- Köszönetek: 0
Frodó (Elijah Wood)
- Tarathradiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Hú, ezek az új képek...Nagyon nagyon jók, az első meg gyönyörű.
A többi meg.../huh /
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Iowa
- Nem elérhető
Szerintem ezek még nem voltak...
Frodo, Samu, Gollam
Ezen nem csak Ők vannak, de van egy jó pár Frodo.
Ja és új képek!
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/10143.jpg
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/10140.jpg Aranyos nagyon!
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/10113.jpg
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/10106.jpg Fuh, itt még jobban evvel a zsebre tett kézzel...
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/10105.jpg Ez a mosoly...
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/10104.jpg
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/10100.jpg
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/10099.jpg Ari!
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/10098.jpg Ettől meg teljesen beájulok...
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/10096.jpg
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/10094.jpg
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Iowa
- Nem elérhető
KÁJ írta: De meg kell hagyni, nagyon jók a smink és maszkmestereik. Vajon ez melyik résznél van? a Végzet hegyénél, vagy utána vagy előtte?
A könyvben én nem éreztem ennyire erősnek a változását. (Lelkileg persze sokat változott). A filmesek ezt nagyon eltalálták! Vagy csak nekem nem tűnt ennyire fel?
Ne félj nem csak neked tűnt fel.
- KÁJ
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A könyvben én nem éreztem ennyire erősnek a változását. (Lelkileg persze sokat változott). A filmesek ezt nagyon eltalálták! Vagy csak nekem nem tűnt ennyire fel?
*****by KÁJ*****
- Iowa
- Nem elérhető
Ide is berakom azt a másik három képet ami még ilyen...
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/9626.jpg
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/9625.jpg
img-nex.theonering.net/images/scrapbook/9624.jpg
- KÁJ
- Nem elérhető
ez nemcsak borzalmas és szívbemarkoló de azok a természetellenesen kék szemei félelmetesek is.
*****by KÁJ*****
- Iowa
- Nem elérhető
Tarathradiel írta: Igen, nem semmik ezek a képek, nagyon szívbemarkolóak, szerintem iszonyú jól megcsinálták őket! Úgy fogom én is sajnálni... :bawling:
Egyébként csodálkoznék is ha nem Orsinak hívnál...Anna.
Szerintem is és Én is.
Ugye mennyire?! Na, örülök, ha nem zavar.
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Egyébként csodálkoznék is ha nem Orsinak hívnál...Anna.
- Iowa
- Nem elérhető
Nagyon sajnálom Frodot...
- Coralie
- Nem elérhető
Egyszer már láttam ezeket a képeket. Elég érdekesek... Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ezt a részt miként illesztik be majd a Filmbe.Gyöngyszem írta: www.warofthering.net/photos/rotkfrodo/images/scaryfrodo1.jpg
www.warofthering.net/photos/rotk ... frodo2.jpg
hali már láttátok??? ez a 3. részben lecc benne
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Fangi
- Nem elérhető
Gyöngyszem írta: www.warofthering.net/photos/rotkfrodo/images/scaryfrodo1.jpg
huha nagyon,mit is lehetne a képről mondani..őreg rajtuk?
eléggé realistikusak......nem tetszik.... 8O
így gof kinézni majd?nagyon durva
"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"
- Lora
- Nem elérhető
Gyöngycem (voltam valaha)
- Ringbearer
- Nem elérhető
contactanycelebrity.infusionsoftware.com.../searchCelebrity.jsp
"Be the change you want to see." Gandhi
- Iowa
- Nem elérhető
Orsi/nekem ez maradsz:)/: lehet...
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Nagyon jó a kép.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Iowa
- Nem elérhető
Viszont a Jófiút igen és azt egyszerűen imádom! A Háborút is.
- Fangi
- Nem elérhető
Tarathradiel írta:
KÁJ írta: Elijah-t először a GyU-ban láttam, később megnéztem a Jófiút, és csak a film végén esett le, hogy ez az az E. Wood. Ugyanez történt velem a Világgá mentem c. filmjével is (mondjuk ott sokkal fiatalabb kb. 12 éves, és nem látszik az egész gyerekből más, mint két óriási kék szem. ez az a film, ahol együtt játszott Bruce Willisszel, egy kicsit idétlen családi film, de ha valaki Elijah rajongó... )
A Világgá mentem-ben is nagyon aranyos. Tényleg nem a legjobb film amit vele láttam, de nekem tetszett, szórakoztató volt és ha ő benne van...Hát szóval értitek.
sajnos én nem láttam a világgá mentem vagyis kiskoromban ,de akkor nem érdekelt....akkor...de mostn már megnézném,emelett pedig a jófiú nagyon jó film,ott nagyon jól játszik,bár ő nagyon jó minden filmben,ja és az egyik kedvenc filmem pedig a háború
az fantasztikus film
"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"
- Tarathradiel
- Nem elérhető
KÁJ írta: Elijah-t először a GyU-ban láttam, később megnéztem a Jófiút, és csak a film végén esett le, hogy ez az az E. Wood. Ugyanez történt velem a Világgá mentem c. filmjével is (mondjuk ott sokkal fiatalabb kb. 12 éves, és nem látszik az egész gyerekből más, mint két óriási kék szem. ez az a film, ahol együtt játszott Bruce Willisszel, egy kicsit idétlen családi film, de ha valaki Elijah rajongó... )
A Világgá mentem-ben is nagyon aranyos. Tényleg nem a legjobb film amit vele láttam, de nekem tetszett, szórakoztató volt és ha ő benne van...Hát szóval értitek.
- KÁJ
- Nem elérhető
*****by KÁJ*****
- Fangi
- Nem elérhető
biztos vagyok benne,hogy örökre azok lesznek....
- Iowa
- Nem elérhető
Tarathradiel írta: Igen, ennek én is nagyon örülök.
Persze, épp azt beszéltük Iowával, jó lenne, ha nemcsak a Gyűrűk Ura kapcsán írnának róluk az újságok, főleg ami Lijt illeti...De hátha rájönnek majd, hogy ő Lij és nem Frodó...
Egyébként szerintem is igaz barátok.
Igen, ideje lenne már észrvenniük, hogy Elijah az aki a valóságban is létezik és nem Frodo...
Szerintem is.
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Persze, épp azt beszéltük Iowával, jó lenne, ha nemcsak a Gyűrűk Ura kapcsán írnának róluk az újságok, főleg ami Lijt illeti...De hátha rájönnek majd, hogy ő Lij és nem Frodó...
Egyébként szerintem is igaz barátok.
- Iowa
- Nem elérhető
Fangi írta: olyan jó hogy megint ennyi minden van a gyu szereplőiről..nem véletlenül hiszen náluk december közepén már játszák.....
fantasztikus érzés hogy megint rengeteg cikk és kép lesz róluk,de főle Elijah-ról%!
Én annak örülök nagyon, hogy megint együtt látni Őket... annyira jó látni, hogy mennyire szeretik egymást...igaz barátok lehetnek tényleg... Szerintem legalábbis így van...
- Fangi
- Nem elérhető
fantasztikus érzés hogy megint rengeteg cikk és kép lesz róluk,de főle Elijah-ról%!
- Tarathradiel
- Nem elérhető
A képek nagyon jók természetesen!
- Fangi
- Nem elérhető
Elijah:Igaz.
Rick:12:01 délelött,kifárasztatott titekeket?
Elijah:Nagyon.Ez örület.Nagyonizgatottak voltunk,hiozs még nem láttuk a filmet.
Rick?nem láttátok még?
Elijah:Nem
Rick?Azt hiszem Jen szeretne mondani vmit.
Jen:Igen,van egy hívásunk.
*próbálják adásba adni ,de a vonal megszakad a vonal.
a nézőközönség sikit*
megjegyzem:volt olyan rész amit kihagytam,mert nem értettem....speciel most is kihagytam vmit,de ha vki letudná akkor nyugodtan tegye m.
*kinnt az utcán kórusban énekelnek.
Elijah:M,it énekelnek?
Rick:Gyere ki!
Elijah:Ki akarok menni!
Rick:Ki fogunk.Meleg van itt bent.De még feltennél egy-két kérdést hadd tegyek fel úgyanis nem is beszéltünk igazán a filmről.
eddig ennyit fordítottam le,majd még folytatom.
Elijah:
- Iowa
- Nem elérhető
Nimrodel Melian írta:
Én már láttam párszor. Nagyon jó film!!!gande írta: épp megy a Deep Impact az orf1-en...!
www.theonering.net/perl/newsview/8/1069537034
Interjú többek közt Elijah-val! És képek:
www.theonering.net/scrapbook/group/1149/
Poszterek, amiket remélem nálunk is lehet majd kapni:
Szép kék szemeivel a nazgúlra mered
Samuval a Végzet Hegye felé
Ez még TTT , ennél fogva már látnom kellett volna itthon is.
Úgy szintén
Nagyon jók a képek!!!
- gande
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Coralie
- Nem elérhető
Én már láttam párszor. Nagyon jó film!!!gande írta: épp megy a Deep Impact az orf1-en...!
www.theonering.net/perl/newsview/8/1069537034
Interjú többek közt Elijah-val! És képek:
www.theonering.net/scrapbook/group/1149/
Poszterek, amiket remélem nálunk is lehet majd kapni:
Szép kék szemeivel a nazgúlra mered
Samuval a Végzet Hegye felé
Ez még TTT , ennél fogva már látnom kellett volna itthon is.
Úgy szintén
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.