Novellák

Több
20 éve 5 hónapja #194354 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Novellák
Eddig a második körbe Laurelin és Csavargó jelentkezését kaptam meg, ha más is küldött, légyszi küldjön megint(e-mailben, már akinek már megadtam a címet)mert kissebb kavarás volt.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #194347 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Novellák
ide is beírom, hátha nem mindenki olvassa az első körből a mélt: vasárnap tali! ne felejtsétek!

:twisted:

need more brainz. yourz. now.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #194029 Írta: Eneira
Eneira válaszolt a következő témában: Novellák
Aiya!

Nem igazán tartozik ide, de az Írókör miatt feltétlen jelezni szeretném, hogy egy hétre eltűnök hétfőtől kórházba, ha valamiről lemaradnék, nézzétek el :( , majd pótolom. :D

Köszönöm

Boldogok azok, kik nem láttak, mégis hisznek.

Több
20 éve 6 hónapja #193153 Írta: Eneira
Aiya Dodiee!

Igen, igen, megkaptam, megkaptam, de fejből nem emlékeztem az emil címre, amit küldtél! Szánom-bánom-bűnöm. :wink:

Eneira

Több
20 éve 6 hónapja #193075 Írta: Dodiee

Eneira írta: Aiya!

Laurelin: naná, hogy lehet! Dodiee van olyan kedves és szervezi, úgyhogy hozzá küldelek, mert hirtelenjébe fogalmam sincs, hova kellene írnod. Én is most jelentkeztem, várunk!!

Ha jól emlékszem írtam neki egy privit a teendQkkel:)

Ezúton kérek mindenkit, aki a második csoport írókörbe szereten jelentkezni, hogy küldjön nekem egy privit, és akkor leírom mit kell csinálni.

Több
20 éve 6 hónapja #193073 Írta: Eneira
Aiya!

Laurelin: naná, hogy lehet! Dodiee van olyan kedves és szervezi, úgyhogy hozzá küldelek, mert hirtelenjébe fogalmam sincs, hova kellene írnod. Én is most jelentkeztem, várunk!!

Nagy kérdésem lenne mindenkihez: befejeztem az 53 oldalas (12 betűnagyság) kisregényem, fantasy, Legolasszal :oops: is, egy utazás története, ami elképzelésem szerint beleillik Tolkien írásaiba. Lenne olyan elszánt ember (vagy tünde :) ), aki véleményezné?

Mára mesta

Több
20 éve 6 hónapja #192893 Írta: Laurelin
Laurelin válaszolt a következő témában: Novellák
Hogy lehet jelentkezni az írókörbe, már ha lehet még?

Lemostam a festéket arcomról
most látszik csak, nem mosolygok,
a rettenet fintora ez.

Több
20 éve 6 hónapja #192026 Írta: gillz

Sil írta: Népek, ha esetleg akartok egy saját archívumot, tudok segíteni... (Ha nem reklámozzátok, és megfelelően vannak beállítva a jogosultságok, lehet zárt csoport is...) Van nekem egy egész jó kis fanfic scriptem, magyarítottam is, és az fw.hu-n kielégítően műxik is, de csak ott... (Nem minden funkcióját lehet használni sajnos, de ami kell, az műxik...) Lehet pl írásokat feltölteni, kategóriákba, műfajokba sorolni - és ami a legfontosabb, értékelni is.
Szóval ha érdekel titeket, szívesen segítek, feltelepíteni pl...
Az enyém pl így néz ki:
hwfic.fw.hu/

huhh, ez nem lenne rossz :D sajna ehhez nem sokat értek... :roll:

Több
20 éve 6 hónapja #191930 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Novellák
Népek, ha esetleg akartok egy saját archívumot, tudok segíteni... (Ha nem reklámozzátok, és megfelelően vannak beállítva a jogosultságok, lehet zárt csoport is...) Van nekem egy egész jó kis fanfic scriptem, magyarítottam is, és az fw.hu-n kielégítően műxik is, de csak ott... (Nem minden funkcióját lehet használni sajnos, de ami kell, az műxik...) Lehet pl írásokat feltölteni, kategóriákba, műfajokba sorolni - és ami a legfontosabb, értékelni is.
Szóval ha érdekel titeket, szívesen segítek, feltelepíteni pl...
Az enyém pl így néz ki:
hwfic.fw.hu/

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 6 hónapja #191925 Írta: Dodiee
Ehemm. Nos, kezembe vettem az irányítást, és regisztráltam a második körnek a primen egy levlistát. Ezt jelenleg én "üzemeltetem", de késQbb, ha erre igény van,átadhatom másnak is(azthiszem...). A jelentkezQket kérném, hogy küldjenek nekem egy privit, és cserébe én megadom a listára iratkozáshz szükséges e-mailcímet. kérnék továbbá valakit a második körbQl, aki segít a témák kitalálásában(ha akarjátok, ezt csinálhatom én, vagy közösen az elsQ körrel), és esetleg késQbb, ha idQhiány vagy egyéb problémák miatt nem tudnám üzemeltetni a listát, átvenné.

Ja, és támogatom Cicát, valóban olyan max 8-10 ember fér bele a második körbe is, tehát lehet reklámozni, de ne tömegszinten, és csak és KIZÁRÓLAG olyanok jelentkezzenek, akik vállalják a kötelezettségeket(havi egy novella, plusz a többi tag novellájának kritizálása)!!!

Üdv:Dodiee

Több
20 éve 6 hónapja #191912 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Novellák
ó, pedig közgyűlésen is mondtam hogy írok. milyen szenlilis vagyok. :oops:
kritikát meg novellát is szívesen írok. :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 6 hónapja #191908 Írta: Ilmarë
Ilmarë válaszolt a következő témában: Novellák
Szméagol, ha gondolod, meg tudom említeni a csapat fórumunkon az írókört.

Jó szívvel menjetek!A csillagok fénye ragyogja be arcotokat!

Több
20 éve 6 hónapja #191907 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Novellák
Sziasztok!

Részemről én szívesen segítek a második írókörnek, amíg sikerül beindulni, de szerintem is létrehozhatnak levlistát, amíg gyűlnek az emberek.
Az időponttal kapcsolatban: Nekem bármi jó, ami 15-e után van. Már az sem biztos, hogy a Tolkien Klubra el tudok menni, mert aznap jövök haza.
Kéne egy kis propaganda a második írókörnek... :roll:

Több
20 éve 6 hónapja #191815 Írta: gillz
Dodie... hamár küldesz novellákat, elküldenéd nekem is az összeset? :roll: asszem néhányat elkevertem. erről jut eszembe, csinálok mingyár a táron helyet, oda pakoljunk fel mindent, h később is meg tudjuk nézni.

ok, nem pánikolok :D :twisted:

Több
20 éve 6 hónapja #191772 Írta: Dodiee

Brandir írta: Brandir (aki változatlanul rövid „i”-vel írja a nevét) nincs fönn a levlistán, viszont aki elküldi még a héten mail-ben a novelláját, annak mondok kritikát majd a találkozón. (Feltéve, hogy kíváncsi rá.) [size=9:1t55etdo]Még mielőtt Dodie reagálna, Tényleg mondok![/size]

Dodie márpedig reagál :twisted: Mégpedig azt kérdezi, hogy eddig melyikeket küldte el neked? Tudod milyen feledékeny. Tudja, hogy küldött párat, de kiét? a sajátját elküldte?

más: gilly: Sztem a pánikkal, hogy ki ad be és ki nem, várjuk meg a pénteket. amúgy te tudod h kik mondták? én tudom hogy Léli, Morgana és Drizzt mondta h írna, ebbQl Morgana-ról és DrizztrQl tudok valamit, hogy akarnak továbbra is, más kérdés ebbQl mi lesz. LélirQl nem tudok semmit. mást tudsz akit még noszogatni kell?

Több
20 éve 6 hónapja #191759 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Novellák
Igen, én írok novellát is, más az, hogy az utólsó pillanatban fogom beadni, mert nincs időm írni, illetve, ha nem is lesz időm, kritikát írok.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
20 éve 6 hónapja #191716 Írta: Brandir
Brandir válaszolt a következő témában: Novellák
Brandir (aki változatlanul rövid „i”-vel írja a nevét) nincs fönn a levlistán, viszont aki elküldi még a héten mail-ben a novelláját, annak mondok kritikát majd a találkozón. (Feltéve, hogy kíváncsi rá.) [size=9:vn4df5st]Még mielőtt Dodie reagálna, Tényleg mondok![/size]

"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L

Több
20 éve 6 hónapja #191703 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Novellák
Gillz: eddig 9 írásunk van. (Alyr, Brisa, Dodiee, Gillz, Ilmare, Olosta, Rabyn, Szméagol és jómagam)

Kérdés1: Esgal, Te írsz is novellát, vagy csak kritikát?

Kérdés2: Ez akárhogy számolom még mindig csak 10 ember és tudtommal 15en vagyunk a levlistán, ők írnak még novellát, vagy csak kritizálnak, vagy csak olvasgatnak (bár akkor már jó lenne hallani olyan istenes Brandír-féle kritikát :lol: )

Brisa: szerintem még nem érdemes elindítani a 2. kört, mivel eddig vannak hárman (ugye? - Csavargó, Thaur és Eneira). Szerintem még várni kéne, amíg legalább még 3 ember csatlakozik - hisz így nem olyan motiváló, a kritikát is csak két embertől kapod meg stb. Szerintem az ideális létszám a 8-10 ember: mivel az idő előrehaladtával mindig lesznek, akik mondjuk egy feladatot nem tudnak beadni, és akkor még ott van a kritika.
Bár ha már nagyon viszket a tenyerük, nosza rajta írjanak - max az első kör kritikusai beszállhatnak a másodikba is (főleg, amíg csak ilyen kevesen vannak) :wink:

Időpont: nekem a mind a 14-16 jó. (14dikén csak 7után, vagy fél5 előtt)
De mért nem lehet a TK előtt? Az nagyon gáz? (után már szvsz nem lenne jó)

Kérdés3: a találkozót mindenképp úgy akarjuk megszervezni, hogy minden egyes embernek jó legyen, vagy azért ha a többségnek jó, akkor megszervezésre kerül és max hangfelvételt csinálunk :P Mert ha az előbbit forszírozzuk, akkor nagyon sokára lesz találkozó....
És megjegyzés: jó lenne még vizsgák előtt (tehát pont ez, a 14dikével kezdődő hétvége lenne a legideálisabb)

Nyau!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
20 éve 6 hónapja #191689 Írta: Ilmarë

gillz írta: uff!

Első Kör:
1. találjunk ki magunknak nevet
2. eddig hány niovellánk is van? és aki eddig nem írt, az fog még?
3. időpont... nehéz ügy, mert 15én TK (előtte/utána?), 21 meg többünknek nem jó. Szvsz meg kéne ejteni mindenképp a 14-15-16 körül... vasárnap, jelentem, ráérek.

Ilmare: mmint, h érted? a ". kör ugyanilyen, majd ők döntik el a témát.

Gyűljetek , 2. körösök :D !

Gillz oks, akkor maradok az egyesben.

Több
20 éve 6 hónapja #191683 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Novellák

gillz írta: uff!

Első Kör:
3. időpont... nehéz ügy, mert 15én TK (előtte/utána?), 21 meg többünknek nem jó. Szvsz meg kéne ejteni mindenképp a 14-15-16 körül... vasárnap, jelentem, ráérek.

Jelentem, én hétvégén nem érek rá...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #191681 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Novellák
Szerintem a második írókörösök akár hozzá is kezdhetnének a munkához. Valaki hozzon létre egy levlistát. Ha akarjátok, csinálhatjátok ugyanazt, amit az első írókör: azaz Gillz és Dodie feladatait követitek vagy fáziseltolódással (a "Gyökerek" témával kezdtek), vagy párhuzamosan. De lehet akár saját vezetőt is választani.

Az újonnan érkezőket úgyis könnyen be lehet kapcsolni. Szerintem nincs mire várnotok.

Brisa

Több
20 éve 6 hónapja #191680 Írta: gillz
uff!

Első Kör:

Több
20 éve 6 hónapja #191666 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Novellák
Első írókörösök, mikor lesz ez a kritikai találkozó?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #191443 Írta: Csavargó
Csavargó válaszolt a következő témában: Novellák
Szívesen betársulnék a második írókörbe. Mégegyszer kérem azt, aki elolvasta Csillaghon első fejezetét, hogy írja le a legkeményebben a kritikáját!

kössz!

Üdv: Csavargó

Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.

Több
20 éve 6 hónapja #191190 Írta: Eneira
Aiya!
Örülök, hogy már ketten vagyunk jelentkezők! :hello:
A Karib-tengeres írásra én is nagyon kíváncsi vagyok, jöjjön, várjuk!!!
ÉS A SOK JELENTKEZŐT A 2. ÍRÓKÖRHÖZ!

Mára mesta
Eneira

Több
20 éve 6 hónapja #191113 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Novellák
Sziasztok!

Tehát, ha május 7-éhez egy hétre az ugye 14-e lenne? Én táborban leszek. :? És szombaton Tolkien Klub, amire gondolom többen szeretnének menni, például én is.
Eddig azt hittem nekem is mindegy mikor lesz.

Több
20 éve 6 hónapja #190846 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Novellák
Már alig várjuk! :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #190797 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Novellák
Íratott általam egy kis fanfiction a Karib-tenger kalózaihoz, most épp engedélyezésre vár... Ha megkapja, kérhetnék róla kritikát? :oops:

Ápdét: engedélyezve vagyon :D

Több
20 éve 6 hónapja #190794 Írta: Ilmarë

gillz írta: Eddig ketten jelentkeztek a második körbe:

Eneira
Thaur

forum.rpg.hu/index.php?act=ST&f=113&t=2859&

ide nézzenek el az érdeklődők (az első körnek is javaslom), mert innen loptam az 5letet...

uff

Gillz, milyen témában indul a második kör?

Több
20 éve 6 hónapja #190778 Írta: gillz
Eddig ketten jelentkeztek a második körbe:

Eneira
Thaur

forum.rpg.hu/index.php?act=ST&f=113&t=2859&

ide nézzenek el az érdeklődők (az első körnek is javaslom), mert innen loptam az 5letet...

uff

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.127 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére