Frodó (Elijah Wood)

Több
20 éve 10 hónapja #159348 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Iowa írta: Én akarva akaratlanul is felidegesítem magam rajta... nem vagyok egy nyugi alkat...

Ja amúgy a videókat már Én is megnéztem... haláliak, nagyon tetszik mindegyik... olyan nagyon aranyos bennük... :D :bounce: :hello:

istenem ezek a videók nagyon állatiak...a kórusban amit alakít az a arész mikor a rágót a pofa hajára teszi,azt olyan lazán csinálja...nagyon tetszik :P :lol: :P

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #159334 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Én akarva akaratlanul is felidegesítem magam rajta... nem vagyok egy nyugi alkat...

Ja amúgy a videókat már Én is megnéztem... haláliak, nagyon tetszik mindegyik... olyan nagyon aranyos bennük... :D :bounce: :hello:

Lij, you are my life!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #159327 Írta: Fangi
frodoandsam.net/multimedia/2003.html
a videókat nagyon,nagyon ajánlom mindenkienk ,úgyanis Elijah egy show-t vezet,és nem akárhogy....annyit lehet rajt nevetni

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
20 éve 10 hónapja #159325 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Hát valahogy az ilyenen nem tudok nem felháborodni...Ahhoz érzéketlennek kéne lennem...Csak arra gondolok, hogy szegény mit szólna ehhez... :(
Az igaz, hogy csak magammal cseszek ki így, de ezt nem tudom irányítani...

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."

Több
20 éve 10 hónapja #159311 Írta: Fangi
felesleges felháborodni....az ilyet el kell olvasni és kész...ja és a lényeg nem kell komolyan venni! :!:
saját magaddal csezsel ki ha felzaklatod magad.... :o

Több
20 éve 10 hónapja #159247 Írta: Iowa

Tarathradiel írta: Ez a cikk, te jó ég...Most szabályosan tépem a hajam... :rmad2: :shake: Persze látom muszáj volt Frankát is belekeverni valahogy...Miért nem tudnak az emberek végre lekattanni erről a dologról?? Meg az egész cikk egy nagy marhaság ahogy van...

Azt hiszem így már érted miért voltam olyan ideges... :down:

Lij, you are my life!

Több
20 éve 10 hónapja #159106 Írta: Tarathradiel
Ez a cikk, te jó ég...Most szabályosan tépem a hajam... :rmad2: :shake: Persze látom muszáj volt Frankát is belekeverni valahogy...Miért nem tudnak az emberek végre lekattanni erről a dologról?? Meg az egész cikk egy nagy marhaság ahogy van...

Több
20 éve 10 hónapja #159097 Írta: Fangi
a story cikk azoknak akik még nem olvasták,így még az újságot sem kell megvenniük!!! :o

Amikor Elijah Woodédesanyja meghallotta,mire készül a legkisebb fia,kis híján hanyatt esett.Az ifjú színész úgyanis bejelentette,hogy nem érez magában elég színészi kedvet,n és képességei inkább a titzkosügynöki pályára tennék alkalmassá.Kissé romantkusan így vallott:Gyerekkorom óta falom a James Bond-történeteket.Régóta kiváncsi vagyok, milyen lehet más és más ember bőrébe bújva olyan titkos információkat megszerezni, amelyekkel megmenthetem a hazámat vagy akár az egész világot!Debbie mama nem egészen ok nélkül aggódik a legkisebb fiáért.A kissé gyerekes öteletet ugyanis Elijah annyira komolyan gondolja,hogí állítólag már jelentkezett is az Egyesült Államoknál.Nemm értem mi ütütt a fiamba-meséli fűnek-fának az aggodó édesanya,Hogy találhatott ki ilyen esztelenséget!Pedig igazán nem panaszkodhat,hogy unatkozik.Ráadsáukl szebbnél szebb nők legyweskednek körülötte.Az anyjárt ammyita izgatja az eset ,hogy még gyermeke egyűkoi szerelmét Franka Potentet-et is felhívta:Segisten lebeszélni Elijaht-t erről az örültségről.Hiaszen jól tudta,hogy alighanem ő az egyetlen egy olyan nő aki hatással vana a fiúra.A mamának szerencséje volt.Potentet egy munkája amúgy is a tengerentúlra szólította,így semmibe se került neki meglátogatni Elijaht-t New-Yorkban.Az ifjú német szinésznő szerint a mama valőszinűleg feleslegesen aggódik:Elijah olyan mint régen,folyton álmodozik,tele van a feje bohókás ötletekkel-mesélte...hajnalig beszélgetettt szerelmével-Azt is fölvettette,hogy bármikor kezthetnénk újra,pedig tudja hogy az én szivem már másé.Pesrze nekem is elmondta,hogy titkosügynöknek áll,de lebeszéltem róla.Azt mondtam neki,hogy hogy jól gondolja meg mert ha ügynöknek áll,alighanem még barátként sem találkozhatnánk többé!Édesanyja szerint Elijah azóta töbször elövette a régi közös fotókat és komolyan elgondolkodott azon hogy:Hogyan hódíthatná vissza azt a lányt aki még ennyi idő után is hatással van rá.....

Több
20 éve 10 hónapja #159094 Írta: Fangi
meghallgatam az egész albumot és az end of all thing legvége nagyon szomorú,és szívbe markoló.... :? szinte látom magam elött ahogy Frodó Samu karjaiban van és Samu szeme könnybe lábad és avilág megmenekült,mindenki boldog de mégis egy ember feláldozta magát ha nem is halt meg,de lelkileg igen.....remélem mindeni készül a filmre teljes gőzzel..... :!: :lol: zsepiket a zsebbe...nem fogom kibirni könyezés nélkül...csak a zene alatt elérékenyültem... :x :(

nem hsiezm jómagam megveszem a Német újságot...inkább kutkodok más után

Több
20 éve 10 hónapja #159060 Írta: Iowa

Tarathradiel írta:
Már mikor említetted ezt akkor is megjött a kedvem, de most hogy látom mik vannak benne...Ajaj, muszáj lesz költekezni van egy olyan érzésem... :D Poszterek, cikkek, mindenféle jó...Lopok pénzt hozzá. :lol:
Jók a képek is!

Na erről van itt szó. :wink: :roll: :D
Amúgy már neked is mondtam, de ez a JANUÁRI szám...hogy mások is tudják...

Lij, you are my life!

Több
20 éve 10 hónapja #159039 Írta: Tarathradiel

Iowa írta: Vegyétek meg a német Popcorn-t, mert:
- van benne egy Lij cikk, a tetoválásáról (két kis képpel)
- a horoszkópnál, a vízöntőnél szintén Lij van
- Lij poszter is van benne! ( Nem pont ez, de ebből a sorozatból... )
- van benne egy nagy ROTK poszter
- két oldal ROTK cikk

Most pedig még pár kép...
Kinder Riegel
Szintén...csak Frodo
Frodo&Sam

Már mikor említetted ezt akkor is megjött a kedvem, de most hogy látom mik vannak benne...Ajaj, muszáj lesz költekezni van egy olyan érzésem... :D Poszterek, cikkek, mindenféle jó...Lopok pénzt hozzá. :lol:
Jók a képek is!

Több
20 éve 10 hónapja #159037 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
ja, jó köszi!
De hát honnan lehet megvenni a német popcornt?

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 10 hónapja #159030 Írta: Fangi

Ringbearer írta:

Fangi írta: www.bagendinn.com/group/tsn.asp

itten hol van a video? :roll:
Ezekkel a szennylapokkal az a baj, hogy ezért léteznek, mert veszik őket...

a levelem félreértelmezted,nem a bagendinn oldalán van....hanem a forever oldalán....új videók vannak...

Több
20 éve 10 hónapja #159025 Írta: Iowa
Vegyétek meg a német Popcorn-t, mert:
- van benne egy Lij cikk, a tetoválásáról (két kis képpel)
- a horoszkópnál, a vízöntőnél szintén Lij van
- Lij poszter is van benne! ( Nem pont ez, de ebből a sorozatból... )
- van benne egy nagy ROTK poszter
- két oldal ROTK cikk

Most pedig még pár kép...
Kinder Riegel
Szintén...csak Frodo
Frodo&Sam

Lij, you are my life!

Több
20 éve 10 hónapja #158974 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Fangi írta: www.bagendinn.com/group/tsn.asp

itten hol van a video? :roll:
Ezekkel a szennylapokkal az a baj, hogy ezért léteznek, mert veszik őket...

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 10 hónapja #158945 Írta: Iowa

Fangi írta: A story ciiket én is olvastam....nem semmi amit össze hordanak... :evil:
nagyon gyermeteg,vagy inkább szánalmas! :? :twisted:

Egyetértek.

Orsi: elég sok baromságot... csak az okát nem tudom... semmi szükség nincs rá...

Lij, you are my life!

Több
20 éve 10 hónapja #158944 Írta: Iowa

Lij, you are my life!

Több
20 éve 10 hónapja #158939 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Na eztet tessék megnézni:)

www.duvendor.hpg.ig.com.br/Filme ... to_113.jpg

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 10 hónapja #158917 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 10 hónapja #158886 Írta: Tarathradiel
Na arra a cikkre sem vagyok kíváncsi, el tudom képzelni a színvonalát...Eleve a Storyról megvan a véleményem...De hogy tudnak ennyi baromságot kitalálni? :rmad2:

Több
20 éve 10 hónapja #158880 Írta: Fangi

Iowa írta:

Tarathradiel írta:
Fantasztikusak...Főleg az amelyikre írtad hogy férfias...Arra már nem is illene az a szó hogy ari...Egyszerűen iszonyat szexi! :D

Igen így van.

Amúgy szerintem nagyon jól állt neki ez a haj.

Ma olvastam a titkos ügynökös cikket a Story-ban és miután végeztem majdnem a földhöz vágtam az újságot... annyi épületes baromságok összehordtak benne...
:shake: :rmad2: :nono: :crazy: :mad2: :down:
Szánalmasak...

A story ciiket én is olvastam....nem semmi amit össze hordanak... :evil:
nagyon gyermeteg,vagy inkább szánalmas! :? :twisted:

Több
20 éve 10 hónapja #158862 Írta: Iowa

Tarathradiel írta:
Fantasztikusak...Főleg az amelyikre írtad hogy férfias...Arra már nem is illene az a szó hogy ari...Egyszerűen iszonyat szexi! :D

Igen így van.

Amúgy szerintem nagyon jól állt neki ez a haj.

Ma olvastam a titkos ügynökös cikket a Story-ban és miután végeztem majdnem a földhöz vágtam az újságot... annyi épületes baromságok összehordtak benne...
:shake: :rmad2: :nono: :crazy: :mad2: :down:
Szánalmasak...

Lij, you are my life!

Több
20 éve 10 hónapja #158844 Írta: Tarathradiel

Iowa írta: Végre látszanak ezek a képek a Bagend-en...muszáj vagyok berakni Őket... annyira fantasztikusak... :roll:

Leno-nál
Ezek pedig...huh... nagyon tetszenek!!! Tjeck magazin:
Szuper ez a kép
Annyira férfias...
Ez nagyon kis ari...
Ez is!

Több
20 éve 10 hónapja #158806 Írta: Carnimirie
Carnimirie válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Huuuhhaaa......elég érdekes a haja...

"everybody’s changing and I don’t feel the same"

Több
20 éve 10 hónapja #158689 Írta: Iowa
Végre látszanak ezek a képek a Bagend-en...muszáj vagyok berakni Őket... annyira fantasztikusak... :roll:

Leno-nál
Ezek pedig...huh... nagyon tetszenek!!! Tjeck magazin:
Szuper ez a kép
Annyira férfias...
Ez nagyon kis ari...
Ez is!

Lij, you are my life!

Több
20 éve 10 hónapja #158658 Írta: Tarathradiel
Reméljük hogy csak elfoglalt volt vagy ilyesmi...Neki nem szabad hogy legyen bármi baja is...Na jó, mi ez a pesszimizmus? :D

Több
20 éve 10 hónapja #158633 Írta: Fangi

Iowa írta:

Tarathradiel írta: Igen én is észrevettem... :( Remélem minden rendben van vele.

Nagyon jó a cikk! :D Főleg ez tetszett: "nem akarom csak azért gyökeresen megváltoztatni az életstílusomat, mert az emberek felismernek.”

Én is nagyon remélem!!! :roll:

Nekem is tetszik... az egész, minden amit mondott... Na és tényleg jó, hogy nem bújik ki önmagából semmi miatt...

szerintem nincs semmi baja,legalább is csak reménykedni tudok benne.

Több
20 éve 10 hónapja #158570 Írta: Iowa

Tarathradiel írta: Igen én is észrevettem... :( Remélem minden rendben van vele.

Nagyon jó a cikk! :D Főleg ez tetszett: "nem akarom csak azért gyökeresen megváltoztatni az életstílusomat, mert az emberek felismernek.”

Én is nagyon remélem!!! :roll:

Nekem is tetszik... az egész, minden amit mondott... Na és tényleg jó, hogy nem bújik ki önmagából semmi miatt...

Lij, you are my life!

Több
20 éve 10 hónapja #158559 Írta: Tarathradiel

Iowa írta: Ahogy láttam Lij a londoni premieren sem volt ott... :( /Vagy csak nincs még róla kép...bár ezt nem hiszem.../

Igen én is észrevettem... :( Remélem minden rendben van vele.

Több
20 éve 10 hónapja #158545 Írta: Gwaleriol
Gwaleriol válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.174 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére