Zene

Több
21 éve 6 hónapja #120236 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Zene

Telcontar_Leli írta: Üdv!

Nem hiszem, hogy a Songok közül kéne előadnunk...

Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy van esély rá, hogy május 18-án fellépünk a Sci-fi napon. Ki ér rá akkor?
A próbákat elintézzük. Valószínű megmaradunk a jól bevált In dreams-nél és a May it Be a másik esélyes.

Léli

Gondolod, hogy a May it be menni fog? :roll: :roll: :roll:
Egyébként előreláthatólag ráérek, ha szükség lenne rám.

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #120136 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Zene
Én is akarok énekelni!!! :D :D :D
Bocsánat, nincs időm a hátteret végigböngészni, csak ezt az oldalt olvastam el, de én is szeretnék (bár othon nem biztos, hogy megengedik, de én is... :oops:
Ugye még nem késtem le semmiről?

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #120102 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Zene
Én ráérek... :roll: :wink:
Mi a baj a Songokkal? :roll: Elég humorosak, nem? :roll: :wink: [size=9:1ld1zul8](Mellesleg megjegyezném, hogy közben eszembe jutott, hogy nekem is van egy dal-átírásom a Humor topicban, amit a tesómmal alkottunk az Omega: Régi csibészek c. száma alapján Gyűrűlidércek címmel. :roll: )[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 6 hónapja #120064 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Zene
Üdv!

Nem hiszem, hogy a Songok közül kéne előadnunk...

Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy van esély rá, hogy május 18-án fellépünk a Sci-fi napon. Ki ér rá akkor?
A próbákat elintézzük. Valószínű megmaradunk a jól bevált In dreams-nél és a May it Be a másik esélyes.

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 6 hónapja #119830 Írta: Kincső
Május 18-án, a Sci-fi és fantasy napon nem akarjuk elővezetni a Középfölde- és/vagy az Aragorn-songot? :idea: :wink: Ha már humorosabb dolgokat szeretnénk... :twisted: :P

Több
21 éve 6 hónapja #119625 Írta: Kincső
Nem mondtam, hogy csak azokat... :roll: :wink: Szerintem vagyunk olyan ügyik, hogy össze tudjuk válogatni "ízlésesen". :wink:

Több
21 éve 6 hónapja #119616 Írta: Léli

Kincső írta:

Cueddo írta: Ja, és van még rajtam kívül fiú az énekkarban? Mert nem szeretek egyedül dörmögni :)

Persze: Estel. :wink:

Estel Adániel jelezte, hogy egy időre kiszáll az énekkarból (de természetesen mindig szívesen látjuk).

Kincső írta: [size=9:3jnyc3kv]Léli: sztem a "fizetésre" a GyU-s darabok is jók, azok is vannak olyan jók, mint a "rendes" kórusművek... :roll: [/size]

Jók, csak kevesek. Egy fellépés alkalmával úgy ált. 4 művet szokás előadni, és max. egyszer lőhetjük el, hogy csak GyU-ok lesznek. Meg persze azért olyanokra is kell figyleni, hogy zenei korszakok, meg hasonlók... (nem hiszem, hogy a May it be illene Kodályhoz... :) ).

Léli

Több
21 éve 6 hónapja #119473 Írta: Kincső

Cueddo írta: Ja, és van még rajtam kívül fiú az énekkarban? Mert nem szeretek egyedül dörmögni :)

Persze: Estel. :wink:

[size=9:3vjq8n5b]Léli: sztem a "fizetésre" a GyU-s darabok is jók, azok is vannak olyan jók, mint a "rendes" kórusművek... :roll: [/size]

Több
21 éve 6 hónapja #119462 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Zene

Sziasztok!

Léli: nekem csak a 4 GYU-s dal kottája van meg, amit még a LEP előtt próbáltunk... mit kellene még gyakorolni? :roll:
Ja, és van még rajtam kívül fiú az énekkarban? Mert nem szeretek egyedül dörmögni :)

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 6 hónapja #119435 Írta: Léli
Üdv!

Igen, már tegnap akartam írni, csak elfelejtettem.

Szóval azon kórustagokkal, akikkel siekrült beszélnem, megállapodtunk egy dologban:
Az énekkarnak két repertoárja (='előadáskész darabok') lesz:
:arrow: az egyikben hagyományos többszólamú kórusmművek lesznek; feltehetően ezekkel való fellépéssel fogunk 'fizetni' a próbateremért
:arrow: a másik lesz az 'egyéb' c. csoport. Itt lesznek a GyU-s darabok, meg amihez kedvünk van (Pisti, az Aragorn; Képzelt riport...). Szóval bármi.

A próbateremmel kapcsolatban pedig várhatóan a közeljövőben személyes megbeszélésre fog sor kerülni, ahhol a 'küldöttségünk' megtárgyalja a részleteket.

Addig is szorgalmasan gyakoroljon mindenki, mert szeretném, ha az MTT szülinapján felépnénk :wink:
Léli

Több
21 éve 6 hónapja #119200 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Zene
Leli:Sikerült valamit megtidnod a közgyűlésen a kórussal kapcsolatban?

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 7 hónapja #117815 Írta: Léli
Üdv!

Zora: jelen pillanatban még mindenki azt, amit akar, ugyanis még csak alakulófélben van az énekkar. Talán a közeljövőben sikerül próbatermet találnunk (Batti még nem válaszolt ezügyben), és akkor megtervezzük, hogy mit énekeljünk. De főként ugyebár a GyU filmzenéket, ezen kívül pedig, amihez kedvünk van. Pisti, az Aragorn (alias István, a király), Padlás, slágerek + rendes (többszólamú) énekkari darabok. Ja, ez még csak terv, és annak is vázlatos, de remélem, sikerülni fog :)

Léli

Több
21 éve 7 hónapja #117754 Írta: Zora
Zora válaszolt a következő témában: Zene
sziasztok!
csak úgy kíváncsiságból: pontosan miket is énekeltek?

... időtlen fények közt repültem a fényporszemtenger porszemszigetén szigetporszemek fényporszeme, én.
(Szabó Lőrinc)

Több
21 éve 7 hónapja #116667 Írta: Léli
Kincső: Most hogy mondod... Beszélek Battival, és megvitatjuk a dolgot...

Léli

Több
21 éve 7 hónapja #116596 Írta: Kincső
Léli: Részemről igen, főleg az In dreams-et és a May it be-t dalolászom úton-útfélen... :roll: :wink: A közgyűlésen ugye lesz szó az énekkarról?? :idea: :roll:

Több
21 éve 7 hónapja #116554 Írta: Léli
Üdv!

Hogy alakulgat-e, azt nem igazán tudom. Nem én tárgyalok. Mindjárt írok is privit Battinak, hogy hogy állnak.

Addig is mindenki szorgalmasan gyakorol otthon, meg munkahelyen, meg iskolában, meg mindenhol, ugye? .

Léli

Több
21 éve 7 hónapja #116407 Írta: tunderegi
tunderegi válaszolt a következő témában: Zene
Üdv!

Léli! Nem vesztem el, csak a suliban igen gyatra a net, az otthoni is javításra szorul. Szóval megvan a Gyerekház? Amikor ráérek megyek én is! Csak jó lenne tudni a próbák időpontját.
Namarié!
tunde :P

Life is a mystery.

Több
21 éve 7 hónapja #116099 Írta: Prérifarkas
Léli: akkor már alakulgat a dolog?
Verya

Galadh

Több
21 éve 7 hónapja #116027 Írta: Léli
Üdv!

Akik igenlő (vagy 'néha ráérek ekkor és ekkor') választ adtak: Rayan, Kincső, Even, Verya Olórea, Mya Leeroy, Cueddo, Nim, Kincses, Gillz és Szú.
Persze amint kiderül, hogy a próbák mikor lesznek, bárki jöhet egy-egy alkalmakkor, sőt, szeretném, ha ilyenek is lennének, mert ezek az egy-egy alkalmak is többek a semminél. Persze kell hogy egy 'alapja' legyen ennek az egésznek: ezt főként az állandóan járók fogják megadni.

Ring: tőled nem kaptam levelet. Kérlek, írd meg, mikor érsz rá.

Léli

Több
21 éve 7 hónapja #115837 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Zene

Én is szeretnék menni, csak hát így vizsgaidőszak felé közeledve szaporodnak a teendőim, és vsz nem fogok tudni mindig elmenni a próbákra - Léli, neked írtam is válasz-emilt - ugye azért benne lehetek? :roll:

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 7 hónapja #115554 Írta: Ringbearer
OFF: Eriol, milyen e-mail címet írtál bé? Visszadobott, hofy ilyen mailcím nem létezik!
ON: Léli, ugye én is beletartozom a 10-be? :wink: :D

Több
21 éve 7 hónapja #115340 Írta: Nim
Nim válaszolt a következő témában: Zene
Üdv Mindenkinek!
Léli,az énekkar min. hány fő jelentkezése esetén indulna?
Remélem, sikerül minél több emberkét összegyűjteni.

"Szigetek vagyunk, túl messze egymástól.
De akarva, mindig megláthatjuk a másik
partjait."

Több
21 éve 7 hónapja #114975 Írta: Léli
Kincső: jelenleg számos teendői mellett Batti intézi a dolgot. Nem tudom, hogy hogy állnak az egyeztetések. Összesen 10 igenlő választ kaptam (+én +tunde nem írt még nekem). Remélem azért többen leszünk, de már ennyi fővel is lehet kezdeni valamit :)

Léli

Ui.: Ring: Gollam dalát nekem sem küldted még el.

Több
21 éve 7 hónapja #114775 Írta: Kincső
Léli: Mi újság az énekkarral? Hányan válaszoltak már? :?: :roll: :wink:
[size=9:263a1mrx]Csak szólok, hogy az elkövetkezendő három hétben hétfő-szerda-pénteken nem érek rá, úgyhogy ha beindulna ezeken a napokon, akkor egyelőre ne számítsatok rám, de utána igen! :twisted: :wink: [/size]

Kincső

Több
21 éve 7 hónapja #114713 Írta: Prérifarkas
Ring, nekem elküldted! Köcc!

Galadh

Több
21 éve 7 hónapja #114534 Írta: Eriol AElfwine
Eriol AElfwine válaszolt a következő témában: Zene
Nekem sem.

Eriol...Ki álmodozva bolyong

Több
21 éve 7 hónapja #113551 Írta: Kincső
Ring: Tudom, hogy azt kérdezted, hogy kinek igen, de azért mondom, hogy nekem még nem küldted el a Gollam dalát... :roll: :wink:

Több
21 éve 7 hónapja #113540 Írta: Ringbearer
Ööö...khmmm... kicsit elakadtam...
Kinek küldtem már el?

Több
21 éve 7 hónapja #112641 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Zene

Ring-bearer írta: Eriol: igyekszem! csak nagyon sokáig tart amíg elküldi, és mint tudjuk az idő pénz! :wink:
Estel: kösssz... :D

Igen, a tudás pedig hatalom (power), és mivel ez a szó angolul a teljesítményt is jelöli, ami pedig munka per idő, ezért a tudás és a pénz fordítottan arányosak... :lol:
Szívesen, csak ne felejtsd el nekem is elküldeni majd... ;)
Thank you & hitting the cat! :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 7 hónapja #112433 Írta: Eriol AElfwine
Eriol AElfwine válaszolt a következő témában: Zene
Köszi Ring-bearer

Eriol...Ki álmodozva bolyong

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.605 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére