- Köszönetek: 0
Frodó (Elijah Wood)
- Toxin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Tízezer évig éljen a császár
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Iowa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Én is láttam azt az always-en... hát...
Figyu Fangi, azt szerettem volna kérdezni, hogy felrakhatom-e majd az oldalra a fordításaidat? Persze odaírom, hogy Te fordítottad!
Egyébként voltunk a Tolkien napon... személy szerint nagyon élveztem..főleg a szinkron-os műsort... qrva jó volt... és a Csőra Gábor... fuh... jó volt így szemtől szembe "megismerni"... nagyon jó volt az a két óra... simán kibírtam volna még a dupláját is... nem is tudom mit mondhatnék még... minden ami pozitív, így lehetne jellemezni...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Iowa
- Nem elérhető
Fangi írta:
Iowa írta: A Story-s cikket Én is olvastam, de akkorát röhögtem magán a tényen, hogy most rakják be, mikor ez kb. 2-3 éve történt... röhejesek komolyan... persze a kép az új... nagyon ari...
nem ez csak az a tény röhejes hogy 2-3 éve volt,hanem hogy nem is igy történt én speciel úgy emlékszem rá hogy a barátaival volt.....és a rendező ott sem volt...kicsit elferdtették a történetet mint úgy ált-ban szokták....néha már úgy érzem mintha direkt nem raknák be az ilyen cikkeket az újságba,mert mindezt inkább a az aktuális időpontban akarják,mint most is...hiszen most van itt a gyürük uar ,mit kell ilyenkor tenni?természetesen betenni egy 2 éves történetet...........
heeeeeeeeeee,hogy sorvadna el a kezük! na de mindegy le vannak szarva!egytől-egyig!
A kép alatt,ez áll.
Az ifjú szinész néha botrányosan viselkedik.
Igen Én is úgy emlékszem különben, hogy Dommal volt és Liv látta Őket... "kicsit" más...de Én már aligha tudnám annál jobban felidegesíteni magam, mint mikor múltkor azt a titkosügynökös szart írták Frankával... fuh... akkor qrva ideges lettem... na mindegy...
Viszont tetszett ez a "hogy sorvadna le a kezük"...
Amúgy Lij nem szokott botrányosan viselkedni... röhejes komolyan... na meg ritka szánalmas... Nagyon nem bírom, mikor más kárán gazdagszanak meg emberek... mert ez mind hülyeség amit írnak...
- Fangi
- Nem elérhető
Tarathradiel írta: Láttam ma /hazafele jövet / hogy van a 100x Szépben egy poszter meg egy cikk róla...Meg kéne venni...Meg annyira nem is drága... Egy egész vagyont fogok kiadni újságokra a közeljövőben már látom...
azt én is láttam.........szerintem az lesz a cikkben amit én már lefordítottam,ez pesrze nem nagyképüségből mondom.
mit olvastam a Forever oldalán...........egy magyar emberke küldött egy képet......az a bizonyos Donald kacsás polos képet....és melette a szöveg is magyarul vaqgyon irva.
"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"
- Fangi
- Nem elérhető
Iowa írta: A Story-s cikket Én is olvastam, de akkorát röhögtem magán a tényen, hogy most rakják be, mikor ez kb. 2-3 éve történt... röhejesek komolyan... persze a kép az új... nagyon ari...
nem ez csak az a tény röhejes hogy 2-3 éve volt,hanem hogy nem is igy történt én speciel úgy emlékszem rá hogy a barátaival volt.....és a rendező ott sem volt...kicsit elferdtették a történetet mint úgy ált-ban szokták....néha már úgy érzem mintha direkt nem raknák be az ilyen cikkeket az újságba,mert mindezt inkább a az aktuális időpontban akarják,mint most is...hiszen most van itt a gyürük uar ,mit kell ilyenkor tenni?természetesen betenni egy 2 éves történetet...........
heeeeeeeeeee,hogy sorvadna el a kezük! na de mindegy le vannak szarva!egytől-egyig!
és ime a kedves kis cikk!
Ilentlenül viselkedett
A Gyürük Ura kölyökképü sztárja Elijah Wood néha bizony gyerekes csínyekre ragadtatja magát.Az Új-Zélandi forgatáson például a film rendezőjét is sikerült kiborítani. A legemlékezetesebb eset az volt,amikor a stáb egész napi fárasztó munka után betért egy bárba,a forgatás helyszínéhez közeli Wellingtonban.Úton vissza a szállodába az akkor már kapatos Elijah meglátott egy szökőkutat és annyira csúnyának találta,hogy egy lendülettel felmászott a tetejére és belepisilt.De azonnal meg is bánta,amit tett:
-Azt láttam,hogy a rendező elszörnyedve néz,aztán rám.Mesélte Elijah
-Kiderült hogy ez a kedvenc szököutja,és számtalan gyerekkori emlék köti hozzá.
A kép alatt,ez áll.
Az ifjú szinész néha botrányosan viselkedik.
"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"
- Tarathradiel
- Nem elérhető
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Iowa
- Nem elérhető
- Iowa
- Nem elérhető
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Köszi Iowa a mai délutánt.
És nemsokára itt a ROTK is!!
- Fangi
- Nem elérhető
nos a cikket majd szépen befogom gépelni,holnap.[/color]
én nem szeretném kommentálni a cikket
nem szeretném uazt elmondani amit már elmondtam,hiszen mindenki uúgy van ezzel mint én.
- Fangi
- Nem elérhető
Tinúviel!Tinúviel! írta: Fangi: Mikor nézed? Éjjel 00:01-kor? Én igen! Biztos oltári lesz! El sem tudom hinni!
nem csütörtökön fogom 6-kor.......sajnos nem menne az éjfél....de nekem a péntek ugyanúgy jó......hiszen már úgyis csak pár nap
ja és 4 órás lesz és lesz közben egy kis szünet.
huha....nem lesz unalmas és kerek 4 órát élvezhetübk belölük!
- Iowa
- Nem elérhető
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Boldog Új Évet nektek
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Iowa
- Nem elérhető
Fangi írta: Magazin:Mit szoktál csinálni szabadiődben?
Elijah:Filmeket szoktam nézni.Ha a városban játszik vmelyik banda ,olyankor elmegyek a koncertükre.Imádok cd—t venni,majd valahol ebédet enni.Imádok enni.Nagy evő vagyok,és játszani az xboxxal.(passz mit jelent.)
Akartam mondani, hogy ez egy játék azt hiszem... olyan, mint a play station, ha nem tévedek... javítson ki valaki, ha igen...
- Iowa
- Nem elérhető
Ez valami gyönyörű...
Fuh, ezek a szemek...
Na vajon mire gondolhat...
Nagyon menő evvel a szemüveggel...
Olyan kis ari fejet vág... meg az egész nagyon ari...
Nagyon tetszik ez a kép... imádom...
Ha pedig van egy kis időtők elájulni akkor klikk ide , elijahfan.com-ról származó képek vannak itt... garantált a pozitív hatása...
- Iowa
- Nem elérhető
Tarathradiel írta:
Iowa írta: ROTK képek:
Frodo
Frodo és Gollum
Nagyon jó képek...Főleg az első...Szegény...
Szerintem is... Ma is láttam a bemutatót a tv-ben... annyira látni akarom már... és közben persze arra gondoltam, hogy milyen megható lesz... meg arra, hogy ez a vége...
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Fangi
- Nem elérhető
Tarathradiel írta:
Frodo
Frodo és Gollum
szegényke kezdi elveszteni önmagát......7 nap és végre látni fogom a filmet!!!!!!!!!!!!!!izgatott vagyok!!!!!
dead-of-night.org/elijah/paula.html
milyen kis apró!
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Frodo
Frodo és Gollum
- Iowa
- Nem elérhető
- Iowa
- Nem elérhető
Szív.
- Iowa
- Nem elérhető
Fangi írta:
Iowa írta: Pedig szerintem Frodo szerepéért igazán megérdemelte volna... Jelölniük kellett volna!
Minimum az lett volna hogy jelölik,hiszen már úgy eklépzeltem hogy átveszi a díjat...jajj de kár!
rohadjanak le,,,de nem is akarok errQl beszélni,hiszen mindenki uazon véleményen van....szemetek!
Hát épp ez az... ha legalább nem is nyer... legalább jelölték volna... már az is olyan "szép" dolog... szóval az már jelent valamit!
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Iowa írta: Ezt a 4.-ét meg kell jegyezzem, hogy felvegyem Orsinak...
Csak nem? Ezt nagyon megköszönném...Magyarul nincs még meg.
Ja és B.U.É.K. minden Lij imádónak és Neki!!!
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Nagyon sajnálom, hogy nem jelölték, bár nem láttam még a filmet, de én úgy érzem megérdemelte volna... Igaz, Seannak is nagyon örülök, meg már eleve annak a ténynek, hogy egy színészt jelölnek...De én hiszem azt hogy előbb vagy utóbb elismerik Lij tehetségét is...Muszáj lesz nekik!
- Fangi
- Nem elérhető
Iowa írta: Pedig szerintem Frodo szerepéért igazán megérdemelte volna... Jelölniük kellett volna!
Minimum az lett volna hogy jelölik,hiszen már úgy eklépzeltem hogy átveszi a díjat...jajj de kár!
rohadjanak le,,,de nem is akarok errQl beszélni,hiszen mindenki uazon véleményen van....szemetek!
- Iowa
- Nem elérhető
- Ringbearer
- Nem elérhető
Sil írta:
Ez egy reklám. Javasolta a New Line, hogy jelöljék... Sugalmazta... Tippeket adott azoknak, akik jelölhetnek...Ringbearer írta: www.theonering.net/scrapbook/group/1266/view/11632
pedig itt van hogy jelöltették!
Kinyírom ezeket a szemét Oscarosokat!!!!!! :crazy:
Én is úgy értettem!
BUÉK!
Legyetek rosszak!! :evil3:
Elijahban gazdag új évet! Neki is BUÉK!!
"Be the change you want to see." Gandhi
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Ez egy reklám. Javasolta a New Line, hogy jelöljék... Sugalmazta... Tippeket adott azoknak, akik jelölhetnek...Ringbearer írta: www.theonering.net/scrapbook/group/1266/view/11632
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ringbearer
- Nem elérhető
Fangi írta: tessék ezt elolvasni és örülni a jelőléseknek,bár a legjobb színész kategoriából,mintha kihagyták volna egy nagyon fontos nevet ami emigyen szól:Elijah Wood.
No comment! :rmad2:
www.theonering.net/scrapbook/group/1266/view/11632
"Be the change you want to see." Gandhi
- Iowa
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.