Csináljunk filmet!

Több
22 éve 4 hónapja #68869 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Hali!
Odáig jó,hogy lehetne télleg köztük a konfliktus,és elkezdenek nem bízni egymásban,vagy efféle,de--habár még nincsenek kidolgozott jellemek--nem biztos,hogy a társulat bármely tagjába szorul annyi agresszió,hogy bárkit is kinyírjon,pláne nem lopásért.Különben is,megegyeztünk,hogy nem lesz vérdráma,ha egy mód van rá.
Leli:szerintem a cselekményen keresztüli jellembemutatás nem feltétlenül jelent hosszú filmet,egy sima pár perces párbeszéd alatt is sokat el lehet árulni valakiről,bár...ki tudja?

Namárie!
Esgal

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #68803 Írta: Gollam
Gollam válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
És akkor mi lenne, ha egy olyan problémával kellene megküzdeniük, hogy mondjuk történik közöttük valami lopás, vagy valami ilyesmi, és akkor elkezdenék egymást vádolni, és a végén annyira eldurvulnak, hogy megölik Richardot? Persze ez elég furi lenne. Mondjuk lehetne, hogy az a bácsi, aki megmutatja Középfölde rossz oldalát, megmutatja a káoszt. És ennek hatására kezdenének el így viselkedni...Persze így talán kicsit nagyon brutális lenne a film :twisted:
Na, csak egy újabb gondolat. pápá

"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #68126 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!

Esgal írta: Sztem amit Gollam folvetett,hogy a hibaikba buknak bele,az nem lenne rossz,mert talan az elejen nem sok ido lesz jellemabrazolasra,de mivel erre a probara ha jol ertettem,a film vege fele kerul sor,az addigi cselekmenybe legalabb utalasszinten bele lehetne szoni a jellemeket is.Viszont a valosagban is sebzodes nem igazan lenne jo,nemtom,de nekem rogton a Matrix ugrott be...
Richard halala:ezt viszont talan meg lehetne ugy oldani,hogy ne legyen egyertelmu,hogy nincs koze a fantaziaban tortentekhez...de hogy ez a gyakorlatban hogy nezne ki,egyelore ne kerdezzetek...

Ai na vennui!

Ez az "próba" nem az elején lesz, úgy kb. az egészen végigfut (sok kicsi lesz (vagy nem?)). A cselekménybe persze bele lehet szőni a jellemeket, csak akkor félek igen hosszú film lesz belőle (bár azért ne vessük el ezt az ötéetet).
Richard halála: Igen, valami hasonló nekem is eszembe jutott. Lehet akár az, hogy lelkileg megviseli, hogy az általa kialakított karakterjellem a sajátja, és elbukik, és emiatt pl. nem figyel, amikor átmegy az úton... Ez a "valóságosabb" megoldás. A másik, hogy úgy hal meg, hogy nem egyértelműen baleset és esetleg megvádolhatják egymást a játékosok... De persze még nem gondoltam egyiket sem végig, kiindulópontnak jó.

Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 4 hónapja #68037 Írta: Esgal
Udv mindenkinek!
Olvasom az otletnyomulasokat.Jo,hogy vegre mindenki aktivizalja magat (pont en dumalok,aki szokoevben egyszer szol hozza a temakhoz...mondjuk nem csak rajtam mulik).
Sztem amit Gollam folvetett,hogy a hibaikba buknak bele,az nem lenne rossz,mert talan az elejen nem sok ido lesz jellemabrazolasra,de mivel erre a probara ha jol ertettem,a film vege fele kerul sor,az addigi cselekmenybe legalabb utalasszinten bele lehetne szoni a jellemeket is.Viszont a valosagban is sebzodes nem igazan lenne jo,nemtom,de nekem rogton a Matrix ugrott be...
Richard halala:ezt viszont talan meg lehetne ugy oldani,hogy ne legyen egyertelmu,hogy nincs koze a fantaziaban tortentekhez...de hogy ez a gyakorlatban hogy nezne ki,egyelore ne kerdezzetek...
Egyelore ennyi,majd ha eszembe jut meg valami emlitesre melto,akkor beirom.

Namarie!
Esgal

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
22 éve 4 hónapja #67889 Írta: Léli

Telumehtar írta: Leli:Szinte már fáj hogy az enyémet nem is kritizáltad ki.... :)

U.i.:OFF:Tök yooooo az uj frizurád :wink:

Ai na vennui!

Azért nem kritizáltqam, mert kb. én is erre gondoltam, illetve ilyesmiben egyeztünk meg.
:wink:
OFF: Köszi. :)

Telcontar Léli

Több
22 éve 4 hónapja #67844 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Leli:Szinte már fáj hogy az enyémet nem is kritizáltad ki.... :)

U.i.:OFF:Tök yooooo az uj frizurád :wink:

Több
22 éve 4 hónapja #67829 Írta: Léli

Gollam írta: Sziasztok! Figyu! Mi lenne, ha az , ami nem sikerül, az egy olyan próba lenne, hogy mindenkinek túl kell tennie magát a legnagyobb hibáján? Szóval mindenkinek a rossz tulajdonságát előhozzák, és mindenki belebukik abba, hogy legyőzze ezt a tulajdonságot. És ezért nem lehet teljesíteni a küldetést. De ez egyelőre csak egy ötlet. Továbbá mi lenne, ha amit a sztoriban (játékban) csinálnak, az tényleg megtörténne velük? Már ha valami sebet kapnak. És akkor Richard így is meghalhat. De persze ezek csak ötletek. Na pá!

Ai na vennui!

1. a hiba: Azzal csak az a gond, hogy akkor az elején relative hosszan be kell mutatni a szereplők jellemét, erre pedig nincs időnk. De azért az ötlet jó :itscool: .
2. ez szintén jó ötlet, de az én elképzelésem szerint hatásosabb lenne az egész, ha úgymond a realitás talaján maradnánk. Tehát minden "furcsaság" a fantáziavilágban lenne csak. De nyugodtan szóljatok rám, ha nem értetek velem egyet.

Telcontar Léli

Ui.: Nem kell annyira megilyedni. Az ötleteket várom (aztán pedig kritizálok :twisted: (nem tehetek róla, hogy ehhez értek igazán)).

Több
22 éve 4 hónapja #67821 Írta: Gollam
Sziasztok! Figyu! Mi lenne, ha az , ami nem sikerül, az egy olyan próba lenne, hogy mindenkinek túl kell tennie magát a legnagyobb hibáján? Szóval mindenkinek a rossz tulajdonságát előhozzák, és mindenki belebukik abba, hogy legyőzze ezt a tulajdonságot. És ezért nem lehet teljesíteni a küldetést. De ez egyelőre csak egy ötlet. Továbbá mi lenne, ha amit a sztoriban (játékban) csinálnak, az tényleg megtörténne velük? Már ha valami sebet kapnak. És akkor Richard így is meghalhat. De persze ezek csak ötletek. Na pá!

"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"

Több
22 éve 4 hónapja #66932 Írta: Telumehtar
akkor a végén a fócimnél Richard beorditja:Na most fogok meghalni!!!

Több
22 éve 4 hónapja #66931 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
hogyha a végén kiderül, hogy a boszorkány gonosz volt, és mégiscsak yo, hogy nem teljesítették a feladatot, akkor happy enddel zárul a film!!!
szentem nem feltétlenül happy endnek kéne lennie... lehet rossz, vagy legalábbis elgondolkodtató vége is.. (kérdés, hogy hogyan... :D )

Több
22 éve 4 hónapja #66921 Írta: Telumehtar
Gillz:elküldtem de akkor már beteszem ide is :wink:

Ime a mini alaptörténetem...

A szereplök lelkes szerepjátékosok és ugy döntenek hogy az egyik ilyen kalandot eljátszák.Eddig azon a véleményen voltak hogy milyen jo lehet Középföldén élni mert ott minden szép és jo de aztán egy külsö személy "beavatja" öket a sötét oldal történetébe is.A külsö személy elöször nem tul szimpaikus de utána ö lesz a mesélö.A történet szerint a csapat megbizást kap egy nöi mayátol (boszorkánytol). A küldetés az, hogy valakitöl (?kitöl?) meg kell szerezniük a törpök 7 Gyürüjének az egyikét.A tét:ha nem szerzik meg akkor az a valaki sötétséget (ez csak példa!!) hoz egész Középföldére.A csapat elmegy arra a helyre (?hova?) ahol az a valaki lakik és különbözö próbákat kell kiállniuk.Már majdnem eljutnak a valakihoz amikor civilben Richard meghal (?hogyan?). A többiek nem akarják folytatni a történetet Richard nélkül.Aztán késöbb valakinek eszébe jut hogy: "Hé, csináljuk már végig azt amit elkeztünk legalább Richard emlékére.Ujra összeálnak és Richard nélkül folytatják a történetet...A mesélö Richard halálát a történetben ugy állitja be hogy Richard 1 csata közben hösies halált hal.Végül a történetnek az lesz aa vége hogy nem sikerül a küldetés mert...(erre nem tudtam semmit kitalálni) Szomoruan térnek vissza a szülöföldjükre, találkoznak 1 emberrel/emberekkel és megtudják hogy mégis jó hogy nem sikerült a küldetés mert a Boszorkány gonosz és a Gyürüvel akarta volna elpusztitani Középföldét...A Boszorkányt közben elpusztitatta más...

Kb.:ennyi de ez még nagyon kezdetleges....

Ja és a bszorkány majd szentem megjelenhetne a csapat elött mindig más alakban és mindig meggyüzi üket hogy jot tesznek...

Több
22 éve 4 hónapja #66913 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Telumehtar: jöhet.

need more brainz. yourz. now.

Több
22 éve 4 hónapja #66907 Írta: Telumehtar
Készitettem egy mini alaptörténetet...(Leli ötletéböl tudjétok a Törp Gyürüsböl) Az alábbi pontokbol dolgoztam:(Szoljatok ha valamelyik téves!!!)ja és össze vissza irtam a pontokat:

- 5 ember: 3 fiu 2 lány
- 6. a mesélö egy külsö személy
- A csapat vezetöje Richard
- Szerepjáték
- Ifjusági film
- A gonosz 1 maya (nöi boszorkány)
- Richard meghal (CSAKAZÉRTIS!!!) és a többiek nem nagyon akarják folytatni a történetet
- A boszorkány több féle alakban jelenik meg...
- Látható gonosz
- Küldetés
- Cél
- A küldetés nem fog sikerülni
- A boszorkány bizza meg öket a küldetéssel
- A csapat szomoru mert nem sikerült a dolog
- Találkoznak emberrel/emberekkel és megtudják hogy mégis jó hogy nem sikerült a küldetés
- Negyedkor
- tét
- A mesélö elmesáli nekik hogy milyen a rossz oldal
- Középföldén játszodik
- Kérdés: Richard a történetben vagy civilben hal meg?

Na ezek a pontok.Akit érdekel a mini alapötlet annak elküldöm ha kell....

Több
22 éve 4 hónapja #66870 Írta: Léli

Rayan írta: Igen, Richardnak meg kell halnia!!! :twisted: :evil2: :evil3: (Szadista-pszicho-ifjúsági filmet tervezünk)

A vérdrámát kihagytad. :dead: :twisted: :rmad2:
És az is kimaradt, hogy az elején megmutatjuk a jót!

Telcontar Léli

Több
22 éve 4 hónapja #66851 Írta: Telumehtar
Rayan:A Tonik kisérje az ÉN utamat...űMost vagy én voltam teljesen kába vagy pedig a pincér volt a süket...(Én az utobbira szavazom)
Azért mert én azt mondtam neki hogy egy colát kérek erre hoz egy tonicot......Nem baj finom voot....
Az est fénypontja nálam a zöld Legolas és a zsiroshaju Aragorn volt (Rayan: :wink: )

Több
22 éve 4 hónapja #66850 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Csáó!

Látom, aktívkodunk. Khirály. :D
Annyit mondhatok: végre úgy érzem, haladtunk is valamit. Persze nem sokat, de végre elkezdődött (nem az Entulesse).
A kalandon épp most bréjnsztormingolok, és képzeljétek, bejött: álmodtam róla 8O Megpróbálom összeírni, mit láttam.

Léli: és a főgonosz NŐ lesz, egy női maya, azaz boszi :sungl:

"Képzeljétek, robogok az egyetemre, hát nem kivel futok össze? De, Gumipókkal. Persze megkérdezte, mikor is lesz a filmes tali :eek4: "

Gillz, ez akkora...(Nem mintha tegnap nem röhögtünk volna eleget :look:)

Igen, Richardnak meg kell halnia!!! :twisted: :evil2: :evil3: (Szadista-pszicho-ifjúsági filmet tervezünk)

Kemény 7 ember, gyerekek, ez azér' :quasi:
De mindenkinek nagy kösz, aki ott volt, királyul éreztem magam.
:cheers:
A Dreher kísérje utatokat! (vagy a forró csoki, feketetea, üdítő, ahogy teccik)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #66843 Írta: gillz
Jihhááá!

Szerbusztokk. Tegnap is eshetett volna... De így most se rossz.

Képzeljétek, robogok az egyetemre, hát nem kivel futok össze? De, Gumipókkal. Persze megkérdezte, mikor is lesz a filmes tali :eek4: Szóval lelkes a fickó.

Pontosítanám Léli irományát.

A kaland: a Mesélő kitalálja, hogy csakazért sem mesél a Középföldevágyódós csapatnak dejóvolna kalandot, hanem jól meglepi őket valami árnyoldalbemutatással. Tehát belerozsdásodnak a páncélba, és amúgyis.

Javaslat: miközben idefele áztam és éppen nem Gumipókkal találkoztam, eszembe jutott, hogy végülis terméktervezést tanulok, ami ugyebár kreatívkodást is jelent. No, tanultunk mi olyat, hogy ötletelés. Vagyis hogy mit is érdemes tenni a cél érdekében. Tehát, leírni minél több ötletet, válogatás, kritika nélkül :!: , de nagy mennyiségben. Miután ezzel megvagyunk, lehet szelektálni, bizonyos szempontok alapján. De még mindig meghagyunk 6-8 ötletet, és ezeket továbbfejlesztjük-gondoljuk. Oszt megint értékelünk. Ésígytova...

Tehát írjátok le (magatoknak) az egyértelmű hülyeségeket is, mert hátha ez indítja be a fantáziát.

Amin gondolkodni kéne:
    kaland
    karakterek
    világ

Uff, beszéltem. :pimp:

Több
22 éve 4 hónapja #66818 Írta: Léli

Telumehtar írta: Elanor:A beszámolót majd Rayan írja mert én azért nem took írni mert hamarabb eljöttem (meddig maradtatok?)....
Csak annyit mondhatok hogy kicsit elöbbre jutottunk és elég sokat röhögtünk....
Ja és még valami:
Rayan,Gillz stb: Jutottatok valamivel elöbbre a Richard halálával kapcsolatban????

Rayan helyett most én, röviden és tömören:
A negyedkorban játszódik
A szerepjátékos verzió
5 főszereplő (2 lány, 3 fiú)
1 6. mesélő (a mesélőt nem ismerik)
1 főgonosz (egy maya)
kb. ennyi biztos (ugye? :hein: )

És 20:30-ig maradtunk.

Richard meg fog halni!

Telcontar Léli

Több
22 éve 4 hónapja #66796 Írta: Telumehtar
Elanor:A beszámolót majd Rayan írja mert én azért nem took írni mert hamarabb eljöttem (meddig maradtatok?)....
Csak annyit mondhatok hogy kicsit elöbbre jutottunk és elég sokat röhögtünk....
Ja és még valami:
Rayan,Gillz stb: Jutottatok valamivel elöbbre a Richard halálával kapcsolatban????

Több
22 éve 4 hónapja #66791 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Jaj, már bánom, hogy nem mentem el a talira ma...
Gondolkoztam rajta, hogy menjek-e, de végül úgy alakult, hogy programom is volt mára, meg stb...(tudjátok ez csak a szokásos ön-meggyőzés, hogy ''úgysem tudtam volna elmenni'', pedig lehet, hogy összejött volna.. :rmad2: :crap: )

Szóval azt szeretném kérdezni, hogy annak ellenére, hogy ma nem voltam, beszállhatok-e még, és szeretném kérni, hogy legalább nagy vonalakban avassatok be a mai nap történéseibe!! Előre is köszi!!

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 4 hónapja #66762 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Cueddo:jöhet az egész darab! Már az első része is király! Lássuk a többit :wink: !

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
22 éve 4 hónapja #66754 Írta: Fereste
mostmár úgyis hiába kérdezem, de hátha jár még itt vki.. szal a Nyugati környékén belül hol?
remélem megtalállak titeket... :?

Több
22 éve 4 hónapja #66705 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Fer: Ja :)
Gillz: hozod a múltkori jegyzeteidet? Kénének :)
Akik nem tudnak jönni, azoknak ma este készítek egy (várhatóan nagyon rövid :lol: ) beszámolót.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 4 hónapja #66701 Írta: Fereste
akkor ma fél5 Nyugati? :oops:

Több
22 éve 4 hónapja #66673 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!

30 pontot kaptam a szóbelire! 8) 8)
és a harmadik felvonásig kész a színdarab, hamarosan kap felújított verziót, akit érdekel :roll:

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
22 éve 4 hónapja #66596 Írta: gillz
Gollam: gyere!
Alyr: éste nem jössz?
Dinchamion: neked is so :cross: erencsét

Több
22 éve 4 hónapja #66389 Írta: Esgal
Most én kimaradtam két hetet,de sebaj,ha valami új elhangzott,biztos megbeszéljük a talin,ott leszek...

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
22 éve 4 hónapja #66379 Írta: Gollam
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy lehetek-e tagja ennek a filmnek. vagy segítője, vagy valami. Gondolom szerepelni már nem nagyon tudnék benne, mert lány vagyok, és a sztoriban nagyon kevés lány van. De azért egy ilyen díszlet- vagy jelmez-tervezőnek szívesen beállnék (ha már más nincs). Sziasztok! Majd még jövök!!!
Byez!
U.i.: ha kell, férfit is szívesen játszom, bár szerintem ott sincs hely már

Több
22 éve 4 hónapja #66047 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Ahoi!

A szerdai talin igen valószinűtlen a jelenlétem :( , mert csütörtök-péntek szóbeli felvételi (helyre kéne hoznom, amit elcsesztem az írásbelin :x ). De van egy jó ötletem:

Gyertek el ti is a nyári túrára (info a Találkozások topicban), és akkor mindent át tudunk beszélni. Most már gyakrabban jövök netre (remélem, amíg ki nem dobnak anyám sulijából :wink: ), szal ha lesz legközelebb tali, remélem el tudok menni!

Üdv:
Dínchamion

P.S.: Örülök, hogy tetszik a honlapom! :D

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
22 éve 4 hónapja #66046 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Üdv mindenkinek!
Az Entulesse-t Dínchamion írta, de az hozzám csak többé-kevésbé vázlatosan jutott el, és egyes részei nem tetszettek.
Ezért megírtam a saját változatomat, amit Entelues néven neveztem el, hogy ne tévesszék össze a másikkal de tudják miről van szó...
Nem mondom egy-két ötletet "kölcsönvettem" Dín-től, de hát ez van :)

Alyr Arkhon

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.017 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére