Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
17 éve 1 hónapja #347653 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

***shaman*** írta: Ulmó, kizárt már jó pár hete, kérem fegyelmezzétek meg és vegyétek el Op jogát, mert jó viselkedésem ellenére se adta vissza regisztrációs belépési jelszavam, ami törvénybe ütköző.

Mutass egy ilyen törvényt, és elhiszem. Amíg ez nem történik meg, mindenki maradjon a szakmájánál, köszi.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 1 hónapja #347647 Írta: ***shaman***
Ulmó, kizárt már jó pár hete, kérem fegyelmezzétek meg és vegyétek el Op jogát, mert jó viselkedésem ellenére se adta vissza regisztrációs belépési jelszavam, ami törvénybe ütköző.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 1 hónapja #347547 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

zsancy írta: Köszönöm a segítséget!
Amúgy meg BOCS,hogy rossz helyre írtam!

Semmi gond, nem személyszerint neked szólt. Nézz körül a fórumon, sokmindent találhatsz.

Több
17 éve 1 hónapja #347533 Írta: zsancy
Köszönöm a segítséget!
Amúgy meg BOCS,hogy rossz helyre írtam!

Több
17 éve 1 hónapja #347522 Írta: Ulmo
Szolgálati közlemény

Megkérnék minden kedves felhasználót, hogy ebbe a topicba a Tolkien.HU weboldallal vagy a Tolkien.HU fórummal kapcsolatos kérdését/problémáját írja be. 6-7 éves korában mindenkit megtanítanak olvasni, használjuk is ezt a tudást, ha lehet. Köszöntem.

Szolgálati közlemény vége

Nóli, Acho: köszönöm az intézkedést.

Több
17 éve 1 hónapja #347515 Írta: Nóli i linantea

zsancy írta: Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni!Tetoválást szeretnék tündéül,vagyis a nevemet(Zsanett) ,nagyon sok helyen kerestem már de nem találtam,remélem tudtok nekem segíteni!Előre is köszönöm!

Szia! Rossz helyre tetted fel a kérdésedet! Átmásoltam neked IDE , így választ is fogsz rá kapni :wink:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 1 hónapja #347504 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Ajánlom figyelmedbe a Nyelvek-írások topicot

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 1 hónapja #347503 Írta: zsancy
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni!Tetoválást szeretnék tündéül,vagyis a nevemet(Zsanett) ,nagyon sok helyen kerestem már de nem találtam,remélem tudtok nekem segíteni!Előre is köszönöm!

Több
17 éve 1 hónapja #347478 Írta: Nóli i linantea
Ez a ToHUval kapcsolatos kérdések fóruma. Kérdést áttettem a MTT-az egyesület topicba: www.tolkien.hu/forum/viewtopic.php?p=347476#347476

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 1 hónapja - 17 éve 1 hónapja #347477 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Válasz az MTT- az egyesület topikban.

Több
17 éve 1 hónapja #347475 Írta: Attila
Miután nem találtam ezen kérdésemnek jobb helyet ezért ide teszem fel (ha itt mindenképpen zavar bárkit is hát akkor úgyis ki lesz törölve vagy át lesz helyezve. Na szóval: Mivel lassan de biztosan a 2007.es esztendő vége ezért kérdezném, hogy (nem tom, hogy 2007-es évben volt, de) 2008-as évre lesz kiadva Tolkien naptár? :roll:

Köszi!

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 1 hónapja #347343 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Ulmo írta: A képek nagy részénél van lehetőség kategória szerint szűrni. Bemész a Galériába, és a kategóriák közül választasz egyet.

A kategóriák viszont eléggé össze vannak keveredve, ha valaki az alapján akarna tájékozódni, elég nehéz dolga van... Pl "MTT születésnapok" alatt az első kőhegyi tábor képei vannak, "MTT táborok" alatt a szegedi póttábor szintén 2002-ből (az még nem is volt hivatalos MTT-tábor), a "Nyári fesztiválok" kategóriában az első velemi tábor képei, stb...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 1 hónapja #347314 Írta: Alyr Arkhon

Phaedra/Namarie írta: Lenne egy nagy kérésem. A galériában akartam böngészni, és sehogy se találom, amit keresek.

Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul, de pl. a tábori talik képei után jön egy adag filmjelenet, majd megint valami MTT-s, majd megint film, stb. Eléggé zavaró. (Azt tudom, hogy jópár kép nem látható, anank oka van)

Nme lehetne valeahogy megoldani, hogy a képek, meg a rajzok kerüljenek hátra, az MTt-vel fogalakozó képek meg előre?

Ha valaki tudja, és megmondja, hogy az idei nyári tábor képei kb. hol találhatók, annak hálásan megköszönöm.

nem kukacoskodni akartam!

Tudtommal ezek még csak saját képtárakban (ld belinkelve a táboros topikban) meg persze a táboros DVD-n elérhetőek.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 1 hónapja #347309 Írta: Ulmo
Ha ömlesztve nézed a képeket, akkor a felkerülés időrendjében jelennek meg (frissek elöl).
A képek nagy részénél van lehetőség kategória szerint szűrni. Bemész a Galériába, és a kategóriák közül választasz egyet.
Szerintem az idei tábor képei nincsenek is fent a hivatalos Galériában.

Több
17 éve 1 hónapja #347305 Írta: Namarie
Lenne egy nagy kérésem. A galériában akartam böngészni, és sehogy se találom, amit keresek.

Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul, de pl. a tábori talik képei után jön egy adag filmjelenet, majd megint valami MTT-s, majd megint film, stb. Eléggé zavaró. (Azt tudom, hogy jópár kép nem látható, anank oka van)

Nme lehetne valeahogy megoldani, hogy a képek, meg a rajzok kerüljenek hátra, az MTt-vel fogalakozó képek meg előre?

Ha valaki tudja, és megmondja, hogy az idei nyári tábor képei kb. hol találhatók, annak hálásan megköszönöm.

nem kukacoskodni akartam!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 1 hónapja #347288 Írta: Ulmo

Cerebrum írta: Azt hittem az a megjegyzés kimondottan a másmilyen-fantasy topikokra vonatkozott...

Amúgy nem szeretnék okoskodni, de ha itt nem lehet ilyet kérni, akkor sztem definiálnotok kellene mi számíthat óhajnak meg sóhajnak. Na mindegy. És melyik moderátornak szóljak? Van egy pár...

A másmilyen-fantasy topicokra vonatkozó részt _direkt_ kiszedtem a szövegemből, de úgy látszik, van, aki az élő fába is beleköt. :roll:
Eredetileg létezett egy moderators kukac tolkien pont hu cím, ami a szolgáltató kedves húzásai folytán elveszett. Így sajnos csak azt tudom javasolni, hogy a) valamelyik moderátornak írsz b) az összes moderátornak írsz c) nekem írsz.
És azért nem szeretném, hogy ide jöjjenek az igénylések, mert erről a moderátoroknak kell dönteni, és nem a fórumtagoknak vitázni rajta. Ugye nem nagyon bonyolult a dolog?
Várjuk szeretettel a topicigénylést, MAILBEN. Előre szólok, hogy nem árt, ha van néhány támogató is hozzá.

Több
17 éve 1 hónapja #347284 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Cerebrum írta: Azt hittem az a megjegyzés kimondottan a másmilyen-fantasy topikokra vonatkozott...

Amúgy nem szeretnék okoskodni, de ha itt nem lehet ilyet kérni, akkor sztem definiálnotok kellene mi számíthat óhajnak meg sóhajnak. Na mindegy. És melyik moderátornak szóljak? Van egy pár...

szerintem bármelyik megteszi :)

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
17 éve 1 hónapja #347270 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Ulmo írta:

Snuffles írta: csókolom, érdeklődni szeretnék, hogy mikor lesz topikgazdaság-ügyben eredmény. nem türelmetlenkedem, csak érdekelne, hogy az elbírálás - és míg mindenkihez eljut - körülbelül mennyi ideig tart. köszönöm!

A kedélyek megnyugtatása véget: hétvégére meglesz az összesítés.

Jujjdejó... :D Permi izgatott... Na, nem, mintha lenne rá ok... :)

Több
17 éve 1 hónapja #347248 Írta: Cerebrum
Azt hittem az a megjegyzés kimondottan a másmilyen-fantasy topikokra vonatkozott...

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
17 éve 1 hónapja #347246 Írta: Ulmo

Cerebrum írta: Többen gondoltunk arra, hogy nem lenne rossz, ha nyílna egy "tudomány" topik (a "Vegyes" kategórián belül), így nem kéne mindig más topikokat (jelen esetben pl. a vallás topikot) teleOFFolnunk. Ha esetleg mód volna rá, azt megköszönnénk.

Még egyszer, legeslegutoljára:

Ulmo írta:
[...] aki új topicot szeretne, és a fenti pár sor nem veszi el a kedvét, az a moderátoroknak írjon ezügyben. Aki véletlenül mégis itt terjesztené elő a kérését, azt felfedezés után, figyelmeztetés nélkül törölni fogom.
Vita bereketsztve.

Több
17 éve 1 hónapja #347237 Írta: Cerebrum
Többen gondoltunk arra, hogy nem lenne rossz, ha nyílna egy "tudomány" topik (a "Vegyes" kategórián belül), így nem kéne mindig más topikokat (jelen esetben pl. a vallás topikot) teleOFFolnunk. Ha esetleg mód volna rá, azt megköszönnénk.

“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)

Több
17 éve 1 hónapja #347041 Írta: Ulmo

Snuffles írta: csókolom, érdeklődni szeretnék, hogy mikor lesz topikgazdaság-ügyben eredmény. nem türelmetlenkedem, csak érdekelne, hogy az elbírálás - és míg mindenkihez eljut - körülbelül mennyi ideig tart. köszönöm!

A kedélyek megnyugtatása véget: hétvégére meglesz az összesítés.

Több
17 éve 1 hónapja #346954 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
csókolom, érdeklődni szeretnék, hogy mikor lesz topikgazdaság-ügyben eredmény. nem türelmetlenkedem, csak érdekelne, hogy az elbírálás - és míg mindenkihez eljut - körülbelül mennyi ideig tart. köszönöm!

"Well, I'm back."

Több
17 éve 1 hónapja #346947 Írta: Ulmo
Alyr: alánlom figyelmedbe, ez a bejegyzés egy hónapos:

Ulmo írta: Köszi, a jelenséget sajnos én is tapasztaltam. Pár napja jelentkezett először, amikor egy rövid ideig nem volt elérhető a TolkienHU. Nagyon bízom benne, hogy nem a szolgáltató kavar már megint.

Több
17 éve 2 hónapja #346915 Írta: Alyr Arkhon
A beszélgetős topikban a hozzászólás postázása után az utóbbi 1-2 napban a Debug Mode felirat meg egy csomó értelmetlen szöveg jelenik meg.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 2 hónapja #346725 Írta: Ulmo
MOST szólok, hogy fejezzétek be. A moderátorok megkapták a kérést, még nem jött mindenkitől válasz.

Több
17 éve 2 hónapja #346716 Írta: cortez71

icke írta:

cortez71 írta: Nem szeretnék belemenni a vitába, de akkor ilyen erővel minek van Eragon meg Rowling topic...

Üdvözletem!

Mert kirinyálták... De ha minden használható írónak topicot akarunk, akkor szűk lesz ez a fórum... (Soroljam, hogy kinek lehetne? Eco, Herbert, Asimov, Hrabal, Fekete, Lorenz, Eliade... Szerintem se ők, se más nem kell a Tolkien HU fórumra.)

icke

Úgy gondolom, Ulmónak leírtam minden érvet, ami Gaiman mellett szól. Na de nem baj, majd áradozhatunk Paolini csodálatos művészetéről meg Rowling fantasztikus írótechnikájáról és a bravúrosan megírt és lezárt hetedik könyvről. Mert ők megérdemlik ;)

Több
17 éve 2 hónapja #346713 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

cortez71 írta: Nem szeretnék belemenni a vitába, de akkor ilyen erővel minek van Eragon meg Rowling topic...

Üdvözletem!

Mert kirinyálták... De ha minden használható írónak topicot akarunk, akkor szűk lesz ez a fórum... (Soroljam, hogy kinek lehetne? Eco, Herbert, Asimov, Hrabal, Fekete, Lorenz, Eliade... Szerintem se ők, se más nem kell a Tolkien HU fórumra.)

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
17 éve 2 hónapja #346710 Írta: cortez71

Snuffles írta:

cortez71 írta: Neil Gaiman-topicot nem tervez a tisztelt vezetőség a Vegyes topicon belül? :roll:

Talán ezt az LD50 keretein belül kéne lebonyolítani, ott úgy tudom, már van... :P Ha már létezik más oldalakon, minek ide IS még egy? :)

Nem szeretnék belemenni a vitába, de akkor ilyen erővel minek van Eragon meg Rowling topic...

Több
17 éve 2 hónapja #346694 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

cortez71 írta: Neil Gaiman-topicot nem tervez a tisztelt vezetőség a Vegyes topicon belül? :roll:

Talán ezt az LD50 keretein belül kéne lebonyolítani, ott úgy tudom, már van... :P Ha már létezik más oldalakon, minek ide IS még egy? :)

"Well, I'm back."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.792 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére