Csináljunk filmet!

Több
21 éve 9 hónapja #103934 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Milyen parodiarol van szo? :roll:
Mi a baratainkkal a Matrix parodiajat fogjuk forgatni!

"Be the change you want to see." Gandhi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #103784 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Area: értem, bocs :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #103699 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Sorry, sorry, engem félreértettektek! Az a megjegyzés, csak egy kis dícséret akart lenni! Nem azt mondtam, hogy ő csinálja..... :roll: :oops:

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 9 hónapja #103666 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Teljesen eggyetértek Fioval!
Meg azért ez nem olyan egyszerű dolog... gondoljatok bele... átdolgozni egy paródiát hogy filmet lehessen forgatni (elfogadhatót) az nem kis teljesitmény... aztán a szereplők kiválasztása.... igen igen persze most mondja xy hogy én leszek (teszemazt) Samu de ha az illető mondjuk 180 cm maga vákony szőkehajú akko nem feltétlenül hobbitnak kéne lennije... szó biztos nem mindenki magának választja a szerepet ezért el kell fogadni a föntéseket.. aztán ott van a kamera... mindenképpen digitális kéne hogy szgépre fel lehessen vinni és normálisan megcsinálni a vágásokat... továbbá a zene stb... még egy rövidfilmet sem könnyű megcsinálni :P És még nem gondoltunk olyan dolgokra hogy például ki fogja fizetni ezeket a dolgokat.. ottvan a ruha meg minden egyéb dolog.. persze nem azt mondom hogy most rögtön egy oscardíjas filmet kell forgatni csak azért ha már valamit elkezdünk csinálni akkor ne olyan szedett-vetett legyen hanem egy rendezett jó kis szórakozás ;) Huhhh... hát nem sok értelmes dolgot írtam... huhh...ne is figylejetek rám :mrgreen:

Több
21 éve 9 hónapja #103513 Írta: Fio
Area: hát ha az az ember aki elvállalaja akkor jó ha egy egész napot beletelik mire kiválogatja a legjobbakat...... Az meg egy másik hercehurca hogy mikor irja meg. Én is szeretném ha meg lenne a paródia de mire az az XY akit kiszemeltél az ezekből a szuper alktásokból kihoz valamit az pokoli nagy munka. Ne vedd sertésne....sértésnek... :wink: :D

Szerintem ugy kéne, hogy egyet max. 3-at kiválaszt az illető és azt irja meg. pl: evenstar remekeét :) :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 9 hónapja #103505 Írta: Erda niire (Area)
Even: a klippek irtó jók lehetnek. Én is beszállok, ha tudok.
Arnyelf:
:arrow: A filmet az ember magának is csinálhatja. Én magamnak szokta. És hidd el, nagyon jó bulik.
:arrow: A humor topic szerintem nagyon jókat ír, és jó filmet lehetne csinálni belőle. Főleg, ha megkérjük a Mestert. :wink:

Jah, és Lórienre nagyon tudnám ajánlani a Nagykanizsa környéki erdőket. És a megyét is le lehetne itt forgatni. Csak hobbit üregek nincsenek. :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #103424 Írta: Gollam
Gollam válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Ha beleszólhatok: Középföldére van egy jó ötletem.
Visegrádon a Mogyoró-hegy tökéletes, és ott van egy ilyen hobbit-lyuk szerű műv.ház.féle. Mi ott szerveztünk GyUs nyitótábort, és zseniálisan jó lett...

"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"

Több
21 éve 9 hónapja #103350 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Hát még ha másoknak is csinálnánk, nem hiszem, hogy túl sokat értetének belőle... :? :arrow: Ezért gondoltam, h csak nekünk (fórumosoknak) poén! :wink: ? Meg 1általán: kiknek készítenénk??!
Jah, a Humor topicban sztem oltári jó paródiák vannak, amikből simán össze lehetne állítani 1 nagyobb paródiát, ráadásul a talik alkalmával is elég sok vicc/poén/beszólás hangzik el...
:wink: Even: én is benne vagyok!! :D (Kriszanánál is volt 1-2 jó 5let: Shakira, Eminem, stb... :roll: :wink: :D )

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 9 hónapja #103349 Írta: Fio
Én nekem teljesen mindegy.. (elképelem legolast amint éppen egy eminem számot ad elő :D borsozik a hátam) De én benne vagyok bármibe.... megyek utánatok mint a kiskutya... na jó nagykutya :D

Több
21 éve 9 hónapja #103336 Írta: Misteq
Misteq válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
HÚÚ!!!Paródia legyen!!!!!
Telu:Skócia??????Erről bővebben?Ott lenne a forgatás vagy mi?Hmmm..szvsz nem hiszem hogy sokakat kiengednek a szülei...nem tom..ezt írd le plíz!
Evenstar:OK!!!! :itscool:

"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"

Több
21 éve 9 hónapja #103334 Írta: Telumehtar
Végree!!!
Even: Én benne vagyok... ok és ötletek egéybként télleg vannak ;) (Áttudom majd még1X nézni az ötleteket? Lécci legközelebb hozzd el :) )
Jah és asszem van valami kezdetleges szereposztásunk is nem? Amit majd utána lehetne javítani ha kell ;)
Jah a paródiáid megfilmesitése: [size=9:xsq8mayj]Ha összejön Skócia akkor elvileg ott is lehetne valamit csinálni...mmint ott tökéletes a táj szvsz ;) [/size]

(Jah..jó tudni hogy mostmár nyilt.. le vagyok maradva :oops: )

Több
21 éve 9 hónapja #103289 Írta: Evenstar
Evenstar válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Sziasztok!

Ha megengeditek, én is becsatlakoznék a témába.
Mint azt Telumehtar írta, tényleg kitaláltunk egy olyat, hogy különféle zeneszámokra vicces klippeket forgassunk. (Amúgy Telu, mivel ez csak jan. 3-ra lett volna meglepi, most már felesleges a titkolózás, sőt, nyilvánosan kéne erről beszélni, hogy legyenek rá emberek. /Hát, most nyilvánosságot kap... :) / ) A macarenázó nazgúloktól kezdve a tündékig, akik a Pet Shop Boys Go west-jét éneklik, mindenféle ötlet van. Szerintünk jó móka lenne a nyáron egy-két ilyet megalkotni. Szerintetek?
A másik egy nagyobb és (részemről) egoistább terv, valamint megvalósítás szempontjából valszeg igen húzós. Gondolom, a tisztelt társaság előtt ismeretes a paródiám. Nos, én ezt szeretném megfilmesíteni. Mit szóltok? Ez persze távlati terv, egyelőre nagyon kevés a konkrétum, és nagyon sok előkészületet igényel a dolog. Nem is tervezem előbb, mint jövő nyár, márcsak azért sem, mert mint az eredeti film három részét, ezt is érdemesebb lenne egyben leforgatni, ahhoz meg ugye látni kell a Király visszatér-t, ami ugye csak jövőre lesz (sajna...). Vélemények?

És egy megjegyzés:

Arnyelf

... Orlando Bloom meg egy nyálas nyápic...

Paródiához nincs elég jó ötlet. Valljuk be a Humor fórum gyengécske lenne egy paródiához.

Ezekkel azért nem feltétlenül értek egyet...

"The light of the Evenstar does not wax and wane."

giftoftheevenstar.gportal.hu

Több
21 éve 9 hónapja #103253 Írta: Arnyelf
Arnyelf válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Ehm, előszor is pár apróság amivel jo tisztában lenni:

Augustine: a filmet az ember nem magának csinálja, hanem mindenkinek. Ennyi röviden egyébként bele sem érdemes kezdeni.

Másik, van ötlet, lassan lesz forgatókönyv is...DE...NEM Középfölde,m hanem egy majdnem független fantasy lesz. Egyszerű miért:

1) Paródiához nincs elég jó ötlet. Valljuk be a Humor fórum gyengécske lenne egy paródiához
2) Középföldébe meg csak az kötne bele aki tudna. Túl jól kidolgozott világ ekkora költségvetéshez.

Ennyi. Ha valakit érdekel valami más is ezzel kapcsolatban az emailem asszem publikus.

Namarié,

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 9 hónapja #103189 Írta: Augustíne
Arny: ha-ha-ha. :evil:
Én inkább a paródiára szavaznék: ha másoknak nem olyan poénos, legalább nekünk oltári jó buli lenne! :wink: :D

Több
21 éve 9 hónapja #103180 Írta: Erda niire (Area)
Dejó dejó! Haladunk... de lenne egy bizonytalan kérdésem. Van egyáltalán valakinek valamien elképzelése, vagy valaki jelentkezett , hogy bármiben segít, akár egy paródiában is, és a többiek követték?

Több
21 éve 9 hónapja #103139 Írta: Fio
Hu, haladunk ezzel a filmecskével...... Én csak szerepl&#337;ként szeretnék felt&#369;nni mivel máshoz nincs nagy érzékem........ :D :D

Több
21 éve 9 hónapja #102987 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Héjj, de jó! Legyen, legyen. Csak kell határozott ember, aki összefogja.

Én inkább "rendes" filmre szavaznék... a paródia sokkal nehezebb, mert ha nem olyan jó a humor benne, akkor semmi értelme ninc.

uff

need more brainz. yourz. now.

Több
21 éve 9 hónapja #102930 Írta: Arnyelf
Ugy látom növexik az érdekl&#337;dés... a végén még lesz bel&#337;le valami? :)

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 9 hónapja #102738 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Én akár a paródiába, akár a rendes filmbe szívesen segítek. F&#337;ként rendezés vagy forgatókönyvírás a területem.

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 9 hónapja #102731 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
A paródiába én is beszállingózok, ha kellenék...
...pl zsepikihordónak...

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #102729 Írta: Arnyelf
Paródia..ti tudjátok... csak ezzel az a gond, hogy nem mindenkinek egyforma a humorérzéke.....

A "rendes" filmmel mi a baj? Szerinte sokkal nagyobb kihivás... hülyéskedni sokkal könyebb :)

Adios,

UI: -> Augustine, mi a bajod a nyálas nyápicokkal? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

...az Ön kedvenc, ...

<---== ÁRNYELFJE ==--->

Több
21 éve 9 hónapja #102644 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
A paródiába én is beszállnék!

Narië

No more blood for oil!

Több
21 éve 9 hónapja #102443 Írta: Augustíne
Sziasztok!
Ez az a filmes topic (csak most találtam rá... :oops: :wink: )?
Tök poén lenne +csinálni. Ki kicsoda lenne amúgy?

Arnyelf írta: Orlando Bloom meg egy nyalas nyapic :)

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Khömm...

Több
21 éve 9 hónapja #102406 Írta: Erda niire (Area)
Én is szívesen megyek a talira, csak van egy probléma. A szüleim semmien talira nem engednek el, ami a városon kívül található. Na mindegy. Azért nekem is van pár ötletem, és szívesen alakítok is.....

Több
21 éve 9 hónapja #102305 Írta: Eszterprise-Estel
Eszterprise-Estel válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Paródia rulez. Ha kellek, csak szóljatok.

A remény hal meg utoljára

Több
21 éve 9 hónapja #102096 Írta: Telumehtar
Darky: Sok ötletünk volt és asszem mindegyik Evennél van....de elvielg titokban ment volna.. :roll:

(Ha mindketten ugyanarra gondolunk :) )

Több
21 éve 9 hónapja #102092 Írta: Misteq
Misteq válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Hmmm..ez tök jó 5let!Én benne vagyok de id&#337;pontot egyeztetni kéne meg embereket szerezni!Akkor megcsináljuk? :D

"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"

Több
21 éve 9 hónapja #102022 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Nekem mar idoben nem fer be sehova :dead:

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 9 hónapja #102019 Írta: Galadhriel
Galadhriel válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Nos, szerintem jó ötlet a paródia, ha már másért nem, a magunk szórakoztatására. Én elmennék egy ilyen találkozóra. Nekem is lenne pár ötletem... :)

Namarie!

Galadhriel

Több
21 éve 9 hónapja #101915 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: Csináljunk filmet!
Na skacok....csináljuk mán meg a paródiát...szeretnéj Nazgúlkirály lenni, éééés van ötletem pár, ami szerintem kira lenne :D Nem ülünk össze valamikor kitörpölni mi legyen? De akkor borozás mellett, mert úgy jobban jön a humor...whe whe whe

Huhú :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.586 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére