Frodó (Elijah Wood)

Több
20 éve 10 hónapja #160015 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Az always-en vannak fenn képek a tegnap előtti TRL-ből... fuh annyira aranyos!!! Komolyan! Nézzétek meg. :D

Egy videó:
www.usatoday.com/life/graphics/lord_rings/flash.htm Interviews-t kell nézni... :D /szintén always-en volt a link/

Más képek is vannak fenn, érdemes megnézni Őket!

Lij, you are my life!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #159966 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
majdnem sz összes videot láttam,bár van még egy-két hiányosság...
de amit láttam ez kivétel mélkül fantasztikus.... :P
nemsokára karácsony és megkapom az extrát.....ha minden igaz. :roll:
he nem lagalább az álom megmaradt. :? :roll:
sajnos az im-et nem vettem meg pedig annyira jó kép van róla....nekem is az egyik kedvencem róla,de most nem azéret de 425Ft-ot nem adok ki érte emlékszem mikor még én voltam 15-16 éves akkor volt 199Ft.....
Most meg már ennyi....kinozzák az embert....képzelem mi van a cikkbe
te szexis hobbitnak tartod magad?
nem,enm igazán.......kb ilyen szint lehet.
Na meg aztán ami Orlandot illeti....hogy meztelen....kár hogy vizbe áll,és lehet az is montirozva van,na de miket irok,hisz engem nem érdekelnek,csak a cikk vele kapcsolatban......mikor lesz már január 8,hány nap is van vissza? talán 20 nap..az már nagyon kevés.....na de el ne felejsük,hogy a gyu után jön a hulligánok....(persze ha idejut)
kárpotolva leszünk,bár több olyan fimn mint a gyu nem lesz több....nehéz léesz nélküle,egy biztos ez lesz életem legszebb évei a gyu évei! :)

ja és még egy megjegyzést!eltudnám viselni Elijaht-t müsorvezetőnek....ilyen müsorban.....amit produkált a snl-ben. :P

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #159945 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Nimrodel Melian írta:

Sil írta: A TRL nem az, mint ami a bagendinn-en van fent? Legalábbis mintha néztem volna pár MTV-s videócskát tegnap...

Hmm... Pont azt szerettem volna megkérdezni, hogy az a sok szép dolog a TV-ben, amiről én lemaradok ( :( ), nincs-e fenn valahol az Interneten? :roll:

Ja, ez egy másik, régebbi TRL... :oops: De szvsz fent lesz majd az is valahol...

Viszont az SNL-es videókat ugye mindenki látta? :lol: www.bagendinn.com/elijah/snl.asp

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 10 hónapja #159941 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Sil írta: A TRL nem az, mint ami a bagendinn-en van fent? Legalábbis mintha néztem volna pár MTV-s videócskát tegnap...

Hmm... Pont azt szerettem volna megkérdezni, hogy az a sok szép dolog a TV-ben, amiről én lemaradok ( :( ), nincs-e fenn valahol az Interneten? :roll:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 10 hónapja #159905 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
A TRL nem az, mint ami a bagendinn-en van fent? Legalábbis mintha néztem volna pár MTV-s videócskát tegnap...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 10 hónapja #159901 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Tarathradiel írta: Ringbearer: Nekem nincs szülinapom. :lol: :lol:

höhh...tényleg? :oops: Nem baj, azért bármikor is van: Boldog Szülinapot! :D :D

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 10 hónapja #159801 Írta: Iowa
Fangi: Én is így vagyok persze, de azért tv nagyságban jobb lenne megnézni... persze nekem a videó is jó, csak lássam...
Ringbearer: Köszi. :D

Lij, you are my life!

Több
20 éve 10 hónapja #159775 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Egyetértek a lejjebb elmondottakkal a filmmel és Lijjel kapcsolatban. :D
Szóval a TRL-ről megint lemaradtunk... :( :( Nem tudom mit kéne csinálni, ott ülni egész nap?? :( Remélem felteszik a netre!

Ringbearer: Nekem nincs szülinapom. :lol: :lol:

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."

Több
20 éve 10 hónapja #159771 Írta: Fangi

Iowa írta: Az előbb néztem meg az mtv honlapját, hogy a TRL-ben lesznek-e a srácok és erre nem tegnap voltak... :cry: :cry: :cry: A fejem verem a falba... :( Ez a 3. alkalom, hogy lemaradtam... :(
Tuesday 12.16
The cast of 'The Lord of the Rings' inhabits Times Square: Elijah Wood, Sean Astin, Liv Tyler & more.

:cry: :cry: :cry:
Ezentúl minden héten figyelni fogom... nem szalaszthatunk el többet!!!
/Ha lesz még... de nagyon remélem./

www.mtv.com/asm/lotr/flipbook/images/lotr04.jpg

én úgy vagyok vele,hogy ha lemaradok a müsörrol akkor elöbb vagy utobb úgyis felteszik a netre,ezért nem kell úgy odalenni,jó persze jó lenne élQben is látni,de ha nincs más akkor a video is megteszi..... :)
én így vagyok ezzel....

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
20 éve 10 hónapja #159754 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Boldog Szülinapot Iowa és Orsi!!! :cheers:

háát a cikk nem túl elmés, elég uncsik a kérdések. Mármint az IMben.
De amikor megláttam, hogy ő van a címlapon, ráadásul a kedvenc képemmel... :)

nagyon jók a képek, tegnap már így visszaszámoltam a bemutatóig...

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 10 hónapja #159718 Írta: Iowa
Az előbb néztem meg az mtv honlapját, hogy a TRL-ben lesznek-e a srácok és erre nem tegnap voltak... :cry: :cry: :cry: A fejem verem a falba... :( Ez a 3. alkalom, hogy lemaradtam... :(
Tuesday 12.16
The cast of 'The Lord of the Rings' inhabits Times Square: Elijah Wood, Sean Astin, Liv Tyler & more.

:cry: :cry: :cry:
Ezentúl minden héten figyelni fogom... nem szalaszthatunk el többet!!!
/Ha lesz még... de nagyon remélem./

www.mtv.com/asm/lotr/flipbook/images/lotr04.jpg

Lij, you are my life!

Több
20 éve 10 hónapja #159704 Írta: Iowa

Nightmare írta: ebben teljesen igazad van.. Utálom, ha egy ilyen "nem is tudom szavakkal illetni, nincs rá elég szép szó" filmet valaki csak a jó pasik miatt néz meg.. Hát... az.. (nem akarom, hogy kitiltsanak)..
Az is hülyeség, hogy most már életében, mint a hobbitról lesz róla szó...

(Iowa: Fontos privi ment!!)

Szerintem az az ember saját magát bünteti, ha csak a srácok miatt nézi meg... a film egészét kell venni... és akkor még a könyvről nem is beszéltünk...

Remélem, hogy nem lesz így...

Lij, you are my life!

Több
20 éve 10 hónapja #159703 Írta: Iowa
:D

Amúgy vannak az always-en új képek...olyan ari rajtuk...

Lij, you are my life!

Több
20 éve 10 hónapja #159702 Írta: Nightmare
Nightmare válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
ebben teljesen igazad van.. Utálom, ha egy ilyen "nem is tudom szavakkal illetni, nincs rá elég szép szó" filmet valaki csak a jó pasik miatt néz meg.. Hát... az.. (nem akarom, hogy kitiltsanak)..
Az is hülyeség, hogy most már életében, mint a hobbitról lesz róla szó...

(Iowa: Fontos privi ment!!)

Több
20 éve 10 hónapja #159701 Írta: Fangi

Iowa írta:

Fangi írta: aranyos vagy! :lol:

addig is ezt azért berakom!

December 17th: 'Good Morning America' ABC (7:00AM)
December 17th: 'Live! with Regis & Kelly' ABC (10:00AM)
December 17th: 'Late Night with Conan O'Brien' NBC (12:35AM)
December 18th: 'The Early Show' CBS (7:00AM
)

a cikknek a negyede nincs még lefordítva,de felteszem azt is.....
(valószinű hogy csütörtökön)
:)

Köszi. :D

Ezeket Én is láttam... a mázlisták... mármint akik láthatják... :roll:

Engem már az zavar, hogy nem tudnak lekattanni erről a hobbitos cuccról... Könyörgöm...Lij hány évig lesz még hobbit? Azóta jó pár filmet leforgatott, fog is... élete végéig a ,,szexy-s hobbit" lesz? Elijah egy rendkívül tehetséges színész... férfias és szexy és minden... ez tény... de ELIJAh ez és nem Frodo... Másfelől pedig akármennyire is ari Lij Frodoként, a ROTK nem erről szól... sőt már a TTT se... túl megható hozzá.. sokkal szebb annál, minthogy a szexys jelzőt lehetne rárakni rá vagy akár a többi hobbitra...

teljesen egyetértek mindenkivel. :lol:

Több
20 éve 10 hónapja #159700 Írta: Iowa

Fangi írta: aranyos vagy! :lol:

)

Köszi. :D

Ezeket Én is láttam... a mázlisták... mármint akik láthatják... :roll:

Engem már az zavar, hogy nem tudnak lekattanni erről a hobbitos cuccról... Könyörgöm...Lij hány évig lesz még hobbit? Azóta jó pár filmet leforgatott, fog is... élete végéig a ,,szexy-s hobbit" lesz? Elijah egy rendkívül tehetséges színész... férfias és szexy és minden... ez tény... de ELIJAh ez és nem Frodo... Másfelől pedig akármennyire is ari Lij Frodoként, a ROTK nem erről szól... sőt már a TTT se... túl megható hozzá.. sokkal szebb annál, minthogy a szexys jelzőt lehetne rárakni rá vagy akár a többi hobbitra...

Lij, you are my life!

Több
20 éve 10 hónapja #159681 Írta: Nightmare

Fangi írta: örülök hogy tetszik.Mgnéztem az im cimoldalát...a szexis hobbit visszatért ....és elmondja a titkait..... :?
milyen gyermeteg szöveg :? :x

Hát, khmm ez igaz, az Imesek nem igazán tudnak jó cimeket kitalálni.. :oops: Még egy példa (ne csodálkozzatok rajta, negem ismerve meg lehet érteni;)) Orlando Egy szál semmibe..- Ez van a címlapon...És, hát olyan kép van rola, amiben a vízben áll, és kb a mellkasa látszik még.. Hát igen...
Lij-el kapcsolatban meg, a cikkgyűjteményembe 3 cikk van egymás után (mindegyik 2 oldalas), címei:
-Kicsi hobbit ujra hodít
-Kicsi hobbit nagy szívvel
-Kicsi hobbitok nagy barátok
Jó, mi? Szórol szóra igy van...Ugyhogy örüljete, a kicsi hobbitból, immár szexis hobbit lett :lol: Egyre jobb 8)
Ja, és ha hétvégén ráérek, begépelem nektek a cikket!!

Több
20 éve 10 hónapja #159669 Írta: Fangi
örülök hogy tetszik.Mgnéztem az im cimoldalát...a szexis hobbit visszatért ....és elmondja a titkait..... :?
milyen gyermeteg szöveg :? :x

Több
20 éve 10 hónapja #159621 Írta: Tarathradiel
Én biztos nem veszem meg...Persze azért kíváncsi vagyok mit hordtak megint össze... :roll:
Fangi: Nagyon jó a cikk! :)

Több
20 éve 10 hónapja #159590 Írta: Fangi

Iowa írta:

Fangi írta:

Iowa írta: Ha lenne scannerem bescennelném... mondjuk nincs meg az újság... vegyes gondolatokkal vagyok avval kapcsolatban, hogy megvegyem-e...

a cikk nincs a weboldalon meg?
mert akkor nem kell megvenni... :? :o

Majd beírom ha meg lesz, igérem...

aranyos vagy! :lol:

)

Több
20 éve 10 hónapja #159587 Írta: Iowa

Fangi írta:

Iowa írta: Ha lenne scannerem bescennelném... mondjuk nincs meg az újság... vegyes gondolatokkal vagyok avval kapcsolatban, hogy megvegyem-e...

Majd beírom ha meg lesz, igérem...

Lij, you are my life!

Több
20 éve 10 hónapja - 20 éve 10 hónapja #159578 Írta: Fangi

a cikk egy része!

Nem sebesült meg a lábad mikor rajtad volt a műtalp?
Nem épp ellenkezőleg, talán akkor voltak a legegészsségesebbek.
úgy értem elvoltak kényeztetve.A nap végén mindig megmosták,
behintették,és megmasszirozták….
És nem is lett tyúkszemed?
Nem.
Végeztél Frodóval?mondjuk úgy hogy magam mögött hagytam,az ő nyugalma velem
Marad mégha már nem is játszom el többé,Ngayon sokat köszönhetek annak,hogy eljátszhattam Frodot.erre nagyon büszke vagyok,Nagyon örülök és büszke vagyok arra hogy részese lehettem ennek a filmnek,és annak is örülök hogy megismerhettem és a többiekkel játszhattam.
Van Frodo figurád otthon?
Rengeteg akció figurám van.ez az egész akciófuigura „mánia”akko kezdődőtt amikor
Szintén a film kezdődött…én csak azt mondtam hogy:Mindent küldjék el.Mind érdekel.
Mi volt a legnagyobb dolog vagy kérdés amit feltettek neked?
Volt egy nő aki idegileg teljesen ki volt amikor találkozott velem,sírt.Ez nehéz volt mert mikor akartam neki segíteni,megnyugatni…akkor ő elkezdett sírni.Szerettem volna neki segíteni.,szeretttem volna ha jobban érezte volna magát.
Hány éves volt?
20-as éveibe járhatott.
Rengetegszer látta a filmet és imádta a film karaktereit.Láttam egy irását…
Az volt rajt hogy:Elijah vegyél feleségül.!!!Mit tudnál erre mondani?
Kérdezi ilyenkor az ember magától.emelett úgy gondolom hogy Frodo felismerte a felelőséget és átérezte végül és mindezt megőrizte az utja során.Én is ezt szeretném hasonlóan végig vinni az életemen.Úgy érzem teljesen átformál és teljesen átértékeltem ezáltal az életemet.Erősebbé és felelőségteljessébbé tett.Mélységesen megérintett engem ez a film.
Mélységesen?18 évesen repültem Új-Zélandra és 16 hónapot töltöttem ott.Ott nöttem fel.
A tapasztalatok és az emeberek akikkel találkoztam teljesen megváltoztattak és tettek olyanná amilyen most vagyok,minden ami ott volt teljesen megváltoztatott.Hát ezért volt rám hatással.
Mi az amit még Új-Zélandról nem tudunk…?
Új-Zéland csodálatos békés hely,nem szennyezett,nincs nukleáris atomműhelye…
Az emberek szintén csodálatosak és kedvesek.

Több
20 éve 10 hónapja #159575 Írta: Iowa
Ha lenne scannerem bescennelném... mondjuk nincs meg az újság... vegyes gondolatokkal vagyok avval kapcsolatban, hogy megvegyem-e...

Lij, you are my life!

Több
20 éve 10 hónapja #159572 Írta: Tarathradiel
Hm...hm...Nem akarok undok lenni, de az IM eléggé elásta magát nálam, nem hiszem hogy megveszem...Főleg a szexis hobbit kifejezés után...Lekattanhatnának már erről...Nagyon nem tetszik a színvonal...De ha valaki megveszi, mesélje el, mit írnak!
A képek nagyon arik!! :D

Több
20 éve 10 hónapja #159555 Írta: Fangi

Nightmare írta: Csajok, nagyon jó hírem van!!! Megjelent az Im, és Lij van a címlapon!! :hello:

Nagyon édi, kötelező mindenkinek!!!

esetleg lenne vki olyan kedves,hogy beirja ide a cikket?persze ha nem gond neki.... :o :)

www.bagendinn.com/group/images/e ... /nyp09.jpg
ezen a képen elég fáradtnak tünik....nem is csodálom...ennyi bemutaokra járni... :o

na akkor most én neki állok a cikk lefordításának...

Több
20 éve 10 hónapja #159468 Írta: Nightmare
Csajok, nagyon jó hírem van!!! Megjelent az Im, és Lij van a címlapon!! :hello:

Nagyon édi, kötelező mindenkinek!!!

Több
20 éve 10 hónapja #159434 Írta: Iowa
Pár kép hangulat fokozónak...ha lehet ezt még fokozni... :D /de szerintem biztos lehet.../
New York, ROTK premier:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Mindegyik kép tetszik... de főleg a 3., 5., 11., 15., 18., 19. .

Lij, you are my life!

Több
20 éve 10 hónapja #159374 Írta: Tarathradiel
Tényleg fantasztikusak a videók én eddig ugyan csak az elsőt/haláli :lol: /, meg a másodikat láttam/ez is iszonyú ari!!/, de nemsokára sor kerül majd az összesre! Ez a srác maga a tökély, bármit csináljon is...Na jó, azért titkosügynöknek ne álljon be. :lol: De nem is fog ez hülye vicc volt...

Több
20 éve 10 hónapja #159356 Írta: Iowa

Fangi írta: istenem ezek a videók nagyon állatiak...a kórusban amit alakít az a arész mikor a rágót a pofa hajára teszi,azt olyan lazán csinálja...nagyon tetszik :P :lol: :P

Szerintem is szuper! :D Különben az összesben olyan természetes... fantasztikusat alakít... nekem a másik kedvencem a Mikulásos... :D

Lij, you are my life!

Több
20 éve 10 hónapja #159349 Írta: Fangi
Lord of the Rings: Return of the King
It’s about time Elijah Wood had a breakthrough mainstream success. He was such an awesome child actor in films like Radio Flyer, and even brought serious weight to mediocre films like The Good Son and The War. As a teenager, he made some art films, but The Lord of the Rings will surely be the title that his agents put at the top of his resume when negotiating a fee for future movies. The first two films grossed over $300 million each and the third is likely to do the same. Sure, that’s largely attributable to the fan base from the books, the ensemble cast and the vision of director Peter Jackson, but it can’t hurt Wood’s asking price.

Wood seems to be taking it all in stride. He’s fulfilling his press duties for the film by doing interviews, but not going out and partying for tabloid attention. He doesn’t take credit for much himself, honoring all of his collaborators from the films equally. Here’s Elijah Wood, for the last time as Frodo, discussing The Lord of the Rings.

Did your feet get torn up going barefoot all the time? I think my feet were at their healthiest in New Zealand. They’ve gone considerably downhill since the films. I mean, they were pampered, man. I had to put these feet on every day, so at the end of every day they’d be bathed and powdered and massaged.

No calluses? No, in fact they removed a lot of my calluses. They’re all back now.

Do you worry that people are going to see as Frodo for the next thirty or forty years? Well, there's really no way around that. The movies, they've almost gotten themselves into pop culture like immediately. It's stunning to me. I certainly didn't anticipate it.

Are done with Frodo? I mean, I've left him behind, but a part of me will always be connected to that character. A peace of him will always be with me, but in terms of being recognized as Frodo for the rest of my life, it's something that I'm very proud of. I'm very proud to be a part of these films. I'm very proud of the character and simply to have to worked with all of the people that I've worked with to have worked with Peter Jackson and to be a part of something so beautiful.

Do you have Frodo toys at home now? I've got a lot of the action figures. The thing is that when the movies started coming out and the merchandise started coming in, I basically just said, “Listen, send everything. I want everything. I don't care if it's underwear. If it's got something to do with Lord of the Rings, I want it,” because when am I ever going to have an opportunity again to be a part of something that has this kind of massive merchandise. It's like being a part of Star Wars. I’ve got boxes and boxes of it. I'm going to have to put it into storage. There's a lot of stuff that I'm missing. I know that there's tons of stuff that they didn't send. Like, I don't have any of the Weta Workshop stuff. So, all of the maquettes and stuff which I've kind of held off from pressuring them because, I mean, I will get them eventually. I just haven't yet.

What's the weirdest thing that a fan has asked you or done to you? I had a woman breakdown and cry when she met me which was difficult to deal with because immediately when someone starts to cry, you want to comfort them, you know, “Poor thing.” I comforted her. I tried to make her feel better.

How old was she? She was in her late teens, early twenties. She had just seen the movies a variety of times and loved the characters. I've seen signs made, ‘Elijah, marry me.” What did you discover about yourself through this journey? I don’t often think about myself in relation to the character that I play. But I think that Frodo ultimately accepts a responsibility and has the courage to accept the responsibility and to carry on through his journey and carry his journey out. Advertisement

In that way, I’d like to do the same thing. But I think that the journey that I went through as a human being working on these movies, like the journey that Frodo has, it’s kind of prepared me for anything in life and made me a stronger human being I think and maybe a more courageous human being. Maybe I did inadvertently learn that from Frodo, but it’s also from the experience as well. And then on another level, I think the experiences making these movies have profoundly affected my life.

Profoundly? Well, the time spent in New Zealand. I was 18 when I flew to New Zealand at the beginning of production, and I spent 16 months in New Zealand and consequently the last three years. And I grew up there. I grew up in New Zealand and became the person I am now as a result of those experiences and shaped by those people and shaped by New Zealand and shaped by everything that I went through while I was there. So that’s how it’s affected me.

What does New Zealand have that we don’t? There’s a real purity in New Zealand that doesn’t exist in the states. It’s actually not an easy thing to find in our world anymore. It's a unique place because it is so far away from the rest of the world. There is a sense of isolation and also being protected. It’s also nuclear free. It’s like a sanctuary for nature and for the natural world, so it teaches a lot of lessons. It’s a very powerful place to live and spent time because it is so protected and it is so geographically beautiful and pure. And the people are incredibly kind and sweet as well.

Is there a difference between fans of the book and of the film? They’re kind of different. I mean, I think that fans of the film aren’t necessarily fans of the book, and I think the same can be said of fans of the books as well. But I think they also kind of meet in the middle. Fans of the books are also fans of the films and vice versa. And I think that at times, their passion can be the same. But fans of the books obviously have been living with these stories for quite a long time.

Do you see your contribution to the phenomenon? Yeah, I have. And I’m very proud of that. I don’t often think of it in those terms, but yeah, it also, the films have also sort of eeked themselves into pop culture immediately as well. It’s just kind of wild to think of what we’ve done and what culminated out of the 16 months of us working in New Zealand has become this phenomenon. But yeah, I certainly acknowledge my role in that and I think I’ll always be recognized for that.

Did you ever think it was weird that you were playing a 50-year-old? What was daunting about it was the fact that there was already a massive fan base for the books and people that had already spent a lot of time with that character. So the daunting thing was to represent that character in such a way that pleased all of those people. And pleased myself and Peter. So initially, I think I was very concerned about playing him in the right way and making sure that I stayed true to the character as people had seen. And then that kind of let go once we started filming. I kind of let go and I wasn’t so worried anymore and just kind of it all felt right and I just went with it. And once the movies have come out, people seem to be pretty pleased with the way that Frodo was captured.

megpróbálom majd lefordítani!egy kicsit nehéznek tünik a szöveg...de mejad meglátjuk mi lesz belőle

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.178 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére