséglet...bár ezzel is szinesíteni lehet a cselekményt.
Gollam:A karaktereik között lehet épp vérdráma,elvégre szerepjátékban elképzelhető.

Namárie!

Esgal

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
22 éve 3 hónapja #69497 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Sziasztok!
Látom nem sokan néznek be ide, de azért beirom:
Aki szeretne szerepelni egy szindarabban jöjjön a Szinművek topicba! Főleg férfiszerepre vállalkozókra lenne szükség, de mindenkit szivesen látunk!
Várjuk a jelentkezőket!
Kincső
+ a szindarabosok

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
22 éve 4 hónapja #68915 Írta: Gollam
Gollam válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Vagy akkor mi lenne, ha a karaktereik között lenne ez a vérdráma, és csak a karakterét ölnék meg? Persze én úgy vélem, hogy ez még egy elfogadhatóbb dolog lenne. Na mind1. Én csak tippeket adok...pápá

"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"

Több
22 éve 4 hónapja #68912 Írta: Léli

Esgal írta: Odáig jó,hogy lehetne télleg köztük a konfliktus,és elkezdenek nem bízni egymásban,vagy efféle,de--habár még nincsenek kidolgozott jellemek--nem biztos,hogy a társulat bármely tagjába szorul annyi agresszió,hogy bárkit is kinyírjon,pláne nem lopásért.Különben is,megegyeztünk,hogy nem lesz vérdráma,ha egy mód van rá.
Leli:szerintem a cselekményen keresztüli jellembemutatás nem feltétlenül jelent hosszú filmet,egy sima pár perces párbeszéd alatt is sokat el lehet árulni valakiről,bár...ki tudja?

Namárie!
Esgal

Ai na vennui!

1.: KOnfliktus tényleg kell?
2.: Kidolgozott jellemek lehetnek. Az nem gond.
3.: Vérdráma :arrow: egyetértek. Ne legyen.
4.: Igaz, a cselekményen keresztül is be lehet mutatni a jellemeket, de akkor egy picit tömör lesz. De megoldható.

Telcontar Léli

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.611 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére