- Köszönetek: 0
Frodó (Elijah Wood)
- Ringbearer
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Be the change you want to see." Gandhi
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Iowa írta:
Pontosan!
Én is nyugi... Amúgy Én múltkor megnéztem az MTV honlapját, de azon a héten mikor voltak nem is voltak beírva a TRL-s műsorba...vagy Én vagyok a hülye... Amúgy a tegnapit nem hiszem, hogy bárhol írták volna, mert nem TRL volt... az csak hétköznap van, ha jól tudom... Ami azt illeti az MTV-t kéne figyelni...egyfolytában...
Hát akkor úgy látszik az MTV honlapját teljesen felesleges nézni... Bíztató...Az meg fizikai lehetetlenség hogy folyton azt az adót nézzem, mégha otthon is vagyok...
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Iowa
- Nem elérhető
Tarathradiel írta: Az igaz, még ott lesz a bővített is, még lesz egy jó évünk.
Na hát erről én is lemaradtam...Mindig lemaradok mindenről... Figyelni kéne már az MTV honlapját!
Pontosan!
Én is nyugi... Amúgy Én múltkor megnéztem az MTV honlapját, de azon a héten mikor voltak nem is voltak beírva a TRL-s műsorba...vagy Én vagyok a hülye... Amúgy a tegnapit nem hiszem, hogy bárhol írták volna, mert nem TRL volt... az csak hétköznap van, ha jól tudom... Ami azt illeti az MTV-t kéne figyelni...egyfolytában...
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Iowa írta: Na igen, de ott lesz még a bővített ROTK.
Amúgy barátnőm azt mondta tegnap volt Lij az MTV-n... Ezt sem láttam... /meg még voltak vele valakik, csak a barátnőm nem ismeri Őket aztán nem tudta kik/
Az igaz, még ott lesz a bővített is, még lesz egy jó évünk.
Na hát erről én is lemaradtam...Mindig lemaradok mindenről... Figyelni kéne már az MTV honlapját!
- Iowa
- Nem elérhető
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Iowa
- Nem elérhető
Amúgy barátnőm azt mondta tegnap volt Lij az MTV-n... Ezt sem láttam... /meg még voltak vele valakik, csak a barátnőm nem ismeri Őket aztán nem tudta kik/
- Tarathradiel
- Nem elérhető
De a 210 percnek nagyon örülök!!
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Belegondolni is szörnyű!...
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Iowa
- Nem elérhető
Fangi írta: ebben csak egyetérteni lehet..
ez nem is kérdés....istenem már csak 3 hét kb
nem hiszem és látni fotgjuk.-...nem birok magammal-
Mi sem... Már nagyon-nagyon várom... olyan jó lesz... 210 perc... fuh... :bounce:
- Fangi
- Nem elérhető
Tarathradiel írta:
Iowa írta:
Lehet, hogy igazad van... figyu ez is lehet az oka... (a kis önfeláldozó. ) Tök ari.
Az
Lehet...Igen az. De ebből is látszik, hogy egy értelmes ember, tudja mikor kell komolynak lenni...
ebben csak egyetérteni lehet..
ez nem is kérdés....istenem már csak 3 hét kb
nem hiszem és látni fotgjuk.-...nem birok magammal-
"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"
- Tarathradiel
- Nem elérhető
- Iowa
- Nem elérhető
- Fangi
- Nem elérhető
nem semmi!
nekiálltam a Jay Leno interjúnak!
ime!
J:Hogy vagy érzed magad pajtás?
E:Nagyon jól.
J:A király visszatér.ez egy királyi bejövetel volt.
E:de nem én vagyok a király,hanem Viggo,neked ő kell...igaz,de mos ti tt vagy velünk
és mit fogunk csinálni?
felejtsük el most a mozit,tudom hogy ez egy óriási film és lesz is(saját fordítás)de akkor is felejtsük el.
Van itt vmi ami érdekesebb....elköltöztél anyukádtól!véglegesen elköltöztél?
Igaz,fiuk azt hiszem kell egy kis aláfestő zene....
de JAY én azt hittem hogy,te ezt tudtad!?
tudom igen mert a múlt alkalommal beszéltünk róla és arról is hogy anyukád mossa a zokniaidat!
és hol van a házad?
mANHATTAN-ban van a flatiron district-en...
akkor new-york-ból jöttél
igen new -york-ból.
mondj meg vmit nekem,sokáig fenmaradsz és bulit tartasz?
sokáig fennmaradok,de nem tartok bulit.
nem tartasz bulita testvéreddel?ez ellégég megdöbbentő.
*Elijah nevet.
visszafogsz menni Új-Zálandra?
igen ,menni fogog tegnap reggel....(ez nem rossz fordítás,ez egy poénkodás volt Elijah rlészéről,.)
tehát akkor 1 órával ezelött voltál ott.
igen.
huu ez zavarbaejtő.
mennyi ideig tartott a repülés?
kb 12 óráig.
nem túl rossz.
IGEN,nem túl rossz,emelett most volt a premire és a parádé
125 ezer ember volt Welingtonban városában körbe mindenütt.
és a premieren a akaraktered jellmezét vagy normális rohát viseltél?
normálisat.öltöny volt rajtam.
emeltt mit csináltál?
egy kisebb mixet Dom-mal és Viggo-val..
(sajna nem tudtam lefordítani ezekete a részeket,de a tööbit foltytaom)
most akkor beszéljünk a filmről.ez egy monumentálsi sorozat,és ezt egészében fordítottáiok le.
igen 16 nónap alatt.
igen ez egy hatalmas sztori,de nem boldog...
van egy klippűnk...
azt hiszem sejtem melyik az mikor Sam megtámadja Golamot és Frodo pedig megvéid.
klipp után.*
te tudtad.....
aki gondolja.tovább is fordíthatja vagy a hiányos részeket kijavithatja....
"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"
- Iowa
- Nem elérhető
Tarathradiel írta: Lehet...Igen az. De ebből is látszik, hogy egy értelmes ember, tudja mikor kell komolynak lenni...
Én is így gondolom. :itscool:
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Iowa írta:
Lehet, hogy igazad van... figyu ez is lehet az oka... (a kis önfeláldozó. ) Tök ari.
Az
Lehet...Igen az. De ebből is látszik, hogy egy értelmes ember, tudja mikor kell komolynak lenni...
- Iowa
- Nem elérhető
Tarathradiel írta: Egyszerűen fantasztikusak ezek a képek, már úgyis mondtam, de nem lehet elégszer. Mindig is jól nézett ki, de most valahogy még annál is jobb...Az egész...Már értem miért vágatta le a punk haját, nem akart a premierekre úgy menni. Na jó, nem biztos...
Ja igen, az arca pedig makulátlan.
Az
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Ja igen, az arca pedig makulátlan.
- Iowa
- Nem elérhető
Lij, Dommal...
Megint, és ez a mosoly...
Normálisak
Lij arca...gyönyörű...
Lij arca, de itt nevet, olyan aranyos!
Ez haláli....nagyon édes!
Ez a kedvenc képem az újak közül! Tök jó szerintem ez a ruha, és nagyon bejön ez a nyakkendő...muris...
Egész alakos...majdnem...
Nevet...
Egész...
Ari
Megint Lij arca...
Nincs már szó rá...
- Iowa
- Nem elérhető
- Iowa
- Nem elérhető
A premierről vannak...
Lij egész alakos
Közelebbről... Ez nagyon tetszik...
Ez már az arca...
Szintén, de édesen mosolyog...
Mosoly... Nagyon szép...
(a smile-ra kattintsatok)
Visszafogott...
Normi...
Újabb mosoly...
Ez már vigyor...
Kis érdeklődő, kicsit komoly... nagyon ari...
Jaj, de édes...integet...vagy valami olyasmi...
Ez valami haláli...
Megint kis nevetés...
Szinte egész alakos...na meg mosolyog...
Már megint nevet...
Ebben a ruhában is valami fantasztikus...
Vigyor...
Mosoly... milyen szép tiszta... olyan makulátlan az arca (ahogy Orsi mondaná)
Megint egész alakos...
Ari...
Már nincs rá szó...
Egész alakos...mosolyog...
Közelebbi...
Na jó nem rakom be az összeset, mert rengeteg van, de párat még igen...amik nagyon tetszenek!!!
Tök ari...
Valakinek magyaráz...
Ez a nézés...
Tipikus Lij mosoly... olyan őszinte...
Integet...
Itt is integet.. valami miatt annyira tetszik ez a kép is...
Aláír...
Visszaadja a tollat...
Az always-en is van két új kép, mindkettő nagyon aranyos!
- Tarathradiel
- Nem elérhető
És a TRL-ről is lemaradtam én is...
Hát ez van...
- Iowa
- Nem elérhető
A trl-ről megint lemaradtam... jellemző.. /Én reklámokkal is nagyon örültem volna neki./
- Fangi
- Nem elérhető
bár kissé zavaró volt hogy 4 percenként bevágtak egy klippet és reklámokat.Ilyen szinten agy szart nyújt az MTV,nem különb a többi zenei adónál...Elijah és a többiek nagyon aranyosak,és jófejek voltak.
- Supersonica
- Nem elérhető
Hír forrása németül tudóknak ITT
Lehet izzítani a videókat
- Iowa
- Nem elérhető
Tarathradiel írta: Hol vannak pontosan? Csak mert nem találom őket...
Egyébként szerintem is nagyon művésziek azok a képek, főleg az utolsó...
Az utolsó két hír... mondjuk már úgyis megmutattam...
- Fangi
- Nem elérhető
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Iowa írta: Mindenkinek nagyon ajánlom, hogy menjem el az always-re, mert olyan képeket láttam amiktől majdnem beájultam...
Hol vannak pontosan? Csak mert nem találom őket...
Egyébként szerintem is nagyon művésziek azok a képek, főleg az utolsó...
- Iowa
- Nem elérhető
- Iowa
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.